Meni bas super dresovi.Dylan Dog je napisao/la:Ne znam jeli do najruznih dresova sto sam ikad vidio ili do antipaticnih faca Silve i Johnsona,al' jedva cekam da Dzeko ode iz Citya,jer mi je zbilja tesko za njih navijati.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Arsenal je raspad sisetma, ali volio bih Dzeku vidjet tamo. Barem se u njih zna ko kosi ko vodu nosi. Svakako titule ni sa Cityem nece osvojit, tako da...
Ja kada sam čuo ko je komentator odmah okrenem na drugu utakmicu ma da 5 Džeka igra u Cityu nema teorije da onog slušam!
Jos kad bi Arsenal mogao da ga kupi i da mu platu bar priblizno veliku ovoj koju sad ima.....floyd je napisao/la:Arsenal je raspad sisetma, ali volio bih Dzeku vidjet tamo. Barem se u njih zna ko kosi ko vodu nosi. Svakako titule ni sa Cityem nece osvojit, tako da...
Nerazumijem što Mancini postavlja i šalje Edina samog u napad.... A zna Balatelija "upariti" sa nekim partnerom... :/
-
karameldar
- Kontakt:
Zato sto je Dzeko sam ko Balotelli i jos neki :DDLjepoje je napisao/la:Nerazumijem što Mancini postavlja i šalje Edina samog u napad.... A zna Balatelija "upariti" sa nekim partnerom... :/
YNWA!
Bem ti komentatora. Osjedih slusajuci ga. Nit zna gdje pocne, ni gdje zavrsi!
Dzeko dobar za sad. Silva i Nasri spavaju uveliko. Treba ih posuti hladnom vodom da se razbude 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Uzet ce ih ovaj villareal 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Mancini stavlja u usta vjerovatno zvaku, a da li ce Aguera(pa onda pauza) u igru....e moj komentator

-
karameldar
- Kontakt:
Tanak Dzeko u drugom
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Komentatora 
Kaze mislio sam da ce izvesti Garetha Barry-ja a covjek ga tek u 40-oj minuti uveo. E kuku nama sa njimarmin je napisao/la:Komentatora
Ovaj Gonzalo ce morati jednom pogrijesiti. 
-
karameldar
- Kontakt:
Kolarov dobija karton ! A ne, moja greška ! 
Kaze isto da je Rossiju drugi zuti na utakmicikarameldar je napisao/la:Kaze zuti za Kolarova![]()
''nisu se oglasili sudci s palicama'' 
Marjan ne valja, a ovakvi valjaju.
Ehh.....
Ehh.....
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
KONGO je napisao/la:Marjan ne valja, a ovakvi valjaju.
Ehh.....
Najgore je sto ovaj glumi Marjana.
Satro on zna sve o svakom igracu i treneru gdje bio, sta je radio, kako su mu kod kuce...grdne rane
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.