FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bolje i ovaj nego trenerska neznalica koja derbi počinje s Kyeremehom na lijevom beku i Butićem u prvih 11.
Od njega je bolji i Ahmet Hadzija iz Stupcanice !

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Odavno neko nije vise gluposti napisao. Znaci prije rata bio jedan klub a poslije rata drugi. Ovo poslije rata bezveze mi idemo na utakmiceHeavyBassBlues je napisao/la: ↑29 sep 2025, 17:14Rijetko čitam, a pišem jos rijeđe, ali ovo je presijek stanja u nekadasnjem klubu - informacije sa dženaze. To je taj nivo. Nj manje, ni više. Sarajevo je tačno tamo gdje treba biti.KarloIvandic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 16:24Danas je bila jedna dzenaza i husref je bio. Ko god ga je pitao razlog rekao je uzasna fizicka sprema. Nije mogao nikako podici je.
Ja sam odrasla i ostvarena osoba i odavno mi fudbal nije više od puke razonode. Ali, eto, čovjek s godinama, poznanstvima, iskustvom... podigne malo i ljestvicu zadovoljstva, pa ga ne mogu uveseljavati raznorazna vrijeđanja inteligencije, nego sebi trazi ugodniju zabavu u skladu sa svojim statusom, inteligencijom i slično.
Neko je davno ovdje napisao, a bio je u pravu, da je FK Sarajevo poginuo u ratu. To je tacno. Ovaj klub koji trenutno nosi ime i onaj predratni nemaju ništa zajedničko.
Ja se pokusavam natjerati navijati za ovo godinama, ali nikako mi ne ide
Mislio sam da je do mene, ali sam se uvjerio da ipak nije. Slagao bih kad bih rekao da mi je zao zbog toga. Ne mogu Mirvic, Musemic, Hosic i ostali biti Sarajevo, a da to istovremeno budem i ja. Ja nisam to Sarajevo s kojim se oni sramote i brukaju kako u inozemstvu, tako i u tuzemstvu. Sve ovo sto se desava je logicna posljedica neznanja, bahatluka, bezobrazluka, pa i kriminala na koje ja vise nemam snage zatvarati oci i praviti se da ne vidim samo zato sto navijam za Sarajevo. Volio bih ja klub kad bi klub barem malo volio mene. Ali klub me ne voli, pa ni ja ne osjecam nikavu nit obavezu, nit emociju prema njemu. A htio sam, bogami.
Nemojte se pozivati na neku istoriju, jer vi nemate nista sa njom. Klub za koji vi navijate nastao je 1995. Taj se klub nimalo ne razlikuje od bilo kojeg u ovoj ligi. Obiljezile su ga raznorazne malverzacije, marifetluci isto kao i bilo koji drugi klub u ovom gownetu sto se naziva bh liga. Ali, kakva drzava - takva i liga. Opet cu reći, takav klub ne moze biti moj klub.
Samo vi i dalje pravite legende, heroje i babuke od svake šuše koju vjetar nanese na ovu stranu. Opet cete se sutra pizddit na sudije,ustashe, chetnike, baliye... i nalaziti opravdanje za vlastitu nemoc i neznanje,a bogu fala i glupost.
Vi ako mozete, ja bogami ne mogu. Ipak, koliko god to ruzno i arogantno zvucalo, smatram da zasluzujem bolje. A vi i dalje prošnjuhajte sta se prica po dzenazama, pa akobogda sutra i na tehvidima, pa kafanama, kancelarijama... samo nebo je granica. Zapamtite, taman ste tu gdje trebate biti.
Uzdravlje i nemojte sta zaaaaamjerit.
Je li se to desilo i ostalim klubovima ili je samo kod nas tako
-
- Kontakt:
Nisam nikakav insajder i ne bavim se time. Zadesio sam se tu i prenio ovdje.HeavyBassBlues je napisao/la: ↑29 sep 2025, 17:14Rijetko čitam, a pišem jos rijeđe, ali ovo je presijek stanja u nekadasnjem klubu - informacije sa dženaze. To je taj nivo. Nj manje, ni više. Sarajevo je tačno tamo gdje treba biti.KarloIvandic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 16:24Danas je bila jedna dzenaza i husref je bio. Ko god ga je pitao razlog rekao je uzasna fizicka sprema. Nije mogao nikako podici je.
