FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Kako ocjenjujete Kompanyja

1) odličan
15
60%
2) prosječan
8
32%
3) loš
2
8%

Ukupno glasova: 25

armando
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la armando » 07 dec 2024, 18:57

harden je napisao/la:
07 dec 2024, 18:38
Sane je najgori igrac u klubu, pozicija sistem uloga je nebitna
Najveći promašaj u dugoj istoriji kluba. Valjda je to svima jasno. Koliko je plaćen, plus odšteta i šta je pružio.
Blam za sva vremena. I šta sve ide uz to.

Sad mu pokušati produžiti ugovor pod manjim uslovima i nadati se da ako ne bude išlo, mogu prodati i zaraditi nešto, je očajnički potez ako do njega dođe.
Mrš napolje!
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 07 dec 2024, 22:17

Odlazak u Englesku je najveca greska Sanea u karijeri. Tamosnji idijotski mediji su mu isprali mozak pa je kad je dosao u Bayern poceo da se ponasa kao da je prime Ronaldinho.

Steta tolikog potencijala jer je imao sve da postane WC igrac.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 07 dec 2024, 22:34

Najveća greška je ipak što se vratio nazad u Njemačku. Ne znam zašto se ovdje nasjeda o Medjunarodnoj Tajkunskoj Ligi i mitovima vezano za nju.

Danas nakon 3:2 igrač gostiju uzima loptu iz naše mreže i trči ka centru. Nekada su i u takvim situacijama čuvali sekunde da ne fasuju još neki. Jednostavno, nismo više zayebani k'o nekad, čak ni u Minhenu.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 08 dec 2024, 04:09

Ne znam da li da uopste pisem vise o Saneu, rekao sam sve u prvim postovima na ovom forumu, a vjerujem da nikada za ovo mojih ihahaaaa godina nisam nista ruznije pisao o jednom igracu (i onoj smlati koja ga promovisala u "target" metu"). Znas onaj osjecaj kad silno zelis da razbijes televizor da bi ga ufatio za vrat :mrgreen: on mi je nekako bio bas simbol cijelog tima i 18 bodova minusa a ponasaju se kao da ih boli. U ovoj sezoni nisam toliko ostar, mislim da mu u najmanju ruku neko ocitao bukvicu, ali haman vise ni u glavu nije dobar...sjeti se toga pa se zaleti da ganja beka, vrati se i u odbranu. MEDJUTIM ne ide pa ne ide, malo malo pa ponovo ona neka non salantnost kad izgubi cistu loptu kad kod jednostavnog rjesenja hoce daizglumi neko majstorstvo pa sjebe hem napad hem omoguci kontru. Nije mi jasan ni Kompany sa njim, ili ima nesto sto mi ne vidimo, mozda neki kontinuitet na treninzima?? Ne mogu da vjerujem da on ne moze shvatiti mentalni sklop SaneTa i da taj nikada nece bitiisti na treningu i na stadionu gdje ga raja gleda i gdje se vidi ta neka nacisoidnost u njemu, zalje da bas u svakom trenutku pokaze da je "najbolji", da je madjionicar...U redu je ako su Gnabri i Koman u buli (btw ne znam sta se desilo Komanu danas, je li povreda), pa ga silom prilika mora staviti, ali zamjeniti Olisea koji je danas odlicno bas odlcno odigrao, a ostaviti ovu smlatu bas mi nije jasno. I nijemi bas jasan sa ovim Guerrerom, nesto kao slobodan strijelac na protivnickoj polovini, siguran sam da bi Leimar to mnogo bolje odradio. Da ne ispadne da bacam drvlje i kamenje na trenera posle postignuta 4 gola i najmanje jos toliko sto postotnih sansi, posle posjeda od 80 i vise %....Ma sta mi pricali, nije to lagano, mozda je ovo i najveci posjed u ligama petice ove sezone, a nisu normalni oni koji kazu da nema veze posjed i broj udaraca, ono nekada se desi kad te bas ono okrene pa i petardu primis a ovi elementi su u superlativu, medjutim generalno naravno da je vazno da pokazujes zelju sa napadom, da uspijevas kontrolisati mec. Ih kada bi moglo da se i ovoga Davisa vise rjesimo zbog majmunisanja oko ugovora, a Bogami i zbog odbrane jer je bio sukrivac za oba gola. Theo na njegovo mjesto pa dans Bog pogleda!
Upamekano: procito sam da je neko napisao da se i on zna uzvjezditi, ne znam da li je bas adekvatan izraz, ali da zna ponekad imati previse somopouzdanja, e to je sigurno. Realno govoreci sto se duela 1:1 tice, kao i organizacijskih sposobnosti sto ukljucuje i fudbalsko znanja, briljantne pasove, pa i onaj instikt prilikom prekida, brzine...sigurno je da je vrhunski stoper, jedan od najboljih svjetskih... ALI bas ta neka prevelika samouvjerenost zna cesto uzrokovati amaterske greske i marao bi to promjeniti, ako treba potraziti i pomoc, siguran sam da u Bayernu ima vrhunskih strucnjaka po tom pitanju. Medju tri omiljena igraca Bayerna!!

