Jarane otkud ti to da je on dosao iz unisa, da ga nisi pomjesan sa nekim ... On je igrao za nase juniore do prosle sezone i igrao dvije tri tekme za prvu ekipu, i to jako dobro pogotovo protiv Leotara na KosevuSnickers5 je napisao/la:po meni nema goreg igraca od trebinjca u fks,dosao iz unisa i sad igra prvu postavu zar nema niko normalniji da igra na njegovoj poziciji.................Dirk je napisao/la:Jarane Trebinjac igra na krilu sutra 100% i na zadnjim tekmama je igrao krilnu poziciju
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
poceo je karijeru u unisu pa presao u juniore fks,veze nema ovaj mirza koga on stavlja u 1 postavu suljica i trebinjca pa pojest ce ih ovi krkani iz zenice sutra...Dirk je napisao/la:Jarane otkud ti to da je on dosao iz unisa, da ga nisi pomjesan sa nekim ... On je igrao za nase juniore do prosle sezone i igrao dvije tri tekme za prvu ekipu, i to jako dobro pogotovo protiv Leotara na KosevuSnickers5 je napisao/la:po meni nema goreg igraca od trebinjca u fks,dosao iz unisa i sad igra prvu postavu zar nema niko normalniji da igra na njegovoj poziciji.................Dirk je napisao/la:Jarane Trebinjac igra na krilu sutra 100% i na zadnjim tekmama je igrao krilnu poziciju
-
padobranac1978
- Kontakt:
a jesam danas poranio
ne pamtim kad sam ovako rano ustao vikendom,snijeg stao,skafander spreman i jos malo pa put pod noge ....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
...padobranac imas jednu sliku vasu od mene sa zapada danas....al onu u 90 minuti kada odlazite poslije porazapadobranac1978 je napisao/la:a jesam danas poranione pamtim kad sam ovako rano ustao vikendom,snijeg stao,skafander spreman i jos malo pa put pod noge ....
Nema vise :P
-
padobranac1978
- Kontakt:
flash je napisao/la:...padobranac imas jednu sliku vasu od mene sa zapada danas....al onu u 90 minuti kada odlazite poslije porazapadobranac1978 je napisao/la:a jesam danas poranione pamtim kad sam ovako rano ustao vikendom,snijeg stao,skafander spreman i jos malo pa put pod noge ....
OK drug,svakako uslikaj koju i prije tog odlaska
MI SMO HOREDE ZLA SA SJEVERA
UVIJEK VJERNA BORDO ARMIJA
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
Takodje, euforija me neka uhvatila. Jedva cekam utakmicu jbt, kad zagrmimo aaaapadobranac1978 je napisao/la:a jesam danas poranione pamtim kad sam ovako rano ustao vikendom,snijeg stao,skafander spreman i jos malo pa put pod noge ....
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
jutro jeeeeeeeeeeeeeeee , jutro jeeeeeeeeeeeeeeeee 
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
DA TE NEMA BOLJE DA SE NISAM NI PROBUDIOOO .....Dirk je napisao/la:jutro jeeeeeeeeeeeeeeee , jutro jeeeeeeeeeeeeeeeee
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Paraglajder
- Kontakt:
Čuj Suljić da igra po snijegu...samosarajvo je napisao/la:Da skrenemo sa ove teme. Ajmo malo o utakmici.
Sutra ne igraju Pehlic,Muharemovic,Pixi i Keno H. je upitan...
----------Dino-----------
Bane-Torlak-Gutic-Beli
---Keno---Ihtijarevic---
-Suljic--Hame--Vucina
----------Avdic-----------
Ne vidim drugog izborabod ko kuca ! !
YNWA
-
neutralanuvijek
- Kontakt:
Trebao bi vako da izadju ako MV ne promijeni nestosamosarajvo je napisao/la:Da skrenemo sa ove teme. Ajmo malo o utakmici.
Sutra ne igraju Pehlic,Muharemovic,Pixi i Keno H. je upitan...
----------Dino-----------
Bane-Torlak-Gutic-Beli
---Keno---Ihtijarevic---
-Suljic--Hame--Vucina
----------Avdic-----------
Ne vidim drugog izborabod ko kuca ! !
Hamzic
Arsenijevic Torlak Gutic Belosevic
Hamzagic Pape Keno Scepanovic
Obuca Avdic
Komšije, puno sreće u Zenici !
• Società Sportiva Lazio
• FK Željezničar
• Mauro Zárate
• FK Željezničar
• Mauro Zárate
Hvala ! Mogli ste i vi dati bodove olipmicuZárate je napisao/la:Komšije, puno sreće u Zenici !
NEMA MJESTA NA SJEVERU KOJE NISAM LJUBIOOO SARAJEVOOOOOOO SARAJEVOOOOOOOOOOOOOmma_hz je napisao/la:DA TE NEMA BOLJE DA SE NISAM NI PROBUDIOOO .....Dirk je napisao/la:jutro jeeeeeeeeeeeeeeee , jutro jeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
-
robijasi zenica
- Kontakt:
haj pitar krenu u zenicu zelim vam puno srece
- Alen Škoro
- Kontakt:
-
shevchenko 88
- Kontakt:
1:0 ZA SARAJEVO!!!!
Emir Obuća eurogolom donio prednost Sarajevu!
Emir Obuća eurogolom donio prednost Sarajevu!
Rud Van CIPELIĆ !
0:1
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
džaba se radujete pobjedit će Čelik
cera1 je napisao/la:džaba se radujete pobjedit će Čelik
Hoce u sledecem kolu.
sjeti me se u 90 minekii je napisao/la:cera1 je napisao/la:džaba se radujete pobjedit će Čelik
Hoce u sledecem kolu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.