Ja sam odrasla i ostvarena osoba i odavno mi fudbal nije više od puke razonode. Ali, eto, čovjek s godinama, poznanstvima, iskustvom... podigne malo i ljestvicu zadovoljstva, pa ga ne mogu uveseljavati raznorazna vrijeđanja inteligencije, nego sebi trazi ugodniju zabavu u skladu sa svojim statusom, inteligencijom i slično.
Neko je davno ovdje napisao, a bio je u pravu, da je FK Sarajevo poginuo u ratu. To je tacno. Ovaj klub koji trenutno nosi ime i onaj predratni nemaju ništa zajedničko.
Mislio sam da je do mene, ali sam se uvjerio da ipak nije. Slagao bih kad bih rekao da mi je zao zbog toga. Ne mogu Mirvic, Musemic, Hosic i ostali biti Sarajevo, a da to istovremeno budem i ja. Ja nisam to Sarajevo s kojim se oni sramote i brukaju kako u inozemstvu, tako i u tuzemstvu. Sve ovo sto se desava je logicna posljedica neznanja, bahatluka, bezobrazluka, pa i kriminala na koje ja vise nemam snage zatvarati oci i praviti se da ne vidim samo zato sto navijam za Sarajevo. Volio bih ja klub kad bi klub barem malo volio mene. Ali klub me ne voli, pa ni ja ne osjecam nikavu nit obavezu, nit emociju prema njemu. A htio sam, bogami.
Nemojte se pozivati na neku istoriju, jer vi nemate nista sa njom. Klub za koji vi navijate nastao je 1995. Taj se klub nimalo ne razlikuje od bilo kojeg u ovoj ligi. Obiljezile su ga raznorazne malverzacije, marifetluci isto kao i bilo koji drugi klub u ovom gownetu sto se naziva bh liga. Ali, kakva drzava - takva i liga. Opet cu reći, takav klub ne moze biti moj klub.
Samo vi i dalje pravite legende, heroje i babuke od svake šuše koju vjetar nanese na ovu stranu. Opet cete se sutra pizddit na sudije,ustashe, chetnike, baliye... i nalaziti opravdanje za vlastitu nemoc i neznanje,a bogu fala i glupost.
Vi ako mozete, ja bogami ne mogu. Ipak, koliko god to ruzno i arogantno zvucalo, smatram da zasluzujem bolje. A vi i dalje prošnjuhajte sta se prica po dzenazama, pa akobogda sutra i na tehvidima, pa kafanama, kancelarijama... samo nebo je granica. Zapamtite, taman ste tu gdje trebate biti.
-
- Kontakt:
Cekaju Mirvica, spreman je da preuzme kormilo i da istrazimo da li postoji dno dna, koje smo dotakli. Ali s obzirom da je on uporan, siguran sam da ce vece dno uspjeti dotaci.NazorUso je napisao/la: ↑29 sep 2025, 17:15Pa jel mi trebamo ici trenirati ihJet2Holiday je napisao/la: ↑29 sep 2025, 17:07Dok vi ovde raspravljate, nama prvi tim ne trenira jer nema ko da vodi trening.
Politika kluba je blago reci losa.![]()
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
Jedva čekam da završim obaveze po gradu i stignem kući i isječem člansku makazama. 
Napokon sam ravnodušan na užas koji se dešava u klubu, čak mi je i smiješno.

Napokon sam ravnodušan na užas koji se dešava u klubu, čak mi je i smiješno.

-
- Kontakt:
35 godina od rata i sasvim normalno da je sve drugacije nego 1990 godine . Treba odgajati nove generacije i da dloaze na kosevo i vole ovaj klub a ne srat da je umro .HeavyBassBlues je napisao/la: ↑29 sep 2025, 17:14Rijetko čitam, a pišem jos rijeđe, ali ovo je presijek stanja u nekadasnjem klubu - informacije sa dženaze. To je taj nivo. Nj manje, ni više. Sarajevo je tačno tamo gdje treba biti.KarloIvandic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 16:24Danas je bila jedna dzenaza i husref je bio. Ko god ga je pitao razlog rekao je uzasna fizicka sprema. Nije mogao nikako podici je.
nokee je napisao/la: ↑29 sep 2025, 17:00Jedini pravi trener kojeg je Ismir doveo je Zoran Zekić i kreten umjesto da mu da sve sto zucne i otjera svakog idiota koji se tu mangupise, on otjera vjerovatno i jedinog pravog trenera s kojim smo imali šansu napraviti iskorak. Nevjerovatno je koliki je to egomanijak.
Al eto nažalost sa Zekicem je otišla i zadnja sansa da bude nešto od nas.
