FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Format
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Format » 26 dec 2015, 23:41

**** te i Bekricu je Zeljo najdrazi klub a sad bi u Nigeriji igro prije nego u Zelji samo nek je 500e vise mjesecno

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 26 dec 2015, 23:53

zeljocity je napisao/la:Ibricic ce u Hajduku zaraditi novce koje kod nas barem sad za sad ne moze ni sanjat. Znaci govorimo o ciframa 100.000 eura ili vise, a kod nas toga nema i prema tome ne treba da cudi njegov flert sa Hajdukom + sto je i prije imao samo rijeci hvale za Hajduk tako da vberujem da mu je Hajduk mozda i najdrazi klub i ja mu ne zamjeram.
Hm....ako bi ja stavljao na vagu, prije ove dvojice gore pomenutih,uz dužno poštovanje spram oba,ja bih birao ŠVEDA.
Ako se možda pitate zašto - pa za godinu ili dvije biće bolji od obojice,po mom skromnom mišljenju.

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 26 dec 2015, 23:53

Format je napisao/la:Pa sto mi vazda moramo biti zadnja opcija sta je to Hajduk Bayern u pm

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ma i ovaj je portal relevantan u materinu sigurno kao onaj baza bez poraza ba **** on portala samo trazi exluzive za klik vise zato cekajmo 11.1 i pocetak priprema i vidjeti cemo dokle smo dosli.nadam se da cemo opet imati PLAVO PROLJECE :thumbup:
51%--------49%

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 26 dec 2015, 23:55

Od sad uz Grbavicu puštamo i Tchu Tcha Tcha i Balada od Gustavo Lime!
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 27 dec 2015, 00:01

Trebamo biti realni kad je Ibricic u pitanju.
Nikad igrac sa takvim CV nije igrao u ovoj ligi. A CV je ono sto kompetitivno govori o igracu.Jeste manje igrao u posljednjih pola godine,ali je pred njim jos bar 2,3 godine ozbiljnog nogometa. I on je svakako vrlo ozbiljan nogometas.
Cinjenica je da su nasi iskazali interesovanje spram tog igraca. Razgovaralo se,neke preliminarne cifre su razmijenjene. Koliko ja znam on je korektan u toj prici i nije podgrijavao atmosferu nerealnim i populistickim izjavama spram Zelje.Legitimno je da kaze da je uvijek spreman za Hajduk. To je njegov klub,tu se afirmisao,tu je postao igrac,navijaci su ga izuzetno voljeli... Nasi se ponasaju tako da daju do znanja kako ga cijene ali da u isto vrijeme on nije jedno od ciljanih i nuznih pojacanja.On bi u ovoj situaciji dosao kao bonus.Mozda kao mala satisfakcija navijacima za predhodne propuste koje su uprava i struka radili oko dovodjenja igraca. Druga stvar,eventualno dovodjenje Ibricica imalo bi i simbolicko znacenje u smislu da bi to govorilo da klub ima potentnu i uravnotezenu finansijsku situaciju. I mi bi trebali ovu situaciju ovako gledati i ne optercivati se previse Ibricicem.Ako dodje super,ako ne dodje nije problem.
Nama su sad prijeko potrebni jedan dobar def veznjak i jedan dobar napadac. I mogli bi reci da u nastavak prvenstva ulazimo pojacani u odnosu na jesenji dio.

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 27 dec 2015, 00:13

FKZ1921 je napisao/la:Trebamo biti realni kad je Ibricic u pitanju.
Nikad igrac sa takvim CV nije igrao u ovoj ligi. A CV je ono sto kompetitivno govori o igracu.Jeste manje igrao u posljednjih pola godine,ali je pred njim jos bar 2,3 godine ozbiljnog nogometa. I on je svakako vrlo ozbiljan nogometas.
Cinjenica je da su nasi iskazali interesovanje spram tog igraca. Razgovaralo se,neke preliminarne cifre su razmijenjene. Koliko ja znam on je korektan u toj prici i nije podgrijavao atmosferu nerealnim i populistickim izjavama spram Zelje.Legitimno je da kaze da je uvijek spreman za Hajduk. To je njegov klub,tu se afirmisao,tu je postao igrac,navijaci su ga izuzetno voljeli... Nasi se ponasaju tako da daju do znanja kako ga cijene ali da u isto vrijeme on nije jedno od ciljanih i nuznih pojacanja.On bi u ovoj situaciji dosao kao bonus.Mozda kao mala satisfakcija navijacima za predhodne propuste koje su uprava i struka radili oko dovodjenja igraca. Druga stvar,eventualno dovodjenje Ibricica imalo bi i simbolicko znacenje u smislu da bi to govorilo da klub ima potentnu i uravnotezenu finansijsku situaciju. I mi bi trebali ovu situaciju ovako gledati i ne optercivati se previse Ibricicem.Ako dodje super,ako ne dodje nije problem.
Nama su sad prijeko potrebni jedan dobar def veznjak i jedan dobar napadac. I mogli bi reci da u nastavak prvenstva ulazimo pojacani u odnosu na jesenji dio.
:thumbup: od A do Ž
51%--------49%

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 27 dec 2015, 00:14

prisutanod1964 je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Ibricic ce u Hajduku zaraditi novce koje kod nas barem sad za sad ne moze ni sanjat. Znaci govorimo o ciframa 100.000 eura ili vise, a kod nas toga nema i prema tome ne treba da cudi njegov flert sa Hajdukom + sto je i prije imao samo rijeci hvale za Hajduk tako da vberujem da mu je Hajduk mozda i najdrazi klub i ja mu ne zamjeram.
Hm....ako bi ja stavljao na vagu, prije ove dvojice gore pomenutih,uz dužno poštovanje spram oba,ja bih birao ŠVEDA.
Ako se možda pitate zašto - pa za godinu ili dvije biće bolji od obojice,po mom skromnom mišljenju.

Pa ne znam bas, mi trebamo izborit Evropu da nebi bilo velike ekonomske rupe u klubu za narednu sezonu i mislim da bi Ibricic tu bolje dosao barem sad trenutno.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 dec 2015, 00:19

Ibro bi bas bio bonus neko ko bi doveo najmanje 1000 ljudi vise na tekmu protiv SB. Koliko ja vidim fkz1921 je malo spustio loptu kad je on u pitanju iako mi rekose da je to malo ozbiljnije ali i treba tako,ako dodje on je fakat giga pojacanje kao kad su maleni doveli Benku.

Kad sam vec kod njih yebem im ja klub lad na turniru najvece legende posalju smijuriju od ekipe,ja bih se ubio da mi igramo za Katalinskog sa djecom ali o tom po tom...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 27 dec 2015, 00:24

ma svi nasi mediji govore da je veoma blizu to ne znaci da je nas 100% nas igrac moze biti(nedo Bog)da se ne dogovori neka sitnica i da sve propadne,zato valja cekati pocetak priprema i grickati nokte i pratiti portale citati novine i iscekivati vijesti sa zvanicnog sitea.

a anamo one nemojte spominjati ovdje ima tema za njih.
51%--------49%

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 27 dec 2015, 00:32

FKZ1921 je napisao/la:Trebamo biti realni kad je Ibricic u pitanju.
za def.veznog i špica se slažem,ali bi nam i desetka legla ko budali šamar,ako on ne dođe zaganjat bekriju ili nekog drugog

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 27 dec 2015, 00:44

Realno svi mi bi bili sretni kad bi on dosao. Tako prije par dana svako je pricao kako je Ibra strasan igrac, kako bi doveo ljude na tribinu i tako to. Sad kao osudjujete ga zbog tog sto je rekao da je njemu Hajduk prvi. Tako imaju igraci kojima je Zeljo prvi i prvo ce razmatrati opciju da ode tamo. U drugi klub ga moze okrenuti jedino neka bolja ponuda, a mi nismo trenutno u situaciji da mu damo vise od Hajduka. Ali sve ovo je ne bitno, on ako nama dodje valjat ce stoposto. Ne treba sad pisati kako je on los, kako se ne bi trudio, a do neki dan kako rekoh, svima je srce zaigralo pri pomisli da ce IBricic igrati u Zelji.
Moje misljenje je da bi nam on donio mnogo vise nego sto bi nam nastetio. Jer on i nije toliko star, a o njegovom kvalitetu je suvisno pricati.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 27 dec 2015, 01:53

djedovic01 je napisao/la:Realno svi mi bi bili sretni kad bi on dosao. Tako prije par dana svako je pricao kako je Ibra strasan igrac, kako bi doveo ljude na tribinu i tako to. Sad kao osudjujete ga zbog tog sto je rekao da je njemu Hajduk prvi. Tako imaju igraci kojima je Zeljo prvi i prvo ce razmatrati opciju da ode tamo. U drugi klub ga moze okrenuti jedino neka bolja ponuda, a mi nismo trenutno u situaciji da mu damo vise od Hajduka. Ali sve ovo je ne bitno, on ako nama dodje valjat ce stoposto. Ne treba sad pisati kako je on los, kako se ne bi trudio, a do neki dan kako rekoh, svima je srce zaigralo pri pomisli da ce IBricic igrati u Zelji.
Moje misljenje je da bi nam on donio mnogo vise nego sto bi nam nastetio. Jer on i nije toliko star, a o njegovom kvalitetu je suvisno pricati.
Hajduk je klub koji je stvorio igraca od njega velikog kalibra i svaka mu cast na tome sto je zahvalan tom klubu, takvi treba da su svi igraci prema klubu koji je od njih napravio imena, tako da sa te strane nema problema e sad vidjet cemo sta ce se desiti ako dodje ogroman plus za nas, a ako ne dodje nikom nista bar smo konkretno pokusali. Mislim da bi trebali malo vise oko ovih drugih igraca koji su pred potpisom malo o njihovom cv-u i slicno, a sa ibricicem sta bude ako dodje bice super
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 27 dec 2015, 02:10

Samo kad su naše legende u pitanju onda doci sa ozbiljnim sastavom. Ovo ostalo pokupiti djecu sa ulice i poslati. Ionako jedva čekaju. Povrijedi nam se jedan od glavnih igrača. I ovako nam trebao 1 napadača, sad nam trebaju 2. Mailsona skloniti sa turnira treba još da i njega slome.

PlaveBeretke
Kontakt:

Post Postao/la PlaveBeretke » 27 dec 2015, 08:04

Joj ligata ligata uzmem ko čovjek Oslobođenje uz kafu da čitam i ovakve gluposti napises. Katastrofa :sick: :oops: :crazy: :puke:

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 27 dec 2015, 08:48

Sta je sa Dzenisom zna li se ??
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

ChWilla
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 27 dec 2015, 09:41

MrRiccoli je napisao/la:
djedovic01 je napisao/la:Realno svi mi bi bili sretni kad bi on dosao. Tako prije par dana svako je pricao kako je Ibra strasan igrac, kako bi doveo ljude na tribinu i tako to. Sad kao osudjujete ga zbog tog sto je rekao da je njemu Hajduk prvi. Tako imaju igraci kojima je Zeljo prvi i prvo ce razmatrati opciju da ode tamo. U drugi klub ga moze okrenuti jedino neka bolja ponuda, a mi nismo trenutno u situaciji da mu damo vise od Hajduka. Ali sve ovo je ne bitno, on ako nama dodje valjat ce stoposto. Ne treba sad pisati kako je on los, kako se ne bi trudio, a do neki dan kako rekoh, svima je srce zaigralo pri pomisli da ce IBricic igrati u Zelji.
Hajduk je klub koji je stvorio igraca od njega velikog kalibra i svaka mu cast na tome sto je zahvalan tom klubu, takvi treba da su svi igraci prema klubu koji je od njih napravio imena, tako da sa te strane nema problema e sad vidjet cemo sta ce se desiti ako dodje ogroman plus za nas, a ako ne dodje nikom nista bar smo konkretno pokusali. Mislim da bi trebali malo vise oko ovih drugih igraca koji su pred potpisom malo o njihovom cv-u i slicno, a sa ibricicem sta bude ako dodje bice super
i ipak i dalje klub i sredina mnogo, mnogo većih finansijskih mogućnosti nego iko u nas.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 27 dec 2015, 09:43

PlaveBeretke je napisao/la:Joj ligata ligata uzmem ko čovjek Oslobođenje uz kafu da čitam i ovakve gluposti napises. Katastrofa :sick: :oops: :crazy: :puke:
Šta je, to opet nešto sr.ao?

MosaLjoze1921
Kontakt:

Post Postao/la MosaLjoze1921 » 27 dec 2015, 09:56

Ima li stream za tekmu protiv Mladosti ? :D

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 27 dec 2015, 09:58

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 27 dec 2015, 10:04

carsijaba je napisao/la:
PlaveBeretke je napisao/la:Joj ligata ligata uzmem ko čovjek Oslobođenje uz kafu da čitam i ovakve gluposti napises. Katastrofa :sick: :oops: :crazy: :puke:
Šta je, to opet nešto sr.ao?
http://www.****/sport/nogome ... a-i-kokota

Vala od naslova dalje ne idi, nema potrebe :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Bing [Bot] i 14 gostiju.