Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Lendrić kako je igrao, pojačao je želju svoim neigranjem
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Sta je ono pa ljepsi bio jucer u DK
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- forza_juve
- Kontakt:
Kada se sjetim samo onoga " Pitanje samo sa koliko razlike " mrak mi na oči padne. Pa onda zadnji derbi hladno poluvrijeme trebalo biti 3 razlike za nas dok smo na kraju mogli čak i izgubiti. Prva tema poslije pauze još plus derbi i nema tu favorita. Evo kažu i teren loš što naravno nama nikako ne ide u prilogVanja8 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 14:02Ma nije debakl...Miljacka je napisao/la: ↑01 mar 2021, 13:53Slazem se.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 mar 2021, 13:51
Ma to su cisti izgovori kada se sagledaju ovakvi rosteri i razlika u kvaliteti. Ovo se napadne i izgaza u 30 minuta al bukvalno![]()
Da ima publike mozda se i ne bih slozio zbog ambijenta i svega ostalog sto publika nosi sa sobom. Ali ovako, na praznom stadionu, sve osim pobjede (kakve god) je debakl.
Pa evo, ja sam bio spreman ruku dati da ce Velež utrpati Radniku tri komada...
Pogledaj roster i kvalitet oba tima...
I lose izdanje Veleza,prva tekma, umalo ne zijanise...
Derby je derby, kakva god protivnicka ekipa bila nikad nije sigurno,da ti ne nabrajam koje sve derbije je neki tim vazio za favorita pa ga je na kraju flautao...
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
glupankillafrommanilla je napisao/la: ↑01 mar 2021, 13:30Ako vas ovakav Zeljeznicar dobije, Vinko Marinovic je najveca ubleha na dunjaluku
Ja bi sad da krenem iz Mostara za Grbavicu napravio taktiku da 0:3 bude jbt
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Vidjeces kad ga jos nacocaju vodom jarane,ko protiv Tuzla C. ,cini mi se, jesenas...forza_juve je napisao/la: ↑01 mar 2021, 14:17Kada se sjetim samo onoga " Pitanje samo sa koliko razlike " mrak mi na oči padne. Pa onda zadnji derbi hladno poluvrijeme trebalo biti 3 razlike za nas dok smo na kraju mogli čak i izgubiti. Prva tema poslije pauze još plus derbi i nema tu favorita. Evo kažu i teren loš što naravno nama nikako ne ide u prilogVanja8 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 14:02Ma nije debakl...
Derby je derby, kakva god protivnicka ekipa bila nikad nije sigurno,da ti ne nabrajam koje sve derbije je neki tim vazio za favorita pa ga je na kraju flautao...
Ima vaterpolo da bude
- forza_juve
- Kontakt:
Pa ne bi me čudilo jer njima i paše loš teren, kada su god igrali kući na dobrom terenu ili zijan ili neka patnjaVanja8 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 14:28Vidjeces kad ga jos nacocaju vodom jarane,ko protiv Tuzla C. ,cini mi se, jesenas...forza_juve je napisao/la: ↑01 mar 2021, 14:17Kada se sjetim samo onoga " Pitanje samo sa koliko razlike " mrak mi na oči padne. Pa onda zadnji derbi hladno poluvrijeme trebalo biti 3 razlike za nas dok smo na kraju mogli čak i izgubiti. Prva tema poslije pauze još plus derbi i nema tu favorita. Evo kažu i teren loš što naravno nama nikako ne ide u prilogVanja8 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 14:02
Ma nije debakl...
Ima vaterpolo da bude
❤️1946❤️
Sreća pa im je i voda zavrnuta.Vanja8 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 14:28Vidjeces kad ga jos nacocaju vodom jarane,ko protiv Tuzla C. ,cini mi se, jesenas...forza_juve je napisao/la: ↑01 mar 2021, 14:17Kada se sjetim samo onoga " Pitanje samo sa koliko razlike " mrak mi na oči padne. Pa onda zadnji derbi hladno poluvrijeme trebalo biti 3 razlike za nas dok smo na kraju mogli čak i izgubiti. Prva tema poslije pauze još plus derbi i nema tu favorita. Evo kažu i teren loš što naravno nama nikako ne ide u prilogVanja8 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 14:02
Ma nije debakl...
Ima vaterpolo da bude
sampras je napisao/la: ↑01 mar 2021, 14:36Sreća pa im je i voda zavrnuta.Vanja8 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 14:28Vidjeces kad ga jos nacocaju vodom jarane,ko protiv Tuzla C. ,cini mi se, jesenas...forza_juve je napisao/la: ↑01 mar 2021, 14:17
Kada se sjetim samo onoga " Pitanje samo sa koliko razlike " mrak mi na oči padne. Pa onda zadnji derbi hladno poluvrijeme trebalo biti 3 razlike za nas dok smo na kraju mogli čak i izgubiti. Prva tema poslije pauze još plus derbi i nema tu favorita. Evo kažu i teren loš što naravno nama nikako ne ide u prilog
Ima vaterpolo da bude

Pa vole oni na kaljuzi igrati, jedinu tekmu koju su na pripremama ubjedljivo dobili bilo je 8:1 protiv Ljubuškog koliko se sjećam, a teren je bio pod vodom praktično...forza_juve je napisao/la: ↑01 mar 2021, 14:30Pa ne bi me čudilo jer njima i paše loš teren, kada su god igrali kući na dobrom terenu ili zijan ili neka patnjaVanja8 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 14:28Vidjeces kad ga jos nacocaju vodom jarane,ko protiv Tuzla C. ,cini mi se, jesenas...forza_juve je napisao/la: ↑01 mar 2021, 14:17
Kada se sjetim samo onoga " Pitanje samo sa koliko razlike " mrak mi na oči padne. Pa onda zadnji derbi hladno poluvrijeme trebalo biti 3 razlike za nas dok smo na kraju mogli čak i izgubiti. Prva tema poslije pauze još plus derbi i nema tu favorita. Evo kažu i teren loš što naravno nama nikako ne ide u prilog
Ima vaterpolo da bude
Sumnjam da bi se i ti trudio bez plate...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
U ovoj situaciji ti uvijek ima dio igrača koji je uz trenera ili uz kolegu. Pitanje je samo u kojem omjeru. Morž polako ulazi u konflikte sa svima, pitanje je vremena kad će mu igrači okrenuti leđa, a navijači nek žive u iluziji da neko u Želju dolazi zbog Amara i Želje pri čemu nije sve u šoldima.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
golemo smo se sloziliMiljacka je napisao/la: ↑01 mar 2021, 13:53Slazem se.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 mar 2021, 13:51Ma to su cisti izgovori kada se sagledaju ovakvi rosteri i razlika u kvaliteti. Ovo se napadne i izgaza u 30 minuta al bukvalno![]()
Da ima publike mozda se i ne bih slozio zbog ambijenta i svega ostalog sto publika nosi sa sobom. Ali ovako, na praznom stadionu, sve osim pobjede (kakve god) je debakl.

Ma samo jak presing i 30 minuta ubitacnog tempa bi trebalo biti dovoljno za minimalno 0:2. E onda usporit, i dokrajcit kontrama

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Meni je vazno da si ti razumio sve napisano. Pogledaj pasojedu svoje pisanje, bez veliko slova, tacke, zareza itd. Pasojedu veceras ce Lutvo da vas kara.AlainProst je napisao/la: ↑01 mar 2021, 13:54da ce te ga ili da cete ga?mirza_it je napisao/la: ↑01 mar 2021, 13:18Eno Amar kaze koliko ste mu Lutvu isprepadali da ce te ga pojest kaze da od sad ce vas i on karat a naj vise ce karat onu sa kojom spavam (citaj onaj koj te rodio)AlainProst je napisao/la: ↑01 mar 2021, 13:11
mora da si gladan
nisi mi sav svoj
8 godina nema titule
bar isto toliko mjeseci nema plate
ne moze kokuz omalovazavati bogatasa
bogati se smiju kokuzima
a onu sa kojom spavas smatramo Lutvinom trebom![]()
naj vise ili najvise?
ko te rodio ili koj te rodio?
ja se sa neobrazovanim, polupismenim, krezubim i kokuznim spodobama raspravljam
Krepo zeljoi ti sa njim
-
- Kontakt:
Imal ovo Arenaclaud za laptope da skinem , imal ko link ?
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Šta su ovo od onakvog terena uradili grob te *ebo, pa nije valjda namjerno, da konačno mlatnu Krupu i Mladost kući.
- svrakino1921
- Kontakt:
Kinosvra brate, jesi to popio?

Znam da je derbi, ali ti si u vjeri

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- svrakino1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, delko, Venom, VolimBiH96 i 29 gostiju.