FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zlo87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zlo87 » 04 mar 2017, 21:19

Po meni previse ispucavanja nepotrebno, tj. jer se niko ne otvara, i gubimo loptu 40-50m od gola tako, to je opasno i treba se popravit to sto prije ili spustanje lopte kada njihov golman izbije. Ostalo dobro. Trenutak kada smo bas zagrmili i Crnkic digao ruke prema publici da nas digne jos vise meni najdrazi danas. Tacno se osjetilo to jedinstvo.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 04 mar 2017, 21:22

zlo87 je napisao/la:Po meni previse ispucavanja nepotrebno, tj. jer se niko ne otvara, i gubimo loptu 40-50m od gola tako, to je opasno i treba se popravit to sto prije ili spustanje lopte kada njihov golman izbije. Ostalo dobro. Trenutak kada smo bas zagrmili i Crnkic digao ruke prema publici da nas digne jos vise meni najdrazi danas. Tacno se osjetilo to jedinstvo.

E brate kad je digao ruke meni srce zadrhtalo, kako s.o zagrmili.. :D kakva ljubav jbt
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 mar 2017, 21:24

Čalino Sarajevo ruši rekorde, navijači opet nasmijani
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 mar 2017, 21:28

Teren je bio ko k.urac,na prvu sa tribine ok izgleda,ali rupa do rupe sve na samom terenu.Skakala je lopta nenormalno. Stoper Kojic kod njih jedini dobar igrac,odicno se nosio sa Ahmetovicem.Sad smo igrali na Otoci i pitanje je dali cemo i kada vise opet,po mom realnom misljenju,nikad vise.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Welbeck
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Welbeck » 04 mar 2017, 21:30

zagor1987 je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Evander je napisao/la:Saide, dokazi da smo svi u krivu bili.

P.S. vrijeme idealno.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Prizvah ja Saida danas :D

Puno, puno bolje je ovo danas izgledalo nego protiv Viteza. Saric danas za svaku pohvalu, kao i Ivetic.

Realno, Zrinjski nam je najveci konkurent za titulu. Gurbeti samo necasnim radnjama mogu biti u utrci. Jaran koji je bio na njihovoj tekmi, kaze da su uzasni, gori nego sto smo mi bili u utakmici sa Vitezom.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Mi smo protiv Viteza bili Barselona kako su gurbeti igrali danas. Stisnula ih Mladost,ubila ljudi ni ne pokusavaju da napadnu,strasna ekipa je Mladost i onaj Brkic i Kuzmanovic ljudi napadali cijelu tekmu. Sto se tice Hebibovica on meni nebi igro,lik fula prazne golove.
Kako si uspio gledat dvije utakmice u isto vrijeme ?
Bas sve Ti dajemo, i opet malo koliko Te volimo !

