Ma neka ne promjene, ima i gori uslova pa se igra fudbalpadobranac1978 je napisao/la:ma znace se to prije nego sto se krene da li ce se igrati ili ne,mozda ove rukovodeće GLAVE promijene misljenje
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
tebi izgleda prvi put da ides na gostovanje pa ti zao ako se odgodiDirk je napisao/la:Ma neka ne promjene, ima i gori uslova pa se igra fudbalpadobranac1978 je napisao/la:ma znace se to prije nego sto se krene da li ce se igrati ili ne,mozda ove rukovodeće GLAVE promijene misljenje
Aj sad si me provalio,jeste prvo mi je gostovanje pa mi ne odgovara da se odgodi,jer mama je rekla da ce me pustiti ako tekme bude u subotu,ako je odgode nece me pustiti 
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
pa vidim pucas kontru mimo ostalog naroda svi za odgodu samo ti da se igraDirk je napisao/la:Aj sad si me provalio,jeste prvo mi je gostovanje pa mi ne odgovara da se odgodi,jer mama je rekla da ce me pustiti ako tekme bude u subotu,ako je odgode nece me pustiti
Amar Osim kojeg ne volim je sve lijepo rekao ... igra se i u gorim uslovima pa nikom nista ... uglavnom ja sam da se igra a to je moje misljenje,ako ti se ne svidja cao sa ove tememrzim_ulizice je napisao/la:pa vidim pucas kontru mimo ostalog naroda svi za odgodu samo ti da se igraDirk je napisao/la:Aj sad si me provalio,jeste prvo mi je gostovanje pa mi ne odgovara da se odgodi,jer mama je rekla da ce me pustiti ako tekme bude u subotu,ako je odgode nece me pustiti
Znaci svi ostali su ulizice a ja nisam, uvijek kontra ostalih to je moj stil
-
padobranac1978
- Kontakt:
pusti se ti foruma,nego uhvati se lopate...znas da je Buducnost popusila tri bobe protiv listice jer nisu ocistili snijegmrzim_ulizice je napisao/la:pa vidim pucas kontru mimo ostalog naroda svi za odgodu samo ti da se igraDirk je napisao/la:Aj sad si me provalio,jeste prvo mi je gostovanje pa mi ne odgovara da se odgodi,jer mama je rekla da ce me pustiti ako tekme bude u subotu,ako je odgode nece me pustiti
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
i ja bi volio da se igra i isto bi volio da vam se bar 3-4 igraca povrede sutra pa da vidimo sta bi onda piso.........i nemoj me tjerat sa teme kad ti vise visis na temi celika nego na temi sarajevaDirk je napisao/la:Amar Osim kojeg ne volim je sve lijepo rekao ... igra se i u gorim uslovima pa nikom nista ... uglavnom ja sam da se igra a to je moje misljenje,ako ti se ne svidja cao sa ove tememrzim_ulizice je napisao/la:pa vidim pucas kontru mimo ostalog naroda svi za odgodu samo ti da se igraDirk je napisao/la:Aj sad si me provalio,jeste prvo mi je gostovanje pa mi ne odgovara da se odgodi,jer mama je rekla da ce me pustiti ako tekme bude u subotu,ako je odgode nece me pustiti
Znaci svi ostali su ulizice a ja nisam, uvijek kontra ostalih to je moj stil
Suti padobranac ,optuzit ce nas da smo mi naredili da igramo tekmu da bi dobili tri boda
I tako oni imaju "jaci" tim , a Hadzic kojem je neki drugoligaski klub u Hrvatskoj kruna karijere glavna zvijzeda ekipe
@
Ja na temi celika pisem normalno, a tebe ignorisem na istoj tako da me postedis svojih komentara
Kolo se igra
I tako oni imaju "jaci" tim , a Hadzic kojem je neki drugoligaski klub u Hrvatskoj kruna karijere glavna zvijzeda ekipe
@
Ja na temi celika pisem normalno, a tebe ignorisem na istoj tako da me postedis svojih komentara
Kolo se igra
- sarajlija89
- Kontakt:
Nisam preveik optimista za sutra...prvenstveno jer ce nam faliti par kljucnih igraca al eto vidjecemo...Celik je dobra ekipa a dodatni stimulans je sama cinjenica da igraju sa Sarajevom,pa ce kao i sve ekipe dati i vise od svojih mogucnosti protiv nas...
Snijeg je ovaj sve zajebo...nece biti ni posjeta ni nivou.Na kraju krajeva..po ovome se ne moze igrati i apsurd je da se igra uopce....i zbog terena i zbog navijaca...
Ja se nadam da ce se odgoditi...iako pametne glave u savezu vjerovatno misli da nema potrebe
al zbog fudbala i navijaca bolje bi bilo...
Snijeg je ovaj sve zajebo...nece biti ni posjeta ni nivou.Na kraju krajeva..po ovome se ne moze igrati i apsurd je da se igra uopce....i zbog terena i zbog navijaca...
