Nije to taj tekst riječ je o današnjem oslobodjenju vezano za Stanića. Na poslu sam pa nemam vremena da slikam ako neko može nek postavi članak. Ligata je fujjjjj....Virtu4l je napisao/la:Nije to rasprava, problem je što se vi u startu kritični kad vidite da je on nešto napisao. Evo, ponovo sam pročitao tekst i nema ništa loše u njemu. Ibričić bi bio pojačanje i vjerovatno Bogičević, ostali su mačak u vreći, a samo ih forumski stručnjaci u startu proglašavaju pojačanjima, bez obzira što smo se mnogo puta opekli na tim veličinama od igrača.DR.HOUSE je napisao/la:neka hajde necu se ja sa tobom raspravljati nek je tebi ljigeti upravu
Šta bi te zadovoljilo? Da je napisao da su svih šest igrača vrhunska pojačanja i da će nam donijeti plavo proljeće? Spustite se malo na zemlju i pokušajte dotaći realnost.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
PlaveBeretke
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
douglas costa i tiago farias, jao jao 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Psajdak je napisao/la:Pozdrav braćo !
- Jaozinho22
- Kontakt:
Milane jesil to ti ?Psajdak je napisao/la:Pozdrav braćo !
Pozz majstorev,falio si.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Opstina izdvojila 200.000 KM iz budzeta za 2016 godinu za izradu projekta stadiona Grbavica i nakon toga ce se definitivno znati koliko ce izgradnja stadiona kostati. Izdvojena su i sredstva za postavlja je reflektora i promjenu vjestacke trave na pomocnom terenu
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Ovo je dobra vijest pravoMrRiccoli je napisao/la:Opstina izdvojila 200.000 KM iz budzeta za 2016 godinu za izradu projekta stadiona Grbavica i nakon toga ce se definitivno znati koliko ce izgradnja stadiona kostati. Izdvojena su i sredstva za postavlja je reflektora i promjenu vjestacke trave na pomocnom terenu
Ne vjeruj Koldzi, ni kad poklone nosi !
Stara bušmanska inače..
Stara bušmanska inače..
Ajzea je forumaš godine !
Dzenis je ok. Samo udarac.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Dobro je,treba ga malo stesat sad na pripremama i bit će to onaj pravi Dženis 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Djon obrazDooVe je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/opcina ... /151227041
- kenan_tm87
- Kontakt:
Blize se izbori. Kakvo sad ulaganje od tih 200.000 KM, kad je vec receno na press konferenciji da je taj dio zavrsen. Potrebno je promijeniti namjenu zemljista u regulacionim, prostornim planovima, kako to vec ide.
Zadnja izmjena: kenan_tm87, dana/u 27 dec 2015, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA ZELJO
- storm_raider
- Kontakt:
Ti pseto uz nogu i mirna da si.cadillac je napisao/la:Sjedi na alipašinom i šuti
Sport je lijek za tijelo i duh.
FKZ1921 je napisao/la:Dzenis je ok. Samo udarac.
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Jeste sve to potrebno ali ja mislim da se prvo mora uraditi izvedbeni projekat pa da se onda ganjaju te dozvole i izmjene.. Taj izvedbeni projekat je poprilicno skup.. Ono sto smo vidjeli je samo idejni projekat.. Mozda ide i drugacije, nisam siguran..kenan_tm87 je napisao/la:Blize se izbori. Kakvo sad ulaganje od tih 200.000 KM, kad je vec receno na press konferenciji da je taj dio zavrsen. Potrebno je promijeniti namjenu zemljista u regulacionim, prostornim planovima, kako to vec ide.
BUDI ŽELJO !!!
Kad budu izbori ko bude glasao za Koldžu, taj je najveci neprijatelj našeg kluba. U sportsku dvoranu na Grbavici je uloženo skoro 9 miliona a za fudbalski klub općina izdvaja 200 hiljada 
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
pa zar je 2016.godina izborna godina??DooVe je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/opcina ... /151227041
51%--------49%
pa ovo je za izradu projekta, ne za izgradnju stadiona.Brkoo je napisao/la:Kad budu izbori ko bude glasao za Koldžu, taj je najveci neprijatelj našeg kluba. U sportsku dvoranu na Grbavici je uloženo skoro 9 miliona a za fudbalski klub općina izdvaja 200 hiljada
ps. je li danas igramo za trece mjesto na ovom turniru ? zna li neko u koliko sati ?
edit: pronasao sam info. Igramo u pola 5 protiv slavije za 3. mjesto.
Zadnja izmjena: ZZtop10, dana/u 27 dec 2015, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Govorim generalno za Koldžu, jer je vec par puta sjebao gradnju stadiona..ZZtop10 je napisao/la:pa ovo je za izradu projekta, ne za izgradnju stadiona.Brkoo je napisao/la:Kad budu izbori ko bude glasao za Koldžu, taj je najveci neprijatelj našeg kluba. U sportsku dvoranu na Grbavici je uloženo skoro 9 miliona a za fudbalski klub općina izdvaja 200 hiljada
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Aleksandar Kosorić!
Aleksandar Kosorić!
Dobit ce glasove kako god okrenes, samo zasto sto bez njega stadion se nece izgradit da sutra dođe investitor sa 100. miliona € !Brkoo je napisao/la:Kad budu izbori ko bude glasao za Koldžu, taj je najveci neprijatelj našeg kluba.
Prvo ce za njega glasati njegovi jarani i ovi podanici sto preko njega imaju dobit i interes, a također vrlo jednostavno zavisimo od njega - jer nas bez problema moze blokirati po pitanju stadiona, a nije mu prvi put da to radi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.