AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipe
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la IlPrincipe » 13 jul 2013, 23:24

Evo golovi Honde iz Superkupa od večeras .. fantastican igrač .. MAESTRALNI GOLOVI ! 8-)

Prvi u stilu Messija, drugi u njegovom stilu .. ubitačna ljevica

" onclick="window.open(this.href);return false;

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 jul 2013, 23:48

IlPrincipe je napisao/la:Evo golovi Honde iz Superkupa od večeras .. fantastican igrač .. MAESTRALNI GOLOVI ! 8-)

Prvi u stilu Messija, drugi u njegovom stilu .. ubitačna ljevica

Hajde gale dovedi ga odmah, nemoj cekat januar:grin:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 jul 2013, 00:05

Sta vam je ljudi, gdje bi ga sad dovodili, pa tih strasnih 5 miliona su velike pare ... :mrgreen: :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 14 jul 2013, 12:47

Mislim da je Honda ovim golovima začepio usta svim skepticima. :mrgreen: Sreća pa su dogovoreni uslovi prelaska u Milan s njegovim agentom. Definitivno će biti odlično pojačanje; igrač koji zna i asistirati i pogoditi je uvijek dobrodošao u svaki klub. Uz to, ljevak je. 8-)

Najvjerovatnije dolazi u januaru, a ne bi mi bilo krivo ni da Ćelo iskešira novac sad odmah (iako, siguran sam da bi CSKA sada tražila i više). Kako god, (nadam se da) možemo biti mirni po pitanju Keisukea. :mrgreen:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 14 jul 2013, 15:23

CSKA offered Honda a 2-year contract extension, but he declined their offer because he has agreed personal terms with Milan.

Keisuke Honda: "I know that a great club is interested in me, and I'm proud of the fact that such a club needs me."
8-)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 14 jul 2013, 15:24

Navodno Monako zeli Robinja, nude 8 mil. Eto im i Antonini gratis :grin:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 14 jul 2013, 15:46

muxa je napisao/la:Navodno Monako zeli Robinja, nude 8 mil. Eto im i Antonini gratis :grin:

Ovo sam i ja vidio, bilo bi odlicno da ga prodaju :D

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 14 jul 2013, 15:49

meho-medo je napisao/la:
nesta13 je napisao/la:
Didac Villa bi mogao otici ,ali gdje si ti procitao da je Zaccardo izrazio zelju za odlaskom ,ja sam u junu nekada na FootballItalia procitao cini mi se da njegov agent kaze da Zaccardo nece iz Milana ,i koliko se sjecam mescini da on ima ugovor do 2017 .Pitenje je koliko je Monaco zainteresovan za Antoninija ,a za Traorea ne znam da li ce ko poslati ponudu kao ni za Emanuelsona ,a sto se tice Boatenga neki dan je Galliani govorio da Boateng nista nije govorio o odlasku i takodje da nije bilo ponuda za njega (tako nekako ) sada ne znam da li je to istina .

I da te pitam kako ti Poli i Saponara mogu biti ok a Boateng ne .Boateng je bolji od obojce trenutno ,takodje i iskusniji .Mi jos nismo vidili kako ce Poli i Saponara igrati u Milanu.Samo nadam se da ce Saponara biti bolji od Boatenga i da bi mogao dostici nivo Kake :mrgreen: ,ima on potencija da bude odlican igrac ali pitanje je kako ce ga iskoristiti .Takodje Poli je imao potencijal ima ga vjerovatno jos ali hoce li ga uspjeti iskoristiti pitanje je .Tako da trenutno Boateng je bolji od obojce.Ali i ovi mogu biti bolji od Boatenga ako iskoriste svoj potencijal.
vjeruj ti samo Gallianiu. :D :D :D :D :D :D :D :D
pa boateng je sve pokazao prosle sezone kolika je igracina. meni jedino sto valja kod njega je ova njegova melisa :shock: :shock: istina da je velika razlika izmedu A i B lige, ali saponara mi djeluje kao veći potencijal od Boe i vjerujem da je sposoban odigrati bolji sezonu od Boatenga isto kao i Poli koji je imao proslu sezonu odlicnu u Sampdoriji. Boateng nosi broj 10, a 10-ka bi morao biti viđa tima ili takozvani "mozak" ekipe, a ovaj je sve suprotno od toga (nazalost).....
necu vise da raspravljam ja sam jednostavno za njihovu prodaju i ne smatram prije spomenute igrače dostojnima da igraju u ovom svetom klubu.

evo zabio Honda da CSKA u superkupu protiv Zenita!!!
Ma kako raspravljanje nadam se da se sta ne ljutis ;) ovo je bila samo onako diskusija ,ali ja jednostavno ne mogu da ne zaboravim one 2 sezone ranije u kojima je Boateng bio odlican,ali opet ako dodje ponuda od 15 miliona eura ,onda moze ici jer u zadnjoj godini je ugovora
nemam se sto ljutiti. sve u najboljem redu samo mi se neda stalno isto ponavljati.

robinjo u monako???? da ga odmah ili sad krenem pakirati???? :D :D :D

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 14 jul 2013, 16:21

kad bi nam odveli Antoninija i njega,bio bih im zahvalan :D puno bi uradili za nas klub :D

pa dobro ljudi gdje nam je @francobaresi :? :)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 14 jul 2013, 16:34

CSKA director, Babaev: "We want to renew Honda's contract but it's not possible. We have to respect his dream about joining Milan." 8-) 8-)

Gattuso: "Both Allegri and Ancelotti have told me to count to 10 before talking with the squad and with the press." :mrgreen:

Atalanta's president: "Yepes will join us, but we're also working on signing another player."
;) 8-)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 14 jul 2013, 16:37

samo se nadam da ce ova dva brata da zaigraju za nasu repku, vidjecete onda kako ce svi poceti navijati za Milan :D

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 14 jul 2013, 16:54

ronaldo99 je napisao/la:samo se nadam da ce ova dva brata da zaigraju za nasu repku, vidjecete onda kako ce svi poceti navijati za Milan :D
Jedan od ove dvojice i igra za nasu repku ,da l' kadetsku da li za juniorsku ne znam.... Samo ne znam koji, tj. dolazio je na okupljanja i igrao je prijateljske protiv Crne Gore.... Ja mislim da je Mihael u pitanju, al' to nije 100% sigurno....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 14 jul 2013, 16:57

Otici ce na posudbe negdje u neke lijeve klubove i kasnije ce igrat u rangu nekog npr Freiburga, Chieva ..

Al izjasnili su se da ce igrat za nasu reprezentaciju 8-)

Lijepo bi bilo kad bi neki sportski bosanski protal otisao tamo i intervju odradio s njima, trening, ovo ono da ih ukaparimo :D

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 14 jul 2013, 17:11

brate velika je stavr kada treniras sa prvim timom Milana, kada potpises profi ugovor sa tako velikim klubom, def bi nasi mediji trebali vise paznje posvetiti njim da se procuje za njih, mada ako ubiljezi nastup za prvi tim uskoro bice i pretrpani nasi mediji sa njima :D

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 14 jul 2013, 17:22

ronaldo99 je napisao/la:brate velika je stavr kada treniras sa prvim timom Milana, kada potpises profi ugovor sa tako velikim klubom, def bi nasi mediji trebali vise paznje posvetiti njim da se procuje za njih, mada ako ubiljezi nastup za prvi tim uskoro bice i pretrpani nasi mediji sa njima :D
Al' ima i dr. strana medalje bice pretrpani i srbijanski mediji.... Javnost vec polako zajedno sa njihovim savezom vrbuje ove momke pod svoje okrilje.... To nije dobro nikako... S obzirom da ne znamo u kakvom duhu porodice su odgajani.... Je l' bas prosrpski ili normalno......
Ovo sto je jedan od dvojice brace nastupao za nas ne mora i znaciti da ce igrati, jer vjerovatno tada ove iz srbijanskog saveza i nisu zanimali....
Al' ko zna, mozda ih momci i isfuraju kao recimo Stevanovic u omladinskim selekcijama i odluce se igrati za nas... Al' to ce se desiti jedino ako su odgajani u nekom normalnom porodicnom duhu tj. da nisu okrenuti prema Srbiji...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 14 jul 2013, 20:24

Da se prisjetimo malo .. Tiziano 8-)

[youtube][/youtube]

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 14 jul 2013, 21:42

Uvijek sam govorio, ako ikog strefi srce za vrijeme tekme njemga ce strefit :D
King!!!

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 15 jul 2013, 09:48

trening utakmica, pogodili Robinho i Boa, dvojica kojih se grčevito pokušavamo otarasiti
MILAN PLAYED a training match at Milanello on Sunday in front thousands of fans but only produced two goals. Robinho scored first in the fourth minute of the second half for the team in red & black and five minutes later Kevin-Prince Boateng equalized for the Blanco side. Some Primavera players took part of the game as well the new team members.

Milan Rossonero XI: Gabriel, Antonini, Bonera, Zapata, Didac Vilà, Nocerino, Cristante Poli, Saponara, Petagna, Robinho.
Milan Bianco XI: Abbiati, Pedone, Zaccardo Mexes, Constant, Strasser, De Jong Emanuelson, Boateng, Niang, Oduamadi.
Undici stelle - ACM 1899

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 15 jul 2013, 10:21

baltazar1 je napisao/la:trening utakmica, pogodili Robinho i Boa, dvojica kojih se grčevito pokušavamo otarasiti
MILAN PLAYED a training match at Milanello on Sunday in front thousands of fans but only produced two goals. Robinho scored first in the fourth minute of the second half for the team in red & black and five minutes later Kevin-Prince Boateng equalized for the Blanco side. Some Primavera players took part of the game as well the new team members.

Milan Rossonero XI: Gabriel, Antonini, Bonera, Zapata, Didac Vilà, Nocerino, Cristante Poli, Saponara, Petagna, Robinho.
Milan Bianco XI: Abbiati, Pedone, Zaccardo Mexes, Constant, Strasser, De Jong Emanuelson, Boateng, Niang, Oduamadi.
Ne treba se njih riješit po svaku cijenu. Boa može po meni kvalitetno odigrati u veznom redu lijevo ili desno, a Robinjo ce svakako ulazit sa klupe. Ako dodje prihvatljiva ponuda onda ih treba prodati i dovest adekvatne zamjene. Ja Robinja nebi dao ispod 6-7 mil a Boatenga ispod 12-13 mil, mada bi bilo idealno kad bi za njih dobil 20 mil i te pare potrošili na Astoria (10 mil), Ljajića (7-8 mil) i Hondu (2-3 mil).

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 15 jul 2013, 10:40

ma za malu platu nek ostaje ko hoće

a Binho uvijek može zabit đubrentusu iz penala a Boa nekome u 1/4 finalu LP-a :D
Undici stelle - ACM 1899

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.