Izgleda da je poziv na SP na njega pozitivno djelovao.Head je napisao/la:Momak je najbolji igrac Hajduka trenutno.Cartman je napisao/la:Ovaj mazlum ce se ugurat u prvih 11.![]()
![]()
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Pa i treba da bude da bi bio na spisku. Prvih 11 ne zasluzuje pored Prcica, Vrancica i Medunjanina. Ali poznavajuci Safeta...Head je napisao/la:Momak je najbolji igrac Hajduka trenutno.Cartman je napisao/la:Ovaj mazlum ce se ugurat u prvih 11.![]()
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja dajem glavu da je Tino medju 3 najbolja tehnicara u reprezentaciji. Kakvu tehniku mali ima.Cartman je napisao/la:Pa i treba da bude da bi bio na spisku. Prvih 11 ne zasluzuje pored Prcica, Vrancica i Medunjanina. Ali poznavajuci Safeta...Head je napisao/la:Momak je najbolji igrac Hajduka trenutno.Cartman je napisao/la:Ovaj mazlum ce se ugurat u prvih 11.![]()
![]()

1946
- sanlituncay
- Kontakt:
Ja dajem glavu da je Avdija najbrži u repki... kakvu brzinu čovjek ima 

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
- bistrikboy
- Kontakt:
Igra momak bas,samo naprijed pasa!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Njegovo vrijeme dolazi.
Vjerujem da će mnogi, koji ga kritikuju, slaviti njegove golove i kupovati dresove. Samo polako.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vjerujem da će mnogi, koji ga kritikuju, slaviti njegove golove i kupovati dresove. Samo polako.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
kako pojedinci ovog jadnog hajduka dizu u nebesa covjek bi na sekundu pomislio da se radi o top klubu iz liga petice..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
a zar nije?STEVIE je napisao/la:kako pojedinci ovog jadnog hajduka dizu u nebesa covjek bi na sekundu pomislio da se radi o top klubu iz liga petice..
Tino je večeras, uz golmana,bio najbolji. Neka korigira malo igru u obrambenom dijelu i još malo više trčanja i bit će dobar vezni igrač..
Ima on prostora za napredak. Odličan je tehničar...
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 20 avg 2014, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
sanlituncay je napisao/la:Ja dajem glavu da je Avdija najbrži u repki... kakvu brzinu čovjek ima

A tek dribling ...

Strinic mu ko balavcu klepi loptu.
Zadnja izmjena: AhmetNY, dana/u 20 avg 2014, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ko dize Hajduk?? Nitko..Ovdje komentarisemo o igracu ( citaj Susic)....Inace, Susic je odlican igrac, prefinjena tehnika, veoma inteligentan.. Braavo Tino..
-
- Kontakt:
Digle se strasti cim su vidili da je Tino ispred Prcica 

Aferim djevojčilukoBaDa12 je napisao/la:Njegovo vrijeme dolazi.
Vjerujem da će mnogi, koji ga kritikuju, slaviti njegove golove i kupovati dresove. Samo polako.![]()
![]()

Ako Hajduk prođe u grupu onda ne vjerujem da će ga prodavati prije zime, jer dobre partije u grupnoj fazi mogu dosta podići cijenu Svenu. Ako ne prođu onda očelujem taj transfer u Veronu, što bi opet bio odličan potez

Sheyi je napisao/la:Aferim djevojčilukoBaDa12 je napisao/la:Njegovo vrijeme dolazi.
Vjerujem da će mnogi, koji ga kritikuju, slaviti njegove golove i kupovati dresove. Samo polako.![]()
![]()
Ako Hajduk prođe u grupu onda ne vjerujem da će ga prodavati prije zime, jer dobre partije u grupnoj fazi mogu dosta podići cijenu Svenu. Ako ne prođu onda očelujem taj transfer u Veronu, što bi opet bio odličan potez

Radnicki Lukavac
Amidza pise preporuku Realu iz Madrida.
Na kraju u fazonu amidza dodaje da postoje kasete - pisani tekstovi gdje mali Susic iskazuje veliku ljubav prema CR7 i veliki je navijac Reala iz Madrida, voli sve sto je bijelo...
Na kraju u fazonu amidza dodaje da postoje kasete - pisani tekstovi gdje mali Susic iskazuje veliku ljubav prema CR7 i veliki je navijac Reala iz Madrida, voli sve sto je bijelo...
Ahmo, zlatna kanta ti se smiješi. 
Nego, ima li se gdje isječke TSS-a? Poteze, fazone?

Nego, ima li se gdje isječke TSS-a? Poteze, fazone?

Samo slijepci i neki koji su zadojeni mrznjom prema Susicu ne vide kvalitet od Tina Susica.
Mali je daleko najbolji igrac Hajduka, to se iz aviona vidi, a vidjela se i igra Hajduka, dok je on bio povrijedjen.
Bilo kako bilo, mlad igrac od kojeg ce BIH sigurno imati koristi.
Mali je daleko najbolji igrac Hajduka, to se iz aviona vidi, a vidjela se i igra Hajduka, dok je on bio povrijedjen.
Bilo kako bilo, mlad igrac od kojeg ce BIH sigurno imati koristi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nisam u toku. Jeli to doktor Tino još uvijek dijeli pljuske?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vidi Germana sto su u ofanzivi odma. Emiraga i Virtual u akciji, tandem snova. 
Hajde neka Tinceka, mozda bude nesto od njega. Za prvih 11 ipak nije. Mora se prvo dokazat u ozbiljnoj ligi.

Hajde neka Tinceka, mozda bude nesto od njega. Za prvih 11 ipak nije. Mora se prvo dokazat u ozbiljnoj ligi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ozbiljno pitam, ništa ne pratim, samo ponekad uletim s' padobranom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.