Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la bodi123 » 29 jan 2017, 21:00

Virtu4l je napisao/la:Uživaj u momentu momčino, tom sarkazmu/ironiji u pokušaju sad nije mjesto. Imao je Federer kritčinih izjava kroz karijeru ali ništa od toga sad nije bitno. Nemoj da zbog par padobranaca sve ode u drugi pravac.

Ja prvi više volim Rafu, ali danas sam se osjećao fantastično, tokom meča i poslije meča, jednostavno se vratilo sve ono što smo doživljavali u periodu kad su se oni pitali u tenisu. Svaka čast Novaku, veliki je šampion, i Andyju isto tako, ali ovo što su Rafa i Roger uradili tenisu je nedostižno i načekaćemo se da se nešto slično ponovi.

Veliki dan za tenis, a isto bi bilo i da je Rafa slavio.
Kako su stariji sve se vise paze i postuju, to je jasno ko dan, normalno da je u proslosti bilo kriticnih trenutaka kada su oba bila u primeu i kada je bilo napeto, medjutim ovaj govor Federera je fakat istinit i jako me dojmio, od toga ne mogu pobjeci nikako, koliko god mi krivo bilo zbog poraza

Padobranci su tu danas, sutra i prekosutra ih vec nema, za njih se ne brinem, naravno da tema nece otici u krivom pravcu
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 jan 2017, 21:03

Uvijek sam Federera poštovao kao čovjeka i kao igrača, ali za ovaj govor danas poseban naklon :tokralju:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 29 jan 2017, 21:04

bodi123 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Uživaj u momentu momčino, tom sarkazmu/ironiji u pokušaju sad nije mjesto. Imao je Federer kritčinih izjava kroz karijeru ali ništa od toga sad nije bitno. Nemoj da zbog par padobranaca sve ode u drugi pravac.

Ja prvi više volim Rafu, ali danas sam se osjećao fantastično, tokom meča i poslije meča, jednostavno se vratilo sve ono što smo doživljavali u periodu kad su se oni pitali u tenisu. Svaka čast Novaku, veliki je šampion, i Andyju isto tako, ali ovo što su Rafa i Roger uradili tenisu je nedostižno i načekaćemo se da se nešto slično ponovi.

Veliki dan za tenis, a isto bi bilo i da je Rafa slavio.
Kako su stariji sve se vise paze i postuju, to je jasno ko dan, normalno da je u proslosti bilo kriticnih trenutaka kada su oba bila u primeu i kada je bilo napeto, medjutim ovaj govor Federera je fakat istinit i jako me dojmio, od toga ne mogu pobjeci nikako, koliko god mi krivo bilo zbog poraza

Padobranci su tu danas, sutra i prekosutra ih vec nema, za njih se ne brinem, naravno da tema nece otici u krivom pravcu
Nisi mi cestitao na titulu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jan 2017, 21:06

Ne znam jeste li diskutovali o tome, ali izgleda kao da je Roger u zadnjoj rečenici najavio povlačenje i ovaj govor mi je djelovao baš kao oproštajni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 29 jan 2017, 21:07

Dosta je tu preseravanja da prostite, nema medju njima toliko ljubavi uopšte, iako je poštovanje svakako tu. Rafa je presimpatičan lik stvarno, žao mi sad kad gledam sliku razočarenja na kraju meča. A smogao je snage skuckati vjerovatno najjači gubitnički govor ikad. Glava hoće, tijelo ne da...nadam se da se neće previše patiti, ako vidi da ne može, bolje se povući na vrijeme.

Očekujem žestok Novakov odgovor na ova današnja dešavanja u Melburnu.

High

Post Postao/la High » 29 jan 2017, 21:31

Umjetnik i hedonist - R. F.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 jan 2017, 22:45

ali kakav sam peh **** ti zivot...popusim ban pred turnir i istekao tek veceras ....nisam mogao da se ukljucim u ove diskusije i rasprave bilo je svega.....slavimo 18-tu i do 20-te necemo stati....Virtu brate ne nadaj se ....taj ce igrati dok moze hodati....on zivi tenis...kakvo povlacenje ..pa to bi bio dan zalost...

