to preko vlc je extraBlek_Stena je napisao/la:Jel ko pokusavao gledati tekmu preko ovog VLC-a, ferceral??
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
- el-fighter
- Kontakt:
Izgleda da smo se odvikli od Mirzinih slabih partija. On je takav igrac, uvijek mu se moze desiti utakmica kao ona sinoc, cak i jos gora, ali ce zato u sljedecoj opet uzeti svoje suteve i biti odlican. I ono sinoc nije bilo lose na parketu, mozda je uzeo puno suteva, ali kad nikoga ne ide mora se pokusavati. Glavu gore, bit ce bolje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- elninho_resTO
- Kontakt:
BosnjooIbischa je napisao/la:
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mirzin zadnji tweet o Lebronu dospio i na pocetnu stranicu NBA lige!

It's simple,the King is downNEZALAGANJE je napisao/la:Mirzin zadnji tweet o Lebronu dospio i na pocetnu stranicu NBA lige!![]()
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
hahaha, javilo se novo rivalstvo: LBJ vs Mirza hahahah 
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
simply the bestNEZALAGANJE je napisao/la:Mirzin zadnji tweet o Lebronu dospio i na pocetnu stranicu NBA lige!![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jedan je kralj.Fecox je napisao/la:It's simple,the King is downNEZALAGANJE je napisao/la:Mirzin zadnji tweet o Lebronu dospio i na pocetnu stranicu NBA lige!![]()

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ima on nešto kraljevsko u sebi, 100%. http://www.netsdaily.com/2014/1/13/5305 ... -in-london" onclick="window.open(this.href);return false;AjsKjub je napisao/la:Jedan je kralj.Fecox je napisao/la:It's simple,the King is downNEZALAGANJE je napisao/la:Mirzin zadnji tweet o Lebronu dospio i na pocetnu stranicu NBA lige!![]()
![]()

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Iskuliro izgleda i fotografa
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A vidi mu u ruci naseg pasosa i 'tona' papirologije s njim...
Sta nam nasi politicari rade! 
-
TakozvaniDijasporac
- Kontakt:
Hajd valjda nije zaboravio zeleni kartonFecox je napisao/la:
Iskuliro izgleda i fotografajedino Livingstonu goDra
Malo off-topic. Gledam malo po bruklinovim forumima. Nevjerovatno koliko ne podnose Williamsa. Te, da bi bilo bolje da 40goišnji Kidd sam sebe ubaci neko što njemu daje priliku, te da bi najbolje bilo da nosi nadimak D-Woun't. Gori su nego što mi znamo biti.
- BranimirStulic
- Kontakt:
O najboljem igraču ekipe pišu tako? Sigurno je neki draman moćan i jak forum. Bit' će da je oficijelni. 
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti, kad vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
napokon na sk

haha i ja sam to odmah primjetio, tacno je sramota koliko nazadujemo za ostalim zemljama i to svojom voljom, namjerno nasi nas vode u tom pravcu, nevjerovatnoNEZALAGANJE je napisao/la:A vidi mu u ruci naseg pasosa i 'tona' papirologije s njim...Sta nam nasi politicari rade!
Closed mouths don't get fed on this boulevard.