FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma ovo je dobro sto je rekao. Bar znamo na cemu smo. Ali eto opet mu hvala. Mislim da je klub sada skroz druga prica u odnosu na 2009u. Imamo tu akademiju, imamo kamp, dobrog sponzora i mislim da nema nista lose u tome sto se povlaci. Doci ce neko novi i cao. Idemo dalje....
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma sasvim normalna stvar..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja koliko sam skontao on se ne povlaci iz kluba nego nema ambicija s nama .sto se lako moglo zakljuciti po ulaganju u posljednjoj godini . ovo je samo potvrda sto smo i pisali ovdje .
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas (1.3.2017) predstavnici navijačke skupine Horde Zla Sarajevo polaganjem cvijeća i učenjem Fatihe odali su počast svim Šehidima koji su dali živote za nezavisnost Republike Bosne i Hercegovine.

-
belosevic28
- Kontakt:
Previše se ''uzbuĐavate'' zbog portala koji objavi tekst da je Krpić igrao i za Dinamo, Sarajevo, Veraisnslos,Metalac
Naravno kad ih raja ismije na društvenim mrežama edituju
SRETAN PRAZNIK !!!
Naravno kad ih raja ismije na društvenim mrežama edituju
SRETAN PRAZNIK !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Da hoće Mamić kupiti sve ovlasti od Tana u vezi Sarajeva. Onda bi definitvivno imali rezultat, profit, titule i izlazak u evropu.. Al pusta željaaaaa 
Bordo bijeli za život cijeli!!
raja kakvu taktiku ocekujete u subotu.jos nema iz saveza nista za termin zar je moguce da se obje tekme igraju u sarajevu u isto vrijeme
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
- PitarBordo
- Kontakt:
Stanje vidim standardno, jedna strana hoće ono što klubu dolikuje, druga govori "šuti ne puca se, ti mrziš klub". 
Samo Saraj'vo.
Zasto ne bi bilo moguce. U sezoni 14/15 su se utakmice Zeljo-Sloboda i Olimpik-Sarajevo igrali u isto vrijeme, jos radni dan bio.baboatif je napisao/la:raja kakvu taktiku ocekujete u subotu.jos nema iz saveza nista za termin zar je moguce da se obje tekme igraju u sarajevu u isto vrijeme
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Izvinite molim vas, a sta vi očekujete?
Zamislite da se vi vlasnici FK Sarajevo i Bosne Visoko (npr).
Logično da će vam prioritet biti tim koji igra u Premijer Ligi i koji se bori za titulu, a ne tim iz druge lige. Samo glupan može reći da mu je prioritet Bosna Visoko.
Isto tako Tan ima klub koji se takmiči u Championshipu u ENGLESKOJ i klub koji se takmiči u maloj Bosni i Hercegovini. Logično je da će mu prioritet biti tim iz Engleske. Iako sa Sarajevom može uz 4x manja ulaganja ostvariti nesta u Europi.
Logično da će vam prioritet biti tim koji igra u Premijer Ligi i koji se bori za titulu, a ne tim iz druge lige. Samo glupan može reći da mu je prioritet Bosna Visoko.
Isto tako Tan ima klub koji se takmiči u Championshipu u ENGLESKOJ i klub koji se takmiči u maloj Bosni i Hercegovini. Logično je da će mu prioritet biti tim iz Engleske. Iako sa Sarajevom može uz 4x manja ulaganja ostvariti nesta u Europi.
Sabrine mi moje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoce pa ne smije se mijenjati. To je tako i po Europi. Malo ce se vise pojacati i to je to. Smetljari na ruševinu a mi na Otoku.baboatif je napisao/la:raja kakvu taktiku ocekujete u subotu.jos nema iz saveza nista za termin zar je moguce da se obje tekme igraju u sarajevu u isto vrijeme
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa ja. To se govori već godinu i kusur dana - da je čovjeku FKS skoro pa nebitno. U svom portfoliu ima stotine kompanija i velika je vjerovatnoća da sve donose više novaca nego FKS. Šta je problem?BosnianKingdom je napisao/la:Izvinite molim vas, a sta vi očekujete?
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
mup pravi odavno problem da nemaju dovoljno ljudstva zato pitamMokes je napisao/la:Zasto ne bi bilo moguce. U sezoni 14/15 su se utakmice Zeljo-Sloboda i Olimpik-Sarajevo igrali u isto vrijeme, jos radni dan bio.baboatif je napisao/la:raja kakvu taktiku ocekujete u subotu.jos nema iz saveza nista za termin zar je moguce da se obje tekme igraju u sarajevu u isto vrijeme
Neko je stvarno zadovoljan da mu vlasnik kaze kako mu nisi bitan? Zaboli me ba za njegove ostale klubove, da vodi Real i Barcelonu. Ja kao navijac trebam biti sretan sto je klub za koji navijam njemu manje bitan? Posserem se na sve njegove ostale klubove, da sutra propadnu, svejedno mi je.
