ta gostovanja na relaciji vrapčići-bijeli brijeg-trebinje su nam najgora...za nas je taj kraj neka četvrta dimenzija,zona nepoznata čovjeku,prostor između svjetlosti i sjenke,i naravno otamo nikad ni boda ne donosimo

Moderator/ica: vlakanje
u prvenstvenim okrsajima, od kako se igra pl, jednom smo uzeli bod pod bb, 2 puta po bod iz vrapcica, a iz trebinja nikad bobe nismo donijeliArmageddon2012 je napisao/la:nervira me jedino što nam sad slijede ovi mostarci,jedni drugi...
ta gostovanja na relaciji vrapčići-bijeli brijeg-trebinje su nam najgora...za nas je taj kraj neka četvrta dimenzija,zona nepoznata čovjeku,prostor između svjetlosti i sjenke,i naravno otamo nikad ni boda ne donosimo
Samo ga nemojte ovjeriti ko neki klubovi.Papalukas je napisao/la:Izgleda da smo sa Leotarom potpisali neki visegodisnji ugovor 3 za 3,ne mozemo ga nikako raskinuti
Ma to je i kod notara biloSamo ga nemojte ovjeriti ko neki klubovi.
Samo pametno sa tim dionicama, ništa dobro nisu donjele Hajduku.Armageddon2012 je napisao/la:nisam ja ljut na te klubove koje zoves "vjestackim",ne znam ni na koje konkretno mislis....nisu nam oni krivi za nasu nesposobnost da iskoristimo ovakav potencijal u grbu,imenu, tradiciji,navijacima i ostalim resursima..
vjerujem da ce bolji dani doci onog trenutka kad se bude znao titular,gazda,vlasnik...
ova sadasnja situacija u kojoj neko (drzava,entitet,kanton) daje pare,a nekakav olos "gazduje" tim parama bez da ulozi jednu jedinu vlastitu marku,kupuje igrace,prodaje,sefuje,zaduzuje se milione...to vise ni u jednoj sferi zivota ne postoji...neprirodno je....ulozi pa gazduj....tada ces se drugacije odnositi i prema nespososbnom okruzenju,a bogami i domacinski se ponasati prema svakoj marki.
bar u borcu je skoro izvjesno da ce se ta vlasnicka transformacija sigurno desiti do pocetka sledece sezone,dug ce se pretvoriti u akcije...vidjecemo na sta ce liciti to sve.
Armageddon2012 je napisao/la:vrapcice,bijeli brijeg i police isto nabijem na qurac!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.