FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel krle doveo smrada na klupu???????
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- SilaMoc1946
napravio je šok i za nas i za ekipu. Jak šok hocu da povratim od muke višeKarloIvandic je napisao/la: ↑27 sep 2025, 20:28Mislio sam i ja da ce on jedini uspjeti napraviti sok u ekipi . Nazalost ovo je uzas. Ako je gospodin neka sam odeKockoglavi je napisao/la: ↑27 sep 2025, 20:27Poserem se svima koji su prizivali Husrefa i Cimirota.
HUSREFE ODLAZI
Sarajevo ljubavi moja 1946
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Husrefe jesi li probao, jesi li zadovoljio sujetu? Vidiš li da ne ide, da ne znaš? De ne teroriši nas više! Gori od tebe je samo onaj ko je povjerovao da možeš i znaš nešto.
SARAJEVO SIAMO NOI
**** li vam pokoljenjeee
Dva naša najbolja igrača, namjestiše 2 gola. 

Loši, loši. Nema šta. Do polusezone preživjeti.
Husrefe vrijeme je. Nebitno što su svi ****, ne može on vodit Sarajevo.
Husrefe vrijeme je. Nebitno što su svi ****, ne može on vodit Sarajevo.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Usta te ebem nije te stid to reci. Nije on Cimirota doveo..
Htjeli ste Husrefa, eto ga. U 88. minuti izmjene radi..
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
-
- Kontakt:
Najbezmudija, najanemičnija ekipa u historiji ovog kluba. Nikad veće **** nisu nosile ovaj sveti dres.
Ovoj ekipi se nešto dogodilo nakon onog prvog meča protiv Craiove na Koševu i od tada kola nezaustavljivo idu nizbrdo. Nešto je veoma trulo u ovom klubu - od svlačionice do vrha uprave.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 27 sep 2025, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Hocete li opet ove bivse igrace u svakom pogledu prizivati kao Cimirot? Nista cudno od Husrefa,dobro 5 komada nije primio,naucna fantastika je pod Husrefom odigrat smislenu akciju,nek uzivaju baletani na terenu,poslozice to sve Hus,valjda sad ocekuju da Mirvic udje i da pocne zabijat. Hajde Mamicu prvo kreni od Husrefa,isplatiti ha 3 godine jos mu platiti 3 godine da se ne vraca. Stavlja liknodbranu ovaj Bralic ovo je jetam hebeni amater,bolestan lik.
Najboljeg igrača ove sezone uvodi u 88. minuti*GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 20:31Usta te ebem nije te stid to reci. Nije on Cimirota doveo..
Htjeli ste Husrefa, eto ga. U 88. minuti izmjene radi..
#NewEra
Mirviću odlazi
Mirviću odlazi
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Gospodine Musemicu, budi gospodin i daj ostavku.
-
- Kontakt:
Idi staro krme nikad nisi bio trener nikad. Ti si neznalica uvijek bio, frajer veze nema nit je ikog vodio ozbiljno. Da ista zna imo bi bar jedan angazman u evropi. Al nema jer zna i on da nemoze nigdje. Odma sutra pakuj kofere i uzmi pare zbog kojih si doso smradu placljivko. Pi.ckice placljiva. Gruzijac kupi prnje ti nisi ni I od igraca , klaun si obican klaun.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Idi Husrefe jos veceras spasi barem ovo malo sezone sto je ostalo.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Do kad se misli fakturisati Zekiću? Koliko znam, njega nema već dva mjeseca.
Nikad poraz, samo lekcija.
-
- Kontakt:
Nadam se da je ovo zadnja tekma Husrefa u Sarajevu, ko god zeli dobro nama trazit ce da on ode. Hvala i lp
Mirvicu odlazii, crnce ti hebem
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Maroon1946
- Kontakt:
bhfanatic14 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 20:32Idi staro krme nikad nisi bio trener nikad. Ti si neznalica uvijek bio, frajer veze nema nit je ikog vodio ozbiljno. Da ista zna imo bi bar jedan angazman u evropi. Al nema jer zna i on da nemoze nigdje. Odma sutra pakuj kofere i uzmi pare zbog kojih si doso smradu placljivko. Pi.ckice placljiva. Gruzijac kupi prnje ti nisi ni I od igraca , klaun si obican klaun.
Otici će bivol jedino ako i kad ga isplate. Zbog tog je i dosao i ZAHTJEVAO ugovor na 2 godine, to mu je i bio “ultimatum” da potpise.
Trenutno korisnika/ca: AngelDiMaria, bordobijeli, COYGBiH, gh0stHZ, Kaunas, kolezeljovac, MaroonBjelave, mexy_whites, misstianopenaldo, Napapijri, napoleon72, NazorUso, PeppermintSA, r3m1, Rule_hz, siroliver69, TETRAPAK, Vanja8, voltron30, Zapadunapad i 190 gostiju.