FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
Da nije Amra otisla na ultrazvuk pa se cekaju rezultati? Ako bude musko imamo nasljednika, i nema zime za nas, bice miliona i od malog Dzeksona.
Ma biće žensko i Amra je klocfanaticZeljin je napisao/la:Da nije Amra otisla na ultrazvuk pa se cekaju rezultati? Ako bude musko imamo nasljednika, i nema zime za nas, bice miliona i od malog Dzeksona.
Koliko ima istine u ovim člancima da bi Đelmić mogao u Slobodu, da li neko zna nesto vise?
-
- Kontakt:
damirc je napisao/la:Koliko ima istine u ovim člancima da bi Đelmić mogao u Slobodu, da li neko zna nesto vise?
Priča se po kuloarima da bi mogao i u Zrinjski, kažu da mu nude šta hoće...
Ocekuje se svake minute
-
- Kontakt:
I kako da ocekujemo neka extra pojacanja, kada nam konkurenti uzimaju naj boljeg igracaomladina1921zeljina je napisao/la:damirc je napisao/la:Koliko ima istine u ovim člancima da bi Đelmić mogao u Slobodu, da li neko zna nesto vise?
Tiago, Hadziahmetović, Kosorić 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
Haj ti budi maher pa nam reci da ne cekamo vise te minuteLeoMessi je napisao/la:Ocekuje se svake minute
nista prije srijede cetvrtka magla je glavni krivac za odgodu 

-
- Kontakt:
Hahahahahhaha takvi kao ti zasluzuju ban zbog iznosenja lazi.droba je napisao/la:nista prije srijede cetvrtka magla je glavni krivac za odgodu
droba je napisao/la:nista prije srijede cetvrtka magla je glavni krivac za odgodu

Djecacicu simpatican si!fanaticZeljin je napisao/la:Hahahahahhaha takvi kao ti zasluzuju ban zbog iznosenja lazi.droba je napisao/la:nista prije srijede cetvrtka magla je glavni krivac za odgodu

-
- Kontakt:
Veze ti nemas.
- salemprolic
- Kontakt:
Nemojte hajcat ljude bezveze svakako su svi poludili...PTSP-a na svakom koraku, otiće neko sa kalašem pobit sve što zatekne u prostorijama kluba.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...
Nemoj da se brines prijatelju, bice dobro sve. Pocece dolasci igraca ubrzo.fanaticZeljin je napisao/la:I kako da ocekujemo neka extra pojacanja, kada nam konkurenti uzimaju naj boljeg igracaomladina1921zeljina je napisao/la:damirc je napisao/la:Koliko ima istine u ovim člancima da bi Đelmić mogao u Slobodu, da li neko zna nesto vise?
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Nisu više ni ovi insajderi što su nekad bili
-
- Kontakt:
Nisu, kad znaju koliko i ja i ti. Boccacio znam da ce doci al me nerviraju ovi sto prosipaju suplju, ja citav dan cekam tu vjest, na poslu zabusavam, mob ne pustam, a ono sve suplja.Gator je napisao/la:Nisu više ni ovi insajderi što su nekad bili
-
- Kontakt:
bio je, ne tako davno, slučaj i da je zvanična napisala da je neko potpisao a nije... 

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 27 gostiju.