FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Beppe
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Beppe » 04 okt 2013, 12:44

adointer je napisao/la:Pozzi i Pazzini,ne zna se koji je gori bio :)
Nemoj na Pazzu, sjecash li se tekme protiv Fiorentine i preokreta? Jedan od primjera... :D

Lik je vrhunski golgeter, uostalom vidjet cesh u Milanu kad se oporavi.Po meni novi "Pepito Z" sto bi rekla Nives. :) Volio bih da je ostao kod nas iako sada imamo solidan napad.
Amar Osim selektor BiH

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 04 okt 2013, 18:02

http://it.manicaarchitecture.com/projec ... an-stadium" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo prvih poluzvanicnih informacija oko stadiona. Ugodno naklapanje...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

adointer
Kontakt:

Re: R: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la adointer » 04 okt 2013, 18:42

ja kazem za Pazzinija u toj utakmici :smile:

zvanicno:sutra ne igraju ni Campagnaro ni Jonathan :|
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 04 okt 2013, 19:01

adointer je napisao/la:ja kazem za Pazzinija u toj utakmici :smile:

zvanicno:sutra ne igraju ni Campagnaro ni Jonathan :|
Hvala Bogu. :lol: Hugo je veliki izostanak al ako Rolando odigra ko sto je prosle sedmice i to ce bit ok. Sutra ce Pereira odigrat dobro :mrgreen:

Portieri: Handanovic, Carrizo, Castellazzi;
Difensori: Juan, Andreolli, Wallace, Ranocchia, Samuel, Pereira, Nagatomo, Rolando;
Centrocampisti: Taider, Kuzmanovic, Cambiasso, Kovacic, Mudingayi, Alvarez;
Attacanti: Palacio, Icardi, Belfodil, Milito.

Vjerovatno ovako sutra :

_________Handanović
____Rolando_Ranocchia_Juan
Yuto_Guarin_Cuchu_Kovačić_Pereira
_______Alvarez
____________Palacio

FORZA INTER !!!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 04 okt 2013, 19:08

nema sanse da Kovacic zaigra ispred Taidera :P

zasto je koji qrac dolazio Wallace? :?

sutra sam ja pesimist,,popusicemo tricu bez Campagnara,,Cagliari nema napadaca,,vidjeces sutra Gervinho,Ljajic,Totti,Pjanic,Florenzi,Strootman :cry:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 04 okt 2013, 19:17

Kakav ba Wallace ? Koji ce on qrac igrat ? Da pravimo Chelsea-u igraca. Neka hvala. Ima ovu godinu da pokupi koju minutu i to je to. Doveden je samo reda radi meni se cini.

Ja mu ne bi dao ni sekunde da igra. Nista protiv njega al ako nema opcije za otkup ko ga jbe...

Nit sam optimista nit pesimista. Sta ja znam. Bice kako bude. Samo nek bude borba i zalaganje i ja cu bit zadovoljan.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 04 okt 2013, 19:34

onda deifinitvno gubimo,cim ti nisi pesimist :oops:

pa ja kazem sta ga onda dovode ako mu nedaju da igra,,,lik i kad se povrijedi Jonathan ima ispred sebe covjeka koji igra lijevo inace,,pa kvare momku karijeru bezveze,bolje da je igrao u Sassuolu,bar ne bi presjedio cijelu sezonu,,nije on nikome kriv :geek:

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 04 okt 2013, 19:43

Jbaji ga. Do Chelsea je. Mada i njih razumijem nece ljudi da izgube potencijalno jako dobrog igraca. Nasi su tu ispali glupi s njegovim dovodjenje. Isto ko da je Inter Vitesse :roll:

Ja bih volio da ne odigra ni minute vise. Radije bi da neki malac iz primavere zauzme njegovo mjesto.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 04 okt 2013, 20:26

sve je to OK al ja znam da je za ovo Inter kriv,,ovi su im odma rekli da ga ne zele prodat a Inter ga je svejedno uzeo,,pa i ja sam znao a da oni ne znaju :smile: kako mi to ide na zivce to unistavanje mladih igraca,,kolko su ih samo unistili tako(Arnautovic,Castaignos,Livaja,Mariga,Biabiany,Viviano itd ) sreca Poli izvuce zivu glavu,,ako ne prodaju Handanovica treba i Bardi da se izvlaci polahko

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 04 okt 2013, 21:08

Evo npr Jonathan ne igra sutra, a sad zamisli da je i Nagatomo povrijeđen. Ko bi onda činio bekovski tandem sa Nagatomom.

I prošle sezone se pljuvalo po upravi što su doveli Rocchia, i čovjek je bio 4. opcija ali ste poslije vidjeli što je bio doveden. Nikad ne znate kakve vas povrede mogu zatrefiti, uvijek dobro dođe viška igrač ;)

Bolje da Wallace presjedi i čitavu sezonu i nikako ne uđe, nego da ga nismo doveli, dese se neke povrede pa onda Alvarez, Guarin ili ko već mora glumiti nekog beka.

