NK Zvijezda Gradačac

Talenat
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Talenat » 01 nov 2014, 18:33

rasta1922 je napisao/la:Sad iz loze.
Cestitke igracima i treneru na prvoj pobjedi.
Samo ocistiti one lesinare iz loze,tipa menadzera zvani prevara,vrijedja sve ostale njegovo prisustvo.
Taj menadzer mnogo stvari je uradio za Zvijezdu i danas je njegov igrac pogodio za 1:0. Tako da ti to pada u vodu o prevari itd. Danas smo igrali onako kako ova publika zasluzuje, svaka cast treneru i igracima na ovoj pobjedi. Prilicno popunjena nova tribina lijep smo ambijent dali na kraju utakmice aplauzom mislim da bih bilo ispravno i sljedecu domacu utakmicu da svi sjedimo na novoj tribini. Sve lagano dolazi na svoje. Cestitke i navijacima i simpatizerima iskrenim. A ovaj rasta lafo iz loze stigo ha ha ha, rijetko ko od bivse uprave i gleda utakmice, a kamoli da sjedi u lozi.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 01 nov 2014, 18:42

Bravo komsije, derite sad sve redom :cool:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 nov 2014, 18:48

znam ti ja nas yebo ti nas pa da smo danas izgubili tri puta bi vise likova pisalo po forumo ovako nakon nase pobjede pobjegli u rupe. ovo je veoma vazna pobjeda i to u najbolje vrijeme sada imamo 7 dana da se spremimo za vrapcice gdje smo cesto znali odigrati dobro.nekada je tosun dole pravio dar mar neka sada stojanov bar dva zabije :mrgreen:

danas pohvala za sve igrace a pogotovo za puljica i islamagica.upamtite da ce se o puljicu jos pricati.nadam se da nam se samo nece desiti kao sa bogdanovicem kad je stasao i kad je postao jedan od najboljim mladih stopera lige mi ga poklonimo zelji
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Pelo
Kontakt:

Post Postao/la Pelo » 01 nov 2014, 19:01

Otkad Zvijezda koristi Nike opremu?
x

pokerman
Kontakt:

Post Postao/la pokerman » 01 nov 2014, 19:08

danas tekma za 10,borba,trka,disiplina u igri sve extra,ovako nastavimo opstanak nije upitan. jos jednom moram da ponovim iako e me mnogi mozda pogresno shvatiti,ljudi valjda vam je sad jasno da ova ekipa ima potencijala,ali nismo mogli kad nas je vodio covjek koji je sebe smatrao najboljim trenerom i pedagogom,bacao ljudima prasinu u oci a nije znao nista,sreca nasa da nas je preuzeo pravi trener i izvukuao maximum od ove ekipe...PETRE I IGRAcI :clap: :clap: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la esprit24 » 01 nov 2014, 19:32

Pelo je napisao/la:Otkad Zvijezda koristi Nike opremu?
Od danas :D to je donacija dobrog prijatelja trenera Segrta

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 nov 2014, 19:41

Kao sto sam neki dan napisao, vrijeme je da Zvijezda pobjedi a Borac izgubi, i danas zasluzena pobjeda, i pobjeda koja ce mnogo znaciti ovoj ekipi.

Brko je sigurno odradio dobar posao, prije svega u defanzivi Zvijezda izgleda daleko bolje, ali treba biti realan i reci da je i povratak Covica dosta pomogao brki, pa povratak Ordagica, koji je jos daleko od onoga sto moze, danas odmah na pocetku drugog jedva se krece, nema snage, a uz Stojanova to su glavni igraci Zvijezde, i bez njih to nije ista ekipa, to su igraci kraj kojih i drugi igraju daleko bolje, npr Puljic igra odlicno, i to ne samo danas...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

