FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Kako ocjenjujete Kompanyja

1) odličan
15
60%
2) prosječan
8
32%
3) loš
2
8%

Ukupno glasova: 25

Elber111
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Elber111 » 09 dec 2024, 19:28

zlatandr je napisao/la:
09 dec 2024, 15:34
harden je napisao/la:
09 dec 2024, 14:09
zlatandr je napisao/la:
09 dec 2024, 09:54
prosječan klub čiji je max doment cetvrtfinale lige prvaka
Joj prosjeka led ti yebem :urnebes: :urnebes: :urnebes: opisa Bayern ko da je Arsenal

Majke mi smo mi kobasicari najgluplji likovi na forumu, nemojte se cuditi sto vas svak ziv podyebava ovdje
Jesam sta slagao? Iz kupa vec ispali, za titulu ce biti guravo a u LP nemamo sta traziti? Sve u zadnje 3 godine je mrak, od transfer politike do igri i rinake od trenera sto su nas vodili? Šta evo iskreno ocekujes ove godine osim mozda da ćemo titulu osvojiti a i to je pod znakom pitanja jer npr da nam se Kane povrijedi mozemo usima mahat. I opet sreca nasa sto je Leverkuzen truba ove godine, Dortmund tanak itd. I svakje godine se busamo profitom a kad dodje transfer rok dođe Sejo Boj i ostala kompanija. Krila nemamo vise, sva tri paraplegicara nisu skupa odigrali kako valja jednu utakmicu, za Kane namamo zamjenu, odbrana standardno propuh, Davis igra preko K na beku, Nojer za penzije itd itd. Ekipa vapi za remontom i ulaganjem ko onu sezonu kad su skontali da smo potpo pa kupili Klosea, Riberija, Lucu Tonija itd. Nista mi brate nismo jaci od Arsenala trenutno cak sto vise.
Tacno se po ovom postu vidi da nepratis bas Bayern i da nisi mnogo u toku.
Odbrana je napokon na nivou greka za vikend je prva nakon bas mnogo mnogo vremena....zar ocekujes da svaku utakmicu dobijemo bez primljenog gola.
Davies iako me mnogo nervira ovo s ugovorom igra odlicnu sezonu i jedan je od najstandardnijih igraca u timu.
Sta ako se povrijedi Kejn...molim te pa sta bi ti da na klupi imamo Hqlanda za svaki slucaj.
Brate Kejn nije igrac koji ce pristati na izmjenu u 60 70 minuti samim tim nemozes dovesti neku klasu da sjedi na klupi da bi ti mirno sjedio kuci.
Cuj sreca pa Lever los i BVB itd pa zar onda nije prosle sezone bila sreca sto je Bayern bio los pa eto leverkuzen osvoji sa 15 golova u 97 minuti.
Wingeri sigurno da bi bilo lijepo da dovedemo bolje ali koji to klub ima na klupi Sanea i Comana
Sta ce City ako se povrijedi Haland ili Liverpool ako se povrijedi Salah
Nouer jedino sto mozes reci da si upravu ali to nategnuto.
Brate da se sve novcem kupuje Mbape bi vec imao 25 golova Real prvi u Spaniji i LP
City prvi u Engleskoj ali neide tako.
Za titulu guravo ubjedljivo prvi bez poraza ali eto po tebi nije do nas vec drugi losi....ko je kriv sto Leverkuzen nije doveo pravo pojacanje sto jw dortmund godinama tanak....u biti kao da slusam nekog navijaca Citya pa kad Bayern pobjedi nije za pohvalu jer losi protivnici kad izgubi Bayern je ocajan itd.
Hqjde koga da dovede Bayern da pusti Kimicha da ide besplatno...nema smisla covjek je bitna karika u timu sta god mi mislili.
Pojacanja na svijwtu postoji tri ili cwtri igraca koja bi te ozbiljno pojacala na krilu max...sve ostalo bi bilo eto da mjenjas nesto.
Vini N.Wiliams...Salah ali s obzirom na godine i ne bas i to je to.
Brate napokon uzivamo u Bayernovoj igri dominiramo nema onih bunkera brani 1 0 itd

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 dec 2024, 20:25

Ali najjace mi je sad napadaju forumasa @zlatandr i pisu mu kako ne prati Bayern, a lik na forumu 15 godina, jedan od prvih Bavaraca na forumu, sjecam se da covjek rijetko kad i pise, ponekad ostavi upis.

