BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

HzBvB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la HzBvB » 15 apr 2011, 12:18

quälix je napisao/la:cuda itekako postoje a najbolji primjer je smijesna borusija domuz, ekipa koja se vise sretno nego spretno nalazi na prvom mjestu bl-a.
da, ekspreti u cudu trljaju oci a ljubiteljima bl-a je zlo na samu pomisao da ce ih u najelitnijem e-takmicenju predstavljati tim koji kvalitetom zasluzuje neko od mjesta u donjem dijelu tabele, tim koji je ispao u grupnoj fazi intertoto kupa, il´ kako se vec zove ono takmicenje u kojem nastupaju luzeri.

realno, ova smijesna ekipa sastavljena od nekih anonimusa i möchtegern talenata mora izgubiti barem 2 od 4 naredne utakmice jer nemaju kvaliteta izboriti se sa ekipama kao sto su ninberg i bremen, izvuci nerjeseno protiv frankfurta i tuci m´gladbah.
ali, ali, ne bi me cudilo da u naredne 4 utakmice zabiljeze isto toliko pobjeda jer ako ih je sreca pratila do sada, zasto ne i do samog kraja.
inace, kako objasniti da se tim u kojem ne igra niti jedan jedini reprezentativac bori za titulu :? sreca i samo sreca.
vjerujemo se da ce leverkuzen tuci slabasnog bayerna i rutinski privesti sezonu kraju nadajuci se da ce g´dja fortuna napustiti ´zute´(zuto je :? ) jer dosta nam je bruke to sto cemo ih gledati u ligi prvaka.

Ovo treba bit neka zejebancija .....skrivena kamera ili nesto slicno s cime ja jos nisam upoznat, ajde Šošonu nosi se i ti i Sejo Salihovic - daleko najveci seljak u Dijaspori....

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 15 apr 2011, 13:02

Ovo treba bit neka zejebancija .....skrivena kamera ili nesto slicno s cime ja jos nisam upoznat, ajde Šošonu nosi se i ti i Sejo Salihovic - daleko najveci seljak u Dijaspori....
Seljak po čemu ??? :oops: po izgovoru riječi ?? I ti bi isto tako pričao da živiš u njemačkoj 20 godina i učiš samo Njemački jezik. On je bosanski naučio od Mame koja je vjerovatno odrasla u nekom selu pa je imala loš naglasak, i on je to preuzeo od nje.. Čuj seljak a lik živi u stanu kakvog ti možeš samo vidjeti na TV kao i Auto ... ;)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 15 apr 2011, 13:09

robovi88 je napisao/la:
Seljak po čemu ??? :oops: po izgovoru riječi ?? I ti bi isto tako pričao da živiš u njemačkoj 20 godina i učiš samo Njemački jezik. On je bosanski naučio od Mame koja je vjerovatno odrasla u nekom selu pa je imala loš naglasak, i on je to preuzeo od nje.. Čuj seljak a lik živi u stanu kakvog ti možeš samo vidjeti na TV kao i Auto ... ;)
Predpostavljam da ga mama naucila da pljune i sudiju :)....i on sto ima bolji stan i auto od mene i od tebe , on mora sad bi i pametan i lijep i kulturan ...????
Nece pljunuti sudiju Kaka , Federer , Nadala ....a hoce Haggi ( cigan) Mihajlovi( cetnik) Bosanski seljak, Zidan (tuniski klosar).....i itd tako to sto on ima nema veza sa tim sto on zapravo JEST!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 15 apr 2011, 13:23

Ali što na Seju napadate, nije on rekao ništa kontra BvB, nego ovaj pokušaj Paje-@qurix ili kako već :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 apr 2011, 13:28

quälix je napisao/la:cuda itekako postoje a najbolji primjer je smijesna borusija domuz, ekipa koja se vise sretno nego spretno nalazi na prvom mjestu bl-a.
da, ekspreti u cudu trljaju oci a ljubiteljima bl-a je zlo na samu pomisao da ce ih u najelitnijem e-takmicenju predstavljati tim koji kvalitetom zasluzuje neko od mjesta u donjem dijelu tabele, tim koji je ispao u grupnoj fazi intertoto kupa, il´ kako se vec zove ono takmicenje u kojem nastupaju luzeri.

:lol: :lol: :lol:
quälix je napisao/la:realno, ova smijesna ekipa sastavljena od nekih anonimusa i möchtegern talenata mora izgubiti barem 2 od 4 naredne utakmice jer nemaju kvaliteta izboriti se sa ekipama kao sto su ninberg i bremen, izvuci nerjeseno protiv frankfurta i tuci m´gladbah.
ali, ali, ne bi me cudilo da u naredne 4 utakmice zabiljeze isto toliko pobjeda jer ako ih je sreca pratila do sada, zasto ne i do samog kraja.

