SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
A jel moguće da mi mrtva Genoa izbi gol i pobjedu ekipe?
Peti gol sezone, Kloppe igrat ću za 50.000 funti sedmično i šteku cigara.
Peti gol sezone, Kloppe igrat ću za 50.000 funti sedmično i šteku cigara.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Jbt skinem Bauern majstorski i opet izgubimo. Drugu godinu nas **** rasporedom vec. Zavrsit ovu sezonu i prestat igrati. **** se i vi i vasa liga. 
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Nisam objasnio svojim pulenima kad igra real da se tipuje 10 20 30 i poraz
- __Liedson__
- Kontakt:
Nemoj se nervirati, ne preostaje nam nista nego da cekamo sljedecu sezonu pa nas bergerova tablica mozda baci na pravu stranu
Rekoh ti ja. Prvih par kola smo isli na moj pogon, sada nastupate vi i eto nas medju tri
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Mislis na istu stranu ko i ekipu od MigMiga.__Liedson__ je napisao/la: ↑20 feb 2021, 23:29Nemoj se nervirati, ne preostaje nam nista nego da cekamo sljedecu sezonu pa nas bergerova tablica mozda baci na pravu stranu![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ja čekam da @legenda zakuka kako je ovo domaćinsko kolo.
Oh, wait, pa neće, na pravoj je strani ovaj put.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- feniksptica
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Ma onako kolo, nije da je domaćinsko kako zna biti al par više su imali domaćini koji je došao realnoPatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 23:39Ja čekam da @legenda zakuka kako je ovo domaćinsko kolo.![]()
Chelsea,Sasuolo,Lazio,Valencia se glat mogla pogoditi
kod gostiju se Fulham i Real mogo pogoditi i morao, i malo je trebalo da dođe Burnley 1-0 a dosta ekipa je imalo duplanu prognozu 1-0 i onda bi bilo gostujuće kolo, nijanse su odlučivale
EDIT
I vi kao i mi imate pretežak raspored u drugom dijelu i ne nadaj se tituli, a ionako ste vi dokazani luzeri što se tih trofeja tiče kao da navijate za Liverpool a ne za Manča
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Cuj nije domacinsko kolo, a samo dvije pobjede gostiju i jedan remilegenda reala je napisao/la: ↑20 feb 2021, 23:46Ma onako kolo, nije da je domaćinsko kako zna biti al par više su imali domaćini koji je došao realno
kod gostiju se Fulham i Real mogo pogoditi i morao, i malo je trebalo da dođe Burnley 1-0 a dosta ekipa je imalo duplanu prognozu 1-0 i onda bi bilo gostujuće kolo, nijanse su odlučivale
Ali eto na pravoj si strani, pa nema kmecanja ovaj put. Sve je po tebi regularno
Cestitke Topnicima i nama (Stolac Hercegovina), na jedinim gostujucim pobjedama
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Premier Blue Train 2-0 je rezultat, treba ispraviti to.
Ma bravo lopuzice malalegenda reala je napisao/la: ↑20 feb 2021, 23:46Ma onako kolo, nije da je domaćinsko kako zna biti al par više su imali domaćini koji je došao realnoPatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 23:39Ja čekam da @legenda zakuka kako je ovo domaćinsko kolo.![]()
EDIT
I vi kao i mi imate pretežak raspored u drugom dijelu i ne nadaj se tituli, a ionako ste vi dokazani luzeri što se tih trofeja tiče kao da navijate za Liverpool a ne za Manča![]()
Max Allegri
@legenda reala, imas pricu ala Covic

Dokazao je ono sto citavo vrijeme pricam. Los hejter,jos losiji spinator.
Max Allegri
- legenda reala
- Kontakt:
Sta sam pogresno rekao
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Možda je ovo ta sezona u kojoj pravimo iskorak. Doček'o je i Liverpool poslije 30 godina, valjda ćemo i mi nekad.legenda reala je napisao/la: ↑20 feb 2021, 23:46EDITPatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 23:39Ja čekam da @legenda zakuka kako je ovo domaćinsko kolo.![]()
I vi kao i mi imate pretežak raspored u drugom dijelu i ne nadaj se tituli, a ionako ste vi dokazani luzeri što se tih trofeja tiče kao da navijate za Liverpool a ne za Manča![]()
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.