FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Armageddon2012
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Armageddon2012 » 25 sep 2013, 18:30

jedino sto zelim u ovom trenutku je da nastavimo ovaj mec kad se smiri situacija,pa i po cijenu poraza,i tako pokazemo jednoj gnjidi kako je mali.

ako uzmemo ovako tri boda,bicemo isti kao on.

to nam ne treba.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 25 sep 2013, 18:35

Armageddon2012 je napisao/la:jedino sto zelim u ovom trenutku je da nastavimo ovaj mec kad se smiri situacija,pa i po cijenu poraza,i tako pokazemo jednoj gnjidi kako je mali.

ako uzmemo ovako tri boda,bicemo isti kao on.

to nam ne treba.
gospoda iz BL, mora da se salis

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 25 sep 2013, 18:36

Nekima je rat još u glavi. Sve dok se ne zabrane ratne zastave na tribinama ova država neće naprijed... Koliki moron moraš biti i nositi na stadion ratne zastave.... omg...

Ajmo Borče uprkos dušmanima dobit ovo danas.... Borac gazi sve redom pobjeđuje.

Akbaba1987
Kontakt:

Post Postao/la Akbaba1987 » 25 sep 2013, 18:39

Kome da se dokazujemo?! Trebamo i mi uzeti 3 boda, kao i oni!
Volim Borac !

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 25 sep 2013, 19:25

Mogli su ko ljudi reći nastavljamo ili nenastavljamo, prođe mi veče u iščekivanju hoće li se odigrati do kraja....

Zar je problem isprazniti sjever i kraj priče. I ovih 20 minuta nek se odigra, jer je sportski, iako da se ovako nešto desilo u prošlom kolu u BL utakmica bi bila registrovana sa 0:3.

Sad su se i igrači ohladili oba tima, sve kako ne treba.

maraBL
Kontakt:

Post Postao/la maraBL » 25 sep 2013, 22:59

mekano 3boda :D :D :D
& & ?
FC LIVERPOOL

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 25 sep 2013, 23:37

sad navijace traze po Travniku,ne znam sta je bio razlog incidenta,stali ispred neke pekare i okršaj sa policijom imali,a prije toga kamenovani u Vogošći..

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 25 sep 2013, 23:45

bacaju ih u kaveze lavovima u travniku i sarajevu 100%
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 25 sep 2013, 23:46

Uglavnom sad znate kako je bilo Želji u Banjoj Luci prije dvije godine, sad žanjite ono što ste posijali tada i pričali razne nebuloze i izmišljotinje.

Uživam u ovome jednostavno. Znam da vas većina sad visi ovdje i čita, ali će rijetko ko replicirati. Valjda se nađe neko pošten.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 26 sep 2013, 00:13

@Tranquerista
e svaka ti cast kad si im to pomenuo.
sta je trebalo...izaci na teren nakon sto su se igraci istusirali i opet poceti igrati, a da ne spominjem to sto su isti navijaci jos uvijek tu, samo usli na drugu tribinu.
da ne vrijedjam sada grubim rijecima, jasno je ko dan...

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 26 sep 2013, 00:14

Trequartista je napisao/la:Uglavnom sad znate kako je bilo Želji u Banjoj Luci prije dvije godine, sad žanjite ono što ste posijali tada i pričali razne nebuloze i izmišljotinje.

Uživam u ovome jednostavno. Znam da vas većina sad visi ovdje i čita, ali će rijetko ko replicirati. Valjda se nađe neko pošten.
dobro,igracima zelje ai igracima Borca se nista nije dogodilo. srecom...
i epilog onda treba da bude isti jer je zatrazeno da se stadion isprazni i to je ucinjeno u roku 15 minuta,ali utakmica u bl ipak nije nastavljena i registrovana je kako je registrovana.

meni samo nije jasno ZASTO je ovo uradjeno veceras kad je evidentno da se oko fks desavaju pozitivne stvari?!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 26 sep 2013, 00:22

Na stranu što mrzim sarajvo, ali ja apsolutno podržavam Borac i njegove igrače u svemu ovome i zato što nisu izašli na teren.

Ja sam gledao na Grbavici šampiona pa zato ne znam šta se tačno dešavalo na Hadisonu, ali eto ako tribina nije ispražnjena nakon 15 minuta tu su pravila jasna, 0:3 i kraj priče.

Poznavajući pitare uskoro će krenuti priča kako su se inflatirali mrzitelji njihovog kluba, opće je poznato da njih svi mrze i da su oni sami protiv svih, tj. nek' crknu dušmani. :lol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 sep 2013, 00:30

Trequartista je napisao/la:Na stranu što mrzim sarajvo, ali ja apsolutno podržavam Borac i njegove igrače u svemu ovome i zato što nisu izašli na teren.

Ja sam gledao na Grbavici šampiona pa zato ne znam šta se tačno dešavalo na Hadisonu, ali eto ako tribina nije ispražnjena nakon 15 minuta tu su pravila jasna, 0:3 i kraj priče.

Poznavajući pitare uskoro će krenuti priča kako su se inflatirali mrzitelji njihovog kluba, opće je poznato da njih svi mrze i da su oni sami protiv svih, tj. nek' crknu dušmani. :lol:
nije ispeaznjena zato sto su zakljucali tribine dok lesinare ne izvedu s stadiona i tek onda su pustili i domace navijace da izsdju .a ovo je bruka sta se desilo 4 balavca uletila na teren i sve pokvarise .vecina ljudi s tribine nije ni pomislila da udje cak sta vise sprjecavali su ulazak .

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 26 sep 2013, 00:30

Trequartista je napisao/la:
A koje je to pravilo koje kaže da se tribina mora isprazniti u roku od 15 minuta ? Pošto vidim da znaš i da je jasno ?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 sep 2013, 00:33

A što su uopšte ulazili na teren ? Đe tu logika :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 26 sep 2013, 00:34

Fudbalsko pravilo. :lol:

Posljednji primjet je susret između Bešiktaša i Galatasaraya od prije nekoliko dana. :mrgreen:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 sep 2013, 00:36

Nema se sta pricat ne bi ni ja izaso na teren,ne samo zbog sigurnosti sto bi izlazio i borio se za 3 boda kad znam da cu ih dobit ako ostanem u slvacionici tako da... A sto se tice vasih navijaca sto rece neko gore"kako posijes,tako i zanjes" tako ce i njima bit ,ovo je sve uvod jednom samo jednom i oni i ultrasi kad naidju kud nisu trebali to ce bit ujedno i gasenje grupe,jer sto je previse previse je,nema sta nisu pogazili popljuvali,nema gdje nisu problem napravili,nema sta nisu pokusali pogotovo nama (tm),zato ...
=\_1921_/=

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 26 sep 2013, 00:38

Trequartista je napisao/la:Fudbalsko pravilo. :lol:

Posljednji primjet je susret između Bešiktaša i Galatasaraya od prije nekoliko dana. :mrgreen:
Osnovno pravilo je to da postoje službena lica koja u svim situacijama koje se dese u, na i oko terena, donose konačnu odluku da li postoje uslovi za odigravanje prvenstvene utakmice. Padao snijeg, baklje, topovski udari uletio jedan navijač ili njih 12000 ako oni međusobno jednoglasno procijene da su stvoreni uslovi za odigravanje utakmice ili nastavak uzrokovan bilo kojom vrstom prekida onda se i igra. Tačka

Pritom moraš da znaš da je ono što se desilo u Turskoj mačji kašalj za ovo na Koševu
[youtube][/youtube]
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 26 sep 2013, 00:43

@hearts

A hajd sad kad si to sve fino napisao potraži i koliki je vremenski rok da službena lica donesu odluku da li postoje uslovi za nastavak odigravanja utakmice.

Postoji i vjerovatnoća da utakmica bude registrovana rezultatom 0:0 jer se odigralo dvije trećine utakmice.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 26 sep 2013, 00:47

Trequartista je napisao/la:@hearts

A hajd sad kad si to sve fino napisao potraži i koliki je vremenski rok da službena lica donesu odluku da li postoje uslovi za nastavak odigravanja utakmice.

Postoji i vjerovatnoća da utakmica bude registrovana rezultatom 0:0 jer se odigralo dvije trećine utakmice.
ja sam tebe pitao koje je to pravilo očekujući neki odgovor po kojem pravilniku članu itd Ja sam ti rekao kako stvari stoje. Jedino ako u tvom pravilniku nisu službena lica mjerodavna za određivanje da li postoje uslovi ili ne onda poštujem
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.