Dobro, znači bolje je imati kontraverzne biznismene u skupštini nego časnog i poštenog novinara ili konobara. Haj dobro. Ti očito fulaš poentu skupštine, skupština nije operativno već "političko" tijelo odlučivanja. U budućnosti će se donositi vrlo važne odluke oko imovine kluba. Onda tvoji favoriti biznismeni lijepo prodaju stadion i sve što klub ima za par stotina maraka. Jer se razumiju u biznis zaboga, šta bi drugo biznismen uradio nego gledao gdje će biti dobar. Niko nije rekao da treba biti 10 konobara ili 10 novinara u skupštini, samo ti kažem da se niko ne smije diskvalifikovati zato što je po profesiji u slabijem položaju od drugog. Željo je klub radničke klase i u Željinoj skupštini MORAJU biti pripadnici radničke klase, bio to Adis ili Ligata ili neki peti novinar.zaboljisportuBiH je napisao/la:Karikiram malo sa vim Adise Hadžiću. Ne interesuje me jesi li ali ti je očigledno stalo do njega. Ti još vijek nisi skontao poentu moje priče. Od 100 ljudi koji su se prijavili, i sigurno su svi Željovci, bolje je izabrati ljude koji se razumiju u biznis. Ok je da je tu jedan novinar, ali nije ok da budu 20 novinara, konobara i sl. Nije poenta on glavom i bradom. Opravdavaš nešto što se ne može opravdati. Koliko god vi ovdje kakaili iz nekih vaših razloga da u skupštini trebaju biti ljudi koji su samo Željovci to nije ispravno. U skupštini trebaju biti najbolji od onih što imamo. MOžda je Adis među njima, ali ja stvarno ne mislim da jeste. Koliko znam frajer je samo novinar bio u životu (ja se nadam da će članovima poslati i male biografije ljudi koji su ušli u skupštinu pa da mogu reći gdje to Adis može pomoći sem pola sata na OBN-u) i kažem ti da mi je ok da bude jedan novinar, ali ne ispred ljudi koji mogu pomoći. Ovo što je Adis zovnuo u goste ljude je njegov posao. Vjeruj mi da su više oni njega pogurali što su došli nego on njih. Klub uvijek može organizovati press i reći sve što ima. Ne treba im Adis da ih gura. Oni su podigli gledanost emisije koju on vodi a za koju je malo raje i čulo prije ovoga. Ovdje se samo ranije traži opravdanje za 100% ulazak Adisa Hadžića u skupštinu. Sve mi je jasno. Na pitanje zašto se kriju imena prijavljenih nisi mi nikad odgovorio. Ja ću ti odgovoriti. Zato što će ući Adis Hadžić (opet ponavljam nije bitan on glavom i bradom), a neće neko ko bi trebao prije njega. Ovako nikad nećemo saznati dali je bilo ljudi boljih od njega.vrbanjusa je napisao/la:Da, moj komentar je bio upravo tebi upućen iz razloga što ti u startu diskvalifikuješ nekog na osnovu njegovog zanimanja. Dokaz kako neko može pomoći je i tih pola sata u udarnom terminu, fine, normalne i pozitivne priče. Napisao sam, dosta od Adisa. Mogao je pričati o hokeju na travi ili skijaškim skokovima, ali je sasvim korektno i profesionalno napravio emisiju o stvarima koje si pomenu u prvom djelu svog posta.zaboljisportuBiH je napisao/la:Nije me bilo od srijede pa evo da se malo javnem da sumiram dešavanja. Očekivano od pressa. Sve objašenjeno i pošteno prezentirano. Ko ima mozga sve je skontao. Ko neće da skonta okretat će priču kao Ligata. Svaka čast upravi i Misketu.
@vrbanjuša tačnije Adise Hadžiću samo da te pozdravim. Raspravljali smo o toj temi prije sedam osam dana, a sve mi je bilo jasno kad sam jučer ili prekjučer pročitao tvoj komentar da nas je Adis sa ovim intervjuom sa Amarom pogurao i dao nam prostora pola sata na OBN-u i da zaslužuje skupštinu. I ja budala raspravljam. Za tvoju info nedavno su gostovali i JEšić i jedan igrač Sarajeva. Predložit ću ga i u skupštinu Sarajeva.
I nisam ja Adis niti ga lično poznajem. I ti imaš pozdrav od mene (a nisam Adis rekoh već).
To ti je ko u izboru za miss. Izbaci najbolju da pobijedi ona koju ja zimgu.
Nigdje u statutu ne stoji da se imena prijavjenih moraju objaviti, baš nekom nešto znače imena prijavljenih. I nema potrebe da ih objavljuju.