Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Rastavljanje Malagae na proste faktore 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Evooooooooo gaaaaaaaa
Slobodnjak i 0:5 CR7 again
EDIT:Malo je falilo
Slobodnjak i 0:5 CR7 again

EDIT:Malo je falilo

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Upravo gledam Real i mogu ga samo pohvaliti. Imam osecaj da mogu dati gol u svakom trenutku. Svaka cast na formi i igri.Verovatno ste trenutno malo ispred nas po igri 

MVP - Messi-Villa-Pedro
Jest malo djetinjasto al veceras ocekujem jednu od najvecih pobjeda Reala u zadnjih nekoliko godina
:

Sretno zmajevi!!
Hat-trick Ronalda za jedno poluvrijeme. Ajmo jos jedan (hat trick) u drugom i to je to. 

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
-
- Kontakt:
Ovaj Ronaldo je masina.Pepe i Ramos jedu na stoperskim pozicijama
Kolji umjetnicke timove i naftaske lidere. U drugom im jos 4 komada i svi sretni. Uz vas smo! 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ramos ore.Iznenadio me pozitivno Di Maria idemo još 4 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Nail for Real
- Kontakt:
Koja raznovrsnost u igri
. Di Maria veceras igra toplo
. Kaka' bi mogao vani.
Uglavnom, o ovome sam govorio, rotirati igrace da svi zadrze formu. A Malaga? Pa sta ste ocekivali? Da se mucimo s njima
? Lakse ce nam biti protiv ovakvih ekipa nego protiv Gijona, Levata i slicnih
.

Uglavnom, o ovome sam govorio, rotirati igrace da svi zadrze formu. A Malaga? Pa sta ste ocekivali? Da se mucimo s njima

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ronaldo jes da si mi najdrazi igrac , al haj se ti povrijedi na jedno 20ak dana...
Jao prečke Cazorle 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Na stranu to sto imamo rezultat,toliko sam razocaran sa ovim nezalaganjem.
Sretno zmajevi!!
E ne mogu da vjerujem, pretjerujes kume. Imate 0:4! Sta treba da lete k`o muhe bez glave i zanemaruju ono sto im je Special One u poluvremenu rekao? Ovako stojite odlicno, rezultat savrsen, bez primljenog gola. Malaga i nije nesto aman opasna a ti pucas po kritikama. Nema logike!MARCELO je napisao/la:Na stranu to sto imamo rezultat,toliko sam razocaran sa ovim nezalaganjem.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Pa dobro,jesil ti kume vidio kad barcu da bude ovako nadigrana protiv neke osrednje ekipe,bar u jednom poluvremenu?Rooney88 je napisao/la:E ne mogu da vjerujem, pretjerujes kume. Imate 0:4! Sta treba da lete k`o muhe bez glave i zanemaruju ono sto im je Special One u poluvremenu rekao? Ovako stojite odlicno, rezultat savrsen, bez primljenog gola. Malaga i nije nesto aman opasna a ti pucas po kritikama. Nema logike!MARCELO je napisao/la:Na stranu to sto imamo rezultat,toliko sam razocaran sa ovim nezalaganjem.
Mi ipak zelimo njih prestici u svemu.Nema veze sto real nije dao jos golova,trebali su bar lagano kontrolirati tekmu,imati posjed,odigrati to do kraja kao na treningu,pa opet kazem,postici jos koji gol.Ne samo da je malaga imala posjed vec su imali i sanse,pa gledas li ti utakmicu-2 precke i jos sila 100-tnih sansi koje srecom po nas nisu zavrsile u mrezi,one guzve u 16-tercu su lako mogle zavrsit s loptom u mrezi.
Nije real bosna,da moze odigrati samo jedno dobro poluvrijeme pa da onda fizicki padne i dahce u 2. poluvremenu.Zvucim malo pesimisticno i nezadovoljno al ne volim ovo,a siguran sam da ih ima jos,kad se lopta prepusti protivniku.Pa mi(oni) su ipak REAL.To su ipak jedni od najboljih i najspremnijih igraca na svijetu.Opet ,eto zadovoljan sam pobjedom i rezultatom,al sto se tice igre u 2. poluvremenu

Sretno zmajevi!!
ovaj marcelo il je dijete ili pojma nema o fudbalu
no fence ali tako je...nakon 4-0 da se muce nesto, da se trude i rizikuju povredu, pa nije niko lud

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- tyler durden
- Kontakt:
Raul7 je napisao/la:ovaj marcelo il je dijete ili pojma nema o fudbaluno fence ali tako je...nakon 4-0 da se muce nesto, da se trude i rizikuju povredu, pa nije niko lud
ovo prvo je definitivno,evo marka ako ima vise do 18 godina

Motivisano ko protiv velikog žepčeta.Naravno mislim na drugo poluvrijeme
Baš me zanima ko li će u sljedećoj dobiti šansu,ko zna možda i Ronaldo ode na klupu 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Eto nek si ti star,selektor i imas zivot van forumaRaul7 je napisao/la:ovaj marcelo il je dijete ili pojma nema o fudbaluno fence ali tako je...nakon 4-0 da se muce nesto, da se trude i rizikuju povredu, pa nije niko lud

Utakmica se sa ovakvim igracima moze kontrolirati i bez rizika od povrede i bez nekog truda.Ja ne kazem da su oni morali trcati i ostavljati srce na terenu jer nije bilo potrebe za to.
Opet govorim to ,da mi neko kaze kad je barca nadigrana od jedne ovakve ekipe,ili kad je bar bila pod pritiskom neke ekipe baar 15 minuta.Znaci,realno,nismo stigli jos taj nivo
Ne volim to sto real igra samo kad mora.Zasto se nisu poigravali u 2. poluvremenu,mogli su...
Al et,necu se dzabe truditi,izgleda da niste shvatili o cemu sam govorio.
Sretno zmajevi!!
vjerujem da je 2 poluvrijeme Mou naložio oprezniju igru,no se preocupe hombre(Marcelo) da je rezultat i na secund bio u opasnosti utrpali bi im barem još 2 komada,s obzirom na tempo lige pametno je ne trošiti energiju gdje ne moraš jer već u srijedu igramo s Villarealom kući,sačekaću Naila ili nekog od kolega sa 1000 i više postova za koment tekme.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.