A ovi sto bi sprovodili inkviziciju, pa nije vam ovo Disneyland vec forum, na kojemu se raspravlja, diskutuje. Samo ozezite momci, mogu vas samo povuci za karu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 09 dec 2024, 21:11

Šta ima veze kad se ko registrovao sa datom temom? :lol:
Evo i ja sam jedan od prvih, ali nisam pisao ništa cijelu deceniju. Opet imam od zlatanadr duplo više postova ( sad provjerih, jer na mobu ne piše broj postova).
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 dec 2024, 21:24

Normalno da ima veze jer čovjeku govore da ne prati Bayern, a većina stvari što je napisao za zadnje 3 godine u postu stoji. Ne moraš pisati svaki dan, da bi pratio šta se piše i da bi pratio klub. Sjećam se upisa od čovjeka od prije 10+ godina.

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 09 dec 2024, 21:36

Sutra prava bolnica. Pored Neuera, Kanea, Tela, Paulinhe, Stanišića, Ita, pridružuju im se još Davies, Coman, Gnabry, Müller.
Ofanzivni trojac Olise/Musiala/Sane, ostajemo na klupi koja nema puno iskustva. Vjerovatno Guerrero preuzima Daviesovu poziciju

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 09 dec 2024, 21:47

Bundesliga je napisao/la:
09 dec 2024, 20:25
Ali najjace mi je sad napadaju forumasa @zlatandr i pisu mu kako ne prati Bayern, a lik na forumu 15 godina, jedan od prvih Bavaraca na forumu, sjecam se da covjek rijetko kad i pise, ponekad ostavi upis.

A ovi sto bi sprovodili inkviziciju, pa nije vam ovo Disneyland vec forum, na kojemu se raspravlja, diskutuje. Samo ozezite momci, mogu vas samo povuci za karu.
Hvala na podrsci. Pa bas zato i pisem rijetko, necu da pametujem ali bas me nervira sva ova situacija i smjer u kojem se klub krece. Dok se ne promjeni nesto iz korijena nece biti hajra jer meni iskreno nije nikakav veliki uspjeh da uzmemo Bundesku, to brate podrazumjevam po difoltu.
A jedino sto i pratim su Bajern i Zeljo, a Bajern pratim jos kad nam je Jiegen Klinsman špica igrao i glavni sponzor bio Opel. Pozz svima
Volim te Zeljo!!!

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 09 dec 2024, 22:00

Slobodanpad1945 je napisao/la:
09 dec 2024, 21:36
Sutra prava bolnica. Pored Neuera, Kanea, Tela, Paulinhe, Stanišića, Ita, pridružuju im se još Davies, Coman, Gnabry, Müller.
Ofanzivni trojac Olise/Musiala/Sane, ostajemo na klupi koja nema puno iskustva. Vjerovatno Guerrero preuzima Daviesovu poziciju
Miler bi mogao biti spreman, ali pitanje ima li od njega ikakve pomoći više. Neuer ima napuknuće rebra i nema ga do kraja godine.
Ne znam što ne probaju toga Aznaua, pa i Irakundu. Ali to sve ako se stvore uslovi.
zlatandr je napisao/la:
09 dec 2024, 21:47

Bajern pratim jos kad nam je Jiegen Klinsman špica igrao i glavni sponzor bio Opel. Pozz svima
A bugarin Kostadinov bio pričuva :mrgreen:

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 09 dec 2024, 22:13

zlatandr je napisao/la:
09 dec 2024, 21:47

Hvala na podrsci. Pa bas zato i pisem rijetko, necu da pametujem ali bas me nervira sva ova situacija i smjer u kojem se klub krece. Dok se ne promjeni nesto iz korijena nece biti hajra jer meni iskreno nije nikakav veliki uspjeh da uzmemo Bundesku, to brate podrazumjevam po difoltu.
A jedino sto i pratim su Bajern i Zeljo, a Bajern pratim jos kad nam je Jiegen Klinsman špica igrao i glavni sponzor bio Opel. Pozz svima
Na ovom forumu vlada komunizam i ako se ne slazes sa titom odma si drzavni neprijatelj i da su pojedini u mogucnosti pola nas bi bilo na golom otoku.
I ako smo na forumu treba imat u vidu neke cinjenice i argumente pa na osnovu toga napisat neki normalan post.

