FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dok ovaj ublehaš ne dobije otkaz, neću ići na utakmice, dosta je bilo.
- relativizam
- Kontakt:
Sva sreća pa nas u gostima ide
Kući im pritisak istoka
Kući im pritisak istoka
Hoce. Ako mu isplate još 22-23 Plate.
Ujutru se krece sa izgradnjom stadiona, cisto malo oci da nam zamaze nakon jos jedne bruke
Za bordobijele boje
Odlazi američko gov.o i povedi qurvu i svoju queer administraciju. Valjda nekad zalaju i ovi sa tribina što su mu na platnom spisku.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Zato sto pojedinci ne vidite dalje od nosa i nosite roze naocale.KarloIvandic je napisao/la: ↑27 sep 2025, 20:42Iskreno niko nije zamislio da ce ovako biti. Bar smo mislili par kola da se biti pozitivni šok i da cemo igrati. Ipak mislim da je problem dublje u klubu. Naravno Husref da je gospodin vec vecwras otkaz treba datiLavcina je napisao/la: ↑27 sep 2025, 20:39Znalo se je, da ce ovako biti sa Husrefom. Ali neka je, da vec za sva vremena prestanu ovi Husrefovci plakati i iznositi gluposti, da samo on može voditi FKS itd.
Taman, nek odradi svoje i cao. Rekao sam ja, da ce on bit nas Amar Osim kao sto je kod kona bio u zadnjem mandatu. Syebace svu svoju reputaciju i postovanje. Ali neka sam je kriv, nije ga niko tjerao na ovo.
Sto se tiče ekipe i ostalog nije ovo nista neocekivano. Ekipa brez repa i glave nema sta traziti protiv ekipe koja ce se boriti za titulu. Htjeli mi to priznati ili ne oni su uz vec politicke rezime Borac i Zrinjski najozbiljniji za titulu.
Nemoj uzimati ovo osobno mozda samo toliko volis Husrefa i postujes, da si jednostavno imao preveliku zelju da dodje.
Ali budimo iskreni njegove metode su prolazile kod raznih Sunjevarica, Protica, Melunovica koji nisu makli dalje od nase lige, cg, srbske, hrvatske ne bitno. I na galamu i psovku ih mogao tjerati da daju sve od sebe.
Ali sad imas u ekipi dosta igraca koji su igrali u ligama 5 i ostalim jakim ligama. Evo ti primjer imas Ljajica kojeg je vodio jedan Garcia, sad ga vodi Husref. Sta on od Husrefa može nauciti? Nista. Iskreno.
- siroliver69
- Kontakt:
Jeste li vidjeli da svaki nas igrac maše rukama nesto i nikome ništa nije jasno!?!?
Musija ili je retardyran pa neće da pruži ruke ili je namjerno pustio dva gola.
Musija ili je retardyran pa neće da pruži ruke ili je namjerno pustio dva gola.
-
- Kontakt:
Kad su ovi fudbalski strucnjaci pljuvali Zekica, lafo pricali nagledali se modernih trenera,ono sto Zekiceva ekipa odigra Husrefova nece ni za 20 godina,branili su se kao Zepa.
Nek ide hebem li mu crnce ono
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Kakav odron od ekipe . Protivnik i ne treba mi sami sebi dajemo golove.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Mirvicu odlazi, postedi nas blamaza.
E cuj Husref gospodin, vidjet cemo ovaj put koliko suza ce proliti s Obucom i Dzenisom. Ovi ne idu dok ne izmuzu levata Mirvica. Za njega je ostavka pojam, o obrazu necu ni da pricam. Puno raje koja se bar malo razumije u fudbal je znalo da ovaj lik ovoj ekipi nece moci nista, a garantujem ni jednoj na svijetu. Ali dovoljno je pogledati anketu i koliko je raja glasala za njegov povratak, sve ti je jasno ko sve prati ovaj klub i navija. Svim rivalima je svanulo sunce kad je Zekic otisao, znam iz prica. Samo nasi kontali da nam je to prednost sto je otjeran. Recite Husrefu da Zekic nema poraza u derbiju i da je svaki put nadigrao plave, s obzirom da se u jednom segmentu poredio sa Zekicem kad je tek dosao. Cak mislim da pocinjem da ga mrzim zato sto je gladan para i sto mu je svejedno sto veze nema a prihvata se posla.insimadop je napisao/la: ↑27 sep 2025, 20:44Iskreno jesmo i mislili i govorili i pisali i upozoravali. Od prije njegovog imenovanja smo znali sta će biti sa pregaženim bivolom na klupi.KarloIvandic je napisao/la: ↑27 sep 2025, 20:42Iskreno niko nije zamislio da ce ovako biti. Bar smo mislili par kola da se biti pozitivni šok i da cemo igrati. Ipak mislim da je problem dublje u klubu. Naravno Husref da je gospodin vec vecwras otkaz treba datiLavcina je napisao/la: ↑27 sep 2025, 20:39Znalo se je, da ce ovako biti sa Husrefom. Ali neka je, da vec za sva vremena prestanu ovi Husrefovci plakati i iznositi gluposti, da samo on može voditi FKS itd.
