Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sve više je i u Tuzli pokrivenih djevojaka. Srijedom ih se najviše može vidjeti. Ovih što nose nikabe stvarno i nema, možda ako naleti koji turista.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
						- ASD
- Kontakt:
Otkud srijedom? To ima neka manifestacija?Aerials je napisao/la:Sve više je i u Tuzli pokrivenih djevojaka. Srijedom ih se najviše može vidjeti. Ovih što nose nikabe stvarno i nema, možda ako naleti koji turista.
Sta tebe boli qrac kako se neko oblaci i u cemu dolazi na bazen? Tvoja mrznja prema muslimanima njima nece naskoditi, a tebi hoce itekako. Idi drkaj na pjesme Selme Bajrami i trazi od ljudi da ti dozvole da im popusis onu stvar, ionako si se na temi Lj&S intenzivno raspitivao o tome.Ferdo je napisao/la: Očito je tebi žao i očito iz tvog posta mogu samo logično zaključit kolega da imaš pedofilske sklonosti kada ti na pamet padaju gologuze curice po ovom pitanju. Zbog pedofilskih sklonosti tebe i tebi sličnih ljudi koji slično razmišljaju ko ti ("pokrij je da me njene obline ne napale") dolazi do zamotavanja jadnih djevojčica u marame ] se tako kupaju u bazenu. To je opasan oblik šovinizma i tome treba stati u kraj. Danska to najbolje radi ja im skidam kapu znači...

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Koliko ja znam, to je izlazni dan u medresi.ASD je napisao/la:Otkud srijedom? To ima neka manifestacija?Aerials je napisao/la:Sve više je i u Tuzli pokrivenih djevojaka. Srijedom ih se najviše može vidjeti. Ovih što nose nikabe stvarno i nema, možda ako naleti koji turista.
Najčešće se pokrivaju na faksu da bi prepisivale.
Meni smetaju djeca na bazenima i kupalištima generalno.

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Gore su babe. Dođe na kupalište gdje je 90% omladine, i logično kako plivaš mora se malo vode rasprskati, ona odmah dođe i galami "nemojte se prskati divljaci jedni".Penaltiky je napisao/la:Najčešće se pokrivaju na faksu da bi prepisivale.

Ne volim ni ja vidjeti nekoga pokrivenog od glave do pete ali zašto bi to branio. Ovo bi trebao biti slobodan svijet. Jedino u slučaju ako takva osoba radi negdje gdje je to smetnja to bi definisao drugačije a to bi opet nekim pravilnikom unutar firme ili organizacije a ne generalno. Radi (ne)sigurnosti i kriminala? Čovjek u gaćama i potkošulji može napraviti isti posao i isto sranje, to je pitanje namjere i cilja a ne oblačenja.

Meni smeta nametanje...bilo koje. Počev od ovih vjerničkih do onih LGBT.

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
						Memento Mori...
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Ne kontam ni ja te arapske običaje koje su usvojili muslimani širom svijeta ali hajde. Svakako da takve osobe predstavljaju opasnost po sigurnost ali samo potencijalnu. Pod velom može biti bilo ko. Što ne znači da jeste. Sve dok žene same ne kaže **** nismo mi niža bića to se neće promijeniti. Tu slobodu same trebaju da izbore, a ne da im je neko drugi da.

Kapije moćne na putu nek stoje, 
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
						sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
- ASD
- Kontakt:
Ko je vama Tuzlacima kriv sto se morate na panonskom kupati.Aerials je napisao/la:Gore su babe. Dođe na kupalište gdje je 90% omladine, i logično kako plivaš mora se malo vode rasprskati, ona odmah dođe i galami "nemojte se prskati divljaci jedni".Penaltiky je napisao/la:Najčešće se pokrivaju na faksu da bi prepisivale.

Doduse ovo ljeto ste pametniji od nas iz okoline jer vrijeme nije dobro da se moze kupati po nekim drugim kupalistima.
Ja ove godine jos nisam isao na kupanje, a bolujem za tim.

- ASD
- Kontakt:
Najveci je problem sto se osobe ne mogu identifikovati, tj.ne moze im se vidjeti lice.sljivo je napisao/la:Ne volim ni ja vidjeti nekoga pokrivenog od glave do pete ali zašto bi to branio. Ovo bi trebao biti slobodan svijet. Jedino u slučaju ako takva osoba radi negdje gdje je to smetnja to bi definisao drugačije a to bi opet nekim pravilnikom unutar firme ili organizacije a ne generalno. Radi (ne)sigurnosti i kriminala? Čovjek u gaćama i potkošulji može napraviti isti posao i isto sranje, to je pitanje namjere i cilja a ne oblačenja.
Smatram da trebaju imati svi ljudi punu slobodu ali ipak u ovom slucaju je to fakticki nemoguce.
kakvo jezero i bazeni. samo hladna rijeka dolazi u obzir.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
						- ASD
- Kontakt:
Tako je, meni panonsko nekih 30ak kilometara, neka drugacija jezera isto tako, pa cak neka i dosta blize, Krivaja mi isto 30 kilometara.Lillard je napisao/la:kakvo jezero i bazeni. samo hladna rijeka dolazi u obzir.
Ali Krivaja je blago spram jezera.
Krivaja ist kreig.ASD je napisao/la:Ko je vama Tuzlacima kriv sto se morate na panonskom kupati.Aerials je napisao/la:Gore su babe. Dođe na kupalište gdje je 90% omladine, i logično kako plivaš mora se malo vode rasprskati, ona odmah dođe i galami "nemojte se prskati divljaci jedni".Penaltiky je napisao/la:Najčešće se pokrivaju na faksu da bi prepisivale.
Doduse ovo ljeto ste pametniji od nas iz okoline jer vrijeme nije dobro da se moze kupati po nekim drugim kupalistima.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Da, priznajem, prenaglio sam, ipak je to zeznuto pitanje, u različitim kontekstima to pitanje pokrivanja se ne može tretirati isto i ipak je pitanje (osjećaja) sigurnosti cjeline bitnije od pitanja oblačenja nekog pojedinca.ASD je napisao/la: Najveci je problem sto se osobe ne mogu identifikovati, tj.ne moze im se vidjeti lice.
Smatram da trebaju imati svi ljudi punu slobodu ali ipak u ovom slucaju je to fakticki nemoguce.
I treba zabraniti pokrivanje lica. Sta ces se kriti, haj u pecinu zivi ako mislis da ti niko ne smije vidjeti lice ili jednostavno budi lijepo zavijena. To je pretjerivanje.

" moj Isak i bla bla  pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj  dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja se ovog sjećam dok sam kao dijete išla na Panoniku. Ne volim ja tamo, previše ljudi.ASD je napisao/la: Ko je vama Tuzlacima kriv sto se morate na panonskom kupati.
Rijeka, roštilj, piće, par ljudi, to je raj.

Što hladnija to boljasljivo je napisao/la:Rijeka, roštilj, piće, par ljudi, to je raj.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
						- ASD
- Kontakt:
Na Panonici je meni najbolje u ljetnim danima oko 5-6 sati kada padne sitna kisa.Aerials je napisao/la:Ja se ovog sjećam dok sam kao dijete išla na Panoniku. Ne volim ja tamo, previše ljudi.ASD je napisao/la: Ko je vama Tuzlacima kriv sto se morate na panonskom kupati.
Nema stari za koju bi taj osjecaj mijenjao.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.