FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 02 mar 2017, 16:47

Maloprije u SportLife Hrustem i Almir kupuju tene i čarape... I hoće neki klupski popust šta ti ja znam i čekaju vako po' sata (ja ne bih čekao da je besplatno na kraju)... I dočekaše i govore tamo sad s onom što prodaje kad ona hladno "Kako se zoveš ti?" i on "Almir Bekić" i ona vadi listu da vidi da li fakat postoji igrač na listi FK Sarajevo koji se tako zove, koja blamage.

Nešto su nadrkkani obojica, haman im Čala kara sve po spisku ne znaju kud udaraju. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 02 mar 2017, 16:48

ali ne moze izmedju 3 fudbalera... sve ostalo je historija :cry:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 02 mar 2017, 16:50

Samo hajcaj dusmanima u inat. Svi na Otoku. Ne slikaj, ne sjevaj, vec deri grlo i navijaj!!

Saraj'vo sampion, izraziti favorit! Svi kao jedan!!

PS. Mogu nam ga popusiti SDA uskoprugasi sa svojim podmetanjima!!!
Zadnja izmjena: ultrasegamega, dana/u 02 mar 2017, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 02 mar 2017, 16:54

Stroj1946 je napisao/la:
baboatif je napisao/la:http://www.****/za-one-koji- ... cent/96448

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Nemojte da vas cude ovakvi tekstovi i pisanje protiv FKS. Mi smo najveci klub u drzavi, imamo 'vlasnika' milijardera, nemamo dugove, plate su redovne, respektuje nas cijeli region, svi igraci iz okruzenja bi vrlo rado zaigrali za nas, itd..A sve to bode u oci ostale klubove u bih i nabija im komplekse..Drugi placaju da se o njima napise bilo sta lijepo, pokusavaju unijeti nemir medju nas i sakriti svoje probleme tako sto ce platiti nekom da napise nesto ruzno o nama, ali cinjenica je da smo mi svjetlosnu godinu ispred svih u bih. Iz svima nama (ne)poznatih razloga sportski segment ove godine jeste malo zakazao, ali siguran sam da ce se i to popraviti i da cemo i dalje biti najveci i osvajati trofeje i nabijati im komplekse.
U subotu ne igra Duljevic, Said, Tan ili Rustemovic. U subotu igra nase FKS, i zato braco idemo svi ko jedan; SVI U NAPAD-JEDAN JE HASE!!! :opaopa: :opaopa: :opaopa:

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 02 mar 2017, 16:55

PitarBordo je napisao/la:Maloprije u SportLife Hrustem i Almir kupuju tene i čarape... I hoće neki klupski popust šta ti ja znam i čekaju vako po' sata (ja ne bih čekao da je besplatno na kraju)... I dočekaše i govore tamo sad s onom što prodaje kad ona hladno "Kako se zoveš ti?" i on "Almir Bekić" i ona vadi listu da vidi da li fakat postoji igrač na listi FK Sarajevo koji se tako zove, koja blamage.

Nešto su nadrkkani obojica, haman im Čala kara sve po spisku ne znaju kud udaraju. :kafa:
:facepalm: :urnebes: :urnebes:
Blago njoj što ne zna ko je Bekić. Ne gubi ona živce ko mi kad on centrira na porodilište.
SARAJEVO

Speirs
Kontakt:

Post Postao/la Speirs » 02 mar 2017, 16:58

PitarBordo je napisao/la:Maloprije u SportLife Hrustem i Almir kupuju tene i čarape... I hoće neki klupski popust šta ti ja znam i čekaju vako po' sata (ja ne bih čekao da je besplatno na kraju)... I dočekaše i govore tamo sad s onom što prodaje kad ona hladno "Kako se zoveš ti?" i on "Almir Bekić" i ona vadi listu da vidi da li fakat postoji igrač na listi FK Sarajevo koji se tako zove, koja blamage.

:urnebes: :urnebes: :facepalm:
Evolution87 je napisao/la:
Gledaj Radovca sto je znao lopte prije nego sto je odlucio postati gangster

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 02 mar 2017, 17:02

TobeYarabi je napisao/la: Iz svima nama (ne)poznatih razloga sportski segment ove godine jeste malo zakazao, ali siguran sam da ce se i to popraviti i da cemo i dalje biti najveci i osvajati trofeje i nabijati im komplekse.
U subotu ne igra Duljevic, Said, Tan ili Rustemovic. U subotu igra nase FKS, i zato braco idemo svi ko jedan; SVI U NAPAD-JEDAN JE HASE!!! :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Prosle sezine je sportski segment zakazao kad nismo izborili Evropu. Sad smo drugi na tabeli, sa realnim sansama za duplu krunu i uzecemo je iz inata!!!

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 02 mar 2017, 17:03

kinosvra je napisao/la:Molim vas braco da se sjetite atmosfere poslije remija s celikom u 22 kolu u sezoni kad smo bili prvaci, a uoci utakmice na Otoci u 23 kolu sa Olimpicom.

Negativa mrtva, Kodru smijene dva dana prije utakmice, a vrate Uscuplica, raja kivna na Berberovica jer je srao u kaficu poslije tekme, neki pozivaju na bojkot, neki na tjeranje pola ekipe.
Titula daleko, uzas zivi...ali ipak smo se stisli, dali podrsku i na kraju donijeli taj dugo ocekivani pehar na Kosevo.