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 04 mar 2017, 21:34

Čalino Sarajevo ruši rekorde, navijači opet nasmijani
Nogometaši Sarajeva s 1:0 pobijedili su Olimpik na Otoci u današnjem susretu 20. kola Premijer lige BiH. Iako nije izgledalo toliko uvjerljivo, Sarajevo je danas upisalo važna tri boda i ostalo u trci za šampionsku titulu, pa je i dalje na minus dva od vodećeg Zrinjskog. Zanimljivo, ovo je bila sedma uzastopna pobjeda Sarajeva u Premijer ligi BiH, čime je izjednačen rekord iz sezona 1984/85, 2001/02, 2012/13. Ukoliko u subotu Sarajevo pobijedi Široki Brijeg, postavit će novi klupski rekord. Taj meč igra se 11. marta u 15 sati na stadionu Koševo. Velike zasluge za ovaj niz ima Mehmed Janjoš. Iskusni stručnjak je ekipu preuzeo u teškoj situaciji, a loši rezultati i loša igra okrenuli su zahtjevnu publiku sa Koševa protiv ekipe i Čala je dobio ulogu da 'vadi kestenje iz vatre'. Možda to na početku nije izgledalo najbolje, ali Janjoš poznaje Sarajevo i znao je da sa svojim saradnicima može do rezultata uz pošten i istrajan rad. Na kraju prvog dijela sezone Čalini 'ratnici' nanizali su pet pobjeda, te se priključili u borbi za vrh, Navijačima se vratio optimizam, pa su s nestrpljenjem očekivali prelazni rok i nekoliko bombastičnih pojačanja. Međutim, igrači koje je Janjoš želi nisu mogli da se dovedu, ali legendarni nogometaš Sarajeva nije očajavao. U miru, bez medijske pompe, odradio je pripreme s gotovo istom ekipom koja se na početku mučila. Stvorila se pozitivna atmosfera. Na otvaranju sezone u ne tako dobroj igri savladan je Vitez, a Sarajevo je pred Olimpik ostalo bez nekoliko prvotimaca. Opet su se tamni oblaci nadvili nad Koševom, a kada je Janjošu sredinom sedmice umrla majka, situacija se dodatno zakomplikovala. No, opet je Janjoš bez pompeznih najava sastavio ekipu i na Otoku otišao sa samo jednim ciljem, a to su tri boda. Uspio je, Sarajevo puše za vrat Zrinjskom, a naredno kolo na Koševo stiže Široki Brijeg. Današnja pobjeda, sedma u nizu, savršena je pozivnica svim navijačima Sarajeva ali i ljubiteljima fudbala da dođu na Koševo i uživaju u fudbalu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 mar 2017, 21:38

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 04 mar 2017, 21:40

Sta li bi tek Cala radio s onom ekipom iz 2014.-te ili 2015.-te :( :(
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 mar 2017, 21:40

slika :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 mar 2017, 21:45

Sjećam se dobro svoje rasprave sa nekima u vezi Sarića, uvijek se vidjelo da ima tu fudbalera. Nadam se da je mnoge razuvjerio a i da će nastaviti jer ovo nije njegov maksimum.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 04 mar 2017, 21:47

Cala, Zijo, Tosa majstori :tokralju:
Drago mi je da je i Said konacno proigrao, pored gola razigravao je saigrace samo tako, izgleda da nas je vecina bila u krivu kada smo ga otpisali ili je to samo kratak bljesak, vidjecemo tokom iduce sedmice, nadam se da cemo nastaviti u istom ritmu, pobjeda pa kako god jer samo je to bitno.
J.ebem te listicoooooo

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 04 mar 2017, 21:48

Jebote kak0 sam sretan,volim vas sve,volim te Sarajevo!!!
Molim vas proslavite pobjedu veceras i vec sutra se okrenuti Travniku i bez podcjenjivanja jer do dobrog rezultata necemo doci bez borbe ,trke,podrske i htjenja.Jer,niko se lako ne moze pobjediti
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 mar 2017, 21:48

Ja zadovoljan danasnjom predstavom,bordo momaka.Sloga i drugarstvo se vidi medju igracima.Svi su u ekipi bili presretni kada ga je Said zabijo, to je pokazalo veliko drugarstvo.Ljudi ne trebamo im ni jednu ruznu rijec uputiti jer oni igraju iznad svojih mogucnosti.Podrska im treba do kraja jer mi smo bolan svi ,,SARAJEVO ,, :opaopa: :opaopa:

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 04 mar 2017, 21:49

Kakvi ovdje licemjera ima to nevjerovatno.

Do jutros Said invalid, jednonogi, ako danas ne pocne treba ga otjerati, a sad svrsavanje.

Ja kad sam pisao da nam ne treba zadnji vezni, ima tu Pero specijalac, Marko, Kova...ismijavali ovdje...sta ce nam kaze stoper igrati zadnjeg veznog.
A sad Peru u nebesa dizu...

Evander, Pitar Bordo od Viteza 50 postova dnevno samo pljuvanje gdje god se stigne samo s ciljem kvarenja atmosfere.
Ali hvala Bogu nisu uspjeli ni novinari pogani sto nas sad hvale, a ni standardni pljuvaci.

Svaka cast za sve igrace danas, posebno za tatu Saida.

