Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ako ispadnu iz LP, to ce biti radi ove tekme, a Dzeko se posteno nafulao... Nazalost...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Sjetih se tekme protiv Francuske. 
Dzeko slab večeras. Šteta.
ovog je tata zaposlio u rtv dom,stari mu dugo bio direktor morao je kumovat nekako,al lik nemoze tetris da prenosi a kamoli nesto sto je kolektivno...
Aha a po tebi Nasri i Silva cvjetajuEdo_77 je napisao/la:Dzeko slab večeras. Šteta.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma nisu uopce pokazali da su bolji od ikog iz ove grupe,a i prelazi im u naviku da primaju golove iz odbijanaca,Hart dzaba brani kad niko ne izbije loptu i gol,Inzaghi bi uzivao igrati protiv njih._dreamer_ je napisao/la:Ako ispadnu iz LP, to ce biti radi ove tekme, a Dzeko se posteno nafulao... Nazalost...
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Goalgetter
- Kontakt:
Izgubio dosta lopti, fulio par sansi. Dzeko, Dzeko 
Igraš 70 minuta bez normalne lopte i sada mu daju lopte u čistoj desperaciji ... nije ni čudo što ne odradi ovo 100% kako treba ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ova ekipa u kojoj Dzeko igra nije dovoljno mentalno jaka,i to sve utjece na dijamanta.Svi su nesto depresivni,ma nisu tim,ne stima tu skoro nista kako treba.Ovaj Silva,ma bljah,da je na njegovom mjestu Miske...
Gdje sam to reko? Njih 2 me ne zanimaju, a ovo je tema od Džeke, i zato mogu da komentarisem šta hoću. Prvi sam ovdje kad daje golove, al večeras mnogo loš.soccerfan je napisao/la:Aha a po tebi Nasri i Silva cvjetajuEdo_77 je napisao/la:Dzeko slab večeras. Šteta.![]()
Gdje sam to reko? Njih 2 me ne zanimaju, a ovo je tema od Džeke, i zato mogu da komentarisem šta hoću. Prvi sam ovdje kad daje golove, al večeras mnogo loš.[/quote]
Jest danas losiji nego obicno al brat bratu on danas nije dvije cestite lopte dobio koje bi mogao iskoristiti. Silva i Nasri se se cestito odmorili i naspavali na terenu danas!
Jest danas losiji nego obicno al brat bratu on danas nije dvije cestite lopte dobio koje bi mogao iskoristiti. Silva i Nasri se se cestito odmorili i naspavali na terenu danas!
Sad je fulio dobru sansu.....
Dzeko,Silva,Johnson,Kolarov,Lescot prije dolaska u City su imali fenomenalnu reputaciju..sad medjutim izgledaju losije..neki se ne uklapaju u ekipu,neki su bili precjenjeni pa se sad vidi koliko zapravo vrijede..sedra je napisao/la:Ova ekipa u kojoj Dzeko igra nije dovoljno mentalno jaka,i to sve utjece na dijamanta.Svi su nesto depresivni,ma nisu tim,ne stima tu skoro nista kako treba.Ovaj Silva,ma bljah,da je na njegovom mjestu Miske...
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Jel ko pominjao njih.Dzeko je slab a kakvi su oni zaboli me qrac.soccerfan je napisao/la:Aha a po tebi Nasri i Silva cvjetajuEdo_77 je napisao/la:Dzeko slab večeras. Šteta.![]()
BosnaE
Ovo jestSamoZeljo je napisao/la:Sad je fulio dobru sansu.....
Sad ce zabiti ima jos 5-6 minuta, sabura malo braco.
Tanko Boga mi, tanko ... Al cini mi se da nije do njega, nema nikako onu pravu loptu u prostor ili na glavu. Nije to to . Meni bitno da nastavi zabijat u repki a za City me nije briga ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Dzeko los,ostali jos gori..
-
karameldar
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: napapijri1987 i 18 gostiju.