Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la Cartman » 26 feb 2014, 22:45

Mancini napravio odlicnu izmjenu. ;)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 26 feb 2014, 22:52

Cartman je napisao/la:Mancini napravio odlicnu izmjenu. ;)
de ba sto nije izbacio onog eubra kako se vec zove ...prvo grijesio u dodavanju u kretanju i tanak skrozzz

i sad ti znass sta he dobra izmjena
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 feb 2014, 23:01

adal je napisao/la:
de ba sto nije izbacio onog eubra kako se vec zove ...prvo grijesio u dodavanju u kretanju i tanak skrozzz

Vidim sa si pismen do bola. Pretpostavljam da mislis na Ebouea, zasto bi izvadio desnog beka?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 26 feb 2014, 23:09

Cartman je napisao/la:
adal je napisao/la:

Vidim sa si pismen do bola. Pretpostavljam da mislis na Ebouea, zasto bi izvadio desnog beka?
Et ti pismen reko sam kako se vec zove citaj drugi put , a gdje je igro cijelo prvo poluvrijeme onda nisi gledo utakmicu, pismeni :lol: :lol: :lol: :lol:
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 26 feb 2014, 23:12

Vidim pass accuracy mašala 44%. Ajd, biće bolje valjda.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 26 feb 2014, 23:14

Puuuuu Mancini paanju
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

zanatlija
Kontakt:

Post Postao/la zanatlija » 26 feb 2014, 23:18

Manćini jednostavno ne zaslužuje da se komentariše ovaj potez oko Hajrovića. Izet jest griješio u prvih 15-tak minuta ali je to bilo za očekivati. Impresioniran i pod pritiskom. Kada se malo rješio treme, počeo je i igrati a u tom ga trenutku Roberto mijenja.Da je pogriješio vidjelo se u drugom dijelu kada bi Izet sigurno dao puno više. Talijan je či biti pedagog. Naivno, nema šta. Slomio mu je samopouzdanje i sada će mu trebati vremena da se vrati. Ovo je poniženje za momka a čuli ste, publika je pametnija od Manćinija. Aplauz. Samo nek se ne sekira već radi. Znanje i kvalitet će pobjediti.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 26 feb 2014, 23:23

Sad je jasno da Mancini mrzi bosance puj puj :lol:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 26 feb 2014, 23:31

_forzamilan_ je napisao/la:Sad je jasno da Mancini mrzi bosance puj puj :lol:
Bosanci budi siguran vise mrze njega :mrgreen:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 feb 2014, 00:16

35 min: That tactical switch by Roberto Mancini seems to have worked so far. Galatasaray have actually gone three minutes or so without looking like they might be over-run. Drogba is now playing as a lone frontman and hold-up merchant, with Sneijder and Burak Yilmaz operating on the flanks.
Još ga hvale za ovu izmjenu.

Neće ovo uticati na Hajrovića, nema razloga za to. Svako normalan je shvatio zašto je kralj rotacija napravio izmjenu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 feb 2014, 00:26

Virtu4l je napisao/la:
Neće ovo uticati na Hajrovića, nema razloga za to. Svako normalan je shvatio zašto je kralj rotacija napravio izmjenu.
Zasto je napravio izmjenu?

PS: nisam gledao mec pa ne mogu suditi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 27 feb 2014, 00:36

Omerbavarac je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Zasto je napravio izmjenu?

PS: nisam gledao mec pa ne mogu suditi.
Pa napisao je covjek na engleski gore komentar nakon 35min, kako zasto, citaj pazljivije ;)
Logican potez Mancinija, svaka cast, inace bi bio potop prije pauze da nije mjenjao formaciju.

Pogledajte kako su nadrljali svi domacini, izuzev Grka koji su dobili ocajan Man Utd. Toga je se naravno veceras i bojao Mancini

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 feb 2014, 00:39

Zenga je napisao/la:
Pa napisao je covjek na engleski gore komentar nakon 35min, kako zasto, citaj pazljivije
Nije uopste bio u pitanju taj citat, naravno da sam procitao.
Virtual zna nesto sto neki ne znaju, pa mene zanima sta je to u pitanju. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 feb 2014, 00:46

Virtual vidi ono što vide svi koji nisu zaslijepljeni. Taktička izmjena, sredina terena pojačana igračem koji je odgovorniji u defanzivi. Izmjena dala rezultat, prije nje su igrači Chelsea dominirali, drugi gol je visio u zraku, nakon toga Galatasaray uspostavlja ravnotežu, pogode stativu, zabiju gol i imaju koliko-toliko aktivan rezultat pred gostovanje na SB.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 27 feb 2014, 00:54

