Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Ljepoje
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Ljepoje » 18 okt 2011, 22:48

Džeko , Džeko , Džeko , Džeko , Džeko , Džeko ... :D

slika
Zadnja izmjena: Ljepoje, dana/u 18 okt 2011, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 18 okt 2011, 22:48

Edo_77 je napisao/la:Gledam sport3. Lineker, Shearer, Gulit. Velike kritike za Dzeku.
za vrijeme utakmice su tu komentatori rekli da im kao nije jasna bila rotacija igraca i da je mancini dzeku izvadio poslije velike serije (zakljucno sa spursima) i da je od tada slabiji, sto je i istina..
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 okt 2011, 22:49

NoName je napisao/la:Aguero je super igrač, čemu sad ove gluposti :? Čovjek dao gol, normalno, ranije je par puta, za razliku od Silve, lijepo asistirao Edinu, nema se šta njemu zamjeriti. Edin loš, al' ono skroz, do veznog reda je sigurno ali ima bogami i do njega. To što mi drugim očima gledamo njega i druge igrače i natežemo da on bude dobar, to je druga priča.
Sve je to OK ali ispred Edina dade gol..... a i prvi gol je covjek ispred Dzeke postavio nogu. Pomalo tuzno, zar ne? Dva gola mu skinuta sa noge.
Iako sigiurno nije bio Bog zna sta veceras, bio je vise puta tamo gdje treba da bude ali ne sam. :D

Nista protiv Kuna. Meni je novcanik malo napunio. :mrgreen:
(a da nije on, Dzeko bi to uradio i te pare bi bile sladje, bar duplo :D)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 okt 2011, 22:50

jbg, morao je zabiti bar jednu od one 3 šanse...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 18 okt 2011, 22:51

Edo je bio loš, ali nikako mi nije jasno što je kreten igrao s jednim napadacem

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 18 okt 2011, 22:51

calcio je napisao/la:
Ljepoje je napisao/la:Protiv A.Ville igrali su "kolektivno", a večeras protiv Seville "individualno".. :?
Ma ja, a jos im glavne individue danas zakazale. Oni koje je odmarao neki dan: Nasri, Silva i Dzeko. Mozda su mislili "lako cemo veceras, a onda za vikend nas ceka prava utakmica", pa onda Villareal zabi gol i povukli se a ovi bez pravog rjesenja.
A mozda i jednostavno ne znaju igrati po kisi :lol:
Ovaj Nasri se vjerovatno nadao da će mu sudija osvirati jedanesterac, Yebo ga M.Platini ... :D

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 18 okt 2011, 22:51

Jednostavno nije bila njegova večer. Imao je šanse, al nije ga išlo. Što prije ovo zaboraviti i okrenuti se novim tekmama. Samo naprijed Edine ! 8-)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 18 okt 2011, 22:53

zlaya_tm87 je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:Gledam sport3. Lineker, Shearer, Gulit. Velike kritike za Dzeku.
za vrijeme utakmice su tu komentatori rekli da im kao nije jasna bila rotacija igraca i da je mancini dzeku izvadio poslije velike serije (zakljucno sa spursima) i da je od tada slabiji, sto je i istina..
Nevezano za nešeg Edu, rotacije ce Mancinija koštati posla

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 18 okt 2011, 22:54

zlaya_tm87 je napisao/la:
Čuo sam i ja to. To je jedino pozitivno što sam čuo večeras.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 okt 2011, 22:54

Ljepoje je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Ljepoje je napisao/la:Protiv A.Ville igrali su "kolektivno", a večeras protiv Seville "individualno".. :?
Ma ja, a jos im glavne individue danas zakazale. Oni koje je odmarao neki dan: Nasri, Silva i Dzeko. Mozda su mislili "lako cemo veceras, a onda za vikend nas ceka prava utakmica", pa onda Villareal zabi gol i povukli se a ovi bez pravog rjesenja.
A mozda i jednostavno ne znaju igrati po kisi :lol:
Ovaj Nasri se vjerovatno nadao da će mu sudija osvirati jedanesterac, Yebo ga M.Platini ... :D
Da je bio ovaj, mozda... :evil:
slika

