momak ajd gonjaj tamo od kud si doso.....!!!!!! da te moje oci ne vide vise tu....!!!!!!EnzoFerrari je napisao/la:Nema tu pametni, nepametni, nego dokumenti sa potpisom i pecatom saveza Italije, samo vi ne citate kad je kakva kazna za vase klubove, ono ko noj glavu u pijesak i nije se desilo.Sve sto sam naveo su cinjenice, daju se provjerit, al kako rekoh "noj" stil i bez brige.I kakvi zakoni FIGC-a? Sinko ne postoje zakoni FIGC-a neko sportski zakoni Italije, ne donosi fudbalski savez zakone , zna se sta je zakonodavna vlast, toliko o vasem poznavanju materije.Koji god da je nick, cinjenica je da je Milan bio u Serie B dva puta zbog namjestanja, drugi put je usljed zalbe preko noci vracen u Serie A, to su cinjenice, al to vi opet "noj" stil, tako da manite se Juventusa i glumnjenja pravednih i pametovanja "ko o cemu...", jer i vi imate oraha u dzepovima vise nego Juve, tako da je malo vise licemjerno da tako blatite Juve.milanist je napisao/la:
znaci jos jedan prepametni koji dolazi na nas PDF da blati nas klub, zar te nisu ucili da to nije fino,
nego ajd da se drzimo onog jednostavnog, da je Milan trebao da bude kaznen 2006 kao Juve vjeruj da bi bio, prema tome tisu, kako je ko zasluzio tako je i bio kaznjen, a te price ko fol da je Berlu vadio Milan okaci macku u rep.
Jbte koliko se vi to razumite o zakonima FIGCA, vecina juventina je doktorirala izgleda o tome, a mi se haman o tome razumijemo ko Mara o golom *urcu.
nego reci ti nama stari nick ba da znamo ko si
nego bilo bi dobro da eriksen dode.... onda nam fali jos samo jedan stoper