Nije vise aktivan. Ima pametnijeg posla nego da banuje nevine.LAZARUS2000 je napisao/la:Ne bih rekao. Cashman me momentalno banovao. Tako da.Kanye je napisao/la:Tell me more.LAZARUS2000 je napisao/la: E nisam ja od juče. Kad sam tražio sise od uštipak dobio sam trajni ban. Tako da budimo zagonetni ko sušić pred Kipar
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- Donnie Darko
- Kontakt:
šta čekašAerials je napisao/la: .

- alan_kardec
- Kontakt:
kaže @uštipak nešto u fazonu mogu vam bit mama, a dantes joj odgovara, kad nam već možeš bit mama, daj nam sise. Onda ga ciganska solidarnost @triba i mene, spasila trajnog bana-a. Ostalo je istorija.LAZARUS2000 je napisao/la:Ne bih rekao. Cashman me momentalno banovao. Tako da.Kanye je napisao/la:Tell me more.LAZARUS2000 je napisao/la: E nisam ja od juče. Kad sam tražio sise od uštipak dobio sam trajni ban. Tako da budimo zagonetni ko sušić pred Kipar
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- legenda reala
- Kontakt:
Tad je Cashman bio papučar sad te ne bi banovo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pričaj mi o tome, kakav je to papučar bio da me trajno banovao na 2 naloga prije 2 3 godinelegenda reala je napisao/la:Tad je Cashman bio papučar sad te ne bi banovo

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Da mi neko da $60 + shipping.Donnie Darko je napisao/la:šta čekašAerials je napisao/la: .![]()
Zašto tho?

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- legenda reala
- Kontakt:
nisi bio dobar s uštipčetomBrokula je napisao/la:Pričaj mi o tome, kakav je to papučar bio da me trajno banovao na 2 naloga prije 2 3 godinelegenda reala je napisao/la:Tad je Cashman bio papučar sad te ne bi banovo![]()
![]()
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
Sjećaš se kad je čovjek dobio ban zbog teberasavoje je napisao/la:Zasto me spominjete?

alan_kardec je napisao/la:
kaže @uštipak nešto u fazonu mogu vam bit mama, a dantes joj odgovara, kad nam već možeš bit mama, daj nam sise. Onda ga ciganska solidarnost @triba i mene, spasila trajnog bana-a. Ostalo je istorija.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Wannabe ženskolegenda reala je napisao/la:nisi bio dobar s uštipčetomBrokula je napisao/la:Pričaj mi o tome, kakav je to papučar bio da me trajno banovao na 2 naloga prije 2 3 godinelegenda reala je napisao/la:Tad je Cashman bio papučar sad te ne bi banovo![]()
![]()
![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Najave iz Vijeća ministara BiH o uvođenju 4G mreže do kraja godine, kako sada stvari stoje, mogle bi se nazvati isuviše optimističnim s obzirom na to da je ovaj postupak, kako se moglo i očekivati, zapeo u zamršenim procedurama i nedovoljno dobroj koordinaciji institucija.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- IlFantasista
- Kontakt:
Gdje ona najprgavija forumašica u historiji poznatija pod nickom @ustchipak?
Valjda se ovako piše, zaboravio sam više, ne znam da li je aktivna uopšte.
Ja samo došao da joj čestitam rođendan, mislim da ljepšu čestitku od ove danas neće dobiti.
Nek' je sa srećom i hairli.
I samo da dodam da je @legenda levat kakvog IB ne pamti.

Ja samo došao da joj čestitam rođendan, mislim da ljepšu čestitku od ove danas neće dobiti.

I samo da dodam da je @legenda levat kakvog IB ne pamti.

Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Mjesto: Južna Korejamiki_92 je napisao/la:![]()
Najave iz Vijeća ministara BiH o uvođenju 4G mreže do kraja godine, kako sada stvari stoje, mogle bi se nazvati isuviše optimističnim s obzirom na to da je ovaj postupak, kako se moglo i očekivati, zapeo u zamršenim procedurama i nedovoljno dobroj koordinaciji institucija.
Godina: 2022.
Događaj: Otvorena 9G mreža
Mjesto: Bosna i Hercegovina
Godina: 2022.
Događaj: Čitava država napokon pokrivena 3G mrežom.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
J. T. i njegova plata u O. F. B. I. H. 
Yebem te Z. S. TZV. D. D. L.!

Yebem te Z. S. TZV. D. D. L.!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zbog politike to nije uvedeno jos, uslovi svi postoje vec odavno. Tu se u pozadini krije to da zele jos dodatno spustiti cijenu Telecoma za nekog kome namjestaju kupovinu.
Jos 3-4 firme su nam i ostale i rasprodali smo sve sto je vrijedilo u drzavi. Nepotizam - nerad i neznanje tih istih zaposlenih u drzavnim firmama preko poznanstva i jesu doveli do toga.tuzlak1987 je napisao/la:Zbog politike to nije uvedeno jos, uslovi svi postoje vec odavno. Tu se u pozadini krije to da zele jos dodatno spustiti cijenu Telecoma za nekog kome namjestaju kupovinu.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.