Vidite li vi u kojem pravcu mi idemo i koliko smo nebitni liku koji nam vedri i oblaci?
Mislite da ce sutra biti bolje sa njim nego je danas, mislite da ce on k... pomjeriti da mi budemo bolji i da napredujeomo?
Zasto je stala gradnja kampa, zasto su iz ekipe otjerani svi skuplji igraci, zasto ne mozemo dovesti pojacanje, a realno mozemo se boriti za titulu?
Volio bih da se nadje neko iz kluba i da iznese stvari onakve kakve jesu. Bar da znamo na cemu smo.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Vidite li vi u kojem pravcu mi idemo i koliko smo nebitni liku koji nam vedri i oblaci?
Mislite da ce sutra biti bolje sa njim nego je danas, mislite da ce on k... pomjeriti da mi budemo bolji i da napredujeomo?
Zasto je stala gradnja kampa, zasto su iz ekipe otjerani svi skuplji igraci, zasto ne mozemo dovesti pojacanje, a realno mozemo se boriti za titulu?
Volio bih da se nadje neko iz kluba i da iznese stvari onakve kakve jesu. Bar da znamo na cemu smo.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
- jurisicduska
- Kontakt:
As for FC Sarajevo and KVK, the investments are not substantial in comparison to CCFC and LAFC, and there is no reason to sell unless I am made an attractive offer.
Ako je ovo isto kao ovo što je prevedeno u Bosni ja sam djeda mraz. Bože sačuvaj svaki dan se više iznenadim.
Ako je ovo isto kao ovo što je prevedeno u Bosni ja sam djeda mraz. Bože sačuvaj svaki dan se više iznenadim.
Evo ja prvi u potpunosti nisam zadovoljan radom Tana. Ali zašto niko nije odgovorio šta očekuje od novog vlasnika? Je li očekujete da će neko u državu, u kojoj sutra može izbiti rat, uložiti 10 miliona eura onako? Po meni Tan je dao nama značajna sredstva sa kojima smo mogli prošle godine osvojiti makar jedan trofej, a sto posto izaći u evropu. Naš glavni problem jeste nesposobnost ljudi koji su nas vodili. Pa nama su treneri bili Ješić i Hurtić
Neko je spomenuo da nas je napustio Semjon. Zašto niko to ne spominje? Zašto se ne diže frka što nas napušta jedan od najboljih skauta u državi? Zašto ss.ba o tome ne piše ako je to istina? Naš glavni plan treba biti skauting najboljih juniora u državi, koji će kasnije biti nosioci prvog tima (Mihojević). Ne moramo mi za neke igrače davati 100 000, već te igrače treba pronaći dok su još u kadetima i juniorima. Treba dovesti najbolje trenere u Akademiju. Onda neće biti potrebe za milionskim ulaganjima u prvi tim. Te mlade igrače moramo zadržavati, oni nam trebaju donjeti trofeje i kasnije ih prodavati za što veće odštete.
Znači treba nam vlasnik bolji od Tana, koji će češće dolaziti na Koševu, ali moramo biti svjesni da taj neko neće uložiti desetine miliona.
Znači treba nam vlasnik bolji od Tana, koji će češće dolaziti na Koševu, ali moramo biti svjesni da taj neko neće uložiti desetine miliona.
SARAJEVO
novinarska ****jurisicduska je napisao/la:As for FC Sarajevo and KVK, the investments are not substantial in comparison to CCFC and LAFC, and there is no reason to sell unless I am made an attractive offer.
- PitarBordo
- Kontakt:
Mislim da su prošle godine pomakli utakmice, haman KUP da se potrefio (neka se neko s bolji sjećanjem javi), jer je MUP rekao da ne mogu to da "osiguraju"... Kao da smo Beograd.baboatif je napisao/la: mup pravi odavno problem da nemaju dovoljno ljudstva zato pitam
Da se potrefi da igraju i Olimpic i Sarajevo i Željezničar svoje utkamice domaće, jedino gostujući navijači bi mogli tu problem da naprave... Ostatak - mi živimo u istim mahalama 365 dana godišnje, ali MUP voli da pravi od ove dvije navijačke skupine neke kartele kao da se koljemo redovno.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Stvarni prevod bi trebao da bude otprilike ovako: "Što se tiče FKS i KVK, veoma malo sam dao para na to, u odnosu na CCFC i LAFC, ocam, tako da nemam potrebu da prodam, jer mi ništa ne znače te investicije financijski, ako se neko zaleti i iskešira više nego što sam ja dao, istog trena prodajem."jurisicduska je napisao/la:As for FC Sarajevo and KVK, the investments are not substantial in comparison to CCFC and LAFC, and there is no reason to sell unless I am made an attractive offer.
Samo Saraj'vo.
hilmo je napisao/la:Neko reče da je tekma kupa u nekom večernjem terminu? Ima li zvanične potvrde
Meni je neko dan jedan novinar rkao da je u 17:00
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE