FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 13 feb 2012, 13:34

Semir bvb je napisao/la:
Delirium je napisao/la: Vidjet ćemo na kraju ko će bit jači :lol: Možda vam i Bayern pusti da ovo osvojite, kako bi zaradili šta para da vas ne moraju opet izvlačit iz krize, al što je najgluplje nadimak BVB-u je milioneri a stalno su u krizi :roll:
Bayern spasio BvB s 2 mil a mi dugovali 200 mil :?: :? :? :? Te pare nisu uopšte otišle za dugovanja BvB-a, nego na plate. Vraćene su u roku od jedne godine i to s kamatama :lol: . Još više treba da iskažeš poštovanje BvB-u jer smo prije par godina bili pred bankrotom a sad smo postali prvaci i vodeći smo u ligi uz minimalna ulaganja.
Od ponora do vrha za kratko vrijeme :arrow: to ne može svako ;) .
Krize više nema, poslujemo pozitivno :arrow: Reus ;) .
Bayern nam pustio i pustit će nam opet :lol: :lol: :lol: .

Na primitivne komentare sličnog karaktera i sadržaja više ne repliciram ;) .
Činjenica je da su iz BvB puzeći došli do Minhena i tražili da ih spasi Ulinator što je i učinio ne bitno o kojoj cifri je riječ.Za kifle niste imali a lafo se nazivaju milionerima. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 13 feb 2012, 15:17

Borussia ima nešto što Bayern nema!

Cijela Njemačka stoji iza njih i navija za njih, dok su svi protiv nas i to je njena najveća prednost. Mediji se niti ne trude tamo napraviti rusfraj već samo pišu pozitivno o njima i dižu ih u nebesa! Jebote njihova pobjeda nad jednim Kusenom se tretira koa ARBEITSIEG! Onda vam je sve jasTno! Njima sada ide kaj god da naprave, sve ih mazi i uopće nije bitno ko je u prvih 11, kak će postaviti igru jer peha nema! treba isto reći da su oni razvili ono što mi neamo a to je sustav igre i u nogometnom smislu to im je najveća snaga. timski rad u kojem svaki igrač gine za drugog i točno zna što treba raditi. Isto tak kod njih se nemorate bojati da će se pisati kako sad bez Gotzea ili kuda sa Gotzeom kad se vrati i da li je Bvb slabiji kada Gotze igra. Sve su to stvari koje BvB guraju!

Kada i kako će se njih zaustaviti, stvarno ne znam no mi moramo njih pratiti i iskoristiti svaku priliku koja će nam se pružiti jer nama će biti puno teže nego njima. Od našeg vodstva, igrača, navijača, trenera želim da se od sada uloga favorita poćne na njih prebacivati i da im se oteža što više na taj način oteža!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 13 feb 2012, 15:24

Saurman je napisao/la: Činjenica je da su iz BvB puzeći došli do Minhena i tražili da ih spasi Ulinator što je i učinio ne bitno o kojoj cifri je riječ.Za kifle niste imali a lafo se nazivaju milionerima. :lol:
Primitvno, provokatorski, glupo, neobjektivno i neinformisano ;) :arrow: tvoje opštepoznate osobine.
Svaka riječ/rečenica je površna i toliko glupa da me čudi da je ss.ba forum ovo podnio a da se ne sruši.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 13 feb 2012, 15:35

Pozz raja
Citam na sarajevo-x kako je veoma upitno da li ce doci do nastavka saradnje izmedju Bayern-a i Robbena (kako navode ugovor mu istice na ljeto). Tu se malo Franzi javio i rekao kako je Robben veoma sebican igrac te da prilikom proslavljanja gola ne ide u zagrljaj igracima nego ide prema svojoj porodici - sram ga i stid bilo; (cekam da napadnu Raul-a sto ljubi burmu, a ne grb Schalke-a...hehehhehe)
nebitno to,zanima me da li su pokrenuti uopste pregovori oko njegovog produzenja ugovora,jer ukoliko se ne produzi ugovor onda ih nabijem sve...cojk odigra 5-6 losih utakmica odmah klupa i prekid daljne suradnje
to je jedna stvar sto bi se slozio sa svojim prijateljem sa foruma HzBvB mi smo prilicno nezdrava sredina...

sad da se malo okrenem prema kupu,vidim igramo sa Glabašima,dva puta su nas dobili ove sezone kuci i u gostima,prvi put vise sretno neg spretno,ali zadnji put su nas stvarno sasuli.
ne bi bilo dobro da popusimo tu utakmicu u kupu!!!
BTW,gdje se igra utakmica?
Stern des Südens

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 13 feb 2012, 15:44

proFCB je napisao/la: BTW,gdje se igra utakmica?
na Borussia parku 21.marta u 20.30h
Agieren statt reagieren

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 feb 2012, 16:27

Semir bvb je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Činjenica je da su iz BvB puzeći došli do Minhena i tražili da ih spasi Ulinator što je i učinio ne bitno o kojoj cifri je riječ.Za kifle niste imali a lafo se nazivaju milionerima. :lol:
Primitvno, provokatorski, glupo, neobjektivno i neinformisano ;) :arrow: tvoje opštepoznate osobine.
Svaka riječ/rečenica je površna i toliko glupa da me čudi da je ss.ba forum ovo podnio a da se ne sruši.
Kad iznesem činjenice za tebe je to primitivno,provokatorski itd..Nisam te prepoznao objektivni.

Semir bvb je napisao/la:
Bayern spasio BvB s 2 mil a mi dugovali 200 mil :?: :? :? :? Te pare nisu uopšte otišle za dugovanja BvB-a, nego na plate. Vraćene su u roku od jedne godine i to s kamatama :lol: . Još više treba da iskažeš poštovanje BvB-u jer smo prije par godina bili pred bankrotom a sad smo postali prvaci i vodeći smo u ligi uz minimalna ulaganja.
Od ponora do vrha za kratko vrijeme :arrow: to ne može svako ;) .
Krize više nema, poslujemo pozitivno :arrow: Reus ;) .
Bayern nam pustio i pustit će nam opet :lol: :lol: :lol: .
Pa šta reći za Wolfsburg, uz minimlana ulaganja iz cvajte do titule prvaka Njemačke.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 13 feb 2012, 17:24

proFCB je napisao/la:Pozz raja
Citam na sarajevo-x kako je veoma upitno da li ce doci do nastavka saradnje izmedju Bayern-a i Robbena (kako navode ugovor mu istice na ljeto).
Možeš odma prelrižiti taj medij jer sama činjenica da neznaju kada mu ističe ugovor ti govori koliko su oni upoznati sa stanjem Robbena u Bayernu...i da, već je Bayern sa Robbenom pričao o o novom ugovoru ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 13 feb 2012, 19:34

Kakvo spasavanje Dortmunda cime se vi hvalite ako je sapsavanje Dortmunda posuditi 2 miliona i uz to kamatu, to znaci samo jedno a to je zaraditi...A vi zutokljunci porediti Dortmund sa Bayernom jos ste smijesni i tuzniji une znam koga vise da zalim :roll:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 feb 2012, 20:04

@ Damir_BvB

Ti svakako nemas pravo nikoga kritikovati zbog subjektivizma i primitivizma jer taj isti primitivizam ti pokazujes prilikom oslovljavanja Bayerna , a sve to nosen osjecajima , bez koristenja razuma.Mislis da su ti mnogi ljudi ovdje krivi za nekakav ban koji si dobio, a uglavnom to nije tacno. Ne znam zasto dizes toliku prasinu s tim banom kojeg spominjes u mnogim postovima, nije nikome nista bilo prilikom sedmodnevnog hladjenja , samo sto ti taj isti ban koristis u lose svrhe kako bi se "istresao" na ljudima koji to ne zasluzuju. Tako da prvo promijeni svoj sopstveni stav i onda kritiziraj druge.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 13 feb 2012, 20:17

Nego raja hoce li Sat 1 prenositi tekmu??? Zna li iko???

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 13 feb 2012, 20:38

bordo je napisao/la:Nego raja hoce li Sat 1 prenositi tekmu??? Zna li iko???
Ako misliš na utakmicu protiv Basela, hoće.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 13 feb 2012, 20:54

Hvala EFFE!!!! Na tu sam mislio naravno!!!
Jer nisam bio siguran hoce li nas prenositi ili
Leverkuzen vs Barselona!!! Hvala

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 13 feb 2012, 21:10

Pa zar nije Basel-Bayern 22.02 :?: :?: :?:
Valjda mogu obje prenositi :?
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 13 feb 2012, 21:16

Jeste 22Februara je!!! Ja se ponadao da je sad u srijedu!!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 13 feb 2012, 21:42

Bundesliga je napisao/la:@ Damir_BvB

Ti svakako nemas pravo nikoga kritikovati zbog subjektivizma i primitivizma jer taj isti primitivizam ti pokazujes prilikom oslovljavanja Bayerna , a sve to nosen osjecajima , bez koristenja razuma.Mislis da su ti mnogi ljudi ovdje krivi za nekakav ban koji si dobio, a uglavnom to nije tacno. Ne znam zasto dizes toliku prasinu s tim banom kojeg spominjes u mnogim postovima, nije nikome nista bilo prilikom sedmodnevnog hladjenja , samo sto ti taj isti ban koristis u lose svrhe kako bi se "istresao" na ljudima koji to ne zasluzuju. Tako da prvo promijeni svoj sopstveni stav i onda kritiziraj druge.
Halo Nato eufor mirotvorac gdje si bio 92 ! Decko niko ga nije kritikovao zbog primitivizma ili subjektivizma . Ocito nisi skonto o cemu se radi. Zbog ne znanja je bila kritika ! Zbog recenice Wolfsburg je malo ulagao . Zbog tog sam ga kritikovao i samo zbog tog ! Jer da tako neko kaze ko prati bundesligu halo mislim stvarno ... Ni na kog se ja ne istresam nit sam nit cu ;) ... I naravno bavarci su obrisali post monopol se sa zelenih terena podrucja bavarije prenio i na forum ss.ba ..
BvB Echte Liebe !!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 13 feb 2012, 21:50

bordo je napisao/la:Jeste 22Februara je!!! Ja se ponadao da je sad u srijedu!!!
Ja poslije skontah da ti misliš da je sad ove sedmice. A ja sam ti odgovorio za prenos, da će prenosit SAT1, a ne napomenuh da je sljedeče sedmice. :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 13 feb 2012, 22:05

Ma nema veze skontao sam legendo!!!! Prebacujem na teletekst i sve mi pokazuje da ce prenositi
Arsenal vs Milan!!! Pa pomisli sta je ovo!!! Zaboravio da nece igrati svi istu sedmicu,navikao se na stari
raspored od grupne faze!!!! Ali dobro je imace vremena i da se odmore i pripreme!!

Klare

Post Postao/la Klare » 14 feb 2012, 00:21

Nije mi jasno kakva je uvijek pobuna protiva Saurmana. :?
Kod njega nema pogrdnih riječi, niti uvreda, sasvim Ok forumaš. ;)

Inače u isti dan se igra utakmica Marsej-Inter, e sad da li je atraktivniji dvoboj Basela i Bayerna :? , kako god Kemo neće komentarisati, a Kemu volim slušati, Kemo navija za Bayern. :D

Polako počinjem gubiti nadu u Brenin povratak :( , bila je ovo odlična prilika, ali opet nesreća, nesreća prati tog Brazilca.

*Usami, mada sam u početku i rekao da neće uspjeti, sada ne može a da mi ne bude žao što priliku češće nije dobio.
Pripreme, kao i onih 10 min u kupu su pokazali da ima nešto, šta je reći, ko zna. :?

Contento se vratio nakon povrede, a još imamo Brenu početkom, te Bastia i Buytena sredinom marta.

Ide Freiburg, Basel, pa onda dvije utakmice za prekretnicu u ligi, kući naspram Rudara, pa u goste Apotekarima.
Biće teško, ali ukoliko se to riješi kako treba, titula je vrlo blizu. ;) Unatoč ligi prvaka ostatak rasporeda je dosta povoljan.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 14 feb 2012, 00:35

MICHAEL BALLACK 13

Govoreći uoči prve utakmice 1/8 finala Lige prvaka između Bayera i Barcelone, Michael Ballack je priznao da je 2004. godine dogovorio transfer u Barçu, ali da ga je blokirao Bayern Munchen.
Bivši kapiten reprezentacije Njemačke je otkrio da su Bavarci prihvatili ponudu Barcelone, ali da je transfer u 'posljednji trenutak' blokirao tada generalni direktor, a današnji predsjednik Bayerna, Uli Hoeness. "Da, šteta je što 2004. nisam mogao završiti transfer u Barcelonu. Imao sam ugovor sa klubom i odobrenje Ulija Hoenessa, ali je moj prelazak u Barçu blokiran tog ljeta", rekao je Ballack za 'El Mundo Deportivo'.
"Naravno, bio sam ljut i razočaran jer je Bayern blokirao transfer, kada je sve već bilo dogovoreno. Ponekad razmišljam šta bi bilo da sam igrao sa Messijem, Xavijem, Iniestom i ostalim Barçinim zvjezdama. Bio sam vrlo uzbuđen zbog ideje o odlasku. U 2006. godini sam kao slobodan igrač otišao u Chelsea, tako da Bayern nije dobio ni eura za mene", dodao je.
BvB Echte Liebe !!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 feb 2012, 00:38

Klare je napisao/la:Nije mi jasno kakva je uvijek pobuna protiva Saurmana. :?
Meni je jasno. 8-)
Ali sto je najbitnije, tip je i previse cool da se pali na raznorazne udarce sa strane. To ih jos vise lozi i zato Dragi ne silazi osmijeh sa lica (za razliku od nalozenih).
Nego, zajebi to :D kratko sam uletio radi ss.ba lige i rekoh da vidim sta se tipka ovdje. :mrgreen:

Ova je dobra
Damir_BvB je napisao/la:I naravno bavarci su obrisali post monopol se sa zelenih terena podrucja bavarije prenio i na forum ss.ba ..
:lol: :lol:
Ovaj djecak/covjek me odusevljava. :mrgreen:
P.S. Uuuuuuaaaaaaaa Ballack. :twisted: :D
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.