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 08 dec 2024, 04:33

Omerbavarac je napisao/la:
07 dec 2024, 17:14
Preslikan pocetak sezone.
Dok se Palhinha ne vrati necemo prestati primati golove.
Ovo je sramotno.
Sa ovim se ne slazem ni malo. Posle furioznog i uistunu neocekivano visokog presinga kada protivnik ima loptu, te napada kada smo redovno u protivnickom kaznenom prostoru imali po 5-6 igraca ostavljajuci dosta prostora iza, nakon utakmica protiv Barce i mozebitnog uplitanja glavesina Kompany je malo stao na loptu, I dalje je zadrzana agresivnost i napadi ali nekako kao da je to ovaj put malo uzdrzanije. U mene jaran, inace dugogodisnji fudbalski saputnik i dobar trener danas, kaze kako Bayern posle Barce igra (a u poredjenju sa prije) kao da je protivnicki gol sada na 16 metara :mrgreen: Uistinu pocesto zafali igraca u 16 da pokupe one naslepo ubacene lopte od Davise, Comana, Laimera, a stim u vezi je i malo dosadnija igra te onao kruzenje. Iako sam ja vise volio onaj stil do Barce, moram priznati da su se sada opasne kontre svele na minimum minimuma i ja se mogu sjetiti samo jedne koja se nazalost zavrsila golom zutalja. Sve drugo smo primili van toga na sto ti aludiras, protiv Leverguzena postavljena odbrana, centarsut i gol glavom (opet Davis), ova dva danas nemaju veze ni sa Palinjom ni sa bilo kojim zadnjim veznim, jedino da Palinja ukliza i pokupi Upamekana i Davisa. Inace krakati Portugalac je bas pehista, za Bayern ide somoubilacki i nista povreda, a na treningu reprezentacije sjebe nogu...mogao bi pomoci malo, mada bi opet vjerovatno preselio na klupu posle povratka Pavlovica. Ne mozes da ga ne cjenis zbog borbenosti, ali neka budala reche da je bio najbolja sestica u EL :tokralju: :rol: :rol: :rol: Zamisli covjek igra u yebenom Fulhamu godinama, dok tajkuni ko iz p...e frljnu 120 milki za kojekave Caicede, Enze Fernandeze, Ugarte itd, itd, a niko nema njuha da nanjusi tu zvjer u Fulhamu :rol: On jeste za timova kao Fulham, a u Germany bi bio perfect za Wolsburg, Borusiju M, Fraiburg, Frankfurt...za timove koji se bore za titule jeste dobar da ponekad uskoci, nikako kao neka top opcija.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 dec 2024, 10:10

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 08 dec 2024, 11:42

To se zove the Kompany effect :kafa:

Kad smo vec kod ofanzivaca i nasa legenda #25 izgleda troduplo gore nego prosle sezone.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 08 dec 2024, 17:30

Kaiserova petica ide u zasluženu penziju. :salut:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Huske
Kontakt:

Post Postao/la Huske » 08 dec 2024, 17:55

Dok je Palinja igrao, nastao je niz bez primljenog gola, sve je imalo smisla. Kako Pavlović igra na početku sezone a evo i sad primaju se golovi kao na traci.
Da li se Pavlović bira zbog potencijala, ima li smisla njegovo igranje, jer kad igra golova puno primamo.

