UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Jeste, izgubio je milione $ zbog tog inicidenta
Khabib

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Svi u ovom 'sportu' su bolesni ljudi tako da pustite te priče tko je kriv a tko ne. Gledaj tuču, uživaj i šuti.
- anonymousHD
- Kontakt:
Khabib vs Ferguson. To ako Khabib dobije, najveći ikada u ovoj diviziji, a možda i uopšte. Predominantan je kad treba, kad je bitno.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nit ce biti suspendovan nit ce mu uzeti pojas. Jedva ce cekati da naprave revans. 
Za razliku od ovog jada Khabib je morao imati 25-0 da napadne titulu,najvise meceva radio,a i rekao je ja sam sampion i ko god da izazove radicu mec, a sa poslije osvajanje titule je rekao dovedite Conora samo da nesto pojedem i odma cemo u ring hahha to je pravi sampion. Kakav rrevans lnudi ovaj se boji njega od samog pocetka revans u Moskvi pa da vidimo junaka
Nek se spremi al on hrvanje koje radi Khabib ne moze nauciti za 2 godine,Khabib od malena je jak pogledaj gdje zivi,pluca,kardio njegovi su nevidjeni,nema rundu izgubljenu sve i jednog je izdominirao,jel mislis da ti svi borci nisu fizicki spremni?Evil Genius II je napisao/la:cinjenica je da je jedan od njih najdominantniji borac danas (sto sam i napisao gore), kao sto je i cinjenica da drugi vec dugo vremena stavlja u fokus stvari koje pretjerano i nemaju veze sa borilackim vjestinama koliko imaju veze sa biznisom i zivotom na visokoj nozi (sto sam takodje naveo i iza cega stojim).RollsRoyce je napisao/la:Nemoj omalovazavati pobjedu khabiba s tim pricama, kao Connor se prestao ozbiljno baviti ovim sportom itd, vjerovatno nikada nije bio spremniji, a i da je jos troduplo spremniji dobio bi ovakve batine. U svakom segmentu covjek bolji od njega, zgazio ga i potvrdio da je vjerovatno jedan od najboljih pound for pound boraca ikada uz jon jonesa i gsp-a. Connor s druge strane pokazao da je vjerovatno najprecjenjeniji borac u historiji sporta.
kako ti to shvatas tj da li kao omalozavanje ili nesto drugo to je vec tvoja licna percepcija i vjeruj da u to nemam plana ulaziti, kao i upustati se u sbb kbb rasprave tipa sta bi se desilo da je megrega bio troduplo spremniji
Svakako da UFC i Dana sada najvise razmisljaju o revansu ali je problem kako ga opravdati? Conor, iako mi nije nimalo mrzak kao mnogima, nije pokazao nicim da je dostojan rival te da se uopste moze nositi s Khabibom. Naravno, radi se o najpopularnijem MMA borcu danasnjice, mozda i najpopularcnijem borcu danas uopste a Khabib je, sto se tice MMA, odmah iza njega. S marketinske strane revans je sasvim logican. Sa sportske, s obzirom na prikazano u oktagonu, isti uopste nema nikakvog smisla. Ali ovo je sve jedan veliki show i stvari koje nisu nimalo logicne su se desavale i ranije, npr slucaj Miocic vs Cormier gdje je Stipe jednostavno morao dobiti revans ali UFC uvijek ima neke svoje planove.
Po meni sada ce poceti medijska hajka na Khabiba i ovaj potez na kraju, pripremat ce se teren za revans a isti ce pokusati na sve nacine opravdati iako sa sportske strane Ferguson svakako da treba dobiti prednost u odnosu na Conora.
Po meni sada ce poceti medijska hajka na Khabiba i ovaj potez na kraju, pripremat ce se teren za revans a isti ce pokusati na sve nacine opravdati iako sa sportske strane Ferguson svakako da treba dobiti prednost u odnosu na Conora.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ma razvalit ce ga opet. Revans se mora desit jer je Connor izgubio, kao protiv Diaza isti fazon. Da je drugaciji bio ishod mozda i ne bi doslo do istog. Ovako najvjerovatnije da hoce, samo ce ga ovaj put Khabib knock-out.
- anonymousHD
- Kontakt:
upravo takoGalion je napisao/la:Svi u ovom 'sportu' su bolesni ljudi tako da pustite te priče tko je kriv a tko ne. Gledaj tuču, uživaj i šuti.
Ma kakav revanš, ako ga ne suspenduju, Khabib ide dalje, slijedeći izazivač će vjerovatno biti Ferguson, a možda i GSP 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ne bih rekao da je kao protiv Diaza, mislim nije ista situacija. Nate je bio underdog ali psihopata, ovakvi imaju sanse protiv svakog. Khabib je bio favorit vecina prije meca, dominantno je opravdao ulogu i sada ostaje da vidimo moze li marketing pomoci Conoru. Po meni zasluzuje jos jednu sansu. Ali i on sam tu previse rizikuje. Sada je svjestan da ga i u boksu ovaj hladno moze nokautirati a dva poraza od Khabiba bi mu stavila tacku na karijeru po meni.alemsa je napisao/la:Ma razvalit ce ga opet. Revans se mora desit jer je Connor izgubio, kao protiv Diaza isti fazon. Da je drugaciji bio ishod mozda i ne bi doslo do istog. Ovako najvjerovatnije da hoce, samo ce ga ovaj put Khabib knock-out.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ponizio ga khabib u svakom smislu dominacija u parteru, u stand up-u bolji bio i onda na kraju uspio napraviti veliko sranje kakvo bi connor samo pozelio.
