Brate imao cenera.pitic je napisao/la:Jel to nisi uspio nabavitIli je bila 20 KM pred početak utakmice
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Eto i drugi razvaljuju s igrom,gurbeti jedvaa s mladosti i dižu ih nebesa,a nama ništa ne valjaa,odj.ebi debiluu maloumoniBenkara21 je napisao/la:Bravo mamlaze, igra nam je odron. Samo vrijeđajRedEvil je napisao/la:Jes ovaj benkara1 debil,pusti nek zavrsi,pa onda sudi...
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Bogalj, jednonozac, supak, uzima repa i boli ga kita za FKS........ itd.
Jel vas stid, maloumni uhljupi.
Jel vas stid, maloumni uhljupi.
- TobeYarabi
- Kontakt:
priznajem, pogrijesio sam.SiouxLukavac je napisao/la:I to nas nije stid priznat, nit bježimo sa foruma, nit nam je krivo zbog toga već nam je pravo godra.TobeYarabi je napisao/la:Oplodio nas(pljuvace) said.![]()
![]()
Samo da nastavi tako i da povrede budu njegova prošlost.
svrsi u mene saideeeee
Svaka čast, odlično si postupio. Večeras imaš snimak u 22:35 pa udari i po grickalicama, pivi, Saidu uz Aligatorove postoveSarajlijica1946 je napisao/la:Brate imao cenera.pitic je napisao/la:Jel to nisi uspio nabavitIli je bila 20 KM pred početak utakmice
I povedem buraza, hajde rrkoh ucemo na jednu sve sam dao sto sam imao. I kurko jarane, na obadva ulaza nas vratise i sad mi jos draza pobjeda. I ja burazu kartu idi gledaj, kakav bi ja bio stariji brat da mu nisam dao. Brate depra teska.
SRETAN BROJ - 1725
- muhamedhulk
- Kontakt:
Travnik u Kupu sljedeci
Odmoriti se, i pokusati pobijediti bez primljenog gola. Balic valjda mogne igrati, Kadusic isto, uz Rustemovica, Duljevica...

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
nukleusmember
- Kontakt:
znao sam i ja hraknuti saida prije prvenstva,ma drago mi je kao da mi je rodjeni brat dao gol a siguran sam da je i ostalim koji su ga kritikovali,a čali dati doživotni ugovor,kada ne bude trener prebaciti ga negdje gdje god
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- MaroonKrajina
- Kontakt:
21:3
8 utakmica zaredom pobijedili u PL i Kupu (sedam bez primljenog gola)
Drugi na tabeli uz -2
IZVOLITE SE BRANITI!
8 utakmica zaredom pobijedili u PL i Kupu (sedam bez primljenog gola)
Drugi na tabeli uz -2
IZVOLITE SE BRANITI!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jesam kuraaaccc. Necu vise nikad tako postupiti
Trazi Said izmjenu kaze Cala jos deset minuta. 
Kada dođe @High opet će pokrenuti priču na osnovu čega je Said zaradio prvih 8 plata.TobeYarabi je napisao/la:priznajem, pogrijesio sam.SiouxLukavac je napisao/la:I to nas nije stid priznat, nit bježimo sa foruma, nit nam je krivo zbog toga već nam je pravo godra.TobeYarabi je napisao/la:Oplodio nas(pljuvace) said.![]()
![]()
Samo da nastavi tako i da povrede budu njegova prošlost.![]()
svrsi u mene saideeeee
SRETAN BROJ - 1725
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Sedam pobjeda zaredom, od tih sedam utakmica u šest nismo primili gola.
Konačno Said u prvih jedanaest, pogodio za pobjedu i samopozdanje što je važnije.
Kartone očistili Mihojević, Balić, Kadušić, Rustemović, Duljević.
Slijedi kup utakmica gdje nećemo imati problema oko prolaska u polufinale.
Sljedeća ligaška utakmica protiv Širokog na Koševu, dolaze bez jednog od najboljih igrača - Menala (crveni protiv Radnika).
GASIMO IM I ONO MALO NADE ZA LIGU 6.
Mislim da možemo prebaciti 8 hiljada na toj utakmici, igrački i stručni štab su zaslužili veliku podršku koju su do sada i imali.
Ja dolazim protiv Širokog, ništa me spriječit neće.
MEHMED JANJOŠ!

