FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ima 20 godina i jos uvijek je vjeciti talenat i zamjena, a lik u Milanu brani ima 16 godina, de ba manite se suplje, il ce poceti braniti il nek ide ako je pametan.
počeće. ja sam lično siguran da jeste spreman, to je pokazao kad god je dobio šansu.
Da se ne lazemo nemamo Davida de Geu koliko god bi volio da imamo, al od sljedece sezone treba polako Vecu ubacivat. Mislim da bi bio ogroman kiks da ga bacimo u vatru sad kad nam se prelama sve.
-
- Kontakt:
Jbg napisao si Edis traži pravog, a Mujaga i Tiago to nisu. Slažem se da TIgao nije. Mujaga jeste. Prva opcija nije sigurno. Da li je druga to ne znam. Mislim ipak da će samo jedan pravi napadač biti doveden jer ovih nepravihvrbanjusa je napisao/la:Ko je Nedo?zaboljisportuBiH je napisao/la:U napadu NEdo i Mujaga ti faleALihodžić mali je isto tu i Midžić. Dado može igrati zadnjeg veznog, a Mujaga jeste klasični napadač. On ne može ništa drugo biti.
![]()
. Mujagić jeste klasični napadač ali 100 % nije prvi pa ni drugi izbor. Znači dečko će dobijati po 5-10 min i to ne svaku utakmicu, zato sam reako da nije napadač kakvog Edis hoće, možda bude za par godina. Ovi ostali do sada nisu dobili priliku pa ne znam koliko se ozbiljno računa na njih.

Definitivno nam treba pravi napadac dok ce mujagic biti zamjena.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Niko ovde ne kaze da imamo Davida de Geu,prati kad je on dobio šansu,kad je otišao u United i evo ga sad najbolji golman lige,jedan od najboljih na svijetu jer je kao mlad dobio šansu,istrpili ga i dobil su ono što su dobil... Golmana jednostavno kao mladog moraš istrpit da bi bilo od njega nešto....Evo Zrinja ubacio Karačića na gol mali razvaljuje iako mu ga je Zeba zabio s pola
Vecu treba forsirat na pripremama i od početka ga ubacit,Antolović kad čuje da će biti klupa sigurno da ce otic a kad on ode ne mozemo ostat na mlada 3 golmana,moraš imat nekog iskusnijeg tu,dat nekom milju platu i nek grije klupu.
Što se tiče napadača ako već Edis traži nekog ON,Beganovic pa Mujaga...sasvim solidne tri opcije.

Što se tiče napadača ako već Edis traži nekog ON,Beganovic pa Mujaga...sasvim solidne tri opcije.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
ne valja i ne treba nam Tomic,ne valja i ne treba nam Zeba kao i Bekric ali nam treba Nedo Turkovic i Sadikovici ...mislim ne razumijem neki se ponasaju kao da svake godine igramo grupnu fazu lige prvaka i redovno osvajamo prvenstvo,sad nam ni Ibricic ne treba,pa bi volio da ovi izraze zelju ko nam treba?? cisto da znamo 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Tomic ne treba iz drugih razloga zna se kojih, i mislim da ne smijemo preci preko toga.
Pirlo, Ibrahimovic, Bale, Hummels, Lahmdelinjo je napisao/la:ne valja i ne treba nam Tomic,ne valja i ne treba nam Zeba kao i Bekric ali nam treba Nedo Turkovic i Sadikovici ...mislim ne razumijem neki se ponasaju kao da svake godine igramo grupnu fazu lige prvaka i redovno osvajamo prvenstvo,sad nam ni Ibricic ne treba,pa bi volio da ovi izraze zelju ko nam treba?? cisto da znamo
- Jaozinho22
- Kontakt:
Kakav Hummels,taj više povrijeđen nego zdrav,Bale klempav,Ibri ne valja agent ala Husara,Pirlo nam je star a Lahm,nije reprezentativac isto Ibričić 'ta će namGator je napisao/la:Pirlo, Ibrahimovic, Bale, Hummels, Lahmdelinjo je napisao/la:ne valja i ne treba nam Tomic,ne valja i ne treba nam Zeba kao i Bekric ali nam treba Nedo Turkovic i Sadikovici ...mislim ne razumijem neki se ponasaju kao da svake godine igramo grupnu fazu lige prvaka i redovno osvajamo prvenstvo,sad nam ni Ibricic ne treba,pa bi volio da ovi izraze zelju ko nam treba?? cisto da znamo

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
još da je neko stvarno rekao tako nešto gdje bi ti kraj bio.
Pa Hummels i nije za prve, njega gledam više kao zamjenu za Hodzurdu. Ne zajebaji, spoj mladosti i iskustva.Jaozinho22 je napisao/la:Kakav Hummels,taj više povrijeđen nego zdrav,Bale klempav,Ibri ne valja agent ala Husara,Pirlo nam je star a Lahm,nije reprezentativac isto Ibričić 'ta će namGator je napisao/la:Pirlo, Ibrahimovic, Bale, Hummels, Lahmdelinjo je napisao/la:ne valja i ne treba nam Tomic,ne valja i ne treba nam Zeba kao i Bekric ali nam treba Nedo Turkovic i Sadikovici ...mislim ne razumijem neki se ponasaju kao da svake godine igramo grupnu fazu lige prvaka i redovno osvajamo prvenstvo,sad nam ni Ibricic ne treba,pa bi volio da ovi izraze zelju ko nam treba?? cisto da znamo![]()
A zasto svi zapostavljate Turkovica ? Mozda kad bi skontali da je Bajic najvise golova zabio upravo dok je Nedo bio s njim u napadu, malo bi promijenili misljenje.. Al neka, vi ste uvijek podrsku davali strancima i polovnjacima, vise nego momcima koji srcem igraju za Zelju i koji su su Zeljina djeca...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Turkovicu svaka cast na drugim stvarima al iskreno malo je pokazao u ono utakmica sto je igrao (po mom misljenju), bice sad tu pa cemo da ga vidimo al nisam neki optimista.
dobro spušta lopte i to je otprilike to. a i on vodi neuredan život.
Imao je dobre škarice protiv Bratstva
Turković nema kvalitet za Želju, na stranu sve ostalo. Nama treba kvalitet a ne on je Željovac, on igra srcem, on je naše dijete itd..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Neces biti dosadan forum je i normalno diskutujemo pa taman nekad i nemamo isto misljenje to sasvim OK. I po meni bi Galesic bio dobar ali on je vise krilo nije da nam ne treba svaki kvalitetan igrac plus ovaj ima i nase drzavljastvo sto nama sada mnogo znaci. Samo ne znam koliko je uopste u kombinacijama. Uglavnom neka rade spremali su se za ovaj prelazni imaju sansu da pokazu sta mogu i koliko a konacni sud cemo dati nakon par utakmica.Gator je napisao/la:Bit ću dosadan, ali recimo meni je Galesic bolje rješenje od Tomica. A njega niko ne spominje samo zato što je igrao u nekom Koperu. A koper i u fazi raspada jači od nas.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Turkovic da spusta lopte samo 
Medju 18 da bude , ponekad da udje sa klupe , I to je to
Za nesto vise mislim da nema kvalitet

Medju 18 da bude , ponekad da udje sa klupe , I to je to
Za nesto vise mislim da nema kvalitet
E kad mi neko pocne o kvalitetama Nede Turkovica i E Sadikovica

19TM87 ZAVIDOVICI
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 32 gosta.