Nismo ništa platili za njega, a od viška ne boli glava ;)

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 05 okt 2013, 11:54

Veceras je zelja 1 , ocekivanja su x, ali bojim se 2. Prvi put ove sezone nisam optimista. Roma nam ne lezi u zadnjih nekoliko sezona, a ove ne da su strasni...
Amar Osim selektor BiH

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 05 okt 2013, 12:04

zadnji ih Leonardo pobijedio,,al hajd sve to,najbolja utakmica ovog kola a ja ne mogu da je gledam :cry: :cry: tacno cu sebi slomit nogu :oops: :mrgreen:

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 05 okt 2013, 13:04

adointer je napisao/la:nema sanse da Kovacic zaigra ispred Taidera :P

sutra sam ja pesimist,,popusicemo tricu bez Campagnara,,Cagliari nema napadaca,,vidjeces sutra Gervinho,Ljajic,Totti,Pjanic,Florenzi,Strootman :cry:

pa sta su to gervinho, ljajic, totti, florenzi, strootman ?? Jel igraju oni odbranu ??

svi znamo da Roma nema pobjednicki mentalitet .. da ce kiksati ..

ovih proteklih sezona, kad su lose igrali, igrali su dobro protiv nas ... evo sad kad igraju dobro, moglo bi da bude obrnuto protiv nas ...

mislim da mazzari ima odgovor za njih .. i ja sam optimistican

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 05 okt 2013, 13:05

sta ocekivati protiv Rome ? u dobroj je formi i x bi bio dobar
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 05 okt 2013, 13:12

Ne smijemo kiksati nocas. Ako ne daj Boze nam uzmu bodove odose na +7 a to nije dobro. Glavni su konkurenti za 3. mjesto.

Pripaziti na Gervinovu brzinu i Pjanketove slobodnjake koliko je to moguce i mislim da nece biti vecih poteskoca.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 05 okt 2013, 13:24

sLucajni je napisao/la:
adointer je napisao/la:nema sanse da Kovacic zaigra ispred Taidera :P

pa sta su to gervinho, ljajic, totti, florenzi, strootman ?? Jel igraju oni odbranu ??

svi znamo da Roma nema pobjednicki mentalitet .. da ce kiksati ..

ovih proteklih sezona, kad su lose igrali, igrali su dobro protiv nas ... evo sad kad igraju dobro, moglo bi da bude obrnuto protiv nas ...

mislim da mazzari ima odgovor za njih .. i ja sam optimistican
ljudi su nonstop u napadu,,strootman je vise gore nego na sredini,,nayebacemo ja vam kazem :mrgreen:

i kakva Roma za 3ce mjesto?sta vam je ba?ljudi ako izdrze do decembra dovoljno im je u januaru da uzmu jos 2 dobra igraca i ne moze im niko nista,,ljudi doslovno deru,,

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 05 okt 2013, 13:31

Očekujem nekako Taidera umjesto Kovačića od prve minute.Ući će u tom slučaju sigurno u nastavku utakmice.
Nadam se da će se Alvarez vratiti igrama prije Cagliarija.Rolanda očekujem na jednakom nivou kao zadnju utakmicu.Sreća što nema Maicona pa Pereira ide na Torosidisa,očekujem da odigra kao u 2.pol.protiv Cagliarija.
Očekujem da Guarin opravda povjerenje i da ostali budu na nivou kao do sada.Pobjeda od 1-0.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 05 okt 2013, 14:10

Vrijeme je za prvi kiks Rome :mrgreen:

Evo i @SiamoNoi prognozira pobjedu, a znamo da je taj covjek nepogrijesiv :mrgreen: Treba ga ubaciti u ss.ba ligu a mene izbaciti.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 05 okt 2013, 14:17

očekujem 2-0 za nas... odavno Romu nismo dobili i vrijeme je da ih rutinski riješimo... Palacio i Guarin strijelci
#Ausilio OUT

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 05 okt 2013, 18:35

adointer je napisao/la:sve je to OK al ja znam da je za ovo Inter kriv,,ovi su im odma rekli da ga ne zele prodat a Inter ga je svejedno uzeo,,pa i ja sam znao a da oni ne znaju :smile: kako mi to ide na zivce to unistavanje mladih igraca,,kolko su ih samo unistili tako(Arnautovic,Castaignos,Livaja,Mariga,Biabiany,Viviano itd ) sreca Poli izvuce zivu glavu,,ako ne prodaju Handanovica treba i Bardi da se izvlaci polahko
necu rec da nismo unistili igraca, al te sto si nabrojo definitivno nismo

Arnautovic se nije uspio nametnut zbog Etoa, Milita, Balotellija i Pandeva a ne znam ni da je u Werderu bio nesto uspjesan, fali mu koja u glavi

Livaja je odigro fino onu polusezonu al je poslan u Atalantu da se razvija, ako se tu ne moze dokazat onda i nije za Intera

Marigu su unistile ozljede, Vivano poslije ozljede nije vise bio stari, Biabiany dok je bio kod nas je bio bezveze dok je sad pravo fin igrac sto samo znaci da ga se nismo trebali tako lako prodat, a da je osto kod nas izgorio bi zbog pritiska

Castaignosa nismo unistili nego je covjek nastavio derat u holandiji ko sto je i prije dolaska u Inter :D i njega nismo trebali odma prodavat

Inter nije tim koji ce razvijat mlade igrace i nece nikad ni bit..jedino ako se pojavi vanserijski igrac ko sto je Kovacic pa da odma moze igrati sa velikim momcima :mrgreen:

veceras ce bit pravo gutavo, nadam se nekoj minimalnoj pobjedi 2:1

FORZA INTER!!!
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []