Najbolji stranci koji su dolazili u BL kroz povijest su bili igrači tipa Simonsen, Keegan ili Robben, a ti mantraš o tome zašto Messi ili Neymar nisu u Borussiji.
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
-
KayserSose
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Tebi nije jasno zašto Messi i Neymar nisu u Borussiji nego u Barceloni??? 
Najbolji stranci koji su dolazili u BL kroz povijest su bili igrači tipa Simonsen, Keegan ili Robben, a ti mantraš o tome zašto Messi ili Neymar nisu u Borussiji.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
KayserSose je napisao/la:Raphael Guerreiro has revealed that he rejected the chance to join Barcelona in favour of a move to Borussia Dortmund.
Barcelona were reportedly keen to lure the wing-back away from Lorient ahead of the 2016-17 campaign.
However, Guerreiro opted for a move to the Bundesliga as he felt there would be more first-team opportunities at Signal Iduna Park.
"It was a very difficult decision to say no to Barcelona," the Portugal international told Canal+.
"But there came a moment where I had to make a decision and Borussia Dortmund's offer convinced me the most.
Lažove iskompleksirani.
Razlog vrlo jednostavan, u BvB je imao veće šanse za igru i upao je odmah u prvih 11, dok bi u Barceloni vjerovatno završio u B - timu ili negdje na posudbi po Granada,Gijon i sl.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:KayserSose je napisao/la:Raphael Guerreiro has revealed that he rejected the chance to join Barcelona in favour of a move to Borussia Dortmund.
Lažove iskompleksirani.
Razlog vrlo jednostavan, u BvB je imao veće šanse za igru i upao je odmah u prvih 11, dok bi u Barceloni vjerovatno završio u B - timu ili negdje na posudbi po Granada,Gijon i sl.
Hvala što si manijaku objasnio zašto je Guerero u BVB, a Messi, Neymar, Lewat, Gundogan i ostali u nekim mnogo većim klubovima od razvojnog BVB
-
KayserSose
- Kontakt:
Za boldano - No shit Shitlock; pogledaj dolje boldano i uvećano. Ostatak je tvoja projekcija uvjetovana činjenicom da je Rafa igrač BVB-a. Moje je mišljenje da bi on baš pasao Barci jer je odličan ofanzivac, a Jordi Alba je već dosegao svoj zenit i teško da će postajati bolji.Saurman je napisao/la: Razlog vrlo jednostavan, u BvB je imao veće šanse za igru i upao je odmah u prvih 11, dok bi u Barceloni vjerovatno završio u B - timu ili negdje na posudbi po Granada,Gijon i sl.
Raphael Guerreiro has revealed that he rejected the chance to join Barcelona in favour of a move to Borussia Dortmund.
Barcelona were reportedly keen to lure the wing-back away from Lorient ahead of the 2016-17 campaign.
However, Guerreiro opted for a move to the Bundesliga as he felt there would be more first-team opportunities at Signal Iduna Park.
"It was a very difficult decision to say no to Barcelona," the Portugal international told Canal+.
"But there came a moment where I had to make a decision and Borussia Dortmund's offer convinced me the most.
Ti si sinko žešći pacijent. Ti imputiraš da bi BVB trebao dovoditi Neymara i "razočaran" si jer se dovode igrači tipa Rafa ili Juda, a onda imputiraš da je meni nejasno zašto je Neymar u Barci a ne Dortmundu.opel je napisao/la:Samo je par klubova koji mogu kupiti igrača od BVB, s tim što BVB ne može kupiti Ter Stegena od BMG, ni Firminha od Hoffe, ni KDB od Wolfsburga, ne može dovesti nikoga za koga je zainteresovan Bayern, Barca, Real, Juventus,Liverpul, MU, MC, Čelzi, Arsenal, PSG, pa i Atletiko, ja ih eto nabrojah 11 i šta da dalje polemišemo. To je realno tako iz hiljadu razloga i zato se dovode otpaci Reala, Barce, Čelzija, MU, plus potencijali, pa šta bude. BVB je 2012 i 2013 dostigla svoj vrhunac i sad je tu gdje je, dalje od ovoga teško da može, dok se ne nađe neki novi Humels, Gundogan i Lewat, a usput se postojeći kvalitet sačuva.
Zamolio bih administratora da reaguje na ovakve kvalifikacije, da ne kažem vrijeđanje.
-
KayserSose
- Kontakt:
kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
Cry me a river.
Cry me a river.
- Desperado09
- Kontakt:
Subotić i Durm počeli sa treninzima, a kako se čini po slikama odmah sa timom treniraju. Čini mi se još je samo Bender van stroja.
P.S.
Što se tiče rasprave apsolutno sam uz Kaysera.
P.S.
The Education of Christian Pulisic: Inside the Dortmund, USA rising star's rapid growth
&
Das American: Christian Pulisic's Spectacular Rise
&
Das American: Christian Pulisic's Spectacular Rise
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Svaka ti čast, pogotovo kad se radi o nekome ko me naziva iskompleksiranim lažljivcem, psihopatom i tome slično. Šta bi bilo da sam negirao genocid u Srebrenici ili ga pretukao u nekom logoru kad zbog fudbalskih tema pokazuje tolku bahatost,nekulturu i bezobrazluk. Nisi ni ti ništa bolji od njega, dobar ti je nick, otpadnik i ništa više.Desperado09 je napisao/la:
P.S.
-
KayserSose
- Kontakt:
Ti imaš ozbiljnih problema.
Navodno smo u fajtu s Kloppom za iranskog Messija Serdara Azmouna.
Juda kmeči za medije kako nema "nekadašnjeg Goetzea." Mislim da bi on sa oporavkom svih mogao doživjeti deja vu iz Minkena. Hipotetski kad bi svi bili zdravi, ne znam kako bi on konkurirao Reusu, Surli, Dembi, Pukisicu, Castru i Rafi.
Navodno smo u fajtu s Kloppom za iranskog Messija Serdara Azmouna.
Juda kmeči za medije kako nema "nekadašnjeg Goetzea." Mislim da bi on sa oporavkom svih mogao doživjeti deja vu iz Minkena. Hipotetski kad bi svi bili zdravi, ne znam kako bi on konkurirao Reusu, Surli, Dembi, Pukisicu, Castru i Rafi.
Znači Gece je još jedan od dokaza kako BVB uzima otpatke Bayerna, Barce, Reala i MU, samo što ovaj prethodni post nije pljuvanje kluba i uprave. Da je budala svjesna da je budala, ne bi bila to što jeste.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Nažalost on je gotov igrač. Ne vjerujem da će uspjeti preći preko mentalne barijere uzrokovane stalnim povredama pogotovo uzevši u obzir ''westbrookovski'' stil igre. Šteta, uživanje je bilo gledati ga na 100% svojih mogućnosti.
-
KayserSose
- Kontakt:
Ostaje nada da će bromance oživjeti i njega i Judu. 
I dalje se nadam da ćemo ga gledati na barem 70% njegovih sposobnosti ali te povrede skupo koštaju. Motiva mu sigurno neće nedostajati ali jedino preostaje nadati se da će savladati tu prepreku.
- Feldmarschall
- Kontakt:
I takav je igrač viška protiv većine protivnika, ali potpuno spreman je svjetska klasa.
Hocel Bolt biti spreman do derbija?

- Desperado09
- Kontakt:
Reus u subotu u kadru za meč. Normalno neće biti starter, ali napokon smo dočekali dan da bude na raspolaganju. Osim njega i Schmele je spreman tako da ćemo izvesti poprilično jak sastav i pokušati nanijeti Bauernu 250-ti gostujući poraz u ligi.
Moguć sastav po mom mišljenju: Burki - Piszczek, Sokratis, Bartra, Schmelzer - Weigl - Schurrle, Castro, Gotze (Guerreiro), Dembele - Auba
Moguć sastav po mom mišljenju: Burki - Piszczek, Sokratis, Bartra, Schmelzer - Weigl - Schurrle, Castro, Gotze (Guerreiro), Dembele - Auba
-
KayserSose
- Kontakt:
ESPN je objavio liste najboljih 10 igrača po svakoj poziciji. Od naših Reus je stavljen na 1. mjesto među krilima, Auba je 8. među golgeterima, Guerreiro je 4. među lijevim bekovima, a Pisz 6. među desnim bekovima. Od bivših nam igrača, Lewat je 3. među golgeterima, a Dummels 6. među stoperima. Klopp je 3. među trenerima.
Nece Reus igrati...vjerovatno ni Guerreiro. Za Reusa mi je i bolje,nije ovo utakmica u kojoj se trebas vratiti poslije 6 mjeseci neigranja.
Nije kazu u formi...uzeo ga Auba na 100 m.autogol je napisao/la:Hocel Bolt biti spreman do derbija?![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.