FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne valja ponedjeljkom ništa potpisivati 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
tek sad stigo na forum. koji su nam to igrači danas došli.
naročito utorkom,kažu da je srijeda fin danDooVe je napisao/la:Ne valja ponedjeljkom ništa potpisivati

Niko Maglovic i Nevidis Ugovorusbojamora je napisao/la:tek sad stigo na forum. koji su nam to igrači danas došli.

-
- Kontakt:
Nek nam kaze onaj sto se obecao odjaviti sa foruma ako ne potpisu danas, pa kralju odjavi seDR.HOUSE je napisao/la:Niko Maglovic i Nevidis Ugovorusbojamora je napisao/la:tek sad stigo na forum. koji su nam to igrači danas došli.![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
ma dobro, al valjda ovim igracima vazi ugovor do 1.1. pa ce onda moci tek tad da se to rijesi. Uglavnom nebitno, ovo ce izgleda biti (ne daj Boze) "tresla se gora, rodio se mis", mada ipak svi se nadamo boljem i vjerujemo u toChWilla je napisao/la:to k'o da smo mi zadnjih 12 godina doveli nekoga pod ugovorom...

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
a za sve ostalo tu je... http://www.fkzeljeznicar.ba 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Evo mene opklada je bila sa ribarom. To sto nije imao damu da je prihvati,posto sve zna, to je druga stvar. Oni koji trebaju da znaju znace o kome i cemu je rijec a neki ce cekati oficijalnu. 

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
- Kontakt:
Ali cinjenica je da ti se info nije ispunio tako da ti je izvinjenje prikladnije nego ovaj sto namiguje..tm8782 je napisao/la:Evo mene opklada je bila sa ribarom. To sto nije imao damu da je prihvati,posto sve zna, to je druga stvar. Oni koji trebaju da znaju znace o kome i cemu je rijec a neki ce cekati oficijalnu.
BUDI ŽELJO !!!
Upravo tako, jos neku aroganciju ispoljava, fol znace oni koji treba da znaju, ma veze vi nemate..Hadzijalagic je napisao/la:Ali cinjenica je da ti se info nije ispunio tako da ti je izvinjenje prikladnije nego ovaj sto namiguje..tm8782 je napisao/la:Evo mene opklada je bila sa ribarom. To sto nije imao damu da je prihvati,posto sve zna, to je druga stvar. Oni koji trebaju da znaju znace o kome i cemu je rijec a neki ce cekati oficijalnu.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ne kontam kakva je razlika izmedju tih što trebaju da znaju i nas koji cekamo objave zvanične stranice ? Evo @tm8782 fino te pitam,objasni mi 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Evo provjerena info, u narednih par dana dolazi par novih igrača. Sve ćete saznati sa klupske stranice. 

Takode kako meni moj izvor kaze od danas do nastavka prvenstva doci ce nekoliko igraca i to novih ne rabljenihGator je napisao/la:Evo provjerena info, u narednih par dana dolazi par novih igrača. Sve ćete saznati sa klupske stranice.

-
Vjerovatno se radi o ljudima iz stručnog štaba i iz uprave koji su odgovorni za transfer politiku kluba.Jaozinho22 je napisao/la:Ne kontam kakva je razlika izmedju tih što trebaju da znaju i nas koji cekamo objave zvanične stranice ? Evo @tm8782 fino te pitam,objasni mi
Zvanično je svakako tek kad objavi zvanična stranica kluba.

VOLIM TE ŽELJO!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
i šta neko ima u životu od toga i da zna nešto dan, dva, sedmicu prije? ništa.
-
- Kontakt:
Bas nista, ali isto tako ljudi zeljni pozitive i ne mogu docekati. Ima i onih koji prizeljkuju negativu pa se nasladjuju. A bice sta bude. Ja npr nisam u halki i ne znam informacije a da bih ih volio znati, stoji. Kao da sam nekakav ribolovac gluho biloChWilla je napisao/la:i šta neko ima u životu od toga i da zna nešto dan, dva, sedmicu prije? ništa.
05. - 07. Oktobar 1992
ja sam u halki, ali ne znam ni ja te informacije, samo sam u talovima za ove transfere u drugom smjeru 

-
- Kontakt:
Nema nista al bezveze yebu zivce raji koja iscekuje neka imena i kojoj je forum glavni izvor informacija..ChWilla je napisao/la:i šta neko ima u životu od toga i da zna nešto dan, dva, sedmicu prije? ništa.
BUDI ŽELJO !!!