AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

nesta13
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la nesta13 » 18 jul 2013, 21:14

EnzoFerrari je napisao/la:
milanist je napisao/la:
znaci jos jedan prepametni koji dolazi na nas PDF da blati nas klub, zar te nisu ucili da to nije fino,

nego ajd da se drzimo onog jednostavnog, da je Milan trebao da bude kaznen 2006 kao Juve vjeruj da bi bio, prema tome tisu, kako je ko zasluzio tako je i bio kaznjen, a te price ko fol da je Berlu vadio Milan okaci macku u rep.
Jbte koliko se vi to razumite o zakonima FIGCA, vecina juventina je doktorirala izgleda o tome, a mi se haman o tome razumijemo ko Mara o golom *urcu.
nego reci ti nama stari nick ba da znamo ko si :D
Nema tu pametni, nepametni, nego dokumenti sa potpisom i pecatom saveza Italije, samo vi ne citate kad je kakva kazna za vase klubove, ono ko noj glavu u pijesak i nije se desilo.Sve sto sam naveo su cinjenice, daju se provjerit, al kako rekoh "noj" stil i bez brige.I kakvi zakoni FIGC-a? Sinko ne postoje zakoni FIGC-a neko sportski zakoni Italije, ne donosi fudbalski savez zakone , zna se sta je zakonodavna vlast, toliko o vasem poznavanju materije.Koji god da je nick, cinjenica je da je Milan bio u Serie B dva puta zbog namjestanja, drugi put je usljed zalbe preko noci vracen u Serie A, to su cinjenice, al to vi opet "noj" stil, tako da manite se Juventusa i glumnjenja pravednih i pametovanja "ko o cemu...", jer i vi imate oraha u dzepovima vise nego Juve, tako da je malo vise licemjerno da tako blatite Juve.
momak ajd gonjaj tamo od kud si doso.....!!!!!! da te moje oci ne vide vise tu....!!!!!!

nego bilo bi dobro da eriksen dode.... onda nam fali jos samo jedan stoper :D :D

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 18 jul 2013, 21:15

muxa je napisao/la:Gdje si ti pročitao da je neko od navijača Milana porekao da je i Milan bio u seriji B ili da je porekao bilo sta drugo sto je "dokazano". A vi navijači Juventusa poricete i ono sto vam je dokazano. Toliko o teoriji noja i zabijanju glave u pijesak. A sad nas možeš postedit svojih teorija i razgulit s ove teme!

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sve dok ne krsim pravila foruma ova tema je za pisanje, dakle nije tvoje licno vlasnistvo.Referisao sam se na licemjerje i "ko o cemu.." dosjetku, jer sve sto se moze prigovorit Juventusu moze i Milanu, tako da pada u vodu sva ta zelja da se **** i postenje priljepe Juventusu od strane nekog ko navija za Milan.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 jul 2013, 21:34

Ja sam se davno uvjerio da sa nekim navijacima Juventusa ne vrijedi ulaziti u rasprave. Evo ja te fino molim da napustis nasu temu i ostavis nas na miru. Valjda imas bar toliko kulture i postovanja prema ostalim clanovima foruma!
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 jul 2013, 21:36

Hajde ljudi lakse malo ... :mrgreen:
OFFICIAL: Robinho has signed a contract extension to 2016.
:lol:
Nije ovo losa stvar, potpisivanjem ugovora je moguce smanjiti platu, a vrlo vjerovatno da ce nas napustiti u januaru.
Samo da se ovo ne odrazi na Hondin transfer ... :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 18 jul 2013, 21:36

muxa je napisao/la:Ja sam se davno uvjerio da sa nekim navijacima Juventusa ne vrijedi ulaziti u rasprave. Evo ja te fino molim da napustis nasu temu i ostavis nas na miru. Valjda imas bar toliko kulture i postovanja prema ostalim clanovima foruma!
Nemas ovlasti da nekog tjeras sa teme, inace bi ovaj forum izgledao kao skupina zatvorskih celija gdje ljudi "iste boje dresa" pricaju vlastite dozivljaje.Opusti se, budi demokrata.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 18 jul 2013, 21:51

rope11 je napisao/la:
OFFICIAL: Robinho has signed a contract extension to 2016.
:lol:
Nije ovo losa stvar, potpisivanjem ugovora je moguce smanjiti platu, a vrlo vjerovatno da ce nas napustiti u januaru.
Samo da se ovo ne odrazi na Hondin transfer ... :roll:
Ma super. Bemti srecu moju. :cry:
Unico amore sei!
❤️🖤

