FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Tryg
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Tryg » 24 dec 2015, 11:02

Ima 20 godina i jos uvijek je vjeciti talenat i zamjena, a lik u Milanu brani ima 16 godina, de ba manite se suplje, il ce poceti braniti il nek ide ako je pametan.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 dec 2015, 11:04

počeće. ja sam lično siguran da jeste spreman, to je pokazao kad god je dobio šansu.

Stennk
Kontakt:

Post Postao/la Stennk » 24 dec 2015, 11:05

Da se ne lazemo nemamo Davida de Geu koliko god bi volio da imamo, al od sljedece sezone treba polako Vecu ubacivat. Mislim da bi bio ogroman kiks da ga bacimo u vatru sad kad nam se prelama sve.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 24 dec 2015, 11:06

vrbanjusa je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:U napadu NEdo i Mujaga ti fale :) ALihodžić mali je isto tu i Midžić. Dado može igrati zadnjeg veznog, a Mujaga jeste klasični napadač. On ne može ništa drugo biti.
Ko je Nedo? :mrgreen: :mrgreen: . Mujagić jeste klasični napadač ali 100 % nije prvi pa ni drugi izbor. Znači dečko će dobijati po 5-10 min i to ne svaku utakmicu, zato sam reako da nije napadač kakvog Edis hoće, možda bude za par godina. Ovi ostali do sada nisu dobili priliku pa ne znam koliko se ozbiljno računa na njih.
Jbg napisao si Edis traži pravog, a Mujaga i Tiago to nisu. Slažem se da TIgao nije. Mujaga jeste. Prva opcija nije sigurno. Da li je druga to ne znam. Mislim ipak da će samo jedan pravi napadač biti doveden jer ovih nepravih :) imaš više tj tu su ti i Began i TIago, pa i Đelma ako ostane. Tiago će vejrovatno igrati napadača protiv ovih jačih, a protiv slabijih na krilu i to je logično. Zbog toga ne trbaju dvojica klasičnih. Dobit će i NEdo neke minute sigurno.

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 24 dec 2015, 11:10

Definitivno nam treba pravi napadac dok ce mujagic biti zamjena.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 24 dec 2015, 11:12

Niko ovde ne kaze da imamo Davida de Geu,prati kad je on dobio šansu,kad je otišao u United i evo ga sad najbolji golman lige,jedan od najboljih na svijetu jer je kao mlad dobio šansu,istrpili ga i dobil su ono što su dobil... Golmana jednostavno kao mladog moraš istrpit da bi bilo od njega nešto....Evo Zrinja ubacio Karačića na gol mali razvaljuje iako mu ga je Zeba zabio s pola :D Vecu treba forsirat na pripremama i od početka ga ubacit,Antolović kad čuje da će biti klupa sigurno da ce otic a kad on ode ne mozemo ostat na mlada 3 golmana,moraš imat nekog iskusnijeg tu,dat nekom milju platu i nek grije klupu.
Što se tiče napadača ako već Edis traži nekog ON,Beganovic pa Mujaga...sasvim solidne tri opcije.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 24 dec 2015, 11:18

ne valja i ne treba nam Tomic,ne valja i ne treba nam Zeba kao i Bekric ali nam treba Nedo Turkovic i Sadikovici ...mislim ne razumijem neki se ponasaju kao da svake godine igramo grupnu fazu lige prvaka i redovno osvajamo prvenstvo,sad nam ni Ibricic ne treba,pa bi volio da ovi izraze zelju ko nam treba?? cisto da znamo ;)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 24 dec 2015, 11:21

Tomic ne treba iz drugih razloga zna se kojih, i mislim da ne smijemo preci preko toga.

