FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ove Sandzaklije uvijek bili izdajnici... Potpisuj pi-cko
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Evo i ja to bas gledam plus zagrljaj Husejinovica i Cale kad je Husejinovic izasao.jurisicduska je napisao/la:Almir doda Bandoviću danas dobi aplauz cijele ekipe. Zajedništvo je naša najveća snaga uz Janjoša.
Ps. Jebote koliko mi je drago zbog Saida ne izlazim s foruma samo bih nešto pričao.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Opet ovaj glavonja o meni. Samo da ga usput i ispravim, nemam nikakve veze sa Puračićem, vidim stalno spominješ, možda ti je ženski dio porodice ispod šatora za vrijeme vašera u pomenutoj čaršiji? Šteta što tu ne zalazim. Prijavi post slobodno.FrancescoTotti je napisao/la:Hajd molim te eto reci da si ozbiljan kad ovo napises? hajde molim te eto. ti koji mjesec dana lozis raju i govoris kako imamo apsolutno najjacu ekipu, ti kojem je svaki drugi post "u meni gori zelja" ili "svi svi svi"?Majkl je napisao/la:Isto tako stoji da nema potrebe za prevelikom euforijom ni likovanjem nad nekik forumasima,ja vjerujwm da i oni vole Sarajevo,isto tako ne treba pretjerivato sa euforijom.Najkvalitetnija smo ekipa u ligi i to sam rekao na pocetku sezone,ali ne treba nikog podcjenjivati i pretjerivati u euforiji jer nam to nista nece dobro donijeti.Nastavimo sa podrskom svi ko jedan bez medjusobnih sukoba i idemo iz utakmicw u utakmicu do konacnog cilja
To ili je trolanje ili ne znam evo, ne bih da te uvrijedim...
KazesA u prethodnom postu napisaoMajkl je napisao/la:nema potrebe za prevelikom euforijom ni likovanjem nad nekik forumasima,.... hilmo aj banuj me zivota ti eto.Majkl je napisao/la:Treba tu dodati i Sioxa iz iz Puracica koji je slomio kako Saida treba otjerati itd ali vjerovat cemo da je to radio iz najbolje namjere pa necemo spominjati
- hzzavidovici
- Kontakt:
Nadam se da je Rustemović gledao tekmu da vidi kako se igra DM, Pero gospodski odradio, svaka mu čast. Iskreno mislim da ćemo Ligu 6 dočekati sa još 6 bodova, bolji smo i od ŠB i Slobode. U kupu odmoriti malo ove koji su standardni, Bojan, Novaković, Saćić, Crnkić i Ahmetović a ostalu slobodno na teren i protiv Travnika.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ahmetovic ne poznaje rijec izgubljena lopta.
Ivetic sve zivo zatvarao.
Ivetic sve zivo zatvarao.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
jok ba :)neka ga i ovakvom je kilazom opcio spolno sa levskim i pseudoradnickom klasomSarajlijica1946 je napisao/la:Guzu sad umotati u celofan i da trci. Malo jabuka u ishranu, 5 kila da skine i napraviti terminatora od njega
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
Treba reci Travniku ako ih dobijemo da im stranica na fb ne bude više sponzorirana
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Pticica mi sapnula da udaramo nogom sirokog u ligu za opstanak a da zrinja kiksa od mladosti i eto nas na prvo mjesto 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
visokohz je napisao/la:Isti sam tijurisicduska je napisao/la:Almir doda Bandoviću danas dobi aplauz cijele ekipe. Zajedništvo je naša najveća snaga uz Janjoša.
Ps. Jebote koliko mi je drago zbog Saida ne izlazim s foruma samo bih nešto pričao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ko nas je vodio kad smo izjednačili rekord zadnji put? I da, kad god neko napiše da smo izjednačili neki rekord, već iduće kolo bi to sjebali. Čini mi se da je tako bilo i za pobjede protiv lištice..
4.10.2009.
- Orangina85
- Kontakt:
Cini mi se Jovic, pa nas Travnik sjeba...koalem je napisao/la:Ko nas je vodio kad smo izjednačili rekord zadnji put? I da, kad god neko napiše da smo izjednačili neki rekord, već iduće kolo bi to sjebali. Čini mi se da je tako bilo i za pobjede protiv lištice..
Pitao je neko u koliko je kup, u 15 je tekma
Protiv lištice će biti gadnije nego u tuzli. Oni su nam tradicionalno neugodni na Hasetu. A i svakako su u belaju. Gadniji ne mogu biti. Baš treba oprezna igra. I yebo te nakve rekorde. Samo bobe su bitne sad.
Dragan Jovic.koalem je napisao/la:Ko nas je vodio kad smo izjednačili rekord zadnji put? I da, kad god neko napiše da smo izjednačili neki rekord, već iduće kolo bi to sjebali. Čini mi se da je tako bilo i za pobjede protiv lištice..
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Samo da se zahvalim Kosoricu i Nikolicu "sto su odbili Ivetica kao trecu opciju i radi mira u svlacionici izabrali Bevaba".

Divan dan danas. Cala, Ivetic, Saric, Huseinovic, trka, borba, Horde zla...
Titula iz inata aBd!!
Divan dan danas. Cala, Ivetic, Saric, Huseinovic, trka, borba, Horde zla...
Titula iz inata aBd!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ali ko bi rekao da cemo imati 8 pobjeda zaredom sa ovom ekipom.
Jos imamo dosta dosta pristojne sanse za devetu sad u srijedu a za Široki cemo vidjeti.
Mora se to zaokruziti.MortemHz je napisao/la:Ali ko bi rekao da cemo imati 8 pobjeda zaredom sa ovom ekipom.Jos imamo dosta dosta pristojne sanse za devetu sad u srijedu a za Široki cemo vidjeti.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Znaci ocekujem 1X u TuzliSabinho je napisao/la:Mora se to zaokruziti.MortemHz je napisao/la:Ali ko bi rekao da cemo imati 8 pobjeda zaredom sa ovom ekipom.Jos imamo dosta dosta pristojne sanse za devetu sad u srijedu a za Široki cemo vidjeti.
![]()
![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Do Tuzle je vec zaokruzeno.Mokes je napisao/la:Znaci ocekujem 1X u TuzliSabinho je napisao/la:Mora se to zaokruziti.MortemHz je napisao/la:Ali ko bi rekao da cemo imati 8 pobjeda zaredom sa ovom ekipom.Jos imamo dosta dosta pristojne sanse za devetu sad u srijedu a za Široki cemo vidjeti.
![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Evo posle pregledane utakmice sretan sam zbog pobjede i saida igra nista posebno cak cu reci ista ko i protiv vitezana
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Mora se to zaokruziti.MortemHz je napisao/la:Ali ko bi rekao da cemo imati 8 pobjeda zaredom sa ovom ekipom.Jos imamo dosta dosta pristojne sanse za devetu sad u srijedu a za Široki cemo vidjeti.
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.