FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nema veze igraj Harise, nema veze. 
Rekao je Michael da nije ni do Duljevica ni do uprave i da ce sve biti OK. Niko nije kriv.
Zasto da ne vjerujemo covjeku i zasto da se sikiramo i nepotrebno optuzijemo bilo koga?
Zasto da ne vjerujemo covjeku i zasto da se sikiramo i nepotrebno optuzijemo bilo koga?
Sarajlijica1946 je napisao/la:Nema veze igraj Harise, nemaš veze.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:Nema veze igraj Harise, nemaš veze.
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Kazu 16.000 mjesecno plus bonusi. Kazu..Speirs je napisao/la:Kad svi znaju da mu je nudjeno maksimalno itd, dajte neku konkretnu sliku, pa da znamo sta je nas lijepi Haris odbio...
- ElCartel11
- Kontakt:
Nas Duljevic Hare igra za pare. Trazio povecanje plate dobio ekstra uslove brate. Ali on je go.vno i kaze da ga je jedan jak klub zovn'o. Ostacemo brez Dulje ali ne sumnjam da cemo u ligi sve yebati u bulje. Idi Hare bitnije su ti pare nego obraz care!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la:Nas Duljevic Hare igra za pare. Trazio povecanje plate dobio ekstra uslove brate. Ali on je go.vno i kaze da ga je jedan jak klub zovn'o. Ostacemo brez Dulje ali ne sumnjam da cemo u ligi sve yebati u bulje. Idi Hare bitnije su ti pare nego obraz care!
Svi mi znamo da je Sarajevu uvijek cilj titula, to je tako uvijek bilo i ostat ce, imali smo i losiji kadar od ovoga pa smo se nadali tituli jednostavno mi drugacije ne smijemo ni pomisliti. Ova prica o Evropi koju je Cala od pocetka svog mandata obecavao je logicna s obzirom na igracki kadar koji imamo jer uvijek je se bolje iznenaditi nego razocarati. Ako osvojimo titulu to bi definitivno bio jedan od najvecih uspijeha u poslijeratnoj historiji.
Nemamo neke jake individualce ali je tim iznad svega i onda mora neko bljesnuti, proslu je to bio Said, nekad Ahmo, Hebib ali najvaznije je da Cala vjeruje u njih i da iz njih izvlaci najbolje sto moze u ovom trenutku. Samo je steta sto ne mozemo dva dobra spojiti, nekad imamo fantasticne igrace ali nemamo trenera, sad obratno, nadam se da cemo slj. sezone aBd sve fino posloziti.
Hajmo momcima dati podrsku ostavimo sve po strani i Duljevica i Tana i melju, Sarajevo mora biti iznad svih.
Hajmo momcima dati podrsku ostavimo sve po strani i Duljevica i Tana i melju, Sarajevo mora biti iznad svih.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ne znam što se raja havijesti ovoliko i čudi Duljinom karakteru.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
ultrasegamega je napisao/la:Kazu 16.000 mjesecno plus bonusi. Kazu..Speirs je napisao/la:Kad svi znaju da mu je nudjeno maksimalno itd, dajte neku konkretnu sliku, pa da znamo sta je nas lijepi Haris odbio...
I ja sam dobio ovu info još prije 2 sedmice
17.000 KM + stan i bonusi (golovi, asistencije) jos veliki bonus ako klub osvoji titulu ili kup. I sve je to odbio.head88 je napisao/la:ultrasegamega je napisao/la:Kazu 16.000 mjesecno plus bonusi. Kazu..Speirs je napisao/la:Kad svi znaju da mu je nudjeno maksimalno itd, dajte neku konkretnu sliku, pa da znamo sta je nas lijepi Haris odbio...
I ja sam dobio ovu info još prije 2 sedmice
Hoće li bulja potpisati i zašto neće?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Iako sam obecao da necu pisati po ovoj temi dok se ne zavrse ova 4 kola regularnog dijela sezone morao sam se naprosto javiti jer ne mogu da vjerujem koliko pitari imaju nagon da nekoga pljuju. Duljevic je kapiten ekipe koja ima 8 pobjeda u nizu, ekipe koja se bori za duplu krunu i ekipe koju krasi iskreno prijateljstvo i bratsvo unutar ekipe. Ali pojedinci kad ne bi na tastaturu oni bi na guzicu, do jucer su pljuvali i hrakali kako nista ne valja, ismijavali prijateljske, Saida, prizeljkivali kiks na pocetku sezone i kad im je to sve palo u vodu. Kad smo nastavili tamo gdje smo stali, kad smo smanjili razliku za prvim, kad je Said pokazao da nije za staro gvozdje i kad sve ide kako treba oni nadju da pametuju o Duljevicu zele mu povrede i ostale degutantne stvari. Umjesto da trosite energiju na forumu odite na utakmicu. Koliko znam Duljevic je jos uvijek igrac Sarajeva i nije potpisao ugovor ni sa jednom drugom ekipom tako da prestanite sa pametovanjem i crnjacenjem iz dana u dan samo da bi pametovali jer od toga zivite.
