Ne znam da li da uopste pisem vise o Saneu, rekao sam sve u prvim postovima na ovom forumu, a vjerujem da nikada za ovo mojih ihahaaaa godina nisam nista ruznije pisao o jednom igracu (i onoj smlati koja ga promovisala u "target" metu"). Znas onaj osjecaj kad silno zelis da razbijes televizor da bi ga ufatio za vrat

on mi je nekako bio bas simbol cijelog tima i 18 bodova minusa a ponasaju se kao da ih boli. U ovoj sezoni nisam toliko ostar, mislim da mu u najmanju ruku neko ocitao bukvicu, ali haman vise ni u glavu nije dobar...sjeti se toga pa se zaleti da ganja beka, vrati se i u odbranu. MEDJUTIM ne ide pa ne ide, malo malo pa ponovo ona neka non salantnost kad izgubi cistu loptu kad kod jednostavnog rjesenja hoce daizglumi neko majstorstvo pa sjebe hem napad hem omoguci kontru. Nije mi jasan ni Kompany sa njim, ili ima nesto sto mi ne vidimo, mozda neki kontinuitet na treninzima?? Ne mogu da vjerujem da on ne moze shvatiti mentalni sklop SaneTa i da taj nikada nece bitiisti na treningu i na stadionu gdje ga raja gleda i gdje se vidi ta neka nacisoidnost u njemu, zalje da bas u svakom trenutku pokaze da je "najbolji", da je madjionicar...U redu je ako su Gnabri i Koman u buli (btw ne znam sta se desilo Komanu danas, je li povreda), pa ga silom prilika mora staviti, ali zamjeniti Olisea koji je danas odlicno bas odlcno odigrao, a ostaviti ovu smlatu bas mi nije jasno. I nijemi bas jasan sa ovim Guerrerom, nesto kao slobodan strijelac na protivnickoj polovini, siguran sam da bi Leimar to mnogo bolje odradio. Da ne ispadne da bacam drvlje i kamenje na trenera posle postignuta 4 gola i najmanje jos toliko sto postotnih sansi, posle posjeda od 80 i vise %....Ma sta mi pricali, nije to lagano, mozda je ovo i najveci posjed u ligama petice ove sezone, a nisu normalni oni koji kazu da nema veze posjed i broj udaraca, ono nekada se desi kad te bas ono okrene pa i petardu primis a ovi elementi su u superlativu, medjutim generalno naravno da je vazno da pokazujes zelju sa napadom, da uspijevas kontrolisati mec. Ih kada bi moglo da se i ovoga Davisa vise rjesimo zbog majmunisanja oko ugovora, a Bogami i zbog odbrane jer je bio sukrivac za oba gola. Theo na njegovo mjesto pa dans Bog pogleda!
Upamekano: procito sam da je neko napisao da se i on zna uzvjezditi, ne znam da li je bas adekvatan izraz, ali da zna ponekad imati previse somopouzdanja, e to je sigurno. Realno govoreci sto se duela 1:1 tice, kao i organizacijskih sposobnosti sto ukljucuje i fudbalsko znanja, briljantne pasove, pa i onaj instikt prilikom prekida, brzine...sigurno je da je vrhunski stoper, jedan od najboljih svjetskih... ALI bas ta neka prevelika samouvjerenost zna cesto uzrokovati amaterske greske i marao bi to promjeniti, ako treba potraziti i pomoc, siguran sam da u Bayernu ima vrhunskih strucnjaka po tom pitanju. Medju tri omiljena igraca Bayerna!!