Taman, nek odradi svoje i cao. Rekao sam ja, da ce on bit nas Amar Osim kao sto je kod kona bio u zadnjem mandatu. Syebace svu svoju reputaciju i postovanje. Ali neka sam je kriv, nije ga niko tjerao na ovo.
Sto se tiče ekipe i ostalog nije ovo nista neocekivano. Ekipa brez repa i glave nema sta traziti protiv ekipe koja ce se boriti za titulu. Htjeli mi to priznati ili ne oni su uz vec politicke rezime Borac i Zrinjski najozbiljniji za titulu.
Poprilicno sam siguran da smo pod Rozmanom se uvjerili da Keremeh ne moze da igra beka, sam on ne zna sta je danas trebao da radi. Ovo dalje nemam volje ni komentarisat.
Nadam se da nakon ove utakmice nikad vise niko nece reci daj Rahmanovica i ostale povratnike, yebali vas oni usta vise.
Od vrha kluba do najnebitnije osobe, amater do amatera. Yebo li ti Mrivicu sve svoje, svake godine se vratimo 3 unazad. Ocekujes od Zekica evo ga napokon dobar trener i kontinuitet bar 2 sezone kad kita otjeras i njeg i dovedes Husrefa. Sudjenje nemas, yebe te ko stigne. Kurve po klubu hodaju i upravljaju.
Nek nam je Allah dragi na pomoci
Nadam se da nakon ove utakmice nikad vise niko nece reci daj Rahmanovica i ostale povratnike, yebali vas oni usta vise.
Od vrha kluba do najnebitnije osobe, amater do amatera. Yebo li ti Mrivicu sve svoje, svake godine se vratimo 3 unazad. Ocekujes od Zekica evo ga napokon dobar trener i kontinuitet bar 2 sezone kad kita otjeras i njeg i dovedes Husrefa. Sudjenje nemas, yebe te ko stigne. Kurve po klubu hodaju i upravljaju.
Nek nam je Allah dragi na pomoci
- relativizam
- Kontakt:
Ide ujutro vijest princ od Monaka ulazi umjesto Mirivca
Slazem se, da je slab trener. Ali sad bi potpisao, da on ostane do kraja sezone, a da nas Mirvic proda drugom imvestitoru i da ga nase oci vise nikad neviden. E on je tek teska ubleha od vlasnika kluba, koji se dici sa ulaganjima, a ove sezone mu prijeti borba za opstanak, a ne za prvaka.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Husref kad ode zabraniti mu da ikad vise obnaša ikakvu funkciju u klubu, a naročito trenersku. U statut unijeti da ne HM ne može biti trener Sarajeva.
Ne znam koliko Vas poznaje Husrefa, ali imam priliku da ga poznajem onak ništa specijalno, al čovjek je egoista i nikad neće svoje greške priznati i raditi na promjeni.
Odgovorno tvrdim da ga je Adžem nadigrao na način kako je on trebao da igre. Bilo ko ko prati FKS zna da na postavljenog protivnika 11 iza lopte mi ne znamo igrati i ponavljam trebao si konama dati loptu i igrati na kontra napade preko Gullia i Keremeha.
Ništa nije slučajno, pa ni ovih 5 poraza, a sve počinje od glave, ne volim ja Husrefa, ali kriv je onaj ko je dozvolio da se prodaju svi igrači okosnice iz prošle sezone i da se otjera čovjek koji je počeo graditi nešto. Sve greške koje smo napravili kao individualne u ovoj utakmici su posljedica užasne taktike, ali to trenerski mag nilad neće priznati.