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 18 jul 2013, 21:58

EnzoFerrari je napisao/la:Nemas ovlasti da nekog tjeras sa teme, inace bi ovaj forum izgledao kao skupina zatvorskih celija gdje ljudi "iste boje dresa" pricaju vlastite dozivljaje.Opusti se, budi demokrata.
Nemamo ovlasti da tjeramo, ali imamo da fino zamolimo da odes i prestanes, dosadno nam covjece prepirat se sa takvima,budi pozdravljen i cao ;)

Evo citam City i Fiorentina se dogovorili oko Jovetica :D

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 jul 2013, 22:02

EnzoFerrari je napisao/la: Nemas ovlasti da nekog tjeras sa teme, inace bi ovaj forum izgledao kao skupina zatvorskih celija gdje ljudi "iste boje dresa" pricaju vlastite dozivljaje.Opusti se, budi demokrata.
Modus "zatvorske celije" je ono sto rubentini ovog foruma (barem poveci broj istih, ne i svi - naravno) uglavnom prizeljkuju. Stavise, to vam dodje kao jedan vlazni erotski san. Jasno, kakav dres kluba kojeg pratis - takve i zelje.
No, samo ima i jedna kvaka - vi bi da svako gleda svoja posla tj. celiju, ali vi da budete nadzornici sa pendrecima i pistoljima i da delite vaspitne kako vam se prohte. ;)

On topic: jadan je postao Milan, kada ceo mercato zavisi od volje 1 cirkuzanta Robinha i precenjenog egomanijaka K.P.Boatenga.
Ako se ozbiljno ne pojaca, nema LS na kraju sezone. Ni sudije to nece moci da isprave.

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 18 jul 2013, 22:03

UrbyEmanuelson je napisao/la:
EnzoFerrari je napisao/la:Nemas ovlasti da nekog tjeras sa teme, inace bi ovaj forum izgledao kao skupina zatvorskih celija gdje ljudi "iste boje dresa" pricaju vlastite dozivljaje.Opusti se, budi demokrata.
Nemamo ovlasti da tjeramo, ali imamo da fino zamolimo da odes i prestanes, dosadno nam covjece prepirat se sa takvima,budi pozdravljen i cao ;)

Evo citam City i Fiorentina se dogovorili oko Jovetica :D
Niko te ne tjera da se prepires, a ima i opcija ignore, forum je bas gotivna stvar.Tebi licno prije ovog posta takodje se nisam obratio.Sve 5.

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 18 jul 2013, 22:06

MaGiCa je napisao/la:
EnzoFerrari je napisao/la: Nemas ovlasti da nekog tjeras sa teme, inace bi ovaj forum izgledao kao skupina zatvorskih celija gdje ljudi "iste boje dresa" pricaju vlastite dozivljaje.Opusti se, budi demokrata.
Modus "zatvorske celije" je ono sto rubentini ovog foruma (barem poveci broj istih, ne i svi - naravno) uglavnom prizeljkuju. Stavise, to vam dodje kao jedan vlazni erotski san. Jasno, kakav dres kluba kojeg pratis - takve i zelje.
No, samo ima i jedna kvaka - vi bi da svako gleda svoja posla tj. celiju, ali vi da budete nadzornici sa pendrecima i pistoljima i da delite vaspitne kako vam se prohte. ;)

On topic: jadan je postao Milan, kada ceo mercato zavisi od volje 1 cirkuzanta Robinha i precenjenog egomanijaka K.P.Boatenga.
Ako se ozbiljno ne pojaca, nema LS na kraju sezone. Ni sudije to nece moci da isprave.
Mislim da ti se nisam obratio, ko tebe prozva bog te vidio, kako vec rekoh ima opcija ignore, valjda si dovoljno sposoban da je primjenis ili mozda nisi.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 jul 2013, 22:10

EnzoFerrari je napisao/la: Mislim da ti se nisam obratio, ko tebe prozva bog te vidio, kako vec rekoh ima opcija ignore, valjda si dovoljno sposoban da je primjenis ili mozda nisi.

Nisi mi se direktno obratio (barem ne pod ovim nickom, BTW), ali tvoji postovi imaju emeticka svojstva, pa sam morao da postavim 1 sanitarni otklon. ;)

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 18 jul 2013, 22:11

MaGiCa je napisao/la:
EnzoFerrari je napisao/la: Mislim da ti se nisam obratio, ko tebe prozva bog te vidio, kako vec rekoh ima opcija ignore, valjda si dovoljno sposoban da je primjenis ili mozda nisi.

