Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Jones i Chiesa in a Wirtz i MacAllister na zimovanje
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ja ne znam jesmo toliko losi al City izgleda kao onaj stari.Mene da se pita zvat Kloppa ako postoji sansa za povratak idealan trenutak,ako ne onda valjda celavi uspije nanizat par pobjeda u ovom laksem rasporedu.Okrenut se Ligi prvaka od lige nazalost nema nista
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Evo ga opet SlotOut
Hajde @jimmy upisi se
Hajde @jimmy upisi se
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ma prestat forsirat Wirtza dok se skroz ne izvucemo. On dok ne skonta da ovdje nema vremena za finte kad si u prilici proleti sezona
- jasonstatham
- Kontakt:
Kako Andy utiče na igru? Golman vidi loptu cijelo vrijeme. Sudija, pleme ti natakarim na zastavicu.
Salah neka izađe. I neka se više ne vraća. S njim ili bez njega, isto je. Uhvati se linije i cucla ju 90 minuta.
Ko danas igra fudbal bez krila?
Salah neka izađe. I neka se više ne vraća. S njim ili bez njega, isto je. Uhvati se linije i cucla ju 90 minuta.
Ko danas igra fudbal bez krila?
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ma užaš. Ne znam kakav je plan Slota uopšte bio. Ni jedna faza terena mu ne postoji. Ne pomaže ni konate koji nije tu, ali i ostali su sa fatihe i krsta.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bolje gledat volim ndh na hrtu
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ja ne znam kako sad trener moze biti kriv sto ti jedan igrac poklanja penal i gol, zatim drugi gol primas odbija se lopta od dva igraca i ulazi, pored toga ponisten ti cist gol (barem po mom misljenju).
Ovo su standardne tekme protiv onog starog Citya, sve sto moze krenuti po zlu u sitnim detaljima to se desava Liverpoolu veceras, a njima ide na ruku.
Stoji to da su bolji i da su zasluzili da vode, Liverpool nije nista kreirao prema naprijed i izgledaju tupo bezidejno, a meni je cak gore to sto izgledaju nemocno i bez energije jer ih City trkom i cvrstinom nazad i u sredini razbija prelagano, da ne pricam o kreativnosti.
Ovo su standardne tekme protiv onog starog Citya, sve sto moze krenuti po zlu u sitnim detaljima to se desava Liverpoolu veceras, a njima ide na ruku.
Stoji to da su bolji i da su zasluzili da vode, Liverpool nije nista kreirao prema naprijed i izgledaju tupo bezidejno, a meni je cak gore to sto izgledaju nemocno i bez energije jer ih City trkom i cvrstinom nazad i u sredini razbija prelagano, da ne pricam o kreativnosti.
De malo i po Salahu sad pa u krug
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
A druze zanemari golove eto nije za njih kriv trener ali apsolutno nista nije funkcionisalo. Nemas nista ni u jednoj fazi igre, nema posjeda nema pressinga nema kontranapada, stvarno katastrofa.SoloControTutti je napisao/la: ↑09 nov 2025, 18:28Ja ne znam kako sad trener moze biti kriv sto ti jedan igrac poklanja penal i gol, zatim drugi gol primas odbija se lopta od dva igraca i ulazi, pored toga ponisten ti cist gol (barem po mom misljenju).
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa nisam ja kreirao naprijed, nisam se ja povukao i nafurao ekipu da igra bez energije i da ih se ovako lako razbijaSoloControTutti je napisao/la: ↑09 nov 2025, 18:28Ja ne znam kako sad trener moze biti kriv sto ti jedan igrac poklanja penal i gol, zatim drugi gol primas odbija se lopta od dva igraca i ulazi, pored toga ponisten ti cist gol (barem po mom misljenju).
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Liverpool ništa nije kreirao ni naprijed ni nazad niti bilo gdje na terenu. Ljudi su ih zaključali i ostavili bez ikakve šanse. Konate je možda poklonio penal i gol, ali on nije jedini razlog zašto gubimo. Mi ne možemo loptu da iznesemo.SoloControTutti je napisao/la: ↑09 nov 2025, 18:28Ja ne znam kako sad trener moze biti kriv sto ti jedan igrac poklanja penal i gol, zatim drugi gol primas odbija se lopta od dva igraca i ulazi, pored toga ponisten ti cist gol (barem po mom misljenju).
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
No koment vise brate, raja ko da je tek protiv Reala pocela gledati Liverpool pa do sada nisu upratili kakve su sampionske noci na Anfieldu. Ni jedna utakmica na domacem stadionu, pogotovo liga prvaka nisu mjerilo stvarnog stanja kluba. Ne sjecam se kada smo odigrali solidnu utakmicu i tuzno mi je gledati Liverpool u ovom stanju. Zao mi je sto ce pola milijarde vrijedni igraci potpuno izgubiti samopouzdanje igrajuci bezidejno, i izgledaju kao potpuni amateri potpuno pogresno voðeni.
Peti poraz u 11 ligaskih tekmi i to kao jbni sampion
Celavu ublehu i francuskog invalida do januara istrpit pa nogirati
Celavu ublehu i francuskog invalida do januara istrpit pa nogirati
Konate je plaćen da igra za protivnika danas jbt
Ne znam sto se City pati, daj loptu Doku I njega ce Bradley gledati do kraja tekme kako stoji u mjestu.
Oo jbt kakve izmjene
Kerkez I Robbo zajednu imaju IQ sobne temperature
Ubij se i ti
Pa brate kako ovo promasis
Trenutno korisnika/ca: OTNYS_YNWA i 1 gost.