Palinja se kod nas već pokazao kao važan igrač, taktički igrač, defanzivac, igrač koji daje stabilnost, protivnici čak i ne prave prilike, kad se vrati trebao bi biti prvi izbor, jer je najbolji igrač na sredini kojeg imamo. Ali gle čuda priliku je dobio tek povredom Pavlovića, da možda Pavlović ne nastavi igrati, a Palinja opet čekati? :?
To bi mogla biti velika greška, mislim da Pavlović puno oscilira, nije još fizički spreman za kontinuitet, pogotovo nije spreman biti u paru sa Kimihom jer su obojica nedovoljno jaki i agilni u odbrani.

Palinja igrati treba, a ovi ostali nek se rotiraju, ne bih rekao da je Kimih neka klasa pa da se postavlja kao neko ko mora igrati.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 dec 2024, 18:24

Balon je napisao/la:
08 dec 2024, 11:42
Kad smo vec kod ofanzivaca i nasa legenda #25 izgleda troduplo gore nego prosle sezone.
Kompany kriv i sto su ljudi ostarili i nemaju vise snage za profesionalni fudbal nakon 20 i kusur sezona

Da si malo pametniji bio bi glup
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 08 dec 2024, 19:50

Imamo tri/četiri pretplaćena igrača u rosteru.(Müller, Neuer, Gnabry, Sane). Istina jeste, da su ove prve dvije Bayernove legende. Peretz se nažalost nije iskazao, nadam se da griješim, ali ovu godinu nama je najveći problem golmanska pozicija.Današnji Neuer što se tiče refleksa u najbolju ruku jeste osrednji golman, izuzetak su pasovi. Tu se teško može nešto uraditi, eventualno početkom naredne godine. Upamecano/Kim iako ima grešaka, djeluju mi dosta stabilnije nego prošle godine.
Slijedi meč u utorak koji moramo dobiti ukoliko želimo proći direktno u osminu finala.
Očekivao bih inače rutinsku utakmicu, ali povredom Kane-a i lošom formom krilnih napadača, utakmica neće biti jednostavna

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 08 dec 2024, 20:07

Huske je napisao/la:
08 dec 2024, 17:55
Tebe Palinja podsjeća na Riki Martina :?
Neću dalje, jer vidim da samo pljuneš komentar i ne ulaziš u rasprave.

Kad će se Židov prije pokazati, je li to dovoljno 2 utakmice da vidiš šta imaš. Evo ja mislim da duplo bolji od ovog Nubela, koji je lošiji od onog Krafta što je nekad pio da zaboravi :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 dec 2024, 21:54

Huske je napisao/la:
08 dec 2024, 17:55
Dok je Palinja igrao, nastao je niz bez primljenog gola, sve je imalo smisla. Kako Pavlović igra na početku sezone a evo i sad primaju se golovi kao na traci.
Da li se Pavlović bira zbog potencijala, ima li smisla njegovo igranje, jer kad igra golova puno primamo.

Palinja se kod nas već pokazao kao važan igrač, taktički igrač, defanzivac, igrač koji daje stabilnost, protivnici čak i ne prave prilike, kad se vrati trebao bi biti prvi izbor, jer je najbolji igrač na sredini kojeg imamo. Ali gle čuda priliku je dobio tek povredom Pavlovića, da možda Pavlović ne nastavi igrati, a Palinja opet čekati? :?
To bi mogla biti velika greška, mislim da Pavlović puno oscilira, nije još fizički spreman za kontinuitet, pogotovo nije spreman biti u paru sa Kimihom jer su obojica nedovoljno jaki i agilni u odbrani.

Palinja igrati treba, a ovi ostali nek se rotiraju, ne bih rekao da je Kimih neka klasa pa da se postavlja kao neko ko mora igrati.
Pavlovic je nas novi Gaudino, vise puta sam to napisao i ostajem pri tome. Ovo njegovo "guranje" u ekipu i Elf je cista ludost.

Momak bi mozda mogao i liciti na igraca da nije Kimmich kraj njega u veznom redu, pa da vidimo tu njegovu neku kreaciju, dugu lopti i sl. Prema nazad je katastrofalan, nesiguran. Ako je ovo "wonderkid" potencijal onda je fudbal otisao u tri lijepe.

Heidenheim nam postize dva gola a umalo i treci, na sto je spaso tim.