Ovdje si ipak na vrijeme shvatio da pises gluposti
quälix je napisao/la:inace, kako objasniti da se tim u kojem ne igra niti jedan jedini reprezentativac bori za titulu :? sreca i samo sreca.

Subotic,Hummels,Schmelzer,Pisczek,Langerak,Sahin,Kuba,Lewandowski,Barrios,Kagawa,Bender,Kevin,Gotze...
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 15 apr 2011, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 15 apr 2011, 13:46

ko dolazi iz Svicarske, on je kulturan, slusa samo becki valcer, a ko dolazi iz Alzira(ne iz Tunisa ba, tacnije porijeklom iz Alzira) ,on je seljacina, mora da je i Fritzl iz neke vukojebine a ne iz Austrije, Sejo je kriv sto je ziv :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 15 apr 2011, 13:55

realno, ova smijesna ekipa sastavljena od nekih anonimusa i möchtegern talenata mora izgubiti barem 2 od 4 naredne utakmice jer nemaju kvaliteta izboriti se sa ekipama kao sto su ninberg i bremen, izvuci nerjeseno protiv frankfurta i tuci m´gladbah.
inace, kako objasniti da se tim u kojem ne igra niti jedan jedini reprezentativac bori za titulu :? sreca i samo sreca.
vjerujemo se da ce leverkuzen tuci slabasnog bayerna i rutinski privesti sezonu kraju nadajuci se da ce g´dja fortuna napustiti ´zute´(zuto je :? ) jer dosta nam je bruke to sto cemo ih gledati u ligi prvaka.
:lol: :lol: :lol: Jarane, evo ti koji dinar, otidji u granap i kupi seb' pojma.
Vidi se da pojma nemas o fudbalu i da si tu samo da zajeb. i provociras.
Ni jedan igrac BvB ne nastupa u repki?
Pa pogledaj od cega je sastavljena Njemacka repka, Subotic? Oni Poljaki? Barioss? Ne'as ti blage.
Glava ti sluzi samo zato da ti ne nakisne u stomak.
_________
btw.
Messi je inace kulturni Argentinac, Materazzi Italijan, Cesc Spanac,Valdes isto,Khan takodje, Lehman da ne pricam,inace su i Svicari poznati po kulturnom ponasanju na terenu,sto se Holandjana tice Nigel de Jong i Bommel pogotovo,Gatusso uh, da ne pricam, taj non stop il' je u biblioteci il' u teatru, a onaj pomocnik u Totenhamu mu je stariji brat. :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 15 apr 2011, 14:05

@ Secer ili ti ga Q.uaelix ;)

Drug moj pa ti jos nisi izgleda odrasto, ja mislio da si za ono vrijeme kako si se povuko bio sa foruma malo sazrio i napredovo ali ocito nisi. Hajd nemoj se sikirat ba doci ce i tvoje vrijeme da sazrijes pa da ne balis po forumu s takvim komm vec da pises ko jedna odrasla i zrela osoba. U svakom slucaju sve najj naj drzim ti fige da napredujes malo u zivotu i odrastes jer sramotna je tvoja predstava na osnovu tvojih godina ... Ajde i gledaj da ti FCB ne zavrsi u sramotnom takmicenju :) . Eto fudbalski neandertalac pozz za tebe i cunjaj se
BvB Echte Liebe !!!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 15 apr 2011, 14:18

spielführer_21 je napisao/la:Ali što na Seju napadate, nije on rekao ništa kontra BvB, nego ovaj pokušaj Paje-@qurix ili kako već :roll:
:lol: :lol: :lol:

Pa moj @HzBvB, šta reče a osta živ!!! :o :o

PS: Freiburg ima dosta problema sa ozlijedama, nekoliko prvotimaca neće biti spremno za nedjelju. ;)
Der Mann für die entscheidenden Tore.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 15 apr 2011, 14:56

Sta sam lose rekao zato sto je Bosanac nemoze biti Seljak ( sta se lozite dzaba pa nisam rekao za Barbareza da je seljak :D ne mogu ni reci zato sto nije ali mogu reci da je Muhamed Konjic seljak :D eto vam pa se lozite opet)...alo ba dajte malo objektivnosti, rekao sam samo da Kaka Nadal i Federer nisu seljaci.....

Samo me zanima jedna stvar ako sam ja npr. najbolji na svijetu u necemu i imam para ja sam sad po kulturi iznad jednog akademika ...???

Shvatite da oni samo znaju loptu sutati , sta vi mislite da C.Ronaldo u slobodno vrijeme cita knjige ? ....ili da je on pametan i kulturan zato sto je najbolji na svijetu....