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 24 dec 2015, 11:22

delinjo je napisao/la:ne valja i ne treba nam Tomic,ne valja i ne treba nam Zeba kao i Bekric ali nam treba Nedo Turkovic i Sadikovici ...mislim ne razumijem neki se ponasaju kao da svake godine igramo grupnu fazu lige prvaka i redovno osvajamo prvenstvo,sad nam ni Ibricic ne treba,pa bi volio da ovi izraze zelju ko nam treba?? cisto da znamo ;)
Pirlo, Ibrahimovic, Bale, Hummels, Lahm

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 24 dec 2015, 11:24

Gator je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ne valja i ne treba nam Tomic,ne valja i ne treba nam Zeba kao i Bekric ali nam treba Nedo Turkovic i Sadikovici ...mislim ne razumijem neki se ponasaju kao da svake godine igramo grupnu fazu lige prvaka i redovno osvajamo prvenstvo,sad nam ni Ibricic ne treba,pa bi volio da ovi izraze zelju ko nam treba?? cisto da znamo ;)
Kakav Hummels,taj više povrijeđen nego zdrav,Bale klempav,Ibri ne valja agent ala Husara,Pirlo nam je star a Lahm,nije reprezentativac isto Ibričić 'ta će nam :nene: :nene:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 dec 2015, 11:25

još da je neko stvarno rekao tako nešto gdje bi ti kraj bio.

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 24 dec 2015, 11:31

Jaozinho22 je napisao/la:
Gator je napisao/la:
Kakav Hummels,taj više povrijeđen nego zdrav,Bale klempav,Ibri ne valja agent ala Husara,Pirlo nam je star a Lahm,nije reprezentativac isto Ibričić 'ta će nam :nene: :nene:
Pa Hummels i nije za prve, njega gledam više kao zamjenu za Hodzurdu. Ne zajebaji, spoj mladosti i iskustva.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 24 dec 2015, 11:33

A zasto svi zapostavljate Turkovica ? Mozda kad bi skontali da je Bajic najvise golova zabio upravo dok je Nedo bio s njim u napadu, malo bi promijenili misljenje.. Al neka, vi ste uvijek podrsku davali strancima i polovnjacima, vise nego momcima koji srcem igraju za Zelju i koji su su Zeljina djeca...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 24 dec 2015, 11:34

Turkovicu svaka cast na drugim stvarima al iskreno malo je pokazao u ono utakmica sto je igrao (po mom misljenju), bice sad tu pa cemo da ga vidimo al nisam neki optimista.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 dec 2015, 11:38

dobro spušta lopte i to je otprilike to. a i on vodi neuredan život.

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 24 dec 2015, 11:42

Imao je dobre škarice protiv Bratstva

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 24 dec 2015, 11:43

Turković nema kvalitet za Želju, na stranu sve ostalo. Nama treba kvalitet a ne on je Željovac, on igra srcem, on je naše dijete itd..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 dec 2015, 11:46

Gator je napisao/la:Bit ću dosadan, ali recimo meni je Galesic bolje rješenje od Tomica. A njega niko ne spominje samo zato što je igrao u nekom Koperu. A koper i u fazi raspada jači od nas.
Neces biti dosadan forum je i normalno diskutujemo pa taman nekad i nemamo isto misljenje to sasvim OK. I po meni bi Galesic bio dobar ali on je vise krilo nije da nam ne treba svaki kvalitetan igrac plus ovaj ima i nase drzavljastvo sto nama sada mnogo znaci. Samo ne znam koliko je uopste u kombinacijama. Uglavnom neka rade spremali su se za ovaj prelazni imaju sansu da pokazu sta mogu i koliko a konacni sud cemo dati nakon par utakmica.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Sema1988
Kontakt:

Post Postao/la Sema1988 » 24 dec 2015, 11:46

Turkovic da spusta lopte samo :D
Medju 18 da bude , ponekad da udje sa klupe , I to je to
Za nesto vise mislim da nema kvalitet

miretm
Kontakt:

Post Postao/la miretm » 24 dec 2015, 11:46

E kad mi neko pocne o kvalitetama Nede Turkovica i E Sadikovica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
19TM87 ZAVIDOVICI

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 32 gosta.