bosanskepiramide

Post Postao/la bosanskepiramide » 01 nov 2014, 21:35

Eto neka je i nas krenulo,dobra utakmica konacno nasi koliko toliko kompletni i odmah rezultat,istina da je i trener unio njemacki mentalitet..puno dobrih stvari sam vidio danas na terenu ali i losih nazalost nan njega,ima puno lesinara koji kruze kao sto je vec neko pisao..oprema stigla preko Fadila od nekog njegovog rodjaka i bice jos i u odnosu na onog bika pravo isvjezenje,sve u svemu teren me oraspolozio,ali one neke lesinarske face sto su dole prvu priliku ce iskoristiti da se okite ovim rezultatima..od Sadana,mesara,kerovodje,kvazi menadzera prevaru,piskica novinara............
"Navijam za psg i schalke,a od većih klubova za ZVIJEZDU"
"Zivot je onakav,kakve su ti misli"
"Ako na prijateljskoj usluzi misliš na zahvalnost, onda nisi darovao,već prodao"
"Takođe,vjerujem u petak 13"

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 01 nov 2014, 21:47

bosanskepiramide je napisao/la:Eto neka je i nas krenulo,dobra utakmica konacno nasi koliko toliko kompletni i odmah rezultat,istina da je i trener unio njemacki mentalitet..puno dobrih stvari sam vidio danas na terenu ali i losih nazalost nan njega,ima puno lesinara koji kruze kao sto je vec neko pisao..oprema stigla preko Fadila od nekog njegovog rodjaka i bice jos i u odnosu na onog bika pravo isvjezenje,sve u svemu teren me oraspolozio,ali one neke lesinarske face sto su dole prvu priliku ce iskoristiti da se okite ovim rezultatima..od Sadana,mesara,kerovodje,kvazi menadzera prevaru,piskica novinara............
Druze veoma je to ruzno po prvi puta klub funkcionise sa duplo manje para, sa duplo manje ljudih koji rade dole za platu. Ti nabrojani menadzeri, kerovodje, mesari, piskic oni svi rade to dzabe iz ljubavi prema svom gradu, klubu. Znam da to tebi smeta, pa ih pljujes najbolje odes na stadion i u lice im to sve kazes ili stavis ime i prezime pored svog posta. Najlakse je doci na forum ovdje i crniti ljude koji trose svoje pare, svoje slobodno vrijeme. Ponavljam ne pare kojekakvih firmi, institucija svoje licne upamti to jer znam cesto sam sa njima.
Zadnja izmjena: Talenat, dana/u 01 nov 2014, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.

email22
Kontakt:

Post Postao/la email22 » 01 nov 2014, 21:52

bosanskepiramide je napisao/la:Eto neka je i nas krenulo,dobra utakmica konacno nasi koliko toliko kompletni i odmah rezultat,istina da je i trener unio njemacki mentalitet..puno dobrih stvari sam vidio danas na terenu ali i losih nazalost nan njega,ima puno lesinara koji kruze kao sto je vec neko pisao..oprema stigla preko Fadila od nekog njegovog rodjaka i bice jos i u odnosu na onog bika pravo isvjezenje,sve u svemu teren me oraspolozio,ali one neke lesinarske face sto su dole prvu priliku ce iskoristiti da se okite ovim rezultatima..od Sadana,mesara,kerovodje,kvazi menadzera prevaru,piskica novinara............
hebo majku dal si normalan??? pa upravo su ti ljudi zasluzni sto se konacno ponovno pozitiva dize oko Zvijezde, e moj bosnjo glupi... sto se utakmice tice svaka cast momcima, treneru, sekretaru i ostalima sto je ovaj nabrojo jer je ovo sve plod zajednickog rada idemo prema gore to je sigurno, momci se bore ili bolje receno grizu na terenu svi ko jedan jos jednom SVAKA CAST