Upamecano opet pokazao kako je los igrac.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 dec 2024, 09:07

Official financial numbers for the 2023/24 financial year:

• Total turnover (Including FC Bayern Basketball GmbH and FC Bayern München eV): €1.017 billion

• FC Bayern München AG turnover: €951.5 million

• Total profit before taxes (EBT) rose by 15% to €62.7 million

• Net profit increased by 21% to €43.1 million

• Debt: 0
1974---1975---1976---2001---2013---2020

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 09 dec 2024, 09:54

Saurman je napisao/la:
09 dec 2024, 09:07
Official financial numbers for the 2023/24 financial year:

• Total turnover (Including FC Bayern Basketball GmbH and FC Bayern München eV): €1.017 billion

• FC Bayern München AG turnover: €951.5 million

• Total profit before taxes (EBT) rose by 15% to €62.7 million

• Net profit increased by 21% to €43.1 million

• Debt: 0
Koja nam korist kad smo u sustini prosječan klub čiji je max doment cetvrtfinale lige prvaka
Volim te Zeljo!!!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 dec 2024, 14:09

zlatandr je napisao/la:
09 dec 2024, 09:54
prosječan klub čiji je max doment cetvrtfinale lige prvaka
Joj prosjeka led ti yebem :urnebes: :urnebes: :urnebes: opisa Bayern ko da je Arsenal

Majke mi smo mi kobasicari najgluplji likovi na forumu, nemojte se cuditi sto vas svak ziv podyebava ovdje
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

toa
Kontakt:

Post Postao/la toa » 09 dec 2024, 14:25

Čitam forum ovu temu redovno i ne mogu da vjerujem da se neki nazivaju navijačima ovog kluba a pri tome likuju svakom lošijem rezultatu samo zbog toga da bi bili "u pravu" zbog trenutnog trenera ili nekog prošlog ili zbog nečega trećeg.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 09 dec 2024, 15:34

harden je napisao/la:
09 dec 2024, 14:09
zlatandr je napisao/la:
09 dec 2024, 09:54
prosječan klub čiji je max doment cetvrtfinale lige prvaka
Joj prosjeka led ti yebem :urnebes: :urnebes: :urnebes: opisa Bayern ko da je Arsenal

Majke mi smo mi kobasicari najgluplji likovi na forumu, nemojte se cuditi sto vas svak ziv podyebava ovdje
Jesam sta slagao? Iz kupa vec ispali, za titulu ce biti guravo a u LP nemamo sta traziti? Sve u zadnje 3 godine je mrak, od transfer politike do igri i rinake od trenera sto su nas vodili? Šta evo iskreno ocekujes ove godine osim mozda da ćemo titulu osvojiti a i to je pod znakom pitanja jer npr da nam se Kane povrijedi mozemo usima mahat. I opet sreca nasa sto je Leverkuzen truba ove godine, Dortmund tanak itd. I svakje godine se busamo profitom a kad dodje transfer rok dođe Sejo Boj i ostala kompanija. Krila nemamo vise, sva tri paraplegicara nisu skupa odigrali kako valja jednu utakmicu, za Kane namamo zamjenu, odbrana standardno propuh, Davis igra preko K na beku, Nojer za penzije itd itd. Ekipa vapi za remontom i ulaganjem ko onu sezonu kad su skontali da smo potpo pa kupili Klosea, Riberija, Lucu Tonija itd. Nista mi brate nismo jaci od Arsenala trenutno cak sto vise.
Volim te Zeljo!!!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 dec 2024, 16:48

Veci su navijaci ovi momci koji ukazuju na probleme nego vi sto zivite u iluzijama i govorite kako je sve super. Dok se ne uhvate u kostac sa problemima, nece ih ni rijesiti. Nista se nece samo od sebe rijesiti.

I ne znam sta ste zapeli toliko za Palhinhu, kada nije on prepreka da se dovede plej, vec Kimmich. Sve dok Kimmich igra na sredini, nema nista od te toliko zeljene sestice koja je tehnicki jaka.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 09 dec 2024, 18:02

toa je napisao/la:
09 dec 2024, 14:25
Čitam forum ovu temu redovno i ne mogu da vjerujem da se neki nazivaju navijačima ovog kluba a pri tome likuju svakom lošijem rezultatu samo zbog toga da bi bili "u pravu" zbog trenutnog trenera ili nekog prošlog ili zbog nečega trećeg.
Ali oni UKAZUJU na probleme :urnebes:

Sutra na Šalke Areni bez desetak igrača koji su više ili manje povređeni :mrgreen:
Sreća pa je poludomaća utakmica i protivnik koji bi se morao i trebao riješiti.
Nije bitno kako.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.