Ismire vrijeme je davno bilo da ideš, nema ovo više smisla. Povedi Ajle i sve ublehe iz kluba. Prodaj nekome svoja prava i sve ti halalim, samo idi.

Zekic dobio ogromnu platu, doveli mu igrace koje je htio, i opet izgubio titulu sa 20 bodova razlika i sam napustio klub na pocetku sezone.
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Otvorite ovom maloumniku temu za Stupcanicu i rodno Olovo ja ga vise ne mogu slusat.NazorUso je napisao/la: ↑29 sep 2025, 16:53Hej dusa draga, on sve poslozio, al eto ta famozna fizicka sprema nam problem ! Jbg Zekic ih unakazio, veliki mag ih cak nije uspio da podigne.KarloIvandic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 16:24Danas je bila jedna dzenaza i husref je bio. Ko god ga je pitao razlog rekao je uzasna fizicka sprema. Nije mogao nikako podici je.
Pa kako taj metuzalem nema ni grama obraza ?! Sad kad bude kmecao na Tatabrata TV, reci ce otjerali me a ostavili mi nespremnu ekipu...
E koja ljudska 0 !!! Koja gnjida !!! Koji ljudski sljam...
...sve drugo ce proci! ❤️🇱🇻
Znaci trener vol168 i ide boljitak sve je ovo kazu do trenera
Zivio Mirvah i Ayla
Da je docekati dan kad odu iz kluba da prodisemo
Zivio Mirvah i Ayla
Da je docekati dan kad odu iz kluba da prodisemo
Husref je na Grbavici pokazao svu raskoš svog talenta da on nama dođe ovu platu koju je "zaradio".
Bralić na poziciji centralnog protiv ekipe koja je jače ekipe od tebe sredila na kontre.
Kyeremeha na beka protiv ekipe koja ima superbrza krila i koja svoj napad posvećuje na tranziciji po osvojenoj lopti.
Mamas i Cimirot na pozicijama centralnog veznog, obojica su više destruktivci nego kreatori, Cimirot je imao zadatak da kreira, Mamas da glumi nejog pivota ili šta li već u izvlačenju, obojica se pogubila.
Mlinarić na poziciji desetke, nakon dvije godine što uopšte nije igrao tu poziciju.
Butić u napadu nakon šest mjeseci što se nije sastavio sa loptom na terenu.
I on kaže - fizička sprema. Isto kao da mi nismo gledali utakmice, pa on sad meni našao prodavat maglu.
Bralić na poziciji centralnog protiv ekipe koja je jače ekipe od tebe sredila na kontre.
Kyeremeha na beka protiv ekipe koja ima superbrza krila i koja svoj napad posvećuje na tranziciji po osvojenoj lopti.
Mamas i Cimirot na pozicijama centralnog veznog, obojica su više destruktivci nego kreatori, Cimirot je imao zadatak da kreira, Mamas da glumi nejog pivota ili šta li već u izvlačenju, obojica se pogubila.
Mlinarić na poziciji desetke, nakon dvije godine što uopšte nije igrao tu poziciju.
Butić u napadu nakon šest mjeseci što se nije sastavio sa loptom na terenu.
I on kaže - fizička sprema. Isto kao da mi nismo gledali utakmice, pa on sad meni našao prodavat maglu.
-
- Kontakt:
Ma nek je otisao ali je upravu sto se tice ovoga.Pogledaj samo u prosjeku kada primamo golove,ekipa ne postoji na terenu od 60.minute.NazorUso je napisao/la: ↑29 sep 2025, 16:53Hej dusa draga, on sve poslozio, al eto ta famozna fizicka sprema nam problem ! Jbg Zekic ih unakazio, veliki mag ih cak nije uspio da podigne.KarloIvandic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 16:24Danas je bila jedna dzenaza i husref je bio. Ko god ga je pitao razlog rekao je uzasna fizicka sprema. Nije mogao nikako podici je.
Pa kako taj metuzalem nema ni grama obraza ?! Sad kad bude kmecao na Tatabrata TV, reci ce otjerali me a ostavili mi nespremnu ekipu...
E koja ljudska 0 !!! Koja gnjida !!! Koji ljudski sljam...