Ja se nadam da ce se odgoditi...iako pametne glave u savezu vjerovatno misli da nema potrebe
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- bilino polje
- Kontakt:
a ovo mu je domet hazdicu opet im presudiDirk je napisao/la:Suti padobranac ,optuzit ce nas da smo mi naredili da igramo tekmu da bi dobili tri boda![]()
@
Kolo se igra
samo celik ale samo celik ale
- molotovljev
- bilino polje
- Kontakt:
al posto necete ne mastajte ......molotovljev je napisao/la:ako zabijemo goll u prvoj trecini...
samo celik ale samo celik ale
- molotovljev
nemas smisla za humor..cuo si za pak?bilino polje je napisao/la:al posto necete ne mastajte ......molotovljev je napisao/la:ako zabijemo goll u prvoj trecini...
F.K.SARAJEVO
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Sretno vam ,mada mislim da ce se odgoditi,jer u Zenici sve jace i jace snijeg pada ...
P.S Jestel pripremili sve,posebno bengalke ?

P.S Jestel pripremili sve,posebno bengalke ?
A C A B !
Nazalost ako nas u Nicaze bude vise od 400 bice odlicno !!!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nazalost pricas gluposti, sva mjesta u busevima su uplacena tako da ne pricas nesto sto ne znasmma_hz je napisao/la:Nazalost ako nas u Nicaze bude vise od 400 bice odlicno !!!
Ta tvoja cifra je odprilike raje koja ce krenuti mimo buseva...pa ti sada skontaj koliko si fulio 
Fulio je tol'ko, da me odmah glava zabolila, kol'ko je fulio! 
na sjeveru uvijek spica
dobro pasha vidjcemo ja znam koliko ima buseva i koliko je uplaceno tako da ne seri ..Dirk je napisao/la:Nazalost pricas gluposti, sva mjesta u busevima su uplacena tako da ne pricas nesto sto ne znasmma_hz je napisao/la:Nazalost ako nas u Nicaze bude vise od 400 bice odlicno !!!
jel mozee!!
ja bih voljeo da nas ode milja ..
FK SARAJEVO.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Sutra je sve preko 700 stoja extra ali mislim da nebi trebalo ispod toga(to je taj broj http://www.fksinfo.com/galerija/details ... 14f6396eed) .
-U ovom gostovanju na ruku nam je islo lijepo vrjeme
ali nam na ruku nisu isli rezultati(zadnje tri utakmice pred tu su bila 2 poraza i jedna pobjeda)
-U sutrasnjem gostovanju na ruku nam ide: dobar rezultat iz zadnjeg kola protiv veleza,promjene u upravi(kakve su takve su) , kolko tolko jaci tim , nastavljen projekat ja sam sarajevo,odlazak baljka
...ne ide nam u ruku vrijeme koje je katastrofalno...
Da je vrijeme normalno(kisa,sunce,malo snjega,vrloo malo) i bar malo manje cijene gostovanja bilo bi 1500 garantujem vam
Zna li neko kolko autobusa je popunjeno ?
Eh sutra cemo vidjet kako raja razmislja,sta se vise gleda pri odlucivanju da li da krenu na gostovanje ili ne ...
Ako nas vrate na po puta jer je tekma otkazana za sutra ili nedobog srijedu bice cudo pojavi li se 400 ljudi
Ako bi ga odgodili za sljedeci vikend ili dva onda bi se opet mogli nadati necemu jer bi se skupilo para isl...
Ja bih licno volio da se odigra,jedni od boljih igraca nam ne igraju tako da se nece povrjedit
, teren je manji i bice tezak sigurno a to je ono sto odgovara onima koji se brane a to smo mi vjerovatno,mozda ga zabijemo iz kontre,,ugl samo da ga ne primimo 
SVI U ZENICU,PO POBJEDU!
-U ovom gostovanju na ruku nam je islo lijepo vrjeme
-U sutrasnjem gostovanju na ruku nam ide: dobar rezultat iz zadnjeg kola protiv veleza,promjene u upravi(kakve su takve su) , kolko tolko jaci tim , nastavljen projekat ja sam sarajevo,odlazak baljka
Da je vrijeme normalno(kisa,sunce,malo snjega,vrloo malo) i bar malo manje cijene gostovanja bilo bi 1500 garantujem vam
Zna li neko kolko autobusa je popunjeno ?
Eh sutra cemo vidjet kako raja razmislja,sta se vise gleda pri odlucivanju da li da krenu na gostovanje ili ne ...
Ako nas vrate na po puta jer je tekma otkazana za sutra ili nedobog srijedu bice cudo pojavi li se 400 ljudi
Ako bi ga odgodili za sljedeci vikend ili dva onda bi se opet mogli nadati necemu jer bi se skupilo para isl...
Ja bih licno volio da se odigra,jedni od boljih igraca nam ne igraju tako da se nece povrjedit
SVI U ZENICU,PO POBJEDU!
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 5 gostiju.