Ja sam prije par dana napiso da smo u nekom trecem krugu ako se moze nazvat favoriti za ligu prvaka jer smo u napadu bezidejni protiv iole ozbiljnih ekipa al ne samo ekipa nego i ozbiljan trener na klupi protivnika nama stvara priblem.
I kad napises da nas je emeri pobjedio i barsa natamburala odma nisi navijac.
Bundeska ce se osvojit al evropa je daleko sa ovom ekipom i to su cinjenice.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 dec 2024, 23:22

zlatandr je napisao/la: Hvala na podrsci. Pa bas zato i pisem rijetko, necu da pametujem ali bas me nervira sva ova situacija i smjer u kojem se klub krece. Dok se ne promjeni nesto iz korijena nece biti hajra jer meni iskreno nije nikakav veliki uspjeh da uzmemo Bundesku, to brate podrazumjevam po difoltu.
Ma naravno, druže, kako neće nervirati. Neće se ništa promijeniti samo od sebe, i kad bi mi svi ovdje na forumu govorili ma sve je to odlično, ne znači da je stvarno tako. Uvijek je neka prepreka da se pobijedi, izgubiš od Leverkusena, Ville, Barcelone izmišljaju se nekakve isprike. Ili su imali sreće, ili Bayern nije imao sreće, ili su promašivali prilike, a nikada se ne pogledaju u ogledalo i rade na stvarnom otklanjanju problema. Džaba ti i posjed 90%, neka prividna inicijativa, ako znaš da ćeš izgubiti. To ono samo da zavara. Osvajanje Bundeslige je za poštovanja, ako osvojiš ligu 11 sezona zaredom, to nije mala stvar. S druge strane, jasno je da ti to ne pričinjava nikakvo zadovoljstvo, jer se ponavlja jedno te isto. To je potpuno normalno, navijači žele više trofeja Lige Prvaka. Bundesligu ni igrači nisu nešto posebno proslavljali, a da ne pričamo o navijačima onda. Ono postane rutina, i nije toliko zadovoljavajuće, kao i sve ostalo u životu.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 10 dec 2024, 11:53

Ima li iko od ove dvojice Kane ili Daviesa da bi mogao nastupiti veceras ili nemaju nikakvih sansi?
Rođen s tobom da budem

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 10 dec 2024, 11:57

Faraon iz Visokog je napisao/la:
10 dec 2024, 11:53
Ima li iko od ove dvojice Kane ili Daviesa da bi mogao nastupiti veceras ili nemaju nikakvih sansi?
Kolega, ako igraš Fantasy nema ni Kanea ni Daviesa, povreda.
Evo ti očekivane postave, Musiala bi trebo ovu buraniju natabat večeras

slika

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 10 dec 2024, 12:47

coelho41 je napisao/la:
10 dec 2024, 11:57
Faraon iz Visokog je napisao/la:
10 dec 2024, 11:53
Kolega, ako igraš Fantasy nema ni Kanea ni Daviesa, povreda.
Evo ti očekivane postave, Musiala bi trebo ovu buraniju natabat večeras
Ma igrom slucaja sam se nasao 30ak bodova od prvog na svijetu, pa sam se sad zadao :mrgreen:
Moram tri izmjene obaviti znaci ide minus :thumbdown:
Hvala na info, izvinite na upadu :bih:
Rođen s tobom da budem

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 10 dec 2024, 14:22

Kakve veze ima koliko ko ima staza na forumu.
Sta sad on zna bolje od ostalih i treba samo pisati upravu si brate.
Ovo je forum tu je da bi se vodile diskusije i logicno da se necemo svi sloziti nebitno koja tema.
I eto ako kazete sve u postu tacno a nije sta sad ja treba da kazem bravo upravu si.
Zar nije kroz cijelu proslu sezonu pisano kako je Bayern negledljiv kako je Tuchel unistio Bayern.
Zar nije ova sezona trebala biti novi pocetak povratak na staro.
Mladi trener realno igramo jako lijep nogomet...padovi i porazi se moraju desavati....
Sad se ja trebam sloziti da je Davies los kad nemislim tako
Da trrba pustiti Kimicha da ide dzaba da bi se bacilo 60 70 mil na nekog Zubimendija koji sa 24 25 godina jos uvhek igra za prosjecan klub u Spaniji....cak i da je sami Thiago na prvi poziv Reala ili Barce imas problem.
Sta bi trebali onda u Realu ili Cityu reci ako je nasa sezona losa.
Zar i od nasih navijaca da slusam da smo prvi jer su ostali losi...a da nisi prvi onda tek belaj.
Imamo tri poraza od starta sezone Leverkuzen sa igracem manje napadali maltene cijelu utakmicu
A.Vila nesretno
Barca brate realno izgubili ....i tu bi se dalo sta reci ali da nepisem kilometre.
Musiala nikad bolji covjek sila.
Muller polako zavrsava svoje ....preuzimaju drugi.
Coman Sane Ganabry vjerovatno dvojica odlaze na ljeto.
Sta je lose ....cemu toliko kukanja...
Evo spominje se odbrana koja je ali bas dosta bolja u zadnje vrijeme....Davies igra preko kurca tako pise ako negrijesim....pa ili taj nije gledao utakmice zadnje vrijeme ili imamo potpuno drugacije svatanje istog.
Covjek je bas dobar...i ponovo se prica o ostanku.
Kako vi ovdje spominjete da se napadaju ti koji kude Bayern isto to vi radite bilo.ko.e ko se ne slozi sa vasim vidjenjem stanja u klubu i trenutne situacije.I prvi argument je covjek na forumu 15 godina 10 godina pa sta nisam.napisao da ne voli Bayern vec da neke njegove izjave aludiraju da nije gledao posljednje utakmice.

I ova prica treci krug favorita
Pa ko je to onda prvi i drugi ako smo mi treci
City ni blijeda sjena tima od prosle godine
Real uvjek opasan ali da su u problemima jesu i to bas
Barca brate u pet utakmica s njima jednom ce nas onako pobjediti i to je to.
I ostaje Inter Arsenal A.Madrid
Na kraju reci Liverpool ako ima tim ove swzone koji igra onda su to oni sve ostalo nije ispred nas.
Kako god nema nigdje tu ni uvrede ni bilo sta vec neslagnje i to je to ....i kako se moze napisati nevalja moze se napisati i da se ne slazes s tim.
Na kraju svi smo tu jer volim Bayern i nemozemo svi imati isti vid razmisljanja i svatanja
Ja npr mislim da imamo odlicnu situaciju u timu i u slucaju produzenja sa Kimichom i Daviesom bicemo na dobiti.
A organizacija igre i sve ostalo nece biti toliki problem kada iza Kejna budu Musiala i Wirtz akbd

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 10 dec 2024, 20:15

Samo ti vazi, pogledaj večeras najezdu hijena ako ne bude sve išlo po planu. :bih:

Ima da se utrkuju ko će se više pogledati u ogledalo i sa prijetećim kažiprstom ukazati na probleme :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 dec 2024, 20:28

Prema trenutnoj formi i prikazanom u Evropi jedino se Liverpool izdvaja ostali sve u pet deka.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 dec 2024, 20:41

Vrijeme je da se prekine niz bez pobjede u gostima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 10 dec 2024, 20:45

Omerbavarac je napisao/la:
10 dec 2024, 20:41
Vrijeme je da se prekine niz bez pobjede u gostima.
Pa i nije u gostima, reći će neki :D

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 10 dec 2024, 21:06

Neki će ovdje reci Laimer dobar igrač :rol:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 dec 2024, 21:07

Kita od trenera

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 10 dec 2024, 21:08

Amateri :puke: :urnebes: :urnebes: odbrana ni za kantonalne lige
Nadam se da kongolac uskoro biti bivši kakva Kur.cina od trenera

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.