FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Luca.Toni
Kontakt:

Re: $: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Luca.Toni » 28 avg 2013, 22:19

RedBlue je napisao/la:Sve smo kupili. I Amara, zato više nije trener. :wink:
To ne mozete, po vasu zalost, i zalost onih sto "pretenduju" na titulu :D Malo vam co'jk dao fore, a vi se odmah nafurali :D
Razumijes ti mene burazere moj :)

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la vlakanje » 29 avg 2013, 00:38

Nego, mozes li prevaliti i reci da nisi bio u pravu za suspenziju sudija? Ili ces naci nekakvo novo tumacenje i obrazlozenje...

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 29 avg 2013, 00:41

Luca.Toni je napisao/la:
RedBlue je napisao/la:Nismo mi Junajted. :lol:
Niste junajted, al imate sudije.. :lol:
Ko o ćemu **** o poštenju :lol:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 29 avg 2013, 20:59

slika

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 29 avg 2013, 21:02

dobro je,manji ste provakatori od nas :lol:

sjecam se kad su portali pisali da ce alen skoro u borac,da sam dolazio na vasu temu da pitam zna li neko tog igraca,koju poziciju igra i tako to :lol: :lol:

uglavnom,dobili ste pravog igraca...opasni ste.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 29 avg 2013, 21:07

Dobar ce biti Nemanja, al moram priznati da mu seka dodje na Kosevo digla bi nam posjetu za 200%. :mrgreen: bila bi nam i vece pojacanje :mrgreen:

Treba biti realan vi da niste u losoj finansijskoj situaciji ne bi on dosao kod nas nikada.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 29 avg 2013, 22:34

Tim premijerligaskih igraca koji su bili u Borcu samo u zadnje 2 godine,i otisli zbog besparice...sirotinjo,i Bogu si teska...

Mladen Lucic (Radnik)
Mladen Zeljkovic (Zeljeznicar)
Bojan Puzigaca (Sarajevo)
Dragoslav Stakic (Rudar)
Vule Trivunovic (Sarajevo)
Borislav Mikic (Rudar)
Darko Maletic (Velez)
Dusko Stajic (Celik)
Sasa Kajkut (Celik)
Vedran Kantar (Zrinjski)
Nemanja Bilbija (Sarajevo)

Ovako,sad bez svih njih, jedva smo nekako prvi 8-)

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 29 avg 2013, 22:36

Armageddon2012 je napisao/la:Tim premijerligaskih igraca koji su bili u Borcu samo u zadnje 2 godine,i otisli zbog besparice...sirotinjo,i Bogu si teska...

Mladen Lucic
Mladen Zeljkovic
Bojan Puzigaca
Dragoslav Stakic
Vule Trivunovic
Borislav Mikic
Darko Maletic
Dusko Stajic
Sasa Kajkut
Vedran Kantar
Nemanja Bilbija

Ovako,sad bez svih njih, jedva smo nekako prvi 8-)

Haj realno napisi pored cijene igraca koje ste mogli uzeti za ove igrace.

Od ovih ste mogli uzeti za Bilbiju i Kajkuta pare ostale cisto sumnjam

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 29 avg 2013, 22:42

Za Puzigacu i Vuleta smo dobili kad su prelazili u Cracoviu nesto,mozda ukupno 100 hiljada evra...Kajkuta smo prodavali jedno tri puta,u Zadar,pa u Kazahstan,pa jos negdje...sad je otisao kao slobodan igrac..Za Bilbiju smo od Vojvodine dobili 100 000 evra i 40% od sledece prodaje,koja je koliko vidimo 0 maraka :( ..ispusili smo tu,da ga je bar Vojvodina prodala nekome,bilo bi nesto i za nas,ovako-kitanovic...

ma mi smo inace za te prodaje ovce,ne znamo davljeniku camac prodati...i ovaj nas dragulj grahovac,kapiten U21 i sve i jedne prethodne mladje kategorije i kod ibre zukanovica,stojnica,jagodica i svih ostalih,za koga bi amar ladno uzeo milion,a mamic bar 5 miliona,ce od nas otici za jedno 70 000 kad bude odlazio :(

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 29 avg 2013, 22:50

Nisam znao da je Kajkut toliko puta isao iz Borca :?

Ma Borac je uvijek imao dobre igrace , da on ima svoju djecu, Sarajevo i Zeljo svoju po 5 sezona pa to bi dar mar bio po ovoj ligi, al eto citam hocete da istjerate Bilbine roditelje iz kluba i to, al kakva je to glupost realno Sarajevo je u ovom trenutku najjaci klub u ligi i Sarajevo sad ima para (ima Tan pare koje je dao za ove igrace) inace Bilbija ni u snovima nebi dosao.

I zna da ce se bolje za godinu - dvije prodati iz Sarajeva nego iz Borca realno.

I nas je Alen Škoro prodao za 3 ligu Austrije kad nam je najvise trebao, prodao nas Albin Pelak koji kao kapitan koji je ljubio grb Sarajeva svaku utakmicu predje u Zelju itd moze uvijek gore :)

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 29 avg 2013, 22:54

bilbija je malo previse isticao tu pripadnost dresu,zato nam ovo nije sjelo nimalo....para,para,para...

nadam se da si svjestan toga i da ne mislis da je nesto drugo u pitanju...pogledaj samo snimak nase zadnje utakmice prije 4 mjeseca,koliko vas je zelio pobjediti i kako je dobio crveni karton unoseci se sudiji u facu...

da je cutao,igrao,njegov prelazak bi nam bio kao i bilo koji od bar desetak borcevih igraca koji su prelazili kod vas....

uostalom,nije ni tebi vjerovatno bilo prijatno kad se pisalo da ce alen skoro u borac,dok te vjerovatno bolio q sto su nam dolazili alen basic,sejo bucan,admir rascic,dusko stajic i ostali..

postoje igraci ciji prelazak i ne primjetis,a nazalost,postoje i ovakvi... :(

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 29 avg 2013, 23:03

Ma znam ja to razumijem kao navijac gdje ce mi drago biti , krivo mi je kad predje u Meksiko , a ne kod vas.
Al sto prije svi shvatimo da hljeba u Bosni nema i trazi se samo izlaz sto prije iz nje drugacije cemo na to gledati.

Sta bi taj Bilbija postigao u Borcu svega ti ???

Ajde realno ako budete u top 3 ekipe glavu mi otkini ovo sto se imali lijep start ok , al nema sanse da vi zavrsite u vrhu.

Vi i da sta ima li imalo para i da ponudite malo manje nego mi , on bi se vama vratio logicno.
Al ovaj put je on mislio glavom da Borac mozda ove sezone nema sta da uradi nema se odakle prodati, a jedini mu je izlaz Sarajevo kojem nikad tad klub nije pravio problem kad se odlazilo iz kluba, evo Suljic hoce da ide pustili ga itd.

Mozda bi presao u Zelju al zna da bi ga tamo Osim guzio godinama i nista na kraju Kazahstan i pusi ga ode karijera.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 29 avg 2013, 23:18

u zadnjih 5 godina,koliko traje njegova karijera,borac je poprilicno bolji klub od sarajeva,nemate nijedan trofej,mi imamo oba,bolji smo i u medjusobnim susretima,i u prvenstvu i u kupu,pa ako hoces i po trenutnom stanju na tabeli :lol:

ali slazem se s tobom,tacno je da borac nema neki imperativ ove godine,osim stabilizacije i afirmacije mladih igraca,tacno je da ce u sarajevu mnogo vise zaradjivati,vjerovatno dobiti jako finu cifru i na ruke,tacno je i da ce se vjerovatno bolje prodati iz sarajeva nego iz borca,ali isto tako je tacno da nije ni novac bas sve u zivotu.

imas i u istoriji svog kluba jako lijep primjer,ta prica o asimu ferhatovicu "koji nije htio igrati za pare" i ici u tursku,je i do banjaluke stigla,stariji su je prepricavali.....druga su vremena bila,ali ipak zato haseta zna svako dijete,stadion nosi ime po njemu,a ovaj ce biti zaboravljen onog momenta kad okaci kopacke o klin.

to je ta razlika.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 29 avg 2013, 23:21

Isto tako Nemanja nije zaslužio da ga se proziva na nekoj osnovi koja nema veze osim navijačke. Teheran, obrezani, Ilija-Alija su stvari koje nemaju veze sa životom ako želiš da vidiš
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 29 avg 2013, 23:23

Hase se ni sa jednim igracem ne moze porediti, al eto tad se valjda moglo ziviti normalno i kad se u Sarajevu igralo.

A sad vjeruj niko iz ljubavi ne igra. Eto jedan Trivunovic brate koji je vase dijete , zavrsit ce karijeru kod nas, kaze nije mu do para ili do necega da odigra jos 1 godinu, al vidis da kod vas nesto nije udure pa vam bjeze igraci iz kluba.

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 29 avg 2013, 23:24

Armageddon2012 je napisao/la:u zadnjih 5 godina,koliko traje njegova karijera,borac je poprilicno bolji klub od sarajeva,nemate nijedan trofej,mi imamo oba,bolji smo i u medjusobnim susretima,i u prvenstvu i u kupu,pa ako hoces i po trenutnom stanju na tabeli :lol:

ali slazem se s tobom,tacno je da borac nema neki imperativ ove godine,osim stabilizacije i afirmacije mladih igraca,tacno je da ce u sarajevu mnogo vise zaradjivati,vjerovatno dobiti jako finu cifru i na ruke,tacno je i da ce se vjerovatno bolje prodati iz sarajeva nego iz borca,ali isto tako je tacno da nije ni novac bas sve u zivotu.

imas i u istoriji svog kluba jako lijep primjer,ta prica o asimu ferhatovicu "koji nije htio igrati za pare" i ici u tursku,je i do banjaluke stigla,stariji su je prepricavali.....druga su vremena bila,ali ipak zato haseta zna svako dijete,stadion nosi ime po njemu,a ovaj ce biti zaboravljen onog momenta kad okaci kopacke o klin.

to je ta razlika.
Uuu druga su to vremena bila druze! Zivimo u dobu materijalizma gdje se i zdravlje pa samim tim i zivot kupuje novcem tako da prica o Hasetu tu pada u vodu! Ne ocekujem ja da on voli Saraj'vo vise od Borca i da pocne karijeru u istom ono isfucanom frazom "Meni je zelja uvijek bila da zaigram za Saraj'vo" kao sto su mnogi pocinjali pa neslavno zavrsavali, meni je bitno da momak gine na terenu, da igra onako kako je igrao kod vas, i jos bolje i to je to a mi cemo to sa tribine znati nagraditi!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 29 avg 2013, 23:26

Armageddon2012 je napisao/la: imas i u istoriji svog kluba jako lijep primjer,ta prica o asimu ferhatovicu "koji nije htio igrati za pare" i ici u tursku,je i do banjaluke stigla,stariji su je prepricavali.....druga su vremena bila,ali ipak zato haseta zna svako dijete,stadion nosi ime po njemu,a ovaj ce biti zaboravljen onog momenta kad okaci kopacke o klin.

to je ta razlika.
I Bilbija je lijepo krenuo. Onaj grafit na OŠ Vuk Karadžić (men' se čini) će sad morati prefarbati, ako već nisu :mrgreen:

Slažem se da bar zbog toga nije trebao ići u neki drugi klub iz BiH ako već ne može u Borac. Ali ne mogu da ne primjetim da je u navijačkim očima rivalitet između Borca i oba sarajevska kluba veći nego što je kad se stvari realno sagledaju. Hoću reći, sve mi se čini da to nije sportski rivalitet. Puno više međusobnih utakmica koje odlučuju o trofejima je potrebno da se izgradi sportski rivalitet.
NAPRIJED NARODE!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 29 avg 2013, 23:33

sa zeljeznicarom nije uopste toliko u pitanju rivalitet,koliko alergija.....nakon zepca...i to se nece promjeniti nikad.....a sa sarajevom zadnjih godina uglavnom sve svodi na jednu lijepu sportsku pricu,sa ponekim izuzetkom kao kad je onaj nas narkoman udario mirnela sadovica,ili kad su nama na kosevu skandirali svasta nakon onog "argentinci,poduvajte nam po....' :lol: ...ali nema alergije...ocekujem da ce se isti trend nastaviti i u sledecim sezonama,sa sarajevom kulturno,sa zeljeznicarom-svakako 8-)

vjerujem da ce nam se i tuzla prikljuciti u odnosu prema zeljeznicaru,posto su istu stvar dozivjeli kao i mi od "velikana sa grbavice" 8-)
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 29 avg 2013, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 29 avg 2013, 23:34

Pitanje mentaliteta klubova dovodi do načina odnosa prema istom
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 29 avg 2013, 23:40

Armageddon2012 je napisao/la:sa zeljeznicarom nije uopste toliko u pitanju rivalitet,koliko alergija.....nakon zepca...i to se nece promjeniti nikad.....a sa sarajevom zadnjih godina uglavnom sve svodi na jednu lijepu sportsku pricu,sa ponekim izuzetkom kao kad je onaj nas narkoman udario mirnela sadovica,ili kad su nama na kosevu skandirali svasta nakon onog "argentinci,poduvajte nam po....' :lol: ...ali nema alergije...ocekujem da ce se isti trend nastaviti i u sledecim sezonama,sa sarajevom kulturno,sa zeljeznicarom-svakako 8-)
To razumijem. Ali komentari na prelazak Bilbije u FKS su, kao što je neko gore naveo, grozni i ne ističu sportski već neki drugi rivalitet. Ali hajde, djeca k'o djeca. Proći će ih jednom ta furka...
NAPRIJED NARODE!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.