FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Jaozinho22
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Što šta fali Predragoviću ? Da ga Baljak ne dovodi pa ne valja ? 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Pa de i taj pogodite pa cemo vam vjerovati 
-
fanaticZeljin
- Kontakt:
Hoces reci ovaj transfer il sam ja neki profulioaleksandar_veliki je napisao/la:Ne kasni Borac ni jednom igracu toliko da se na ime toga moze dobiti raskid ugovora. Usput, pogodise ovi s portala ove transfereChWilla je napisao/la:međutim ako kasne s platom, a vjerovatno kasne može se ići na raskid u korist igrača. zavisi.. Sad ce i Ibrakadabra
...
Zadnja izmjena: fanaticZeljin, dana/u 25 dec 2015, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
Je li to onaj Koljić što svaku utakmicu zapuca 5 mrtvih šansi ?zaboljisportuBiH je napisao/la:
Što se tiče igrača Borca ja bi volio kod nas vidjeti jedno petoricu. Prije svih Jovića, Koljića, Radinovića, Bečelića, Kuzmanovića i Saničanina.
Kad god gledam sažetak kola i bude utakmica Borca,barem 5 puta čujem "Koljić je bio u izglednoj šansi ali nema gola"
Jedan pogodjen transfer. I ćorava koka nekada ubode.aleksandar_veliki je napisao/la:Ne kasni Borac ni jednom igracu toliko da se na ime toga moze dobiti raskid ugovora. Usput, pogodise ovi s portala ove transfereChWilla je napisao/la:međutim ako kasne s platom, a vjerovatno kasne može se ići na raskid u korist igrača. zavisi.. Sad ce i Ibrakadabra
...
@jaozinho ne fali mu ništa. Sve je na broju. Jedino ako se momak dovodi što je relativno mlad i ima slifa onda ok.
Ali Edis reče da gleda samo igrače koji će biti pojačanje i koji su za prvih 11.
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 25 dec 2015, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
-
fanaticZeljin
- Kontakt:
Ja bi se nekako najvise obradovao Galesicu, jel on jos u kombinacijama?
Znaci: Predragovic,Stevanovic,Mailson,Kramaric,i IBRAKADABRA?
Potpisao. On je jedan od par mladih igraca koji ce doci. Nije pojacanje,tesko ce se sad blizu prvog tima,ali struka smatra da je perspektivan i da nesta moze u buducnosti.scorpion je napisao/la:Zavrseno u smislu da je potpisao ili nema nista od njega?FKZ1921 je napisao/la:Zavrseno.IceMann je napisao/la:Zna li neko hoće li biti šta oko Predragovića iz Borca ?
-
fanaticZeljin
- Kontakt:
Aco daj i nama taj spisam da parimo oci 
imamo i jednog našeg sličnih karakteristika, isto godište i sve, a realno većeg talenta, ali eto.
99,9 %Format je napisao/la:Muslimovic
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Kakav ba Muslimovic,uozbiljite se nije menadzer pa da u prvoj godini uzimaš Muslimovića i Nadarevića iz Jedinstva.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Taj nas je bolji i prvotimac je. Ovaj ce se tak poceti boriti da to postane.ChWilla je napisao/la:imamo i jednog našeg sličnih karakteristika, isto godište i sve, a realno većeg talenta, ali eto.
Planira li se pojačati stručni štab nekim pomoćnim trenerom ?FKZ1921 je napisao/la:Taj nas je bolji i prvotimac je. Ovaj ce se tak poceti boriti da to postane.ChWilla je napisao/la:imamo i jednog našeg sličnih karakteristika, isto godište i sve, a realno većeg talenta, ali eto.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Do Edisa je...On bi nekako da dodje do golmana koji bi bio Veci zamjena,da u startu prihvati da je zamjena,da je dovoljno dobar ako uztreba,da ima ambicije baviti se trenerskim poslom,da pocne sa edukacijom za trenera golmana...svasta nesta. Haj to nadji.
Karic se opredjelio za trenerski posao.Zavrsio A licencu i na jesen ce upisati profi.
Karic se opredjelio za trenerski posao.Zavrsio A licencu i na jesen ce upisati profi.
Aha.Pa tesko da ce to naci bas tako, ali eto nek im je sa srecom
Hvala ti na odgovoru.
I onda kada više ne bude me ovdje
Mirza ce po meni biti najbolje pojacanje od mladih igraca koji trebaju doci A po svoj prilici hoce.FKZ1921 je napisao/la:Taj nas je bolji i prvotimac je. Ovaj ce se tak poceti boriti da to postane.ChWilla je napisao/la:imamo i jednog našeg sličnih karakteristika, isto godište i sve, a realno većeg talenta, ali eto.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
O kojem Mirzi ovdje govorimo?pile87 je napisao/la:Mirza ce po meni biti najbolje pojacanje od mladih igraca koji trebaju doci A po svoj prilici hoce.FKZ1921 je napisao/la:Taj nas je bolji i prvotimac je. Ovaj ce se tak poceti boriti da to postane.ChWilla je napisao/la:imamo i jednog našeg sličnih karakteristika, isto godište i sve, a realno većeg talenta, ali eto.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
kovač?
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Kajkutenjoyer, Zigazaga i 20 gostiju.