bravo kralju hahaha.Otelo je napisao/la:Ubit cemo Boga u njima,*ebat cemo im majku.Dozivjet ce najgori poraz u historji nogometa u toj zemlji.
BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ovih dana sam bio skeptican al danas sam uvjeren u demoliranje Litvanaca.terabajt je napisao/la:bravo kralju hahaha.Otelo je napisao/la:Ubit cemo Boga u njima,*ebat cemo im majku.Dozivjet ce najgori poraz u historji nogometa u toj zemlji.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Joj ko će izdržati do 7..
Ubi me nervoza, sreća pa sam nokte otkinuo jer je Bajram. 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
svaka ti dalaOtelo je napisao/la:Ubit cemo Boga u njima,*ebat cemo im majku.Dozivjet ce najgori poraz u historji nogometa u toj zemlji.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jos 10 sati k'o 10 godinaAmar Dzeko je napisao/la:Joj ko će izdržati do 7..Ubi me nervoza, sreća pa sam nokte otkinuo jer je Bajram.

Ja nemam nervoze jer sam ubijedjen ako bude sve fer da smo pobjednici!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ZAJEDNO DO POBJEDE!!!
Bajram Serif Mubarek Olsun!
Bajram Serif Mubarek Olsun!
Tacno ti pomalo zavidim dijamantu.Mora da je divan osjecaj znati da ces veceras utrpati gol litvancima i odvesti svoju drzavu na mundijal.Svaka cast dijamantu sad jos samo da sacekamo kraj vecerasnje utakmice i potvrdu ovog navoda.
Bajram Serif Mubarek Olsun forumasima ss.ba portala!Puno zdravlja,srece i dobrih postova
Bajram Serif Mubarek Olsun forumasima ss.ba portala!Puno zdravlja,srece i dobrih postova

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Dajte ljudi imal kakvih slika iz viljnusa i kaunasa .
Kod mene nema skoro nikakvog straha i dileme u ishod meča.
Kao nikad dosad, rekao bih. Samo da to Zmajevi potvrde i na terenu. Dosta je više bilo pesimizma; bolji smo i to ćemo večeras dokazati.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Otac na Bajramu nakon hutbe: Kao drzavljanin BiH i sportista zazelimo srecu nasim Zmajevima u Litvaniji 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nisu ovi Litvanci loši...
http://www.15min.lt/naujiena/sportas/fu ... 6989?cf=vl" onclick="window.open(this.href);return false;
Bajram namaz u Kaunasu
http://www.15min.lt/naujiena/sportas/fu ... 7092?cf=vl" onclick="window.open(this.href);return false;

Postajemo navijačka sila...
http://www.15min.lt/naujiena/sportas/fu ... 6989?cf=vl" onclick="window.open(this.href);return false;
Bajram namaz u Kaunasu
http://www.15min.lt/naujiena/sportas/fu ... 7092?cf=vl" onclick="window.open(this.href);return false;

Postajemo navijačka sila...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Lijepo bi bilo kad bi se lopta spustila malo na zemlju. Previše puta smo se opekli zbog naše poznate 'lako ćemo'. 

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Ovaj Kaunas je jedan od najgorih gradova Evrope. Kako je mrtav ovo nije normalno...
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
- legenda reala
- Kontakt:
šta ovo Balja u ime stručnog štaba 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dosta smo bili pesimisti a sad moramo biti optimisti IMA DA IH PODEREMO U FUTBALSKOM, NAVIJACKOM I U SVAKOM DRUGOM SMISLU.formance je napisao/la:Lijepo bi bilo kad bi se lopta spustila malo na zemlju. Previše puta smo se opekli zbog naše poznate 'lako ćemo'.

Upravo tako.formance je napisao/la:Lijepo bi bilo kad bi se lopta spustila malo na zemlju. Previše puta smo se opekli zbog naše poznate 'lako ćemo'.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
- Kontakt:

krenuti ja danas na poso taman doso na pola puta kontam hocu k...... danas repka igra a ja da radim nazva sefa i vrati se kuci
Brazil Serif Mubarek Olsun

Ljudi bjeze od hordi bosanacaBatko je napisao/la:Ovaj Kaunas je jedan od najgorih gradova Evrope. Kako je mrtav ovo nije normalno...

Ljudi stidniBatko je napisao/la:Ovaj Kaunas je jedan od najgorih gradova Evrope. Kako je mrtav ovo nije normalno...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.