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 15 apr 2011, 15:01

JuveSissoko je napisao/la:ko dolazi iz Svicarske, on je kulturan, slusa samo becki valcer, a ko dolazi iz Alzira(ne iz Tunisa ba, tacnije porijeklom iz Alzira) ,on je seljacina, mora da je i Fritzl iz neke vukojebine a ne iz Austrije, Sejo je kriv sto je ziv :lol:
nisam to rekao naveo sam te igrace radi svojih postupaka,vidim bukno si odmah na Zidana ali nisi se nalozio na Mihajlovica zasto?? zato sto ti godi i sam znas da je seljak .....

A taj isti zidan je u par navrata udarao protivnicke igrace hinjski i pljuvao...zato sam i njega naveo!

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 15 apr 2011, 16:26

adnan24 je napisao/la:Subotic,Hummels,Schmelzer,Pisczek,Langerak,Sahin,Kuba,Lewandowski,Barrios,Kagawa,Bender,Kevin,Gotze...
nedjeljic valjda igra u reprezentaciji koja sluzi za popravljanje gol-razlike svjetskim fudbalskim ´silama´ medju kojima je i mocna estonija. da, otkako igra za reprezentaciju ´svoje zemlje´, ista je pocela klecati pred estonijom i reprezentacijama koje su kvalitetom kao estonija.

humels :lol: :lol: smelco :lol: :lol: groskoc i koce :lol: :lol:
da, svabe ne mogu zamisliti bez ovih asssova :lol:
humi moze igrati kada se povrijede badtruba, fridrih, merte, boateng, pa mozda i bojten.
pardon, bojten ne igra za njemacku, ali da igra onda bi humi bio tek peti izbor. ovako je cetvrti :lol:
truba i kompanija igraju za mocnu poljsku :roll: :roll:
kavga je tamo neki malezijac ili :?
Arnelinho je napisao/la:Glava ti sluzi samo zato da ti ne nakisne u stomak.
ovo ostavljam moderatorima koji ce, vjerujem, znati sankcionisati ovog diletanta.
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 15 apr 2011, 17:21

quälix je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Subotic,Hummels,Schmelzer,Pisczek,Langerak,Sahin,Kuba,Lewandowski,Barrios,Kagawa,Bender,Kevin,Gotze...
nedjeljic valjda igra u reprezentaciji koja sluzi za popravljanje gol-razlike svjetskim fudbalskim ´silama´ medju kojima je i mocna estonija. da, otkako igra za reprezentaciju ´svoje zemlje´, ista je pocela klecati pred estonijom i reprezentacijama koje su kvalitetom kao estonija.

humi moze igrati kada se povrijede badtruba, fridrih, merte, boateng, pa mozda i bojten.
pardon, bojten ne igra za njemacku, ali da igra onda bi humi bio tek peti izbor. ovako je cetvrti :lol:
Arnelinho je napisao/la:Glava ti sluzi samo zato da ti ne nakisne u stomak.
ovo ostavljam moderatorima koji ce, vjerujem, znati sankcionisati ovog diletanta.
Šećeru zasto ulaziš u ovakve dijaloge.Zar ne bi bolje bilo da se pojaviš na forumu kao ekspert sa znanjem , a ne da ti prvi postovi budu samo smeće bez ikakve veze sa temom.Pa ko normalan može reći da je BVB na prvom mjestu zahvaljujući sreći.Omalovazavaš igrače koji manje-više svi igraju za reprezentacije koje za razliku od BiH su igrale na velikim takmičenjima.Po tvojoj logici svaki klub u kojem igraju Bosanci je smeće jer ta repka u svijetu ne prestavlja ništa.Kagawa je Japanac to bi trebao da znaš.I uozbilji se malo.Dosta nam je amell-a ne treba nam još neko ko će nam trolovati po temama.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 apr 2011, 17:37

:oops: :oops: :oops: :oops: ja kloca!!!mene stid ako je Bosnjo !!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 15 apr 2011, 18:08

FRANK RIBERY je napisao/la:Šećeru zasto ulaziš u ovakve dijaloge.Zar ne bi bolje bilo da se pojaviš na forumu kao ekspert sa znanjem , a ne da ti prvi postovi budu samo smeće bez ikakve veze sa temom.Pa ko normalan može reći da je BVB na prvom mjestu zahvaljujući sreći.Omalovazavaš igrače koji manje-više svi igraju za reprezentacije koje za razliku od BiH su igrale na velikim takmičenjima.Po tvojoj logici svaki klub u kojem igraju Bosanci je smeće jer ta repka u svijetu ne prestavlja ništa.Kagawa je Japanac to bi trebao da znaš.I uozbilji se malo.Dosta nam je amell-a ne treba nam još neko ko će nam trolovati po temama.
a sta tebe boli qrac sta ja radim? tvoj forum? ti piso pravila?
nesto se ne sjecam da sam trazio savjetnika tako da...
ako su moji postovi smece koji nemaju veze sa temom :lol: sta reci za ovu nakaradu koju ti napisa, mr. trollu :?
ja se drzim teme, tj. pisem o borusiji iz dortmunda i dokle god je tako ja imam pravo pisati sta mi je cejf.