Vidjecemo, koliko ce vas sutra doci na Kosevo a koliko ce srati i pametovati ovdje na forumu kako nema streama, kako je klub neozbiljan itd.
VOLIM TE SARAJ'VOOO
Vidjecemo, koliko ce vas sutra doci na Kosevo a koliko ce srati i pametovati ovdje na forumu kako nema streama, kako je klub neozbiljan itd.
VOLIM TE SARAJ'VOOO
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja se vala ne čudim, kao što rekoh od prvog dana sam ovo očekivao i sve osim odlaska bez marke odštete, samo mi je sramota da neko ko se tako jadno odnosi prema klubu je kapiten. Veoma loš primjer politike kluba za ubudće.uNbx je napisao/la:Ne znam što se raja havijesti ovoliko i čudi Duljinom karakteru.
Samo Saraj'vo.
svi igraju za pareElCartel11 je napisao/la:Nas Duljevic Hare igra za pare. Trazio povecanje plate dobio ekstra uslove brate. Ali on je go.vno i kaze da ga je jedan jak klub zovn'o. Ostacemo brez Dulje ali ne sumnjam da cemo u ligi sve yebati u bulje. Idi Hare bitnije su ti pare nego obraz care!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Evolution87
- Kontakt:
Ma kad je ljetos odbio produziti trebalo ga je odma na tribine poslati, sad je za takvo nesto vec kasno. Sto se mene tice nek odigra ovo do kraja onako kako Bog zapovijeda, pomogne ekipi u borbi za trofeje pa nek na ljeto ide gdje god hoce.
Ali da je supak, supak je.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ali da je supak, supak je.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
belosevic28
- Kontakt:
E vidi koliko se proziva taj isti Duljevic, psuje mu se, naziva pogrdnim imenima itd itd... Ako mu nije ponudjeno ono sto je trazio (a jeste cak i vise), zasto ne izadje u javnost i ne kaze: ''Ja sam imao zelju ostati u klubu, medjutim iz Kluba nisu mogli odgovoriti mojim zahtjevima. Moja ponuda je na stolu, ukoliko se predomisle spreman sam produziti vjernost klubu.''Speirs je napisao/la:Kad svi znaju da mu je nudjeno maksimalno itd, dajte neku konkretnu sliku, pa da znamo sta je nas lijepi Haris odbio...
Evo ja se prvi nudim da uradim intervju, da objavim to, pa nek raja zna da nije do momka... Ali posto jeste, p1ckica samo suti
Pisam i njega i one koji opravdavaju njegov potez
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fudbaleri Sarajeva i Širokog Brijega u subotu će na stadionu Koševo igrati utakmicu 21. kola Premijer lige BiH. Ova utakmica bit će posebno zanimljiva jer su dolazak najavili i navijači Širokog Brijega. Trenutno se čeka odluka MUP-a Kantona Sarajevo te njihovo odobrenje za dolazak gostujućih navijača. Vijest da je oko 50 navijača Širokog Brijega spremno doći na Koševo potvrdili su nam iz kluba sa Pecare. Dakle, ukoliko MUP KS odobri njihov dolazak, bit će to prvi put da navijači Širokog prisustvuju na Koševu od incidenta u oktobru 2009. kada je Vedran Puljić izgubio život tokom gostovanja Sarajeva na Pecari.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne sumnjam da bi ih murija zastitila ko polarne medvjede ali ako se usude doci opet nek im je Bog na pomoci, nas treba da bude sto vise da pokazemo tim olosima gdje su dosli.MortemHz je napisao/la:Fudbaleri Sarajeva i Širokog Brijega u subotu će na stadionu Koševo igrati utakmicu 21. kola Premijer lige BiH. Ova utakmica bit će posebno zanimljiva jer su dolazak najavili i navijači Širokog Brijega. Trenutno se čeka odluka MUP-a Kantona Sarajevo te njihovo odobrenje za dolazak gostujućih navijača. Vijest da je oko 50 navijača Širokog Brijega spremno doći na Koševo potvrdili su nam iz kluba sa Pecare. Dakle, ukoliko MUP KS odobri njihov dolazak, bit će to prvi put da navijači Širokog prisustvuju na Koševu od incidenta u oktobru 2009. kada je Vedran Puljić izgubio život tokom gostovanja Sarajeva na Pecari.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
I rekao je danac da ce se znat za par dana, samo polako ljudi i sjetite se Hujica i izjave da ne vidi razlog da Duljevic ne produzi hahaEvander je napisao/la:Rekao je Michael da nije ni do Duljevica ni do uprave i da ce sve biti OK. Niko nije kriv.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 28 gostiju.