dema je napisao/la: te spekulacije su plasirali novinari s ESPN koje ti ne cijenis,oni to rade kad im je dosadno tako nes pretpostavljaju onako skroz neozbiljno
A dobro...moze biti ali i ne mora...mi samo nagadjamo,svejedno nas niko ne pita
dema je napisao/la:-koja logika cuj ne mora Howard cekat 1,5g tu se on ne pita,vec se pita Orlando i nece ga dat ako ne budu morali nisu oni ludi da ga daju odmah jer to neko zeli,oni ce ga koristit do kraja i onda ako vide da nece ostat ide trade ,racunaj slobodno za 1,5 ako ne produzi ugovor
A jel' razumijes da je za Orlando mnogo bolje da ga trejduju sad nego da im ode kada mu istekne ugovor jer u tom slucaju nece nista dobiti za njega...postat ce "free agent" i otici ce negdje drugo...
dema je napisao/la:-previse ste u ovo otisli 2 se izgube i odmah se uzme najbolji centar da se za njeg lik s staklenim koljenima i Orlando pristaje i naravno nisu ludi ovi u Orlandu da se okusaju jos koji put s Howardom ,vec ga daju odmah kako bi LAL imao vise sansi za titulu
Tako sam i ja isto pisao i za Miami koji je odradio mnogo nelogicnije trejdove za Bosha i Jamesa od ovog kojeg mi predlazemo sa Bynumom.