dakle, borusija je samo sretno a nikako spretno na prvom mjestu.
njemacki selektor je pokusao sa tim netalentiranim igracima i brzo odustao.
kevin je dobio sansu i odigrao je to sto je odigrao nakon cega je napenaljen takvim sutem da se vise nikada nece vratiti.
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 15 apr 2011, 18:20

Javi nam se cesce malo, volim ja ovakve. :D
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 apr 2011, 18:25

quälix je napisao/la: nedjeljic valjda igra u reprezentaciji koja sluzi za popravljanje gol-razlike svjetskim fudbalskim ´silama´ medju kojima je i mocna estonija. da, otkako igra za reprezentaciju ´svoje zemlje´, ista je pocela klecati pred estonijom i reprezentacijama koje su kvalitetom kao estonija.

To sto pises iznad je nesto sasvim drugo od onoga sto si pisao i na sta sam ja odgovorio.
quälix je napisao/la:inace, kako objasniti da se tim u kojem ne igra niti jedan jedini reprezentativac bori za titulu
A to kakav je kvalitet igraca ja ne bi da raspravljam...tebi je ova nasa zadnja linija smece,mozda i jest ali sve dok napadaci u bundesligi ne nadju nacin kako da nadigraju istu neka njih u timu...bolje i to nego da imamo Badstubera i Buytena koji su "igracine" a da primamo svaku tekmu 2-3 gola...

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 15 apr 2011, 18:42

quälix je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Šećeru zasto ulaziš u ovakve dijaloge.Zar ne bi bolje bilo da se pojaviš na forumu kao ekspert sa znanjem , a ne da ti prvi postovi budu samo smeće bez ikakve veze sa temom.Pa ko normalan može reći da je BVB na prvom mjestu zahvaljujući sreći.Omalovazavaš igrače koji manje-više svi igraju za reprezentacije koje za razliku od BiH su igrale na velikim takmičenjima.Po tvojoj logici svaki klub u kojem igraju Bosanci je smeće jer ta repka u svijetu ne prestavlja ništa.Kagawa je Japanac to bi trebao da znaš.I uozbilji se malo.Dosta nam je amell-a ne treba nam još neko ko će nam trolovati po temama.
a sta tebe boli qrac sta ja radim? tvoj forum? ti piso pravila?
nesto se ne sjecam da sam trazio savjetnika tako da...
ako su moji postovi smece koji nemaju veze sa temom :lol: sta reci za ovu nakaradu koju ti napisa, mr. trollu :?
ja se drzim teme, tj. pisem o borusiji iz dortmunda i dokle god je tako ja imam pravo pisati sta mi je cejf.

dakle, borusija je samo sretno a nikako spretno na prvom mjestu.
njemacki selektor je pokusao sa tim netalentiranim igracima i brzo odustao.
kevin je dobio sansu i odigrao je to sto je odigrao nakon cega je napenaljen takvim sutem da se vise nikada nece vratiti.
JAdna država koja ima ovakvu dijasporu.Moli od Boga više pameti trebaće ti.Zar ne vidiš da si obična šprdačina na forumu.Klaun!

Za BVB-ovce kakva je situacija oko Gundoghana i imali naznaka da će Sahin produžiti ugovor?
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 15 apr 2011, 18:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 15 apr 2011, 18:44

adnan24 je napisao/la:To sto pises iznad je nesto sasvim drugo od onoga sto si pisao i na sta sam ja odgovorio.

to sto sam napisao nije nista do gola istina :!:
navijas za mali klub kojem se posrecilo i to je to.
adnan24 je napisao/la:A to kakav je kvalitet igraca ja ne bi da raspravljam...tebi je ova nasa zadnja linija smece,mozda i jest ali sve dok napadaci u bundesligi ne nadju nacin kako da nadigraju istu neka njih u timu...bolje i to nego da imamo Badstubera i Buytena koji su "igracine" a da primamo svaku tekmu 2-3 gola...
bayern je kanta, a borusija ce tek da bude kanta jer fortuna ne prati vjecno. liga prvaka je pred nama ;)
vjerujem da ce dortmund u cl-u sluziti za popravljanje gol-razlike, uvjezbavanje kombinacija i kao praksa za mlade igrace.
fuu, u grupi cete imati dva yebeno teska protivnika i jednu kantu ala dortmund ili malo jaceg.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 15 apr 2011, 18:55

Neki ljudi se rode sa željom da rade u cirkusu, šta ćeš- svak'o ima svoje..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.