Kada napisem ovdje da pripreme ne valjaju qurcu jer poznajem fudbal strucnjaci me napadaju kako nam kondicioni top posao rade a mi nakon svaki priprema samo trpamo povrede
Evo ne ide i nek je otisao ali ako nam je ovo najbolja zamjena bolje da su Mersu posadili pa kud puklo.Lik doslovno slabiji od Mirze ako gledamo 2018-2025 ovo prije ne pikam jer se fudbal previse promjenio za to vrijeme a i u Dinamu je lose radio.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ovo nema ni u Zanzibaru
tek sad vidim za Turkesa ovo druga liga Emirata
sto je jos tuznije covjek uspio dati i gol a nasi poslije tek objavili da je otisao
hvala ti Husrefe za nista u ovom mandatu i ne vracaj se vise ziv bio
cestitke Velkoskom na unapredjenju velika stvar je imati takvog sportskog radnika kojem je dovoljno 2 mjeseca da uznapreduje
sve najbolje i ovom Cvetanoskom treneru (tako ce ga brat Pitar zvati) poslije 7 godina valja opet voditi nekog al to pokazuje motivisanost i zelju sto nama treba
otvorite oci vise u pm
ISMIR MIRVIC JE RAK RANA FK SARAJEVO
tek sad vidim za Turkesa ovo druga liga Emirata
sto je jos tuznije covjek uspio dati i gol a nasi poslije tek objavili da je otisao
hvala ti Husrefe za nista u ovom mandatu i ne vracaj se vise ziv bio
cestitke Velkoskom na unapredjenju velika stvar je imati takvog sportskog radnika kojem je dovoljno 2 mjeseca da uznapreduje
sve najbolje i ovom Cvetanoskom treneru (tako ce ga brat Pitar zvati) poslije 7 godina valja opet voditi nekog al to pokazuje motivisanost i zelju sto nama treba
otvorite oci vise u pm
ISMIR MIRVIC JE RAK RANA FK SARAJEVO
-
- Kontakt:
Da bar dovedoše Krunu Jurčića, jok, oni ovog Pokemona doveli 

Ne znam kako ti nisi na listi gnjavatora, ali hajd kad si već tu.Spahic98 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 17:29nokee je napisao/la: ↑29 sep 2025, 17:00Jedini pravi trener kojeg je Ismir doveo je Zoran Zekić i kreten umjesto da mu da sve sto zucne i otjera svakog idiota koji se tu mangupise, on otjera vjerovatno i jedinog pravog trenera s kojim smo imali šansu napraviti iskorak. Nevjerovatno je koliki je to egomanijak.
Al eto nažalost sa Zekicem je otišla i zadnja sansa da bude nešto od nas.
Ismire vrijeme je davno bilo da ideš, nema ovo više smisla. Povedi Ajle i sve ublehe iz kluba. Prodaj nekome svoja prava i sve ti halalim, samo idi.![]()
![]()
Zekic dobio ogromnu platu, doveli mu igrace koje je htio, i opet izgubio titulu sa 20 bodova razlika i sam napustio klub na pocetku sezone.
Zekić je tražio određene profile igrača. Nije se htio mješati u transfer politiku. Leterme je dovodio šta je dovodio svi vidimo, kad je Zekić skontao da je vrag odnio šalu i da mu se može raditi o glavi doveo je Ristovskog kao strašno ime uostalom njega niko nije prošao na derbiju i Bralića jer je već bio smiraj prelaznog roka, a trebalo mu je nešto na toj poziciji.
20 bodova je razlike jer je imao barem 20 sudijskih odluka koje su direktno utjecale na konačni rezultat.
Zoran Zekić ima trofej, kao što Husref kaže, to mu niko ne može uzeti.
Krle je pravi uvlakac, vremenom ce pasti kod raje u ocima skroz.
Trenirali ili ne opet nikakve vajde od njihJet2Holiday je napisao/la: ↑29 sep 2025, 17:07Dok vi ovde raspravljate, nama prvi tim ne trenira jer nema ko da vodi trening.
Politika kluba je blago reci losa.

- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Nije ti ovo korida na koju su navikao u rodnim Cevljanovicima mamlaze jedanNazorUso je napisao/la: ↑29 sep 2025, 17:15Pa jel mi trebamo ici trenirati ihJet2Holiday je napisao/la: ↑29 sep 2025, 17:07Dok vi ovde raspravljate, nama prvi tim ne trenira jer nema ko da vodi trening.
Politika kluba je blago reci losa.![]()
...sve drugo ce proci! ❤️🇱🇻
Kad tonemo neka tonemo sa stilom,bravo Mirviću
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], boki86, bordobijelisampion, bvsic, Google [Bot], miguelramos, Napapijri, Seipronto i 103 gosta.