Damir Krznar? Kako se on pokazao?nokee je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:48Bukvalno na neki hajc u tih par utakmica, uz takmičenje Hajduka i Dinama i ja mislim 5-6 kola bez pobjede i jednih i drugih je odveo Rijeku do titule. Prije toga ne znam da je ikoga vodio, bio kao igrac u Rijeci..Vanja8 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:37Moze li mi neko objasniti, zasto je Djalovic los trener ?
Covjek odlicno vodio Rijeku, preporodio Maribor u kratkom vremenu, ali nije za nas, je li ?
Moze nas voditi Hus, ali Djalovic je "katastrofa" rijesenje ?
Nebitno da li ce biti ili nece nas trener, ali ima li neko da mi argumentovano kaze u cemu je to njegov "nekvalitet" za nas ?
To mi ko Liverpool, a on vodio neku Rijeku i Maribor za koga nismo nikad ni culi...
Ja pratim poprilično HNL i realno nije se pokazao kao neki taktičar.
Bukvalno ok trener i nista više od toga. Daleko od katastrofe i daleko bolje rijesenje od trenutnog, ali i činjenica da ima dosta boljih rijesenja. Sopic i Petev su sigurno bolji izbor.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Reci mi, molim te, koje su prednosti Peteva u odnosu na Stanojevica ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:48Sprdali mi Adzema lik dobi i Borac i Zrinjski i nas.Dokaz o stanju u ligi i koliko ti je bitno naloziti ekipu.ventilateur je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:43Damir je u ujpestu koliko znam, tako da ce biti tesko izvodivo ali kao trener sigurno dva levela od trenutnog. Kazu Đalović loziona trener vala za nasu ligu i treba taj tip evo kako kone na lozionu mic po mic i u top 2 su
Ja sam za Peteva ili Sopica,Đalovic bi me zadovoljio,Stanojevic nikako ni slucajno
Krznar, 10 mjesta prazno pa tek onda Sopic i Djalovic.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
3-4-3 i 3-5-2Lucas je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:56Reci mi, molim te, koje su prednosti Peteva u odnosu na Stanojevica ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:48Sprdali mi Adzema lik dobi i Borac i Zrinjski i nas.Dokaz o stanju u ligi i koliko ti je bitno naloziti ekipu.ventilateur je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:43
Damir je u ujpestu koliko znam, tako da ce biti tesko izvodivo ali kao trener sigurno dva levela od trenutnog. Kazu Đalović loziona trener vala za nasu ligu i treba taj tip evo kako kone na lozionu mic po mic i u top 2 su
Ja sam za Peteva ili Sopica,Đalovic bi me zadovoljio,Stanojevic nikako ni slucajno
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kako ovdje ima puno Husrefovaca, ja ću sam sebe etiketirati kao Vuletovac. Mislim da zna, mislim da može. Mislim da je extra rješenje za nas.
Dzaba se nadate ostaje Husref i poslije Zrinjskog...jbt
Takav sreckovic i nama treba...nokee je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:48Bukvalno na neki hajc u tih par utakmica, uz takmičenje Hajduka i Dinama i ja mislim 5-6 kola bez pobjede i jednih i drugih je odveo Rijeku do titule. Prije toga ne znam da je ikoga vodio, bio kao igrac u Rijeci..Vanja8 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:37Moze li mi neko objasniti, zasto je Djalovic los trener ?
Covjek odlicno vodio Rijeku, preporodio Maribor u kratkom vremenu, ali nije za nas, je li ?
Nebitno da li ce biti ili nece nas trener, ali ima li neko da mi argumentovano kaze u cemu je to njegov "nekvalitet" za nas ?
To mi ko Liverpool, a on vodio neku Rijeku i Maribor za koga nismo nikad ni culi...
Bukvalno ok trener i nista više od toga. Daleko od katastrofe i daleko bolje rijesenje od trenutnog, ali i činjenica da ima dosta boljih rijesenja. Sopic i Petev su sigurno bolji izbor.

- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
MaroonBjelave je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:59Kako ovdje ima puno Husrefovaca, ja ću sam sebe etiketirati kao Vuletovac. Mislim da zna, mislim da može. Mislim da je extra rješenje za nas.

Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
-
- Kontakt:
Ma kakav Stanojevic budala obicna ala Lalatovic,i bez toga zabranio bi mu zbog igracke karijere.Znas na sta mislimLucas je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:56Reci mi, molim te, koje su prednosti Peteva u odnosu na Stanojevica ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:48Sprdali mi Adzema lik dobi i Borac i Zrinjski i nas.Dokaz o stanju u ligi i koliko ti je bitno naloziti ekipu.ventilateur je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:43
Damir je u ujpestu koliko znam, tako da ce biti tesko izvodivo ali kao trener sigurno dva levela od trenutnog. Kazu Đalović loziona trener vala za nasu ligu i treba taj tip evo kako kone na lozionu mic po mic i u top 2 su
Peteva na ledjima donijeti ako je realan
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 28 sep 2025, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Odličan. Vjerovatno i broj 1 od ovih koji se pominju ovdje. Ali on je u Ujpestu koliko vidim tako da ne znam koliko je realan.insimadop je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:51Damir Krznar? Kako se on pokazao?nokee je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:48Bukvalno na neki hajc u tih par utakmica, uz takmičenje Hajduka i Dinama i ja mislim 5-6 kola bez pobjede i jednih i drugih je odveo Rijeku do titule. Prije toga ne znam da je ikoga vodio, bio kao igrac u Rijeci..Vanja8 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:37Moze li mi neko objasniti, zasto je Djalovic los trener ?
Hvala...napoleon72 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:49Neiskusan. Po meni vise hajp trener, nesta poput Mulalica ovdje. Osvojio titulu u Rijeci vise sretno nego spretno. Ti hajp treneri koji preuzmu ekipu nekad nakon starta sezone su odlicni za neki pozitivni sok i obicno "preporode" ekipu, al nikad se ne pokazu kao dobro rjesenje za pripremu ekipe od nule. Eto i Djalovic je u novu sezonu usao katastrofalno. Takav je bio i rahmetli Dzeno, u 3 navrata je kao vatrogasac uzimao trofeje, a 2 puta je krenuo sezonu od nule i jako brzo dobio otkaz. "Evropski" primjeri su npr Roberto Di Matteo ili Guus Hiddink. Di Matteo je preuzeo ekipu koja je bila sedma na tabeli i osvojio LP. Ja bih radije trenera koji je dokazan od nule, da zna poslozit ekipu, napravit raspored treninga, plan priprema, tempiranje forme itd.Vanja8 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:37Moze li mi neko objasniti, zasto je Djalovic los trener ?
Nemam neku predstavu o njemu, ali lik uzeo titulu u HNL, malo citao i reakcije navijaca Maribora, pa rekoh sto je to nama Hus dobar, a ovaj jok...
Ko zna, možda novi Zoran preuzme kormilo.
Neko je Sopica prozvao hrvatski lalatovic,sve receno ne bi njega nikako,samo neki stranac homere odrijesi kesu.
Čovjek uzme titulu u HNL - u pored Dinama i Hajduka, mi mu prišili pridjev hajp. Nema niko jači od nas 

-
- Kontakt:
Jesi pratio ti tu sezonu.
Uzeo je titulu sa 13 7 7 omjerom.
Ne znaju ni oni kako su uzeli titulu.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Hoćemo li mi ikada ubosti sa napadačem...
Juričić zvjer
Juričić zvjer
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 28 sep 2025, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ja najbitnije je da je vojnik kluba. I dalje ne gledamo dalje od naseg nosa. To bi bilo jos jedno populisticko rjesenje kao i Husref.MaroonBjelave je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:59Kako ovdje ima puno Husrefovaca, ja ću sam sebe etiketirati kao Vuletovac. Mislim da zna, mislim da može. Mislim da je extra rješenje za nas.
You are someone else I am still right here
Neka preuzme Mamić do kraja sezone, a onda neka traže nekoga, sigurno će biti tržište veće.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nije bolan vise bitno ko ce biti trener, interesantno da su vas opet tako lako izmanipulisali.
Ljudi ne pregledaju 2 utakmice te iste lige al uredno si daju za pravo da komentarisu.jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 19:15Jesi pratio ti tu sezonu.
Uzeo je titulu sa 13 7 7 omjerom.
Ne znaju ni oni kako su uzeli titulu.
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, bvsic, fanaticoszg, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HordasFks, kontra, kupus army, Mahalac7, MaroonWhite1946, MSOZ101, Napapijri, Pitaristok i 159 gostiju.