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 01 nov 2014, 21:55

email22 je napisao/la:
hebo majku dal si normalan??? pa upravo su ti ljudi zasluzni sto se konacno ponovno pozitiva dize oko Zvijezde, e moj bosnjo glupi... sto se utakmice tice svaka cast momcima, treneru, sekretaru i ostalima sto je ovaj nabrojo jer je ovo sve plod zajednickog rada idemo prema gore to je sigurno, momci se bore ili bolje receno grizu na terenu svi ko jedan jos jednom SVAKA CAST
svi su oni zasluzni za pobjedu,najvise trener,neznam sta imate protiv ti mesara,sadana itd.a talenat je ocigledno piskic :lol:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 01 nov 2014, 21:58

email22 je napisao/la:
Upravo tako cesto sam email22 bio kontra tvog misljenja ali ovaj gore post ti je na mjestu. Netreba obracati paznju na postove ovih pljuvaca i bivsih uposlenika koji nisu savjesno radili za dobrobit Zvijezde, koji su Zvijezdu zaduzili mnogo novaca, ukaljali su obraz gdje su stigli. Ali hvala bogu dosli su novi neki ljudi koji su osvjezenje za klub i ovo je plod zajednickog rada kako si naglasio. Nekada je Zvijezda bila samo uprava i igraci, sada je Zvijezda = Igraci + Trener + Uprava + Navijaci + Simpatizeri + Svi dobro dobro namjerni ljudi. Bujrum u Zvijezdu da je izgradimo jos bolju i jacu da pljuvatori imaju sta pljuvat. Vidimo se u Mostaru.

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 01 nov 2014, 22:01

crvenobijeli je napisao/la:
email22 je napisao/la:
svi su oni zasluzni za pobjedu,najvise trener,neznam sta imate protiv ti mesara,sadana itd.a talenat je ocigledno piskic :lol:
Danas sam piskic, prije par dana sam bio Sadan Imamovic protiv Veleza cu biti sigurno Petar Segrt.
Cim se pobjedi odmah pljuvanje. Umrite dusmani ti ljudi ce dugo biti jos dole. :tralala: :tralala: :tralala:

vijestifriske
Kontakt:

Post Postao/la vijestifriske » 01 nov 2014, 22:01

pa ljudi zar vam nije jasno ko je ovaj bosanskepiramide-------huseinbegkapetan-----Nermin Huseinbasic,vidite da pljuje one koji su ga otjerali,vidite da pljuje bikove(opremu koju je pljuvao i kao huseinbegkapetan zbog one prepirke na forumu ),daj malo ukljucite vijuge,puste ga nek pise. nek pljuje,sad i ima dusmana kad nam je krenulo i bice ih,al nemogu nam nista :lol: :lol: :lol: :lol: :nene: :nene: eto sad vidite koliko je on volio klub,sad ga bole uspjesi,jer on nije bio sposoban da ovo napravi :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
sve za nasu zvijezdu !!!!!

bosanskepiramide

Post Postao/la bosanskepiramide » 01 nov 2014, 22:12

Friski ja nemam pravo da prokomentarisem onako kako ja mislim bojeci se da ti neces baciti u istragu ko sam ja? Ko si ti? Kazem kako mislim to je moje demokratsko pravo i napusis mi se salgije
"Ako na prijateljskoj usluzi misliš na zahvalnost, onda nisi darovao,već prodao"

vijestifriske
Kontakt:

Post Postao/la vijestifriske » 01 nov 2014, 22:14

nemoj se ljutiti sto si nesposoban :crazy: :crazy: :crazy:
sve za nasu zvijezdu !!!!!

bosanskepiramide

Post Postao/la bosanskepiramide » 01 nov 2014, 22:20

O cem ti? Ti si lezihljebovic kojem je neko stao na zulj i sad sumnjas u svakoga,slobodno me istrazi i potrazi :) ljubi te majka

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 01 nov 2014, 22:20

Čestitke na pobjedi. :bih:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 01 nov 2014, 22:23

krenuli opet kadici vs doro :urnebes: :urnebes: :urnebes:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

bosanskepiramide

Post Postao/la bosanskepiramide » 01 nov 2014, 22:26

Da bas :) ukljucena je i bliza i dalja rodbina :) sioux napusi se

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.