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 18 okt 2011, 23:00

Sounes i Nevile objasnili. Nemoguce je da sam igra naprijed, otvara prostor, daje dobre lopte za krila, zabija golove. I slabe igre su dio fudbala, ali da je jedini on bio takav, i nije bas.
Support Velez, It's logical! ★

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 18 okt 2011, 23:01

"Guardian": Teško je utvrditi je li Džeko brilijantan igrač koji napravi katastrofalnu grešku, ili je katastrofalan igrač koji ponekad brilijira

to je to...
>>No body likes us but we dont care<<

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 18 okt 2011, 23:05

Dzeko je bio na obje lopte koje su usle u gol, sto znaci da je solidno pratio igru.....konstatacije da je bio najlosiji mogu doci samo od onih koji nemaju veze s kosarkom, a kamoli s fudbalom.....da je pogodio oba gola bio bi igrac utakmice......
po meni najgori danas je bio Yaya Toure, pa onda Nasri i Silva.....Toure je strasno usporavao igru danas , da li zbog toga sto su ova druga dvojica bila markirana i nisu se otkrivali ne znam, ali je ovaj trojac bio najlosiji.....sretna pobjeda Cityja....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 okt 2011, 23:05

D€LUX je napisao/la:"Guardian": Teško je utvrditi je li Džeko brilijantan igrač koji napravi katastrofalnu grešku, ili je katastrofalan igrač koji ponekad brilijira

to je to...
Ili ima katastrofalnog trenera koji sa takvom skupom ekipom se muci sa relativno prosjecnim ekipama.
To bi najvjerovatnije bilo to.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 18 okt 2011, 23:06

Mont0 je napisao/la:Sounes i Nevile objasnili. Nemoguce je da sam igra naprijed, otvara prostor, daje dobre lopte za krila, zabija golove. I slabe igre su dio fudbala, ali da je jedini on bio takav, i nije bas.
Pričamo o njemu, drugi nas ne zanimaju. Itekako mu je bila potrebna dobra utakmica. Silva će opet da igra al Dzeko će na klupu jer Balo i Augero trenutno zabijaju. Tako to ide u Citiju.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 18 okt 2011, 23:11

Zadnji post, nisam od ovog posla. :D Kako te drugi nece zanimati, kad njegova igra ovisi od saradnje sa Nasrijem i Silvom, prije svega (veceras), a njih dvojica su mu dodali jednu loptu prema naprijed u toku cijele utakmice. "Dzeko isolated" je bila tema, gledao si, ne vjerujem da bi on sam otisao u tu izolaciju na terenu. Po meni je bio solidan, iako sam u vrhu borio se do zadnje sekunde, kada je eto i bio na lopti, ali je Aguero bio spretniji.
Support Velez, It's logical! ★

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 18 okt 2011, 23:13

Glasajte za Edina :D http://www.tvgolo.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 18 okt 2011, 23:14

Dzeko Flop of the Match :roll:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 18 okt 2011, 23:18

Volio bi samo ponovo pogledat sve Cityeve vecerasnje pokusaje centarsuta. Pa zar je moguce da takvi profesionalci ne znaju centrirat loptu?!? Fakat nevjerovatno...
Inace cijela ekipa veceras KATASTROFA a Silva i Nasri ubjedljivo najgori
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 okt 2011, 23:22

szlaja je napisao/la:Volio bi samo ponovo pogledat sve Cityeve vecerasnje pokusaje centarsuta. Pa zar je moguce da takvi profesionalci ne znaju centrirat loptu?!? Fakat nevjerovatno...
Inace cijela ekipa veceras KATASTROFA a Silva i Nasri ubjedljivo najgori
Veoma ces da se razocaras kada pogledas ponovo sve Cityeve centarusteve,jer ako se za neku njihovu utakmicu moze reci da ih je bilo onda je to ova.Druga tema emisije je sto je odbrana Villarreala bila poprilicno sigurna i sto su ovi u sesnestercu Citya nes(p)retni. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: eleGancy, Google Adsense [Bot], invincible1921, izdzezveubrazil, Laganini1986, Muumii i 37 gostiju.