Nisi mi se direktno obratio (barem ne pod ovim nickom, BTW), ali tvoji postovi imaju emeticka svojstva, pa sam morao da postavim 1 sanitarni otklon. ;)
Ne znam iz koje vukojebine izadje ti i poce da mi se obracas, bez potrebe dalje zachatavas temu.Ne obracaj mi se jer ja nista tebi nisam rekao, imas opciju ignore.Koristi ju kao i mozak.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 jul 2013, 22:19

EnzoFerrari je napisao/la: Ne znam iz koje vukojebine izadje ti i poce da mi se obracas, bez potrebe dalje zachatavas temu.Ne obracaj mi se jer ja nista tebi nisam rekao, imas opciju ignore.Koristi ju kao i mozak.

Jedini koji je ovde eventualno izasao iz nekakve "vukojebine" si ti. I zato bi najbolje bilo da odskakuces nazad do iste. A glede intelektualno-kognitivnih sposobnosti, sto bi se dalo proveriti kroz potvrde izvesnih institucija obrazovnog sistema - da ti dam dva zivota fore, pitanje je da li bi postigao na tom planu ono sto sam ja do sada
uradio.

Dakle, smaras, trolujes i donekle vredjas, a onda se bunis jer navodno neko drugi spamuje temu. Klasicni rubentino, koji se tripuje da mu je sve dozvoljeno. ;)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 jul 2013, 23:26

EnzoFerrari je napisao/la:
muxa je napisao/la:Ja sam se davno uvjerio da sa nekim navijacima Juventusa ne vrijedi ulaziti u rasprave. Evo ja te fino molim da napustis nasu temu i ostavis nas na miru. Valjda imas bar toliko kulture i postovanja prema ostalim clanovima foruma!
Nemas ovlasti da nekog tjeras sa teme, inace bi ovaj forum izgledao kao skupina zatvorskih celija gdje ljudi "iste boje dresa" pricaju vlastite dozivljaje.Opusti se, budi demokrata.
Hajd sad lijepo procitaj moj post još par puta. Mozda ćeš vidjeti sta sam ja napisao i shvatiti razliku izmedju kulturne molbe i tjeranja. Ili ipak nećeš.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 18 jul 2013, 23:57

Robinho produzio ugovor do 216 s platom 3-3,5 milijuna, pa neka kazu da se nema igrac koji je zakucan za klupu ima platu 3,5 000 000 a gdje su onda prvotimci :P

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 jul 2013, 00:33

ajde bolan dosta vise sa spamom majka mu stara, zar ne znas prestati, ovo zadnje sto pises se uopste ne odnosi na Milan i nije mu mjesto ovdje. imas razne teme za iskaljivanje svojih frustracija a tu mjestu nije ovdje. ostavi nas da pisemo o svom klubu kao sto i mi vas ne zadirkujemo na vasem PDF-u, ne znam jesil to stvarno toliko glup il se samo tako cesljas.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 jul 2013, 00:34

Ako se uzme u obzir koliku je imao prije produzenja onda je ovo dobro :D
Nije ovo los potez. Mislim bolje bi bilo da su ga prodali, al ako vec nisu onda je bolje produzit ugovor tako da sljedece godine ne ode djaba, a uz to produzenje bonus je smanjenje plate.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 jul 2013, 07:19

Pa i nije nam od neke koristi, ocekivao sam da ce mu stesati placu bar upola, a ne samo pola miliona.
Bas me zanima koliku platu imaju recimo faraon i Monto koji su nosili Milan ove sezone, a koliko ova hajvancina koja je najcesce bila igrac manje na terenu. :roll:
De Vecchi and Honda's brother/agent, Hiro, will travel to Moscow in a few hours to negotiate with CSKA about Honda.
Da se vise hoce i ova saga zavrsiti, ali s obzirom da se cesto u zadnje vrijeme sastaju vrlo vjerovatno da nam prelazi ovo ljeto :mrgreen:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 jul 2013, 07:36

Nije pola miliona. On je imao mislim 5-5,5 mil a sad ce imati 3-3,5 mil :wink:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 jul 2013, 07:49

Nisam bas 100 % siguran, ali mislim da je on imao oko 4 miliona.

edit : evo pronasao sam podatak na nekom blogu ... "PHILIPPE MEXES, Alexandre Pato and Robinho make the most – €4m". :roll:

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.