Pauk je napisao/la:Adidasov dizajn je vrlo ruzan uvijek bio u odnosu na Nike.
Velika greska ako je savez zaista izabrao adidas.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pauk je napisao/la:Adidasov dizajn je vrlo ruzan uvijek bio u odnosu na Nike.

Link please?emir_dj je napisao/la:ADIDAS će u naredne 4 godine oblačiti reprezentaciju sa ugovorom od 6 miliona eura

Nema linka tu sam info dobio od jednog čovjeka iz saveza, ako on laže lažem i jaConsigliere je napisao/la:Link please?emir_dj je napisao/la:ADIDAS će u naredne 4 godine oblačiti reprezentaciju sa ugovorom od 6 miliona eura
i moćna crna goraPapastathopoulos je napisao/la:Sad ni adidas ne valja, a to sto smo do jucer jedini uz zimbabwe i sjevernu koreju nosali legeu, to nema veze![]()
Savez napolje !!

Nek adidas ne valja a nek valja kafanski stolnjak NIKEschweinsteiger je napisao/la:Pauk je napisao/la:Adidasov dizajn je vrlo ruzan uvijek bio u odnosu na Nike.
Znamo mi svi na kakav nacin je ona tu bila. A sto je bila - bila je. Adioo.19risha88 je napisao/la:KOJI STE VI Š....I NA VRHU I NA DNU,ONA JE UVIJEK BILA TU... SA NAMA KROZ ŽIVOT
![]()
Ma zdra'o.19risha88 je napisao/la:KOJI STE VI Š....I NA VRHU I NA DNU,ONA JE UVIJEK BILA TU... SA NAMA KROZ ŽIVOT
![]()
"Legende" ih doveli u repku našu sada su te pojedine "legende" u ćuzi19risha88 je napisao/la:KOJI STE VI Š....I NA VRHU I NA DNU,ONA JE UVIJEK BILA TU... SA NAMA KROZ ŽIVOT
![]()
daleko joj lijepa kuća19risha88 je napisao/la:KOJI STE VI Š....I NA VRHU I NA DNU,ONA JE UVIJEK BILA TU... SA NAMA KROZ ŽIVOT
![]()
Hej pa ck meni medju jacim parfemima, ima da budemo najmirisljavija reprezentacija u Brazilu-HENDRIXXX je napisao/la:avaz pise kako ce najvjerovatniji sponzori za oblacenje reprezentacije van terena biti Hugo Boss i Calvin Klein
joj sto smo postali zajebati
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Brazzzoo123, CAGarfia, General505, Hrammm1921, Lavcina, Proximic, Rimes87, tuitamo, unavita, zikerrz21 i 90 gostiju.