Doduse irski retard bi prosao nekaznjeno a nurmagomedov i njegovi ce snositi posljedice. Steta zbpg islama makhacheva ako ga suspenduju jer on je jedan od vecih potencijala u lakoj kategoriji.
Doduse irski retard bi prosao nekaznjeno a nurmagomedov i njegovi ce snositi posljedice. Steta zbpg islama makhacheva ako ga suspenduju jer on je jedan od vecih potencijala u lakoj kategoriji.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Ako se Khabib bude htio tuci sa Fergusonom vec ga 2 put izbjegava, bjezi od njegwobly92 je napisao/la:Ma kakav revanš, ako ga ne suspenduju, Khabib ide dalje, slijedeći izazivač će vjerovatno biti Ferguson, a možda i GSP
Ofiran si fan boy.alemsa je napisao/la:Ako se Khabib bude htio tuci sa Fergusonom vec ga 2 put izbjegava, bjezi od njegwobly92 je napisao/la:Ma kakav revanš, ako ga ne suspenduju, Khabib ide dalje, slijedeći izazivač će vjerovatno biti Ferguson, a možda i GSP
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Koga? To ti je cinjenica, he ducked him twice.Rooney88 je napisao/la:Ofiran si fan boy.alemsa je napisao/la:Ako se Khabib bude htio tuci sa Fergusonom vec ga 2 put izbjegava, bjezi od njegwobly92 je napisao/la:Ma kakav revanš, ako ga ne suspenduju, Khabib ide dalje, slijedeći izazivač će vjerovatno biti Ferguson, a možda i GSP
Khabib mi je mozda i najdrazi trenutno, tako da ne znam o cemu pricas
A kad se tony fol polomio u foxovom studiju to nije bilo izbjegavanje 
@rooney opravdace ufc revans tako sto ce joe rogan svski dan pricati kako je connor prvi koji je uzeo rundu khabibu
@rooney opravdace ufc revans tako sto ce joe rogan svski dan pricati kako je connor prvi koji je uzeo rundu khabibu
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Pa onda ne pratis sport uopste. O cemu ti ? Pa Ferguson se povukao iz borbe zadnji put. Povreda naravno, opravdano. Prvi put Khabib zavrsio u bolnici.
Ovaj ludak da bjezi od nekog? Jesi svjestan stavsi rekao?
Yebo ga ti svjesni smo svi da je upravo Ferguson "zadnja nada" da ikad vidimo Khabibov poraz ali ni on, realno, nine Khabibov nivo. Ovakav se do sada nije pojavio.
Ponavljam, jedino neki ludacki povratak GSPa moze znaciti da imamo protivnika koji je mentalno i fizicki na tom nivou ali je pitanje koliko je takav scenarij realan.
Meni je Ferguson najdrazi borac od svih ovih laksih od 84kg i pratim ga cijeli karijeru. On je dosta specificna licnost, na fazon Khabiba ali nije taj nivo. Strasan je udarac ali to na ovom nivou jednostavno nije dovoljno da budes ovoj sifri vrhunski izazivac.
@fera
Ne znam, Joe je do sada ocigledno simpatisao Khabiba. Izmedju redova je osporavao Conora. Sada da okrene plocu? Tesko je uvjeriti sviju koji su gledali mec da je Conor zaista dobio trecu rundu. Po meni nije ni blizu, ne znam kakve su ovo statistike. Pogledao sam i snimak, maximalno NC, ali bas ono da navuces Conoru na mlin. Ali opet dolazimo do revansa i sta onda? Conor tu rizikuje dosta vise od Khabiba. Svjestan je da ce ga ovaj vjerovatno opet isprebijati i onda ti sav "legacy" pada u vodu. Gdje se vratiti ? Na Alda? Dos Anjosa? Tanko ako mene pitas. Tada ne bi mogao legitimno ni borbu s Fergusonom traziti. Po meni revans za samog Conora nije dobra opcija.
Ovaj ludak da bjezi od nekog? Jesi svjestan stavsi rekao?
Yebo ga ti svjesni smo svi da je upravo Ferguson "zadnja nada" da ikad vidimo Khabibov poraz ali ni on, realno, nine Khabibov nivo. Ovakav se do sada nije pojavio.
Ponavljam, jedino neki ludacki povratak GSPa moze znaciti da imamo protivnika koji je mentalno i fizicki na tom nivou ali je pitanje koliko je takav scenarij realan.
Meni je Ferguson najdrazi borac od svih ovih laksih od 84kg i pratim ga cijeli karijeru. On je dosta specificna licnost, na fazon Khabiba ali nije taj nivo. Strasan je udarac ali to na ovom nivou jednostavno nije dovoljno da budes ovoj sifri vrhunski izazivac.
@fera
Ne znam, Joe je do sada ocigledno simpatisao Khabiba. Izmedju redova je osporavao Conora. Sada da okrene plocu? Tesko je uvjeriti sviju koji su gledali mec da je Conor zaista dobio trecu rundu. Po meni nije ni blizu, ne znam kakve su ovo statistike. Pogledao sam i snimak, maximalno NC, ali bas ono da navuces Conoru na mlin. Ali opet dolazimo do revansa i sta onda? Conor tu rizikuje dosta vise od Khabiba. Svjestan je da ce ga ovaj vjerovatno opet isprebijati i onda ti sav "legacy" pada u vodu. Gdje se vratiti ? Na Alda? Dos Anjosa? Tanko ako mene pitas. Tada ne bi mogao legitimno ni borbu s Fergusonom traziti. Po meni revans za samog Conora nije dobra opcija.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 07 okt 2018, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.