Protiv Viteza moraju odmoriti Nova, Ahmet, Saric, Pero i Said.
Obavezno trebaju igrati Balic, Kadusic, Radovac, Amer Bekic, Duljevic, Rustem.

Travnik danas 0-0 sa Velezom, teska utakmica, Bosna pobijedila u Capljini, odvojila se na 5 bodova.
I oni ce vjerovatno kombinovati sastav.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 mar 2017, 21:50

slika :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 04 mar 2017, 21:56

Svaka cast momcima, nadam se da ce pobjede ostvariti i protiv slobode, zelje, zrinjskog i sirokog

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 04 mar 2017, 21:59

Dupla na kraju sezone, Cala doktore. :bow:

Solidno navijanje danas, raja pravo raspolozena na tribini, bilo nas je fino. :thumbup:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 mar 2017, 22:03

Ovaj svrakindolac u zadnje vrijeme sere nenormalno :facepalm: Ne glumi mangupa frajeru, spusti se malo...

Danas sve bilo odlicno, ima prostora za napredak i ja sam siguran da ce uz bolje terene i nasa igra izgledat jos bolje.
Steta sto danas bar jedan konkrent ne upisa kiks, bili su blizu i jedni i drugi.

Protiv sirokog povedite djedove, nene, dajidze, amidze, sestre bracu, ma koga god mozete. Sv ispod 10 milja je nepostovanje gospodina MEHMEDA JANJOSA.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 04 mar 2017, 22:05

U koliko je protiv Travnika?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 04 mar 2017, 22:05

kinosvra je napisao/la:Kakvi ovdje licemjera ima to nevjerovatno.

Do jutros Said invalid, jednonogi, ako danas ne pocne treba ga otjerati, a sad svrsavanje.

Ja kad sam pisao da nam ne treba zadnji vezni, ima tu Pero specijalac, Marko, Kova...ismijavali ovdje...sta ce nam kaze stoper igrati zadnjeg veznog.
A sad Peru u nebesa dizu...

Evander, Pitar Bordo od Viteza 50 postova dnevno samo pljuvanje gdje god se stigne samo s ciljem kvarenja atmosfere.
Ali hvala Bogu nisu uspjeli ni novinari pogani sto nas sad hvale, a ni standardni pljuvaci.

Svaka cast za sve igrace danas, posebno za tatu Saida.

Protiv Viteza moraju odmoriti Nova, Ahmet, Saric, Pero i Said.
Obavezno trebaju igrati Balic, Kadusic, Radovac, Amer Bekic, Duljevic, Rustem.

Travnik danas 0-0 sa Velezom, teska utakmica, Bosna pobijedila u Capljini, odvojila se na 5 bodova.
I oni ce vjerovatno kombinovati sastav.
Nrmoj brate da kvarimo dan sa likovima za koje cemp vjerovati da vole Sarajevo i da su to govorili iz najbolje namjere iako da je obrnuta situacija i da smo kiksali jedva bi docekali da kritikuju i da pljuji Saida i igrace.Treba tu dodati i Sioxa iz iz Puracica koji je slomio kako Saida treba otjerati itd ali vjerovat cemo da je to radio iz najbolje namjere pa necemo spominjati,Ja i dalje tvrdim da ova ekipa ima veliki potencijal da je najmladja u ligi,da igraju 4 igraca iz akademije a 6 je u rosteru (u nijednoj ekipi iz vrha nema nijedan),da imaju sjajan ss i da su svi sjajna klapa .Ako nista ne osvoje treba ih zadrzati i samo pojacato sa 1 ili 2 ciljana pojacanja i napravice mnogo.Nempjmo sad likovati i govoriti "jesam vam reko"ili slocno hajmo zbiti redove i skupiti snagu za najvecu podrsku jer momci to zasluzuju.Hajmo svi zajedno bez prepirki skupiti se i pruziti podrsku
Zadnja izmjena: Majkl, dana/u 04 mar 2017, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Argentina, Google Adsense [Bot], HariTz, HordasFks, Jadnimi, JavierBosnia, Kimun, mavi, Tarapi, Vanja8, Venom i 88 gostiju.