NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

BihacSN
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la BihacSN » 29 sep 2013, 21:40

Mirzoni89 je napisao/la:@ALBOX

Druze, ovako se slavilo i protiv Slobode, Troglava, opcenito, igraci su prihvatili ovu pjesmu kao svoju i nakon svakog pozitivnog rezultata dodju pred navijace i slave, a unazad dvije utakmice, Fadil "Pasa" Cizmic, ovaj igrac u trenirci se penje na ogradu i zapocinje pjesmu...

Kao protiv slobode

" onclick="window.open(this.href);return false;

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 29 sep 2013, 21:41

BihacSN je napisao/la:

Druze, ovako se slavilo i protiv Slobode, Troglava, opcenito, igraci su prihvatili ovu pjesmu kao svoju i nakon svakog pozitivnog rezultata dodju pred navijace i slave, a unazad dvije utakmice, Fadil "Pasa" Cizmic, ovaj igrac u trenirci se penje na ogradu i zapocinje pjesmu...

Kao protiv slobode

" onclick="window.open(this.href);return false;
oni nemaju razloga da slave pa zato ovako provociraju :lol:

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 29 sep 2013, 21:42

2343 je napisao/la:Ovih danas sam čit'o svakvih gluposti od raznih idiota iz Tuzle i Gračanice, al brate ova dva iz Bihaća su prva liga za njih. anonymous001 i LloriS nije'l vas sramota više srati na svaku temu u vezi 1. lige FBIH ????
Vama dvojici izgleda nije ni bitno toliko Jedinstvo koliko vodite brigu o Bratstvu i Slobodi. Koji vam je qrac ??
Uđeš da pročitaš šta pametno a vas dvojica se poserete na svaku temu na ovom forumu!!
De odmorite malo, boli vas neka stvar i za Slobodom i za Bratstvom, gledajte svoje i uživajte dok nam ide ovako dobro. :D :D
Kakvu svaku temu, meni Jedinstvo nije bitno ?? O cemu ti pricas covjece, samo branim Jedinstvo i ljude koji provociraju ovdje, necu ostati ravnodusan na to, gledaj svoja posla, uzivaj u igrama Jedinstva i neobracaj paznju na mene ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 29 sep 2013, 21:46

Znači sve forumaše bih zamolio da ignorišu par forumaša iz Bihaća, jer ti momci nemaju blage veze i samo čine loše klubu,navijačima i sam grad stavljaju na loš glas. I da ne ulaze u nikakve rasprave s njima, jer očigledno je da se s njima ne može.

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 29 sep 2013, 21:52

ALBOX je napisao/la:

Prijatelju moj nikakvu pjesmu ja nisam sluso nemam pojma o cemu pricas?????
Ja samo kazem da na osnovu izjava pojedinih forumasa tipa citiram
"Slavila se pobjeda protiv Capljine ne ulazak u PL, samo budala moze pomisliti da smo vec u PL ;)"
Bihac ima stvarno dosta budala nista vise ;) :mrgreen:
Uredu onda, ja sam mislio da si ti otvorio ovaj video i da si cuo taktove ove pjesme, tj. pjesme SARS- Ti, ti, ti...
A sto se tice toga, ja ne zelim nista da prejudiciram, ima jos 23 kola, u opticaju je 69 bodova, pa ko poglavnik, ko pokojnik, svako zeli da njegov klub na kraju sezone bude sto bolji, sretno i Bratstvu i ostalim klubovima u nastavku sezone, a u Bihacu da pobjedi ko je bolji, da sudija ne upropasti derbi derbija...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 29 sep 2013, 21:55

Gdje su sad slavni moderatori kad ovdje ljudi pisu nekom da je budala ?
Niko ne moze sa sigurnoscu reci da ce Jedinstvo biti prvo na kraju . Samo sa sigurnoscu mozemo reci da trenutno od svih klubova mi imamo najvece sanse .

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 29 sep 2013, 21:56

Obzirom na dobar početak i recimo maksimalnih 12 b iz naredna 4 kola ,to je već odlična prednost i veliki korak ka premijer ligi.

Posle toliko godina frustracija i tavorenja u ovom cudu od lige konacno ste dosli na svoje,stvari su krenule na bolje,rezultati se poklopi atmosfera u klubu se podigla na visi nivo,uglavnom pozitivne stvari.

Tako da treba razumjeti nasladjivanja pojedinih ,sasvim normalna stvar ,ipak je ovo talk show i treba da se šalimo :mrgreen: .

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 29 sep 2013, 21:57

Evo, moderator je tu i pobrisat će.

P.S. Poslušajte čovjeka
Jedinstvo37 je napisao/la:Znači sve forumaše bih zamolio da ignorišu par forumaša iz Bihaća, jer ti momci nemaju blage veze i samo čine loše klubu,navijačima i sam grad stavljaju na loš glas. I da ne ulaze u nikakve rasprave s njima, jer očigledno je da se s njima ne može.
Hayley <3

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 29 sep 2013, 22:00

nerkolfc je napisao/la:Gdje su sad slavni moderatori kad ovdje ljudi pisu nekom da je budala ?
Niko ne moze sa sigurnoscu reci da ce Jedinstvo biti prvo na kraju . Samo sa sigurnoscu mozemo reci da trenutno od svih klubova mi imamo najvece sanse .
Slazem se u potpunosti a pitanje budala sam rascisti citajuci prethodne postove ....
Pozzz Bihacu -....

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 29 sep 2013, 22:02

Rekao sam ja Bujrum u Bihac na temi 7. kola.