Konačno Said u prvih jedanaest, pogodio za pobjedu i samopozdanje što je važnije.
Kartone očistili Mihojević, Balić, Kadušić, Rustemović, Duljević.
Slijedi kup utakmica gdje nećemo imati problema oko prolaska u polufinale.
Sljedeća ligaška utakmica protiv Širokog na Koševu, dolaze bez jednog od najboljih igrača - Menala (crveni protiv Radnika).
GASIMO IM I ONO MALO NADE ZA LIGU 6.
Mislim da možemo prebaciti 8 hiljada na toj utakmici, igrački i stručni štab su zaslužili veliku podršku koju su do sada i imali.
Ja dolazim protiv Širokog, ništa me spriječit neće.
MEHMED JANJOŠ!
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 04 mar 2017, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
TITULAAAAA

- TobeYarabi
- Kontakt:
bht u 22;35 sloboda-metalnjestopitic je napisao/la:Svaka čast, odlično si postupio. Večeras imaš snimak u 22:35 pa udari i po grickalicama, pivi, Saidu uz Aligatorove postoveSarajlijica1946 je napisao/la:Brate imao cenera.pitic je napisao/la:Jel to nisi uspio nabavitIli je bila 20 KM pred početak utakmice
I povedem buraza, hajde rrkoh ucemo na jednu sve sam dao sto sam imao. I kurko jarane, na obadva ulaza nas vratise i sad mi jos draza pobjeda. I ja burazu kartu idi gledaj, kakav bi ja bio stariji brat da mu nisam dao. Brate depra teska.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Kombinovani prenos s tim da su se samo ukljucivali na Tusanj kad je go i kad je neka dobra prilila. Vecinom cemo mi biti tako da se moze pogledati.pitic je napisao/la:Piše na TTX slo- Met i oli - SARAJEVO.
Izjednačen rekord uzastopnih prvoligaških pobjeda
FK Sarajevo je današnjim trijumfom nad FK Olimpic Sarajevo izjednačio klupski rekord po broju uzastopnih prvoligaških pobjeda.
Sarajevo je danas slavilo sedmu uzastopnu pobjedu u Premijer ligi BiH, što je bordo timu pošlo za rukom još tri puta u svojoj historiji (u sezonama 1984/85., 2000/01. i 2012/13.)
Izabranici Mehmeda Janjoša će iduće subote imati priliku sa trijumfom nad Širokim Brijegom postave novi klupski rekord.
U subotu po rekord!
FK Sarajevo je današnjim trijumfom nad FK Olimpic Sarajevo izjednačio klupski rekord po broju uzastopnih prvoligaških pobjeda.
Sarajevo je danas slavilo sedmu uzastopnu pobjedu u Premijer ligi BiH, što je bordo timu pošlo za rukom još tri puta u svojoj historiji (u sezonama 1984/85., 2000/01. i 2012/13.)
Izabranici Mehmeda Janjoša će iduće subote imati priliku sa trijumfom nad Širokim Brijegom postave novi klupski rekord.
U subotu po rekord!
Samo naprijed Saraj'vo!
@lacosta
Nadam se tebra da imas sve spasene postove vrijedjanja i omalovazavanja Saida.
Ispisaj se sad na sve pljuvace
Neka se postide malo, ako imaju obraza.
Siroki pa Sloboda...
Idemo lagano na putu ka Tituli!!!
Nadam se tebra da imas sve spasene postove vrijedjanja i omalovazavanja Saida.
Ispisaj se sad na sve pljuvace
Neka se postide malo, ako imaju obraza.
Siroki pa Sloboda...
Idemo lagano na putu ka Tituli!!!
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Vanja8 i 14 gostiju.