FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2017, 01:16

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 05 mar 2017, 01:17

hilmo je napisao/la:Prije nekoliko godina je ista situacija bila isti niz, pa nas travničani spustiše na zemlju.
Ne bi imao nista protiv da se to ponovi, jer smo tad u gostima izgubili :mrgreen:

Gol sto smo tad primili je isao na dusu Bandovica ako se dobro sjecam :think:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 mar 2017, 01:18

Mokes je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Prije nekoliko godina je ista situacija bila isti niz, pa nas travničani spustiše na zemlju.
Ne bi imao nista protiv da se to ponovi, jer smo tad u gostima izgubili :mrgreen:

Gol sto smo tad primili je isao na dusu Bandovica ako se dobro sjecam :think:
Naravno, cak mislim da je Simeunovic pogodio nakon njegove nesigurne reakcije.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 05 mar 2017, 01:28

Pitar6785 je napisao/la:Evo posle pregledane utakmice sretan sam zbog pobjede i saida igra nista posebno cak cu reci ista ko i protiv vitezana
Skokni do optike Salihebegović. Nude bogat asortiman naočala za svačiji ukus.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2017, 01:30

Pitar6785 je napisao/la:Evo posle pregledane utakmice sretan sam zbog pobjede i saida igra nista posebno cak cu reci ista ko i protiv vitezana
Za prvo poluvrijeme se slazem ali za drugo i ne bas, tu smo bas dobro izgledali. Said odigrao na nivou, Sarić nikad bolje, Novaković standardno siguran itd.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 05 mar 2017, 01:51

Ima li gdje tekma da se na miru pogleda :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 05 mar 2017, 02:00

MortemHz je napisao/la:
Za prvo poluvrijeme se slazem ali za drugo i ne bas, tu smo bas dobro izgledali. Said odigrao na nivou, Sarić nikad bolje, Novaković standardno siguran itd.
Bilo je dobri trnutaka al i par igraca su se izdvajala al olimpik je mnogo losija ekipa od viteza. Igra se mora popravit posto sa ovakom igrom ce nas neko omlatit kad tad.

NAS NAJ BOLJI IGRAC JE MEHMED JANJOS

NADAM SE DA CE GUZA BIT u prvi 11 protiv travnika bar prvi 45 minuta.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 05 mar 2017, 02:05

Said i sa ovih 30% svoji mogucnosti je pokazo da je bolji od harisa d jad je na 100%

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 05 mar 2017, 02:10

Rasprava vam je bezze. Ja prvi priznajem da od Saida nisam ocekivao ama bas nista. Ali drago mi je da me demantovao. Zar nekom trebam dokazivati da mi je drago jer mi klub za koji zivim ulazi u nastavak prvenstva jaci za jednog fudbalskog genija :o
Sto se tice Travnika, Saida bi stavio od pocetka, a protiv listice bi ga cuvao na klupi, da izdominira nekih pola sata pred kraj aBd. Samo lagano, tekmu po tekmu. Cala stari vuk, sve to fino poslozi. I da, da ne zaboravim, svaka cast Iveticu na danasnjoj tekmi !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 05 mar 2017, 07:48

slika

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 05 mar 2017, 08:13

Ma yebo rekorde, samo tekma po tekma. Šteta ako Travnik bude u 15, još će i loše vrijeme biti.
SARAJEVO

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 05 mar 2017, 08:19

Dobro jutro svim normalnim ljudima koji su sretni zbog pobjede i Saidove igre i koji nisu pisali 50 postova dnevno kako nista ne valja, i namjerno kvarili atmosferu.

Daj goo, Saraj'vo, nama vise ne treba...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 mar 2017, 08:42

fico je napisao/la:Ma yebo rekorde, samo tekma po tekma. Šteta ako Travnik bude u 15, još će i loše vrijeme biti.
ma samo nulu sačuvat i onda invazija na Travnik :D golovi na strani i tako to...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 05 mar 2017, 09:11

Said ne treba da igra protiv travnika, nek duljevic pokaze vrijedi li sta makar protiv drugoligasa. Saida cuvati za Siroki da na svjezinu napravi nesto, jer ocigledno da jos nije u pravoj kondiciji.
Zadnja izmjena: pasica, dana/u 05 mar 2017, 09:18, ukupno mijenjano 1 put.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 05 mar 2017, 09:16

Fergi nije dobio ovoliko tekmi po 1:0. :mrgreen: Sto bi rekli neki strucnjaci ovo su timske pobjede. :kafa: Timovi osvajaju trofeje. :bih:

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 05 mar 2017, 09:30

E ovako sad hladne glave .... jer juce mi ona Saidova lopta ulazila u go jedno 20 sekundi .... sad kad pogledam snimak sv je brzo bilo ...al u tome je car dolaska na utakmicu ... kad strepis :)
Svi su dobro odigrali borili su se ko ekipa stvarno .... zao mi je sto Hebib nije iskoristio sanse .... a Said KAPA DOLE .... guzelja on jedva vidi se na njemu da je mrtav al kako pronadje suigrace i kako salje loptu na nogu .... STRASNOOO ... nadam se da ce naucit pojedinci puno od njega ....
Saric ostavio dusu na terenu eto on je nesto bas dobar juce bio mada nebi izostavljao ni ostale ...juce su pokazali da HOCE i to je najvaznije !
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 05 mar 2017, 09:38

HeraklitMracni je napisao/la:Pticica mi sapnula da udaramo nogom sirokog u ligu za opstanak a da zrinja kiksa od mladosti i eto nas na prvo mjesto :geek:
Mladost, kako ju je presložio HM, igra odlično. Protiv njih, pogotovo u Kaknju niko nije apsolutni favorit.
Zrinjski treba biti presretan sa bodom u subotu(ako ga uspiju izboriti).
Naše je da igramo i nastavimo sa pobjedama.
:kafa:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 mar 2017, 09:42

ultrasegamega je napisao/la:Samo da se zahvalim Kosoricu i Nikolicu "sto su odbili Ivetica kao trecu opciju i radi mira u svlacionici izabrali Bevaba". :clap: :urnebes:

Divan dan danas. Cala, Ivetic, Saric, Huseinovic, trka, borba, Horde zla...

Titula iz inata aBd!!
Oni su majstori za odabir igraca. Nesto su neki nasi pljuvali pojacanja a njih dizali,doveli su kaze ekstra igrace itd a ljudima niko od pojacanja ne igra,i ako igraju bolje da ne igraju. Zakaric dva puta deblji od Saida ne moze covjek da.potrci,Crnov ne igra,Kerla nikakav i Zeba umire na terenu 50 mu godina pojacanje za melju. Bolji Livak i Lelic od svih tih starohana,pljuvali smo transfet politiku ove godine mogu samo reci hvala bogu odlicna politika,a ne ublehe dovoditi.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 mar 2017, 09:43

Svako ko kaže da je ovo najgora poslijeratna generacija nek se sjeti one sa Zlatkovićem, Tadejevićem, Karamatićem, Melunom, Karićem, Radulovićem... ovi sad su za njih Real Madrid.
A protiv Travnika definitivno gurnut' Amera Bekića. Ne samo da mu treba pružit priliku da povrati formu, nego se drugačije igra kad je tu Amer jer više lopti ide kroz sredinu i u prostor (ne daj Bože da neko pomisli da imam nešta protiv Merse, samo u ovoj formaciji kreativci dolaze do izražaja). Tako se igralo protiv Mladosti i tad smo zabili najviše golova u jednoj tekmi ove sezone.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 mar 2017, 09:47

jurisicduska je napisao/la:Kvalitetom definitivno i bez imalo pretjerivanja i širinom mi nismo nikad bili lošiji. Ali smo najbolje vođeni i imamo 12 igrača koji mogu igrat ozbiljno lopte i nadam se da će to biti dovoljno.

Isto sam rekao hiljadu puta da mi je ovo najdraža generacija Sarajeva.
Meni je i klupa i inace ekipa jedna od boljih po svemu,samo da je jedan pravi play sve bi 200 poato bolje izgledalo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot], riki46 i 13 gostiju.