Vjerujte...zgadite mi forum sa ovim glupostima sto pisete. Nikad nista normalno procitati. Hajmo biscani kolektivni godisnji odmor do 6.11.2013 :D

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 29 sep 2013, 22:04

ALBOX je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:Gdje su sad slavni moderatori kad ovdje ljudi pisu nekom da je budala ?
Slazem se u potpunosti a pitanje budala sam rascisti citajuci prethodne postove ....
Pozzz Bihacu -....
Pozdrav i tebi .

Ako Bratstvo ne odnese bodove iz Bihaca , stvarno ne znam ko bi mogao ? Igramo lijepo i sigurno , a koliko se samo kondicija popravila nekim igracima , nevjerovatno . Jedva cekam vikend da gledam uz Jedinstvo vjerovatno najbolju ekipu po do sad prikazanom :)

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 29 sep 2013, 22:10

nerkolfc je napisao/la:
ALBOX je napisao/la:
Pozzz Bihacu -....
Pozdrav i tebi .

Ako Bratstvo ne odnese bodove iz Bihaca , stvarno ne znam ko bi mogao ? Igramo lijepo i sigurno , a koliko se samo kondicija popravila nekim igracima , nevjerovatno . Jedva cekam vikend da gledam uz Jedinstvo vjerovatno najbolju ekipu po do sad prikazanom :)
Napokon neko realan iz Bihaca ovi balavci mi zgadise fudbal.... apsolutni ste favoriti ali da znate nista nije rijeseno ni sa porazom Bratstva u Bihacu ima jos puno da se igra a preko zime moze svasta da se desi... uglavnom sretno Bihacu u nastavku prvenstva (poslije 8.kola :) ) samo fer cisto posteno nemojte da bude kao prosle godine i sve ce biti Ok ako bude na silu i uz sudijsku pomoc tesko dacete biti prvi jer sigurno da ce svi sa kantona pogurati slobodu a tesko da vi to mozete pratiti.... da ne idem u offf vidimo se prijatelji u subotu .....

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 29 sep 2013, 22:12

Jedinstvo37 je napisao/la:Znači sve forumaše bih zamolio da ignorišu par forumaša iz Bihaća, jer ti momci nemaju blage veze i samo čine loše klubu,navijačima i sam grad stavljaju na loš glas. I da ne ulaze u nikakve rasprave s njima, jer očigledno je da se s njima ne može.
ma nemoze se sa takvima kao sto si ti koji smatraju da imaju neke veze sa Jedinstvom! nije Jedinstvo samo tvoje pa da ti mozes sebe stavljati u takvu poziciju da pises tako o nama ostalima!
takvi kao ti bih sad zabranili svima da prate Jedinstvo ili da idu na utakmice ... nemoj molim te vise da drzis predavanja nikom iz Bihaca ;)
imamo pravo da pisemo sta hocemo a pogotovo da branimo ono sto je nase a redovno su provocirali na ovom forumu pojedini na racun Jedinstva a bilo je par momaka iz Bihaca koji su uzvracali na te provokacije a i ja sam se registrovao zbog toga jer necu dopustiti da pljuju po Jedinstvu a ti MOLIM TE postedi nas ostale sa svojim komentarima... nikom mi ne cinimo stetu jer mi sebi nedajemo za pravo da se predstavljamo kao navijaci Sila Nebeska ili tako nesto. mi smo samo Biscani koji vole Jedinstvo... nemoj da te cujem vise ! ;)

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 29 sep 2013, 22:15

Sudije su fer i korektne od prvog kola u Bihacu . Nisam siguran al' ovaj zadnji je men' se čini cak malo i gostima navlacio . Uglavnom opasno mu se zvizdalo :)

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 29 sep 2013, 22:48

Mislim da je 8 kolo prva prava provjera za Jedinstvo. Uz duzno postovanje prema predhodnim protivnicima, Gradina je bila prvo kolo gdje se nakon zavrseni priprema nije mogao pokazati neki nogomet, Čapljina je bila bez 4-5 igrača tako da nije mogla pokazati svoj kvalitet, Sloboda ne da nije nista pokazala u Bihaću, nego nigdje, imali su 5 gostovanja (prvenstvo i kup) i nisu gola postigli (kako pisu njeni navijači, imali su 3 neka pokusaja neozbiljna u ti 5 gostovanja). Gostovanja su svaka teska u ovoj ligi, ali ova nasa Konjic, Doboj-Kakanj i Lukavac su bila jedna od laksi, Radnicki nije onaj od prosle sezone, polako se vracaju, ali sva sreca da smo prosli to. Bratstvo zadnji 4-5 god. ima izuzetno kvalitetan tim i doce u Bihać kao i zadnji par godina igrati. Uz ovakav pristup u ovi 7 kola, uz sjajnu odbranu, pojačanu sa Safetom mislim da ce i ova mozda i najvaznija utakmica u dosadasnjem dijelu biti rijesena u nasu korist. I da će derbi opravdati ocekivanja.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 29 sep 2013, 23:07

jedva cekam sljedecu utakmicu sa Bratstvom da vidim Safeta Nadarevica u dresu NK Jedinstva :D

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 30 sep 2013, 00:38

Najveci zicer na kladionicama, odigrajte na mecu Jedinstva oba ne daju gol i uzmite pare :lol: :D

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 sep 2013, 00:57

Pobijedili ste slobodu,capljinu,gradinu sad ako dobijete gracanicu i ne izgubite u gabeli pola posla ste uradili za premijer ligu.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 30 sep 2013, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 30 sep 2013, 00:59

terabajt je napisao/la:Pobijedili ste slobodu,capljinu,gradinu sad ako dobijete gracanicu pola posla ste uradili za premijer ligu.
Duga je sezona ali u svakom slucaju bi se odvojili od prvog konkurenta na 6 bodova, sto je lijepa prednost

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.