18!!!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 29 jan 2017, 22:53

neće se taj tako lako povući, a od danas znam i zašto. dogovor sa mirkom je da dok on igra da se sve podređuje njemu, a kad prestane igrati onda njoj
dakle igraće do 45-te :mrgreen:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 jan 2017, 23:02

hahaha ma kakvo povlacenje....moze on jos par godina na ovom nivou igrati garantujem !!

upravu si za mirku hahahha
VOLIM ZELJEZNICAR!!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 jan 2017, 23:12

Virtu4l je napisao/la:Ne znam jeste li diskutovali o tome, ali izgleda kao da je Roger u zadnjoj rečenici najavio povlačenje i ovaj govor mi je djelovao baš kao oproštajni.
ja da sam on, to bi danas uradio, ali probaće još Vimblndon, to je njegova kuća
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 jan 2017, 23:13

DANTES je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ne znam jeste li diskutovali o tome, ali izgleda kao da je Roger u zadnjoj rečenici najavio povlačenje i ovaj govor mi je djelovao baš kao oproštajni.
pa sto bi to radio ??? zar ne mislis da bi bila steta sa ovakvom formom na pocetku sezone i ovakvim zaletom....realno sa ovom igrom protiv njega na Wimbledonu ne moze niko igrati ...a gdje su tu mastersi ,nove titule izazovi...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 jan 2017, 23:16

delinjo je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
pa sto bi to radio ??? zar ne mislis da bi bila steta sa ovakvom formom na pocetku sezone i ovakvim zaletom....realno sa ovom igrom protiv njega na Wimbledonu ne moze niko igrati ...a gdje su tu mastersi ,nove titule izazovi...
varaš se.. ovo danas je poslednja igra leptira
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 jan 2017, 23:18

cemo vidimo da li je posljednja... ima da se igra u njegovoj avliji :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 jan 2017, 23:22

delinjo je napisao/la:cemo vidimo da li je posljednja... ima da se igra u njegovoj avliji :D
daj bože..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 29 jan 2017, 23:43

I ne prestaju neki sa nebulozama :bow:

Ja još uvijek ne mogu da dodjem sebi, prosto nevjerovatno, kakva pobjeda Federera, ostani nam zdrav i nastavi da igraš bar ovu i narednu sezonu ako te zdravlje posluži aBd.

Ljudi ja ne mogu da zamislim da ovaj čovjek nekad ode u penziju :cry: pa jednostavno to nije to..što duže da igraš Rogere! Što duže!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 jan 2017, 23:45

AA23 je napisao/la:I ne prestaju neki sa nebulozama :bow:

Ja još uvijek ne mogu da dodjem sebi, prosto nevjerovatno, kakva pobjeda Federera, ostani nam zdrav i nastavi da igraš bar ovu i narednu sezonu ako te zdravlje posluži aBd.

Ljudi ja ne mogu da zamislim da ovaj čovjek nekad ode u penziju :cry: pa jednostavno to nije to..što duže da igraš Rogere! Što duže!
ne sluti...i nece bar jos dvije godine ...onaj govor na kraju vise je bio u smislu vidimo se mozda sljedece godine ako ne bude povreda :D :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 29 jan 2017, 23:48

Nema smisla ici u penziju. Prosle sezone je sa povredom bio nadomak finala Wimbledona, a u prilog mu ide i cinjenica da Novak vise ne igra svoj najbolji tenis. Od ostalih na travi ga moze dobiti jos samo Murray, mada je i to upitno.
Wawrinka, Raonic, Nishikori, Rafa nemaju sanse.
Jedino bi Dimitrov mogao zaprijetiti.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 30 jan 2017, 00:07

Jeftha je napisao/la:Nema smisla ici u penziju. Prosle sezone je sa povredom bio nadomak finala Wimbledona, a u prilog mu ide i cinjenica da Novak vise ne igra svoj najbolji tenis. Od ostalih na travi ga moze dobiti jos samo Murray, mada je i to upitno.
Wawrinka, Raonic, Nishikori, Rafa nemaju sanse.
Jedino bi Dimitrov mogao zaprijetiti.
ma ni smisla ni logike ... :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 jan 2017, 00:46

Ma nece se jos oprastati, jedino ako mu ne prolazi kroz glavu da se ostavi tenisa kad je sa 35god osvojio GS i oprosti se kako i dolikuje najvecem ikada. Uvijek mi je bilo zao gledati vrhunske sportiste, u bilo kojem sportu, kako se forsiraju da igraju sto duze dok ih tada svakakvi levati krenu sramotiti, a ne treba im to u zivotu.
Uvijek sam Rafu najvise gotivio ali uopste mi nije krivo sto je izgubio. Uzivancija je bilo ovo jutro. A smijesna su ova prepucavanja na ovoj temi, nije ljudi tenis takav sport...
Nad tobom sunce najljepše sja

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 30 jan 2017, 01:31

Kakvo oprastanje, Rafa i Roger napadaju 1 i 2 mjesto, jer ce u drugoj polovini godine samo skupljat bodove a ne branit :tralala:

Sa padom Noleta i Andyom i njegovom igrom toplo hladno sve je moguce.

Sad da Rafa uzme RG , a Roger Wimb i ja zadovoljan :mrgreen:
27.10.2020

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.