Hajde molim vas pustite se Tana, bordo prijatelja, pojacanja koja nisu dosla, dusmana sa svih strana.
Hajmo dizati atmosferu, okretati na pozitivu, hajmo dati podrsku prije svega Cali koji je danas majku ukopao
(da joj dragi Allah podari lijepi Dzennet).
Pa onda i igracima...imamo sto imamo, mozda nisu najbolji koje smo imali ali prave rezultate ko ni jedni do sad.

Nemamo jos puno, 13 utakmica.
Hajmo pogurati svi zajedno pa cemo vidjeti dokle cemo stici.
Pa cemo na kraju podvuci crtu, da vidimo gdje smo...

Dusmani jedva cekaju jedan kiks da udare sa svih strana i da nas poremete.

Nemojte da im dozvolimo to zadovoljstvo jer SARAJEVO to smo MI.

Sarajevo nije Tan, ni Ibrakovic, Kusturica, Hujic, Cho, ni Valentin...
Upravo to, kad nam je najteze trebamo svi pruziti podrsku igracima, pruzali smo i gorima. Ova ekipa nema neko fudbalsko znanje ni iskustvo ali imaju slogu i dobru atmosferu. Hajmo ih podrzati ako nista onda zbog Cale koji to najvise zasluzuje kao i cijeli ss.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 02 mar 2017, 17:14

Kad zagrmi na na na ima da se sve trese

Svi na Otoku!
Igraj bordo bijeli
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 mar 2017, 17:17

:facepalm: :urnebes:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Speirs
Kontakt:

Post Postao/la Speirs » 02 mar 2017, 17:17

TobeYarabi je napisao/la: Nemojte da vas cude ovakvi tekstovi i pisanje protiv FKS. Mi smo najveci klub u drzavi, imamo 'vlasnika' milijardera, nemamo dugove, plate su redovne, respektuje nas cijeli region, svi igraci iz okruzenja bi vrlo rado zaigrali za nas, itd..A sve to bode u oci ostale klubove u bih i nabija im komplekse..
Vjerovatno su posebno iskompleksirani cetvrtim mjestom prosle sezone i debaklom u Kupu. A, o tome ko bi rado zaigrao za nas, uvjerili smo se preko zimske pauze... :roll:

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 02 mar 2017, 17:28

Sviiii naaa Otokuuuuuuuu
Bordo bijeli za život cijeli!!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 02 mar 2017, 17:32

Pobjedu protiv Olimpica posvetiti lideru paradžematskog pokreta sa trenutnom lokacijom u Banovićima. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 02 mar 2017, 17:34

Yebote, High ima više banova od mene. Doduše moji su većinom trajni bili zbog uriniranja po ratnoprofitersko-kvaziradničkoj prčiji. :kafa:
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 mar 2017, 17:43

:shock: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 02 mar 2017, 17:54

Nisi u modi ako nemas golem dug! Zbog ovih stvari mi je narocito krivo sto su nas doveli u ovu situaciju oni kojima se najvise vjerovalo i koji su se kleli u ljubav prema klubu a da se razumijemo, mnogo smo ocekivali, zelimo iskorak u jednoj vecoj mjera a izostao je, ipak je iskorak jer duga nema i to je najveca prednosta u odnosu na ostale.
Problem je sto se sve ocekuje od Tana, da ga nema sta bi bilo drugacije? Ponovo bi se snalazili za finansije a to mozes da radis sa ili bez njega sad. Ovi sto trenutno vode klub ocito ne znaju jer sve je stalo!? Gdje su ideje od nasih ljudi? Ako nisu u stanju da urade vise od onog "pa ne moze, neda nam ovaj ili onaj" nek kupe stvari i odlaze iz kluba. Nesposobnjakovici kukaju i ne trebaju nam. Napravili smo iskorak i stali a treba nastaviti jer nas slijedeci iskorak znaci dugorocno p.sanje po sirotinji pa nek laju koliko god hoce! Najavljivano nam je da treba samostalno da funkcionisemo, na nuli si i bez brige kako vratiti nekom lovu, pa sta bi tek bilo da je mjesecno moras vracati kada u ovom stanju kukas, gasenje svjetla!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 02 mar 2017, 18:07

ONI TI GA PUŠE LEONEEEEEEEEEE LEONEEEEEEEE LEONEEEEEEE EEE EEEEE

slika
Samo Saraj'vo.

adodbr
Kontakt:

Post Postao/la adodbr » 02 mar 2017, 18:09

MortemHz je napisao/la:

:shock: :urnebes:
Znaci posto se Radovac Samir ne vidi na terenu i djevojka ne zna kakvo mu je lice ja hladno mogu dobit popust na Samira :hmmmmm:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 02 mar 2017, 18:44

Ova hajka na nas gora od udruzenog zlocinackog pokreta Zije Turkovica. Selme mi, svi protiv nas, ali mi i dalje tu gdje jesmo, razlog se zna: U INAT SVIMA !!! Utoka ce pasti, skemijat ce Cala i Zijo vec nesto, ne brinem za to.
Selam vodji dzemata, nek javi nekome koga je ovlastio da ga mijenja, dok je RMU-u !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 02 mar 2017, 19:37

slika

:kafa:
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.