Ne znam koji vam je... Izmjena k'o izmjena. Meni je jako drago sto je covjek upisao debi u LP i to u startnih 11 u KO fazi.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 feb 2014, 00:57

Pa svi vide da se zajebo, kreno preofanzivno na plavce, Jozo to jedva dočeko i odmah iskoristio, Mancini to shvatio nakon tridesetak minuta i moro žrtvovati jednog ofanzivca, a u konkurenciji Drogbe,Snajdera,Yilmaza i Hajrovića normalno je da to bude Izet
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 27 feb 2014, 01:47

Virtu4l je napisao/la:
35 min: That tactical switch by Roberto Mancini seems to have worked so far. Galatasaray have actually gone three minutes or so without looking like they might be over-run. Drogba is now playing as a lone frontman and hold-up merchant, with Sneijder and Burak Yilmaz operating on the flanks.
Još ga hvale za ovu izmjenu.

Ma bitno je da prosijecan bosnjo misli kako Manchini nema apsulutno nikakve veze sa fudbalim i taktkitokm i da je i on koji ga kritikuje bolji trener od Mancinija :lol:

Fiorentina - trofej
Lazio - trofej
Inter - trofej
MC - trofel
Galata - izbace Juventusa, veceras se sasvim solidno nosili sa Chelsiem

Bez obzira sto ga ljudi koje vode klubove dovode i skupo placaju, bosnjo ce i dalje misliti kako je Amar Osim (bezveze sam bas njega uzeo za primjer) bolji trener od Mancinija :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 feb 2014, 06:59

Mancini krenuo grlom u jagode. Zato je i morao napraviti ranu izmjenu. To nije nezadovoljstvo Hajrovićevim nastupom, već činjenica da je Chelsea u svakom trenutku imao barem jednog igrača više na sredini terena. Ponukan iskustvom (sigurno je gledao meč Cityja i Chelseaja), Mancini je odlučio zatvoriti tamo gdje puše i sasvim je logično da će izaći Hajrović. Yilmaz, uz dužno poštovanje prema Drogbi, je njihov najopasniji igrač, a svi znamo šta Drogbi znače ovakve utakmice (uostalom, izborio je korner nakon kojeg je pao gol).

Ne treba psovati Manciniju zbog ovoga; ipak je želio najbolje svom timu. Što se tiče Hajrovića, ubijeđen sam da ovaj potez neće ostaviti dubok trag na njegovoj psihi. Zna i on da je ovo logična izmjena.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 27 feb 2014, 09:44

meni je izmjena bila cudna kad sam gledao tekmu...ono razmisljajuci - a majku mu sto bas njega.
i onda na poluvremenu na sky sportu covjek fino objasni:
hajrovic je mlad igrac, koji je dosao u prelaznom roku nedovoljno adaptiran i u ovakvoj jakoj utakmici gdje je mancini morao izvrsiti neku hitnu promjenu u taktici se namece kao logican potez njegov izlazak!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 27 feb 2014, 09:57

Svi mi razumijemo izmjenu, nigdje veze ali nas vise brine sta sada poslije ovvoga, jer ovo je veliki udarac za jednog mladog igraca, zrtvovan je i bio je najlaksi izbor a i nije dobro usao u mec ali veci je problem kako mu sacuvati samopouzdanje.....U velikim klubovima gdje ima masa igraca se ne brinu previse za takve stvari, sam moras da se izboris, igraci su potpuno prepusteni sebi....Posebno u Turskoj, tamo nemaju nikakvog strpljenja, hoce gotove igrace odmah, rijetko prave igrace boljima nego sto jesu, tako da bi nas Hajrovic poslije ovoga mogao zapasti u veliku rupu, mozda a i bojim se u takvu rupu da se iz nje nece izvuci dok ne ode iz ovog kluba....

Ja sam se iznenadio kad sam ga vidio u prvih 11 i mislim da je bacen u vatru bez da je bio spreman......Derbije turske lige presjedio na klupi i tribinama i onda igra protiv Chelsea u CL, mislim da su ga morali adaptirati na bolji nacin, postepeno.....
Nije mu bilo nimalo lako, pregorio je, posebno sto je operirao sa Eboueom koji je bio jedan od najlosijih i kriv je za gol... S druge strane da se pokazao ovdje vjerovatno bi postao svjetska klasa ovako je pitanje kako ce njegova karijera teci, ni Pape ga nesto ekstra ne mirise i nece se naigrati u reprezentaciji u narednih pola godine...
Za ovakve situacije se mora biti strasno psihicki jak (Dzeko je pokazao jaku psihu), bojim se da Hajrovic nije takav tip i da ce mu biti jako tesko...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Confiance, General505, Roki50, totasef1 i 69 gostiju.