Druga stvar, možemo mi jesti **** i tvrditi da smo najveći, najbolji itd ... Ali na fakinluk onih anamo tamo oko golubarnika zvanog Šugavica nikad nismo znali odgovoriti, a bezbroj je primjera iz bliže prošlosti. Imali smo bezbroj prilika da ih zakucamo, a mi kontra vraćaj ih u život, pa evo mi se nadali da će oni nas vratiti u život, neće naravno, jer imaju bolje motivatore, trenere i podršku. Treba istini pogledati u oči da bi se od sutra krenulo sa preospitanjem samog sebe u cilju napretka.
Krle, hvala na angaživanju svog guznog havera. Nek sam dušman pa po 100 puta. Još jedna stvar, dijete sam ovog grada, rođen u centru, odrastao na Bjelavama, propustio malu maturu kad smo popušili finale kupa 2-3, farbao se u 9.00h, a tekma u večernjim satima, osjećam grad, klub, boje i ljubav i ništa ne boli ko poraz od anamo onih koji se hrane pišanjem po nama, a najveća bol je saznanje da svim dušmanima svojim odlukama zasnovanim na neznanju tim istim dušmanima guramo loptu u for i nikad da naučimo. Mi moramo, al moramo imati u prvom timu 2-3 igrača koji su lokalni momci, ponikli u klubu i koji znaju šta nama derby znači.
Koristim još jednu priliku da **** m... onom ko otjera Zeku na početku sezone, ko rasproda pola tima iz prošle i ko potpisa trenera koji je trebao sad da uživa u penziji. Pišam Vam se na viziju razvitka kluba.
Odgovorno tvrdim da ga je Adžem nadigrao na način kako je on trebao da igre. Bilo ko ko prati FKS zna da na postavljenog protivnika 11 iza lopte mi ne znamo igrati i ponavljam trebao si konama dati loptu i igrati na kontra napade preko Gullia i Keremeha.
Ništa nije slučajno, pa ni ovih 5 poraza, a sve počinje od glave, ne volim ja Husrefa, ali kriv je onaj ko je dozvolio da se prodaju svi igrači okosnice iz prošle sezone i da se otjera čovjek koji je počeo graditi nešto. Sve greške koje smo napravili kao individualne u ovoj utakmici su posljedica užasne taktike, ali to trenerski mag nilad neće priznati.
Druga stvar, možemo mi jesti **** i tvrditi da smo najveći, najbolji itd ... Ali na fakinluk onih anamo tamo oko golubarnika zvanog Šugavica nikad nismo znali odgovoriti, a bezbroj je primjera iz bliže prošlosti. Imali smo bezbroj prilika da ih zakucamo, a mi kontra vraćaj ih u život, pa evo mi se nadali da će oni nas vratiti u život, neće naravno, jer imaju bolje motivatore, trenere i podršku. Treba istini pogledati u oči da bi se od sutra krenulo sa preospitanjem samog sebe u cilju napretka.
Krle, hvala na angaživanju svog guznog havera. Nek sam dušman pa po 100 puta. Još jedna stvar, dijete sam ovog grada, rođen u centru, odrastao na Bjelavama, propustio malu maturu kad smo popušili finale kupa 2-3, farbao se u 9.00h, a tekma u večernjim satima, osjećam grad, klub, boje i ljubav i ništa ne boli ko poraz od anamo onih koji se hrane pišanjem po nama, a najveća bol je saznanje da svim dušmanima svojim odlukama zasnovanim na neznanju tim istim dušmanima guramo loptu u for i nikad da naučimo. Mi moramo, al moramo imati u prvom timu 2-3 igrača koji su lokalni momci, ponikli u klubu i koji znaju šta nama derby znači.
Koristim još jednu priliku da **** m... onom ko otjera Zeku na početku sezone, ko rasproda pola tima iz prošle i ko potpisa trenera koji je trebao sad da uživa u penziji. Pišam Vam se na viziju razvitka kluba.
-
- Kontakt:
Mirvicu, ti si jedini krivac, smradu jedan. Doves bolesnog Husrefa, kontajuci da će on nesti moći uraditi, a on ono i sto valja sjebao. Cimirot u prvom poluvremenu dva puta isto gubi loptu, a ti ga ostavljaš da igra, bravo degeneriku! Golman je rupa zadnja. Ko je njega doveo je.o ga on! Smrad Mirvic je glavni krivac,odlazi zajedno sa Ajlom i ostalim zenetunama....
Evo i oni tebe selame!
Hahaha, too toooPeppermintSA je napisao/la: ↑27 sep 2025, 20:58Husref kad ode zabraniti mu da ikad vise obnaša ikakvu funkciju u klubu, a naročito trenersku. U statut unijeti da ne HM ne može biti trener Sarajeva.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin