Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Džeko , Džeko , Džeko , Džeko , Džeko , Džeko ...

Zadnja izmjena: Ljepoje, dana/u 18 okt 2011, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
- zlaya_tm87
- Kontakt:
za vrijeme utakmice su tu komentatori rekli da im kao nije jasna bila rotacija igraca i da je mancini dzeku izvadio poslije velike serije (zakljucno sa spursima) i da je od tada slabiji, sto je i istina..Edo_77 je napisao/la:Gledam sport3. Lineker, Shearer, Gulit. Velike kritike za Dzeku.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Sve je to OK ali ispred Edina dade gol..... a i prvi gol je covjek ispred Dzeke postavio nogu. Pomalo tuzno, zar ne? Dva gola mu skinuta sa noge.NoName je napisao/la:Aguero je super igrač, čemu sad ove glupostiČovjek dao gol, normalno, ranije je par puta, za razliku od Silve, lijepo asistirao Edinu, nema se šta njemu zamjeriti. Edin loš, al' ono skroz, do veznog reda je sigurno ali ima bogami i do njega. To što mi drugim očima gledamo njega i druge igrače i natežemo da on bude dobar, to je druga priča.
Iako sigiurno nije bio Bog zna sta veceras, bio je vise puta tamo gdje treba da bude ali ne sam.
Nista protiv Kuna. Meni je novcanik malo napunio.
(a da nije on, Dzeko bi to uradio i te pare bi bile sladje, bar duplo
jbg, morao je zabiti bar jednu od one 3 šanse...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Edo je bio loš, ali nikako mi nije jasno što je kreten igrao s jednim napadacem
Ovaj Nasri se vjerovatno nadao da će mu sudija osvirati jedanesterac, Yebo ga M.Platini ...calcio je napisao/la:Ma ja, a jos im glavne individue danas zakazale. Oni koje je odmarao neki dan: Nasri, Silva i Dzeko. Mozda su mislili "lako cemo veceras, a onda za vikend nas ceka prava utakmica", pa onda Villareal zabi gol i povukli se a ovi bez pravog rjesenja.Ljepoje je napisao/la:Protiv A.Ville igrali su "kolektivno", a večeras protiv Seville "individualno"..
A mozda i jednostavno ne znaju igrati po kisi
Jednostavno nije bila njegova večer. Imao je šanse, al nije ga išlo. Što prije ovo zaboraviti i okrenuti se novim tekmama. Samo naprijed Edine ! 
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Nevezano za nešeg Edu, rotacije ce Mancinija koštati poslazlaya_tm87 je napisao/la:za vrijeme utakmice su tu komentatori rekli da im kao nije jasna bila rotacija igraca i da je mancini dzeku izvadio poslije velike serije (zakljucno sa spursima) i da je od tada slabiji, sto je i istina..Edo_77 je napisao/la:Gledam sport3. Lineker, Shearer, Gulit. Velike kritike za Dzeku.
Čuo sam i ja to. To je jedino pozitivno što sam čuo večeras.zlaya_tm87 je napisao/la:za vrijeme utakmice su tu komentatori rekli da im kao nije jasna bila rotacija igraca i da je mancini dzeku izvadio poslije velike serije (zakljucno sa spursima) i da je od tada slabiji, sto je i istina..Edo_77 je napisao/la:Gledam sport3. Lineker, Shearer, Gulit. Velike kritike za Dzeku.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Da je bio ovaj, mozda...Ljepoje je napisao/la:Ovaj Nasri se vjerovatno nadao da će mu sudija osvirati jedanesterac, Yebo ga M.Platini ...calcio je napisao/la:Ma ja, a jos im glavne individue danas zakazale. Oni koje je odmarao neki dan: Nasri, Silva i Dzeko. Mozda su mislili "lako cemo veceras, a onda za vikend nas ceka prava utakmica", pa onda Villareal zabi gol i povukli se a ovi bez pravog rjesenja.Ljepoje je napisao/la:Protiv A.Ville igrali su "kolektivno", a večeras protiv Seville "individualno"..
A mozda i jednostavno ne znaju igrati po kisi

Sounes i Nevile objasnili. Nemoguce je da sam igra naprijed, otvara prostor, daje dobre lopte za krila, zabija golove. I slabe igre su dio fudbala, ali da je jedini on bio takav, i nije bas.
Support Velez, It's logical! ★
"Guardian": Teško je utvrditi je li Džeko brilijantan igrač koji napravi katastrofalnu grešku, ili je katastrofalan igrač koji ponekad brilijira
to je to...
to je to...
>>No body likes us but we dont care<<
Dzeko je bio na obje lopte koje su usle u gol, sto znaci da je solidno pratio igru.....konstatacije da je bio najlosiji mogu doci samo od onih koji nemaju veze s kosarkom, a kamoli s fudbalom.....da je pogodio oba gola bio bi igrac utakmice......
po meni najgori danas je bio Yaya Toure, pa onda Nasri i Silva.....Toure je strasno usporavao igru danas , da li zbog toga sto su ova druga dvojica bila markirana i nisu se otkrivali ne znam, ali je ovaj trojac bio najlosiji.....sretna pobjeda Cityja....
po meni najgori danas je bio Yaya Toure, pa onda Nasri i Silva.....Toure je strasno usporavao igru danas , da li zbog toga sto su ova druga dvojica bila markirana i nisu se otkrivali ne znam, ali je ovaj trojac bio najlosiji.....sretna pobjeda Cityja....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Ili ima katastrofalnog trenera koji sa takvom skupom ekipom se muci sa relativno prosjecnim ekipama.D€LUX je napisao/la:"Guardian": Teško je utvrditi je li Džeko brilijantan igrač koji napravi katastrofalnu grešku, ili je katastrofalan igrač koji ponekad brilijira
to je to...
To bi najvjerovatnije bilo to.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pričamo o njemu, drugi nas ne zanimaju. Itekako mu je bila potrebna dobra utakmica. Silva će opet da igra al Dzeko će na klupu jer Balo i Augero trenutno zabijaju. Tako to ide u Citiju.Mont0 je napisao/la:Sounes i Nevile objasnili. Nemoguce je da sam igra naprijed, otvara prostor, daje dobre lopte za krila, zabija golove. I slabe igre su dio fudbala, ali da je jedini on bio takav, i nije bas.
Zadnji post, nisam od ovog posla.
Kako te drugi nece zanimati, kad njegova igra ovisi od saradnje sa Nasrijem i Silvom, prije svega (veceras), a njih dvojica su mu dodali jednu loptu prema naprijed u toku cijele utakmice. "Dzeko isolated" je bila tema, gledao si, ne vjerujem da bi on sam otisao u tu izolaciju na terenu. Po meni je bio solidan, iako sam u vrhu borio se do zadnje sekunde, kada je eto i bio na lopti, ali je Aguero bio spretniji.
Support Velez, It's logical! ★
- adas_barca
- Kontakt:
Glasajte za Edina
http://www.tvgolo.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzeko Flop of the Match 
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Volio bi samo ponovo pogledat sve Cityeve vecerasnje pokusaje centarsuta. Pa zar je moguce da takvi profesionalci ne znaju centrirat loptu?!? Fakat nevjerovatno...
Inace cijela ekipa veceras KATASTROFA a Silva i Nasri ubjedljivo najgori
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Veoma ces da se razocaras kada pogledas ponovo sve Cityeve centarusteve,jer ako se za neku njihovu utakmicu moze reci da ih je bilo onda je to ova.Druga tema emisije je sto je odbrana Villarreala bila poprilicno sigurna i sto su ovi u sesnestercu Citya nes(p)retni.szlaja je napisao/la:Volio bi samo ponovo pogledat sve Cityeve vecerasnje pokusaje centarsuta. Pa zar je moguce da takvi profesionalci ne znaju centrirat loptu?!? Fakat nevjerovatno...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: eleGancy, Google Adsense [Bot], invincible1921, izdzezveubrazil, Laganini1986, Muumii i 37 gostiju.